Откриха таен кран за точене на алкохол в склад край Карнобат

Агенция "Митници" съобщи за нерегламентиран кран за точене на метилов алкохол в склад край Карнобат

Обратно в новината

Коментари - Откриха таен кран за точене на алкохол в склад край Карнобат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...може да бъде извеждан метилов алкохол"?! Тоя път направо счупихте тъпомера!!!

етилов или метилов .има разлика

Все повече държава, все по-малко олигарси. Да, ще реват. Да, ще пищят.

Както имаше един коментар хората да си стягат багажа а не да защитават мутрите...

Сигурно Миньо е точил от тези кранове с дамаджани и ги е превозвал в багажника на Ролс-ройса си.

Глупости. В топ-а сте по фалшиви новини, дир-ове. Затова Ви обичам и само Вас чета.

Дали от невежество или нарочно са написали МЕТИЛОВ АЛКОХОЛ- ех журналисити-журналистоподобие и т.н..........

Толкова проверки и шум и накрая пресконференция за една тръба.

Метилов алкохол ли?

Не е нужно да точи с дамаджани,може и с цистерни.

Сакън, не пипайте тръбата! Половин Карнобат остава без пукната стотинка, долу ръцете от хляба на хората.

Ами то и газопровода е една тръба,но по него текат милиарди,а тук милиони.

ще като при КТБ-то минала всички ревизии,а после щрак майрийке на портрет 200 милиона били уж изнесени с камион предния ден преди затварянето и,а се оказа че касата не е засичана от над три години при изискване всеки ден и то при регулярни проверки от ЛНЛ поне веднъж годишно,ама кой да пее Калино моме с Цветан Василев?

не ЛНЛ а от БНБ,ХИ,ХИ,ХИ

това на снимката е кран, боко тиквата трябва да бъде избран за председател на БАН!

Дали някой от протестиращите е знаел за тръбата? Хайли лайкли НЕ, ама съвсем сигурно ДА и сега защитават "прехраната си". Няма да им разваляме рахатлъка с някакви си проверки, я. За трохички от далаверите.

Защо делото се гледа в съда в Карнобат?Съдиите няма ли да си направят отвод?Ами те ще ги избият,ако оставят завода запечатен.

предлагам на някой от джурналята написали това да си наточи от крана с метилов алкохол!

Дето е писал заглавието да вземе да удари един метилов алкохол на екс та дано му се наместят гюлетата у кухарката.

Мисля, че не може чак толкова да са......., а нарочно са написали "метилов" алкохол, за да се избъзикат с коментиращите.

Пълни малоумници са тия от митницата. От къде ги намират такива тъпанари - това е кран за метиловия спирт, който трябва да се отдели в началото на дестилацията. Боже пази България от ГЕРБави.

Че това е отрова! Това не се пие! Безполезен кран!!!

"нерегламентиран кран за точене на метилов алкохол " Можеха да открият и кран за Глицерин, той също е алкохол както и метиловия алкохол /спирт за горене/. :)

Много пъти съм казвал, че отдавна в България журналисти няма! Това, което се представя за такова са едни недоучили, нискоинтелигентни, без грам обща култура момчета и момичета, жадни за популярност...На какво ги учат в тоя факултет, как ги моделират в различните медии не зная, но ситуацията е плачевна...Да напишеш метилов, вместо етилов спирт, да казваш посевмесно вместо повсеместно, гардина вместо градина, слънчово вместо слънчево и да няма в цялото студио или редакция човек, който да посочи тия грешки..какво говори това? Говори, че всички са с еднакво ниско ниво.Това не са журналисти, а квартални клюкарки, които бързат с цената на всичко да изпреварят съседката(разбирай кв. клюкарка от другата медия) и първи да ни светнат за случващото се.

Днеска пазарувах в Кауфланд, където видях човек над 50г. да купува 1 бут. от УЗАКИ - Зорбас на Винпром Карнобат...само тази напитка съдържа 5-10 престапления и е незаконно наречена УЗАКИ( което може да само Гърците така да я изписват) и човекът си мисли, ме купува Узо, а не Мастичка с друго име. Мисълта ми е, че след толкова години на непрестанни натучения на законите ни, кражби чрез фалшиви бандероли!!! ДДС източване, Еврофондове и всяка съществуваща далавера позволи на Карнобат да са това, което са в момента, основно са фалшивите бандероли. Където и да пипнат митничарите ще ще контстатират нарушения...

Схемите на ДС нямат край... Дали ще се разбере колко хора е захранвала тази схема? Едва ли! Искат лапането да се разпредели на други агенти. Комунистическа паплач!

Вярвай ми, не е нарочно...Толкова си могат...

