Откриха майката на загиналото 3-годишно дете в Русе след часове, в нея имало хероин

35-годишната жена не се появила дори по време на пожара в апартамента, където е оставила сина си сам

Обратно в новината

Коментари - Откриха майката на загиналото 3-годишно дете в Русе след часове, в нея имало хероин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази в една по-нормална държава отива в затвора за 15-20 години за това убийство. Както и Социалните служби дето не са свършили никаква работа, също няколко човека в затвора за по 5-6 години. И така.

Тази жена няма връзка със станалото. В по-нормални страни продавачите и доставчиците на наркотици щяха да лежат в затвора 15-20 г, а не жертвите им.

Пак от българския етнос, нали?

Лъжичката.Детето после

За Софиянци да преведем гюрултии е дандания, вдигане на шум. Понякога от много паткани на едно място.

Такива хора не заслужават да са родители. Горкото детенце.

Жалко за детския живот. Не съм много оптимист за евентуалното бъдеще на това дете и възможният му принос към обществото, но е факт, че едно невинно детенце си отиде от този свят, точно когато живота е започнал да разкрива пъстротата си в очите му. Какво са праивли съседите докато дойде полицията и пожарната? Това са поне едни 15 до 45 мин (кой знае колко са се забавили), които са могли да бъдат животоспасяващи за детенцето. Знаели са, че детето е често оставяно само и въпреки това нито един скот не се сети да му помогне... Ехх, детето си отиде преди вас, но и за вашето бъдеще не съм оптимист и вие ще го последвате скоро.

Лека му пръст на детето! Какъв "принос към обществото" те друса? Какво означава това? Ти така ли осмисляш живота си?

Разплодил се мин.дил... Е? Детето е нямало късмет с майка и държава... Отидете и питайте някой депутат дали му пука или Румбата Радев? Или Гълъбчо Донев? Колко точно му пука за 3-годишното дете? Той ще обясни... Еми, това е! Да почива в мир детето... толкова.

Гербераст?

Ееее, да минават тия избори, че няма статия да не коменрирате и ос*рете с тролските си политически агитации.

защо не са сигнализирали службите за редовно неглижираното детенце на 3 годинки? хем са знаели, че го оставя само. Но както винаги не е тяхна работа и си отиват малки дечица невинни ангелчета. От хорско безхаберие.

Са вмирисани путинокретени.Интересуват се само от себе си

Всички майки обичат децата си, дори и наркоманките, и това ще и е присъда доживот

КРУМОВИ закони за НАРКОМАНКАТА-УБИЙЦА!

наркотиците са ужасяващо нещо. горкото дете и тази нещастна жена

Въпрос на ценности. Евроатлантически.

В грешка си!!!! Ако беше там където са истинските ценности за които пишеш, щяха отдавна да ѝ вземат детето!!! Но тогава щеше да смърдиш по форумите защо са ѝ го взели!!!!

Къде са тези ценностти, в америка ли където се избиват ежедневно за щяло и нещяло ?

това са избирателите на Гроб и Подмяната... цветното бъдеще на тази територия

В нея имало хероин... Вътре в нея или у нея?

тия псевдо жърналисти са доказано неграмотни, на за сметка на това са манипулирани. за теб обаче се чудя, къде си учил, в училише или у даскало?

Пещо е много точен, напразно го иронизираш

Социални нещо ? Как може да оставят децата на такива родители.

Социалните да не са Биг Брадър. Нали някой трябва да подаде сигнал. Но широкоразпространено мислене породено от недоверие в институцииите е , че подаване на сигнал е равносилно на доносничество. И другото основно, трябва да си защитим 40 годишното дете на всяка цена, дори да убиец, дори да е престъпник, дори да застрашава живота на други - роднинит й са си траели, при положение , че са знаели че е хероиново зависима, това не може да се скрие.

Родителка? За вас думата майка няма ли я?

поне са сложили едно А накрая, насочващо към майка. А можеше да е родител 1, или законен настойник 1

Уви в случая е убиец 1... защото няма друга дефиниция за човек, който редовно изоставя 3 годишно дете за да се дрогира...

Това е рубриката "Крими".

Почваме с марихуанка и стигаме до хероин.. А междувременно почваме с кражби и стигаме да убийство...

Почва се с алкохол. То и само с алкохол зер малко се трепят. Повечето убийства дето ги четем все се случват по време на някой запой. Да не се правим на ударени.

Ти тъп ли си да слагаш под общ знаменател? Над 20 години пуших мара и никога не съм опитвал синтетика или други лайна. Само мара и когато има хашиш. Алкохол - каса бира и литър концентрат ми се събира на година. Нерде мара, нерде тоя кенеф херо...