Откриха следи от експлозиви при инспекция на повредените газопроводи "Северен поток"

"Разследването е много комплексно и всеобхватно. То ще определи дали може да бъде идентифициран заподозрян за случая", заявиха следователите

Обратно в новината

Коментари - Откриха следи от експлозиви при инспекция на повредените газопроводи "Северен поток" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво има да разследват. То е ясно като ден , че са ватенките.

Ако България обяви мобилизация всички безказармени боклуци ще изчезнат от форумите

Е как па не показаха едни снимки от тва разследване? Говорят кво си искат и мега т@пите оФ е вярват! Деа и стадото т@по!

Който и да сътвори джакузитата в Северно море, дали са британци, поляци, украинци...ядосани на бункерния терорист, КГБешници или дори са го направили рептилите, можем само да изкажем огромна благодарност към тези герои на нашето, за това че поломиха любимата играчка на късокракия миндил и ни оставиха да се радваме на тази впечатляваща гледка от снимката в дописката.

Хайде бе! Сериозно? Гениални открития на шведските разследващи! Аз пък си мислех, че разсърдените рибки са изяли части от газопровода.

Извършителите са украински бойни делфини, транспортирани в търбуха на американски кит, участващ в програмата на цирк Солей.

Политкоректно ли ще е това разследване? Явно да, защото иначе би следвало в него да участва и Русия. Политкоректността допуска само два резултата: 1. Виновник е Русия. 2. Извършителят не може да се установи.

Били са укрофашистки терористи!

Както тези "разследващи" работят не се знае след два месеца, каква информация ще ни поднесат ! Може би, че някой руснак се е навъртал наоколо, близко до взривените тръби !

На руският газово-ядрен терорист само така.

То това беше ясно, сега да видим кой ще поеме милионите кубични метри метан, които изтекоха в атмосферата! Пиша хронологично: Батман, Супермен, Терминатора, Роки, Чък Норис или Хон Гил Дон?

_stankow

Пак полуистина. Новината е, че от вчера следователи от Русия най-сетне са допуснати да разследват произшествието. След като шведските и датските обраха всички компрометиращи извършителите доказателства ...

руските доказателства важат само в тоалетната на Кремъл..ха.ха не разбра ли ?!?!

Щерев, ти си отврат, сигурно и тебе си мразиш. До като има такива фашаги, като теб България няма да я бъде.

Та това се знаеше от всеки нормално мислещ че е ''демократична'' провокация така, че няма нужда сега ''разследващите да откриват следи от експлозиви''...Не бива и да се учудваме като излезнат със заключението,, че следите са от руски експлозиви''.......

Сериозно? Аз пъ си мислих, че е техническа авария… Ако поразровите из нета, даже може да откриете и произхода на експлозивите. Имало щампи с надпис Made in GB (

Шило

Експлозив? Не може да бъде! Как така?

е важно че патоците не могат да се използват.ха.ха а няма ли някой да гръмне турски паток..ха.ха

Шило

И, кой страда?

аз не страдам..ха.ха

та и затова винаги е в еуфория.

ЩЕРЕФФФФ ДА ТИ ТУРИМ ЕДНА СВИНСКА ОПАШКА В АНАЛА ЩОМ СИ МАЗОХИСТ .

ДОБРИЯТ И ДЕМОКРАТИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ

Т'ва няк'ва стара новина ли е, защото то беше ясно още на следващия ден, след експлозията?...

Ама, верно ли бе?!... А добро утро!

покриха статията за Газум!!? Пощенски гълъб ги посети!!!?

Ето и самата истина. Вервайте: Заради това, че поляците не са гръмнали и "Турски поток", Зеленски им избомби тракторното ремарке; за назидание. ПС сарк

Я вижте ние как си закрихме и закриваме централите за ток да не би някой друг да го прави-нарязахме реактори и ракети отма! Що да не са руснаците сами взривили и взели пари по някой европроект а, или някоя магистрала?!

По принцип за строежа на газопровода са заложили активи на Газпром. Сега тия активи ще ги приберат швейцарските банки.

Европроектите за Русия са само санкции бре. От тях страда цялото човечество.