Двата основни вида алкхол са етилов и метилов и двата са отровни, самодо дето метиловият алкохол е много по-отровен. Има много случай на консумация на метилов алкохол от тежко зависими завършили с ослепяване и смърт. Безумие е да крадеш от него.

Добре, че се махнах навреме от кенефа. Карнобат няма как с престъпен бизнес да просперира.

глицерина бил спирт за горене?!

Никой не очаква журналистите да са завършили химия. Нито пък да са наясно с процеса дестилация. Ама как са взели дипломи за средно образование с двойки по химия е много интересен въпрос. Дали изобщо са завършили средно, или са си купили дипломите?

хмм интересно дали това с метиловия алкохол е интерпретация на джурналята или още по-страшно от бойковите еничари извършваши проверката?

Не претендирам за много вещ по темата, но да приемем, че това е истина (просто хипотетично). Какво би спечелил бюджета от затварянето на това производство? - ако досега са получавали “х” на брой пари и заетостта в района е поддържана на средно или над средното равнище - то при фалита не само, че държавата ще загуби тези “х”, но и още повече - хората остават на улицата и разчитат на помощи отндържавата, което е чист разход за държавния бюджет. Това все едно да имаш градина, маркуча ти е спукан и тя се полива и има реколта - ти решаваш не да закърпиш теча а врътваш кранчето и всичко отива по дяволите. Никак умно не ми се струва и докато има хора с постове дето мислят с “гъза” си или с грижата за сибствено балагоденствие - ние, хората от държавата страдаме и плащаме. За всяко престъпление, трябва наказание. но в случая целта е друга, явно.

ее че те я знаят тази тръба отдавна, преди години пак я откриваха. Но в българия някой неща се откриват по няколко пъти- само разходите са повисоки всеки следващ път, за собственика на тръбата

Защо да затварят производството и в същото време обясняваш,че за всяко престъпление трябва наказание.Кажи каква е целта ,за да видим дали може да мислиш.

предателя е .....................?????????????

Национализацоя в полза на държавата и да продължават да работят, то всички знаем че са работили на 12 часови смени, една редовен една нередовен!!!

Ол инклузива на целия Слънчак е с нелегални ментета от Миню. Това го знаят от години и децата, ама нали е спонсор на първанката и БСП, та го траяха досега. Мръсни ДС ченгета, крадци...

"Метанолът, също известен като метилов алкохол или дървесен спирт, е химично съединение с химична формула CH3OH. Това е най-елементарният алкохол и представлява лека, летлива, безцветна, запалима, отровна течност, която се използва като антифриз, разтворител, гориво и денатурант за етилов алкохол. "

тия нали правят ракията от етилов алкохол от къде се взе метилов? Алууууу някой нещо не е разбрал?! Конкуренцията яко е топнала тоя нещастник що не вземат се поразровят и в Пещера?!

По тази тръба,е текла златна пара.

Същата тръба я има още в Катуница или Винпром Пещера, в Ихтиман, Търговище и т.н.! Всички го знаят, но само този Винзавод искат да фалират по време на кампания! От години дори малките деца знаят, че Миню и Пещерняците продават акцизни стоки без бандерол! Като удряте единия,ударете и другите, за да е еднакъв рашина! Също така се знае, че парите се перяха през мелница Топаз мел! Данъчните не са ли си задавали въпроса как се продава под себестойност? Как при оборот от 150 млн. имаш печалба от 2%?

То кой ли от спонсорите на Гоце не бе (е) голям разбйник, и кого ли от тях (от ДС) той не награди с медал на времето... Като резултат нашия социален президентин и историк по история на Организираната престъпна Група БКП и ДС стана виден ... спа - хотелиер! А Цацата блажено се услушва, заедно с онези от КОНПИ...

И по 100 тояги на голо, защото тези човекоподобни от друго не разбират...

Специален кран за метиловия алкохол ... Тия митничари явно до един са трезвеници и язваджии.

Имаш проблем с осмисляне на написаното ! ! ! Къде е написано че "глицерина бил спирт за горене" ?

Т.е Етилов алкохол в Карнобат не се произвежда . Метил е отрова ....

Спомняте ли си как толкова години ни обяясняваха всички политици, пишман експерти и анализатори, как в България нямало сива икономика или тя била пренебрежимо малка, колкото в другите държави и прочие простотии! Тя друга освен сива и черна икономика в територията няма - поне що се касае до най-едрите, до назначените бизнесмени, тези ни засипваха с простотиите си...

Тя цяла България е една голяма тръба за източване, цяла мрежа от такива тръби, тръбища и тръбички, и то от поне 36 години, тези сега съзряли и се сетили за тях, ЗА ЕДНА ОТ ТЯХ!!!

На източването и краденето в България му викат БИЗНЕС, а на голямото източване и кражби - ЕДЪР БИЗНЕС!!! :)