Откриха рекордно количество цигари в багажа на българин на летището във Варна (снимки)

Иззети са общо 53 520 къса (2676 кутии) от различни търговски марки, всички с български акцизен бандерол

Обратно в новината

Коментари - Откриха рекордно количество цигари в багажа на българин на летището във Варна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕГАТИ И МАЛОУМНИКА...

tiq pichove sa se obyrkali ... pri iznos nishto ne se deklarira ... dazhe s platien akciza gi iznasq ... hahah ne znam dali si struva da obiasniavam che tezi cigari se obiaviavat pri vnos ... koeto toi iavno (spekulaciq) e smiatal da ne napravi no tova e problem na drugata strana

po vsiaka veroiatnost e mozhel da si plati akciza za drugata strana v koiato gi vnasia i da gi obiavi na mitnicata tiq cigari ne sa niakakvi antichni moneti ili nacionalni sykrovishta za da gi obqvqva pri iznos ... obiaviavat se pri vnos

В Ирландия от България, Хърватска и Кипър могат да се внесат до 15 кутии (1 стек и половина). От другите страни от ЕС - 40 кутии. Но пък можеш да внесеш 10 литра ракия, 80 литра вино или 200 литра бира.

Абе кой авиопревозвач разрешава ръчен багаж с обем 23 стека цигари?!?

Няма ограничение ако пътуваш за ЕС. На времето когато Лондон беше в ЕС съм купувал по 20 стека цигари за дъщерите от летището. Имаше хора който купуваха по 30 и повече.

УДАРИХТЕ "РОЙТЕРС" В ЗЕМЯТА, БАРАБАР С ОСТАНАЛИТЕ СМИТА! А НЕЩО ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ КРАХ НА БОРСИТЕ И НА БАНКИТЕ ДА СПОМЕНЕТЕ?! ИЛИ ТОВА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЖИВОТА НА ПОПУЛАЦИЯТА?!

Щом си толкова информиран

Акциза е платен, кво му е нарушението? Ако ги продава без да плаща данък и без право да продава цигар, тогава има нарушение. Не виждам причина да натовари 3 куфара с цигари с платен акциз за лична употреба.

Има си митнически разпореди - ограмоти се.!

Всяка страна си има собствени разпоредби за внос. Защо ли? Ами защото в българия една кутия Давидофф струва 6 лв., а в Ирландия същата се продава по 6-7 евро.

Такива глупости на търкалета отдавна не бях чел. Щом акцизът в БГ е платен, всичко е легално. Работа на митничарите на дестинацията е да видят дали максималното количество е надвишено.

Има си митнически разпоредби - ограмоти се!

Трябвало е да го пребият митничарите, да му вземат цигарите и да го пуснат да се качва на самолета с 3 празни куфара! Там като кацне и посрещачите го попитат ,,Къде е стоката бе???'' и ще си получи и остатъка от наказанието!!!

Да, точно така! Трябвало е и до го наебът в гъза.

Оставаете човека на мира, сигурно е колекционер и си събира цигарени кутийки.

Ще си прави робот от тях.

"Българинът" съвсем случайно е И с турски паспорт, съвсем случайно е обрязан с лилави венци, и се казва Хасан.

Сега си намира един добър адвокат който да докаже, че клиента му е страстен пушач, който пуши и с гъза си, дори докато спи и това всичко подплатено с доза правилна мотивация от финикийски тип и пича е навън докати се усети. Той, за да натъпче 5 куфара с цигари, явно не му е за пръв път. Просто сега е учлучил грешната смяна. Другия път ще бъде по осведомен.

Много деЦки филми гледаш! По-добре наблегни на лъскането на бастуна, анализа на ти се оттдава!

Пробвай и ти, щото ми звучиш по-пич и от безхаберника, дето вече са го хванали. Пък като те хванат и тебе - съдете ги заедно.

Има си митнически разпоредби, които никой адвокат не може да обори!