Откриха незаконен италиански боклук и в Монтана

Криминалисти са спрели за проверка камион с румънска регистрация

Обратно в новината

Коментари - Откриха незаконен италиански боклук и в Монтана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злати достоен българин ли......ха,ха ха

Егати разградения двор в който живеем.За да се спре това,тези които са го внесли и тези които са разрешили вноса трябва да се осъдят.Да връщат и строго наказание.

Как може да има законен боклук?!? България сметище на ЕС? Ами да почнем да внасяме всякакви лайна токсични, радиоактивни и да ги изхвърляме в тая клоака наречена България и да изкарваме кинти!

На кого не му е ясно, че не ЕС ни е нужен, а ние сме нужни на ЕС да си складират боклуците. Това че сме заден двор на Европа е ясно, но сега сме и боклукчийско депо на " великия ЕС". Страната ни е приказна, но държавата .....

Сутринта слушам по радиото,че в "Биовет" Пещера горели дрехи. Било напълно законно,имали инсталация за приказ и чудо. И това при положение,че заводът е газифициран. Интересно,при бай Тошо,какво горяха?

Домусчиев ли го притежава?

Спрете да го горите и да построим най-голямата пирамида в света. Че я кръстим Пирамда на глупостта.

Ооп-паа! Май стана грешка! Правилните проверяващи, които не са били на място да се накажат - Строго!

Затова ли г-н борисов построи завод за боклуци, за да изгаряме боклука на Европа в България ? Спрете вноса докато не е станало късно както направихте с водата !!!

Ами и Злати Живков кмета на Михайловград мина към ГРОБ и е нормално да приема боклука.Злати Злати и ти стана мекере.Имах те за достоен българин ,но и ти се оказа боклук.

И като откриха незаконен боклук какво? Някой разпореди ли да се спре вносът на боклук? Някой нещо предприе ли? НЕ. Вчера бе разпоредено прокуратурите по места да се залавят с кокошкарите. Който бил откраднал салам от магазин или дреха от верига, да се окауши, т.е. вниманието да се отклони от големите престъпления. И "големите" да не се закачат.

Чудя се къде са дебилните еколози, за 5 дървета в Банско се търкалят пред камионите, а сега се пълни държавата с боклук и опасни отпадъци, а жив еколог не виждам никъде....

И еколозите са купени, както синдикатите.

боклук,боклук -булгар, булгар.ха.ха.ха

Това е управлението на ГЕРБ - цяла България е зарината от вносен боклук! Успешния кмет на Монтана 6 мандат дали е в далаверата?

това е престъпление срещу държавата, най тежкото престъпление, защото са застрашени живота и здравето на цяла една държава.

Според съда и полицията , такова нещо няма. Още повече пък престъпление.

Всичко, което пълни офшорните сметки на олигарсите, не е престъпление. Престъпление е, ако откъснеш 2 ябълки от градината на съседа.

В град Берковица отдавна има около 30 незаконни сметища със всякакви боклуци, но всички си траикат и ако някой се осмели да се обади го приемат за нередовен. В тази връзка сме си заслужили боклуците и боклукчийте.

Еколозите и служителите в община Берковица цел ден маат гащи по заведенията и се подпичкосват.

Бай Тошо, лека му пръст, приживе беше казал, че живи ни оплаква от това което последва след 1989 г.

Да ни убеждават,че боклука не бил вреден,горят го по тецовете,в Пещера също горят боклуци,въздуха мръсен,ето в Дупница колко пъти беше на първо място по мръсен въздух,после първи по болни от грип. КЪДЕ СА ЕКОЛОЗИТЕ,ЗЕЛЕНИ НЯКЪКВИ ЗАЩО НЕ ТРЪГНАТ ,,ПО ПЪТЯ НА БОКЛУКА И КОЙ Е ВИНОВЕН,,ИЛИ ТЕ САМО ИЗТОЧВАТ ЕВРОПАРИ

църква да се помолиш. Казал. Казваше ги точно като бодигарда си, тъпи смешки за журналята.

Е щом си за оплакване, нека те оплаква бай ти Тошо. Не зная дали ще ти помогне това но нека опиташ.

Някои като теб са се пръкнали и оцеляли благодарение на него.

Време е народа да се вдигне и да си изгори боклуците от последните 30 години.

Ама надали,как допуснаха толкова много боклук да се вкара .Тоя нуно е за линчуване.А колко институций има на заплата,шизофреници

абе ние изнасяме бе,изнасяме повече отколкото внасяме...не ви е ясно-колко пъти да ви обясняват вече герберите.....не е верно,че сме кофа на европа...ние изнасяме...вие не разбирате ли,че ние го хвърляме навън от бг нашия боклук...тука нема боклуци...

боклук бойко,е ненадминат и рационален щом става въпрос за далавера,а и тези с него са същите.

И аз имам в къщи италиански боклук....даже май е незаконен!

предприел действия за разтоварване. Пишман милиционери ли ги пише тези бисери?

В град Берковица отдавна горят боклук и то в заведение на самия център.

Да, бе...няма получател, то румънеца сам ще разтоварват балите.

Накрая ще се окаже, че ГЕРБ през цялото време са източвали незаконно водите на язовирите, внасяли са незаконно боклуци и са си купували апартаменти на ниски цени срещу "услуги".

Посочва се, че боклукът е незаконен , а как е минал през митницата законно. Каква е тази управия българска?

Боклук при боклука ходи . Питайте Ковачки .

Май ще е по-лесно да ни кажете къде НЕ сте открили!

да захваща боклуци?! Докъде стигнахме?..

хващате получателите и ги храните с въпросните отпадъци .

Откриха, намериха, попаднаха... ТОВА ДА НЕ Е БРАНЕ НА ГЪБИ В ГОРАТА? Тези товари преминават през границата, а входно-изходните точки на страната не са 100000. Какво ми обикалят като гъбари и търсят Михаля, като трябва да се започне от митниците, фирмите, които се занимават с това и да има поне 10 боса вече натръшкани?

точно така!нали са минали през границата .кой им е дал разрешение !?

Знаят те от къде, но нали ако си глъмав не е подсъдно, а ако си крал е?

И как минава граници без получател този товар? Да не е за лично ползване на шофьора да’а

боклукчии в България - да се пенсионират по настоящата тарифа за пенсии. Това наказание е достатъчно.

Досега от всичките "незаконни" боклуци дето бяха намерени , се оказа че нито един не е незаконен и нито един не е неправилно съхраняван. Или законово трябва да се регламентират нещата или някой си плаща. Докато това не се промени , няма смисъл от замазване на очите на хората.

Мачкай Бойко, обичаме тъ!

Парадокса в поста ти е, че той е негативно ироничен към ГЕРБ. И си получил минуси от хора които са за Герб плюс от анти Герб.