Откриха сезона в Слънчев бряг с нощни проверки за шума

Проверяващите отчетоха по-високи нива на шума от позволеното. Валери Симеонов не беше сред проверяващите, но едва ли ще остави дискотеките на спокойствие и без неговата лична намеса

Обратно в новината

Коментари - Откриха сезона в Слънчев бряг с нощни проверки за шума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

започва се новото издание на содом и гомор

Абе да ги затварят бе! Черноморието трябва да се върне като през 80-те. На гръцкото беломорие какво му е като голяма част от него изглежда така? Сигурно много страдат хората от този факт...горките

Анални проверки има ли?

Ако и твоите години се върнат към 80-те, нищо няма да ти пречи , нали ?

След 2-3 часа на Прайда !

Деси травестита от Ляолин там ли ще бъде?

Проверка за шума , а ?!!!! Лошо няма .... А наркотиците , мурволяка , рекета ,чалгата ,кражбите, побойте , престрелките ...?!!! Или те идилично се вписват в курортния живот ?!!!!

Съмнявам се, че в градовете има такива проверки, без да си подал сигнал за шума.

Шум? Таверни? Мисля, че отдавна го написах - "Много шум за нищо"! Защо не четете, събраните от кол и въже? В края на краищата, всичко си има цена, било то в звонк, било в недвижима собственост. Аз самият бях по-известен не като писател, драматург и актьор, а като сарафин и върл бирник, та знам най-добре как завършват шумните истерични напъни накрая.

Аз пък честно казано не го разбирам това с шума... Има курорти, където се ходи на тиха почивка и уединения има и такива "кенефи" като Слънчев бряг, където хората отиват единствено да се напукат, надрусат и на*т. И за двата типа си има клиенти те са на РАЗЛИЧНИ места. Това, че някой умник ги е събрал на едно място не е проблем на дискотеките. Какъв е смисълът да има дискотека, а да не могат да пускат музика. Курорта не може да е и рак и щука... като не искат музика да затворят дискотеките.

Е и?! Какво от това? Слънчев бряг е клоака, привлекателна само за най низшита прослойка на Европа. Никой уважаващ себе си човек няма да стъпи в Слънчев бряг. Затова е и най евтиния курорт в Европа. За сравнение пакет почивка в Хърватия започва от £1200 на човек, а в Слънчев бряг е около £300.... Защо ли?! ( това е реторичен въпрос)

Че е клоака е ясно на всички. Въпросът е, че клоаката също е бизнес ниша и си има клиентите :) Това, което не разбирам е как хем искат да правят пари от наркоманите и пияниците на цяла Европа, хем искат да им спрат музиката.

Първо - Те са незаконно построени в този си вид . Позволено е пвильонче а става огромна дискотека-бардак пълно с хора превишили многократно дозата . И след това от всякъде са в нарушение . 500 човека X 20лв вход колко става ???= 10 000 лв а това е минимума .НАП дано си свършат работата . И много други ..... за шума да не говорим чува се чак до Елените ,Влас Несебър даже сутрин когато вече са подивяли се усеща и в Поморие . Това е Б-я .

За съжаление от много години, от Слънчев бряг, остана само хубавото му име, язък че на един от най-хубавите ни плажни ивици е превърнат в "Дяволския кът"...

Проблем би имало ако се забранят наркотиците и фалшивия алкохол в курорта, спирането на музиката не е особен проблем.

Палячо то сигурно се е усрал и е пропуснал

Мдаа, на девети юни е тихо ! Можеха да ги направят и март месец - щеше да е съвсем тихо ! Това е важна новина - някак си купуването на ЧЕЗ от лелка гинка, 10-тина милиарда за АЕЦ Белене, първото място по корутция в Европа, отхвърлянето ни от Шенген, разстрелите по улиците на избягали затворници и мафиоти и второто място в Европа по жертви по пътищата са някак си маловажни и далечни ...

Пудела Валери що не влезне в циганските гета да спира музиката като е такъв ербап

От там няма да излезе

Очевидно,Ва.Сем. има намерение да изгони туристите от курорта!А,бе,аланкоолу,хората са дошли тук да се веселят,не са дошли в санаториум или в старчески дом!

В Европа Слънчев бряг и България са синоними. Не знам за вас, но на мен ми е супер обидно това сравнение....

Българе - на колене!!! На днешната дата се подхвана разделението в Булгаристан! Никаква 1903г., никаква ,,Св.Неделя,, . Днес е ! И до ден днешен - вке така!.

И никой дума не обелва за 9 юни 1923-та!?

NO MERCY. ( без милост ) . Всяка вечер тровят хиляди с ментаци и " арда без филтър ".

Помни 9 юни, пази 9 септември. Е, нищо, сега 10 ноември ще ни държи влага. От близо 9 милиона 1989 година, останахме 5 милиона. Близо 2,2милиона пенсионери. След някоя и друга година няма кой да вдига джбала и по морето. Дали ще се чува българска реч, съмнявам се.

Клоаката не е бизнес, а развудник на гнус. Бизнес правят в Хърватия където привличат и развиват културен бизнес....

Sm3hurk0

Ще излезе, но с носилка или катафалка.

Намери се човек с т....и в тая държава. Да озапти тая самозабравила се сган. И дай-слабата държава е по-силна от мафията.

'Слънчака' си е изградил имидж на младежки 'шумен' курорт и от това печели - за добро или за лошо. На който не му харесва шума, да ходи на север в 'Албена'.

Какви проверки бе , снощи Бедрум се чуваше в Несебър !