.

Дори и малките деца знаят, че виновни за този тероризъм са САЩ и Англия.

То и за това не се шуми много-много. Когато руснаците си защитават интереса воя е до Марс.

Да де, то повечето хора така и предполагаха, че става въпрос за мощен взрив от поне 250 кг тротилов еквивалент при всеки от тях. А не че някоя медуза наблизо е била попрекалила с боб яхнията...

Че са пробивали с дрелки китайско производство .Друго си е да го разследват!

Gugnelid

Лиз Тръс: "It's done". Питахте ли я?

Абе тази провокация мина и замина все едно бяха счупили пакетче солети в Лидл...

Вече изтече информация от комплексното и всеобхватно разследване. Виновни са руснаците. На местопрестъплението е намерена да плува празна бутилка водка Путинка, няколко фаса БеламорКанал и блажни обелки от докторска колбаса!

А, стига бе , вярно. На снимките тия тръби са цъфнали като задника на Демократичен Българин от жълтите павета на гей парада. Може и да са взривени ...

Малоумен кремълски маргинал. Прост и беден цял живот. Панелен азиатски трол.

Я, кой си разпозна задника !?

И там ше е като с полските трактористи ама едва ли ще го признаят този път!

ㅤ

Ако за украинската ракета им трябваха 3 дни и за страничните ефекти от ваксите 70 години, то за това ше им трябват минимум 7 века.

Ти да видиш.... "Разследването е много комплексно и всеобхватно. То ще определи дали може да бъде идентифициран заподозрян за случая", заявиха следователите" Имам усещането, че следователите много го увъртат; още изначално. Как само са го казали: ...ДАЛИ МОЖЕ да бъде ИДЕНТИФИЦИРАН ЗАПОДОЗРЯН.... ПС Излиза че има заподозрени, нали? Ама следователите, ти да видиш, не могат да ги идентифицират. ... Всичко ми сЕ проЯсни.

Виж с'я колко е просто... Рашите заподозрени ли са? Ако са заподозрени - значи те са бомбили; ясно като бял ден. Нали! Виж, обаче - ако рашите изобщо не са заподозрени - ста-ва слож-но-о-о. Доста фокуси ще трябва да се направят, за да не се назоват - било укрите, било британците. ПС И още... Лично аз не вярвам да са американците. Ама знае ли човек... Пък има и болни поляци; ИМА. ППС Затова ... много трудно ще се идентифицира заподозрян. Ако не е руснак, де.

Работим ли?

Не съмнявайте, че ''следователите'' на бърза ръка ще да определят като'' заподозряна Русия'', че само за изгряване на слънцето от Изток още не са я обвинили..

Естествено, че ще са следи от експлозиви. Да не сте очаквали да е бай Дръндьо с ножовката. Въпроса е какви са указанията за провеждане на разследването. Ако са включени в цената Швеция да е в НАТО резултата е ясен. Тъкмо чичо Сам ще ги тества за лоялност.

Взривили са се с дъвка.Това вече го знаем кажете нещо съществено ваща мама

Двама евреи си говорят: - Абе Моше…много съм притеснен. Цените на бензин в САЩ високи - виновни руснаците. Европа няма парно - виновни руснаците, газовата тръба взривена - виновни руснаците - Е й? - Ами притеснявам се че ние евреите вече не сме най важните заподозрени!

Да, бе, да! Шведи и датчани ще казват какво е станало. ПС Зеленски! Това е специалистът. Всичко друго е ....... Тинтири-минтири.

Въпрос с ПОНИЖЕНА трудност : - КОМУ Е ИЗГОДНО ?

безцветни и техните братчеди просят си го, сърби ги

Дамм....Разследват шведи и датчани.... "Има нещо гнило в Дания" - знае се отдавна. Дано поне шведите за коректни. ПС Като поляците; завчера.

"Като поляците; завчера." Мдаа.... ПС Всеки ден не е Великден.

съдът в Хага ще реши, че експлозива е руски, знаем знаем....

Я да не триете коментарите краварски подЛОГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

и яко спам, мамицата им политкоректна :D