Откриха чешма в памет на Милен Цветков (снимки/видео)

Тя е поставена близо до мястото, където загина журналистът, и е изградена изцяло със средства от дарители

Обратно в новината

Коментари - Откриха чешма в памет на Милен Цветков (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дежурните мисирки са навсякъде.

Няма лошо, и без това чешмите в София са кът, но защо толкова ниско са му сложили табелата? Да я пикаят кучетата.

Да му е светло на душата! Много хубав жест към личността му!

И защо го обожествиха тоя? Само глупости ръсеше от екрана. Беше нетърпим и негледаем.

Можеше просто да сложат един бюст и да напишат, че на еди коя си дата тук безотговорно е убит Милен от нашмъркан пиян и дрогиран помияр, син на майка си, също такава! Тази "чешмичка" е уродлива. Въобще гробаджиите са майстори на уродливостта! Целият ни град стана уродлив заради онази никаквавица гробарска от самоковските и села и оная мазна дебела комунделска свиня от Хераково, живееща понастоящем в Банкя.

Намалиха ли вече присъдата на нарко-педалчето с условна?

9г за убийство с умисъл. Те това е татковината.

Бяха дарили парите за болниците или деца в нужда, аман от псевдо поклони към доста противоречиви хора

Минет Цветков : Ебем ти и журналиста ... завършил педагогика за деца с увреждания. Тоя беше толкова журналист, колкото онзи в гащите ми е оперен певец. Доста наперен, самонадеян, празноглав глупак, който пукна много еротично ...

Респект! Намери се някой, който да каже, че "царя е гол"!

Мръсна уста имаш. Заслужаваш да ти извадя зъбите с клещи, да ти отрежа езика и накрая цяла група туристи на Ол инклузив да ти се изсерат в устата.

Ти май от личен опит говориш ...

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------> https://welcome.to/biocom

Не струва! Целият се обринах! Боклук!

В София се кланят на хора , а отглеждат наркомани .....

Да почива в мир Милен. Говореше каквото мисли без да се съобразява с цензорите пратени от силните на деня.

Говореше без да мисли! Обиждаше, ругаеше, затваряше телефона на тези, които му ОУП обираха! Жалко, че пукна така нелепо! Трябваше да се мъчи!

Няма такъв смях - все едно сме в Родопите, където чешмите ги пазят и уважават. За незапознатите - в София още от соца чешмите се броят на пръсти, а малкото построени след това или се чупят или спират да работят 1-2 години след пускането им. По-добре паметна плоча да му бяхте сложили.

мрънкащо същество, каквото и да му направят винаги недоволно - това си ти. Ако желаше нещо отиваш и го вършиш!

Драги съселянино, случайно живея до градинката пред МВР. Имам колекция от снимки как вандали се надпреварват да изпочупят чешмичката там. На 20 метра от МВР. Общината я оправя на всеки 3-6 месеца и пак най-редовно е потрошена. Ама ти си кудкудякай. Да си жив и здрав. На тази чешма и давам не повече от 1-2 години. Да видим кога ще е статията "Вандали потрошиха чешмата на Милен Цветков". И нищо лично, просто наблюдения как се случват нещата в София.

смях - не смях - на фотоса се види нещо като бутонче - навярно е свързано с пружинка и клапан та секунди след като бъде натиснато - пусне малко питейна водичка и спре, да почива в мир тв водещ на предаване, живи + здрави