Откриха черната кутия на разбилия се край авиобаза "Безмер" самолет СУ-25

Очаква се днес пилотът да бъде разпитан подробно, тъй като вчера с него е направена само беседа, заяви военно-окръжният прокурор на Сливен полк. Христо Тинев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изтребителят е избухнал в пламъци и е изгорял напълно." Какъв изтребител? Нали беше Су25??? А то верно че медиите на всяка бронирана военна машина пък викат танк. Що и Су25 да не е изтребител.

ДА БЛАГОДАРИ НА ТАРАКАНА , ЧЕ ПРИ "РЕМОНТА" ПОНЕ Е ОСТАВИЛ РАБОТЕЩИ СИСТЕМИТЕ ЗА КАТАПУЛТ !

Управлявалият разбилия се самолет е много възрастен.Трябва да се забрани на пенсионирани военни летци да летят.

Струва само 83 милиона лева на данакоплатците в България.

Българите започват разследване защо се е взривил самолетът. Руснаците също започват разследване - как така пилотът е успял да катапултира!

Диагноза на инцидента----Съветски боклук машина! За какво тормозят момчетата с такива летящи катафалки?

ГЛЕДАМ РЕДОВНО ПОЛЕТИ НА РУСКИ СУ25 КОИТО ПЕКАТ УКРО-СВИНЕ В УКРАЙНА .... ДА СЕ КАЧИШ НА СУ25 СИ Е ГЕРОИЗЪМ САМОТО КАЧВАНЕ ... ПОНЕЖЕ ЛЕТЯТ МНОГО НИСКО СИ Е ИСТИНСКО РОДЕО И НЕ Е КАТО ПРИ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ .... В СЛУЧАЯ НЕ БИХ ТЪРСИЛ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ... ВАЖНО Е ЧЕ СЕГА БГ СУ25 НЯМА ДА ЗАМИНАТ ЗА УКРАЙНА :)

Нищо конкретно с тази дописка! Изсмукана от пръстите, за да подържат напрежението и печелят кликания! По същество - абсолютно нищо ново!

СУ 25 .... СТРУВАТ ОКОЛО 11 МИЛИОНА ДОЛАРА ... 22 МИЛИОНА ЛЕВА , БРОЙКАТА ...

Нашите пилоти нямат нальот. На този пилот, това му е първото за годината излитане. Иначе във фитнес залата може всеки ден да блъска по 5 часа, но кел файда! Като нямаме възможност да приземяваме орлите като кокошки и Бог/НАТО да пази небето ни!!

С болка на сърцето ти казвам, че си голем боклук!

Да, ама имаме сикс пак и пичките се подмокрят като ни видят.

Мисля, че ако си летял 2 часа в годината и на Ф16 да те качат - голяма е вероятността да се пребиеш. Айде няма нужда.

Голяма работа че се е разбил един бг су25. По добре кажете за 14-те такива самолета които харизахме на нацисткия режим в Киев. Чувам че вече са денацифицирани.

А пък ние си казваме: "еха, чудесен повод да осерем форума с поне 10000 мнения против Русия"

Кога това?

Все си мисля че 2022година пилотиран щурмовик или бомбардировач е вече ненужен. Какво пречи да се преведат тези самолети на дистанционно управление? Т.е. да имат безпилотен режим на работа. Няма особена техническа сложност в това. Войната в Украйна показа че безпилотните самолети надеждно се управляват на много големи дистанции и РЕБ системите са общо взето безполезни срещу безпилотника. Не е нужно даже и да се управляват дистанционно, може да си лети по координати. Самите летци в телеграм пишат че на тези скорости над земята нямаш време да гледаш изобщо какво става долу. Пускаш ракетите или бомбите в зададения квадрат и само гледаш да се не забиеш в земята. Съвременното ПВО оставя малки шансове и на изтребител, да не говорим за такъв самолет който лети над земята ниско и го чакат от всеки откоп с ПЗРК.

Какви са тия русизми??? "нальот"???

И за малките деца е ясно, че руснаците свалят самолетите собствено производство от разтояние посредством контролирани повреди по време на полет!

"Таракан" ? Ремонтирани са в Белорусия, 10 милиона на парче.

За да има ефективност ВСЕКИ пилот ТРЯБВА да ИМА МИНИМУМ 120 ЛЕТАТЕЛНИ часа ГОДИШНО!!!!!! Но реалността е отчайваща-имат по 5-6 часа годишно!?!?? Какво да искаме от такива "професионалисти"???? Виновни за това състояние са НЕКАДЪРНИТЕ ни политици, които СЪСИПАХА не само военно-въздушните ни сили, но и АРМИЯТА , като цяло!!!!! В момента държавата ни е като разграден двор!!!! Жалко е , но това е истината!! Дано доживеем времето в което ЩЕ се ТЪРСИ сметка от определени политици за умишленото съсипване на отбраната ни и армията Дано е по-скоро!

И Земята е плоска, и куха, и кемтрейлс, и илЬОминати - знаем я истината ние, не сме будали !

Милене не пиши глупости! Разпознат си!

Щом базбая ми ти полковник дава несвързани обяснения, работата не е на добре. За по-младите да не говорим.

На букви ли ви плащат или на брой тролски мнения, ти май си от първите.

Ей тук е пълно с пилот- изпитатели , асове , техничари ,авиоинжинери и прочие Млъквайте като не рззбирате нищо от авиация, клюкарки и нищо повече . Не виждали самолет от близо чак експерти станахте . Станалото станало не е за пръв път , по цял свят има инциденти.

Коцев спри да се излагаш!

Няма как да стане това. Твърде е скъпо. И с Ф16 ще е още по-зле, защото 1час полет на него е по-скъп отколкото на този стар самолет.

Абе кво стана, от де се взе това СУ25, нали всичките ги бяхме дали нелегално на Украйна ?

Слава на героя, до последно се е опитвал да запази машината във въздуха.я

Абе русофилистични аланковци “нальот” е русизъм, вече не сме руска губерния, българския термин е “летателно време”

Кой Коцев, кой Милен, ама карай

Бавен самолет се разбива при кацане. Какво да е станало? Спрял двигател? Шасито не се отворило? Заклинила задкрилка ? Все щеше да се приземи.

А ти понягога ли чувстваш , че имаш нужда от мъж или е постоянно това чувство ?

За офицер не ти стига акъла! "Летателно време" като сезон и МТО ли визираш, или като часове, през които пилота е управлявал реактивен самолет - примерно? Кое от всичките? Самолета е руски, инструкциите му за експлоатация и подготовка на специалистите са руски - съответно и термините, които трябва да са еднозначни, са въведени от тях. Когато дойдат ф16, ще се смени и терминологията.

Да летиш на руска барака е все едно Баба Яга да лети на метлата си. Муджиците не могст една проста кола да паправят ще ми правят самальоти. Те самите купуват граждански самолети от Боинг и Еърбас, а за качеството и надежността на руските бараки може да се съди по непрекъснатите скъпи ремонти…да качат курвелия на един военен руски самальо и да ни отърват от другарката “Лъжа”

Летци,които са на нелетателни длъжнности/щабни офицери/ за да получават по шест брутни заплати бонус и "летателни", правят по три полетни часа годишно. Та и полковникът е същия случай ....

А защо няма автокаско? А? И кой ще плаща тенекето, пак ли "данъкоплатците"? Мен четири пъти ме удрят, и четирите се бръкнах в джоба и самостоятелно си възстанових колата, никаква помощ отникъде! Затова - което мърда и се движи някъде - с автокаско! И застраховка живот за околните! Тия поне имат още някакви пари, да плащат на думбазите......

И сега кво? Ще праща е ли кутията в Москва да я четат?

Добре, че преди 34 години напуснах русофилистичната кочина, където русофилистичните свине са повече от българите. Руски роби, лакей, гъзолизци, дудуци✈️, обречени сте на тъпотия и мизерия, лижете руските жопи и се уригвайте на сельодка и водка

Карам автомобил от 60-те години на миналият век и имам шофьорска книжка. Когато стане катастрофа обикновено е виновен шофьора, а когато падне самолет, е виновен самолета и героя (пилота) е закара със самолет за лечение?!, а народа плаща.

2022-09-29 08:53:49 Офицер на НАТО (нерегистриран) Абе русофилистични аланковци “нальот” е русизъм, вече не сме руска губерния, българския термин е “летателно време” -------- ДА ПИТАМ СЪЩОТО ! КВИ СА ТИЯ "НАЛЬОТИ", ВМЕСТО "ЛЕТАТЕЛНО ВРЕМЕ" ? КВИ СА ТИЯ "РУСКИ САЛАТИ", ВМЕСТО САЛАТА "ОЛИВИЕ" ? БЛЯДОВЕТЕ МНОГО ОБИЧАТ ТАКИВ ВСЪКРАТЕНИ , ОБРАЗУВАНИ ЧРЕЗ СЛИВАНЕ НА ДВЕ ДУМИ - ДЕСЕТКИ ДУМИ ИМАТ ТАКИВА ... "СПЕЦОПЕРАЦИЯ" , "ГЛАВМИД", "МИНОБОРОНЫ" ... ТВО КЪСРАЩАВАВЕ МНОГО ДРАЗНИ !

Кво е тва летателно време, бе дебил.

Ако не е грешка на пилота най-вероятни тия дето са го водили от земята са му дали грешно налягане и се е излупал на пистата - нещо подобно стана с предишня дето се заби в морето и после се чудеха как да замажат гафа и такива неща написаха в доклада разследващите, че човек да си умре от смях.. СУ 25 е самолет лети напрсвен за цедка без половината крила. и без двигател

браво, голяма новина. Той, самолетът е паднал до пистата. Оставаше и да не я открият....

Този стар щурмовик при ГЕРБ продават на Грузия такива на средна цена 101 000лв. И не съм пропуснал нули. На част колите са им по-скъпи. НСИ преди искаше май 2 коли за 2.4 милиона лева. Уж били в лошо състояние продадените и ги караха с кораб през Черно море.

Сложете един един хуманоид или андроид в тези самолети и стига сте разплаквали съпругите на тия пилоти. Вижте как го правят в "174 attackwing" или направи им дайте да ви го направят.

Вместо да дадем всички таралясници на украинците да ползват каквото могат и колкото могат от тях и в замяна да получим що годе свестни самолети, те си ги държат, за да рискуват живота на пилотите и не само!

Дори ако Америка утрепа всички рушляци, у България ще окат по навик “да живее русия”,крепостните роби си обичат руските помешчици, защото са зомбирани мазохисти.

Нальота си е нальот, а летателно време оначава нещо съвсем друго.