17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остана ли някой който да си мисли че този човек се е самоубил с ..... писалка?!

не знам кой се е оставил да повярва и в първия момент

Ако влезем в домовете на претърсващите какво ли ще открием?! Друго си е да имаш порно снимки, това се котира високо!

Прекрасна снимка!Не виждам проблем в нея! Можеше да е малка па-голяма само. И аз имам снимки на Хитлер! Да идват евреите да ми го постискат!

Еми то от комплексирано педалче, какво да иска човек! Да ти го стиснат и откъснат, дано, фашистко лайно, такова...

а порно с деца и лаборатория за наркотици и вируси?

Като е служил в БДЖ този човек има ли произшествия по негова вина. Като е имал намерение да се самоубива защо е оставил този ;арсенал от оръжие; в дома си. Престанете с този Хитлер, защото вината за ВСВ не е само негова. Престанете с жертвите на евреите от ВСВ защото другите националности са дали много повече, но никои не ги жали както евреите. Защо не се почитат жертвите на Ленин и Сталин на комунистическият режим наложен на три четвърти от Европа. До вчера празнуваха касапницата от ВОСР, а колко руски хора загинаха -за тях нищо. Вярно тези събития не трябва да се забравят ,но не афишират постоянно ,защото реакцията е противоположна. Постоянно има хора които застават на страната на губещите ;безсмислено е да се обяснява;............

не е имал само пистолет. Да ти настръхне косата от такъв арсенал (ако не е постановка). Официално ли съществуват толкова години тези националисти - да ! Дали си сътрудничат с ДАНС - вероятно да ! Какво ли ще се открие, ако се проверят всички членове за оръжие ? Въпросът е защо им трябва това оръжие и кой ги ПАЗИ ???? Те от това трябва да се плаши г-н Гешев, не от Дондуков 1. Защото хората може да си зададат въпроса кой беше ЗГП толкова години и с какво се е занимавал, вместо да ПАЗИ българите !

Ама кво сте се хванали за тая снимка. С нея не може да убиеш човек, но този арсенал, който са снимали изглежда зловещ. Не ми се мисли, какво може да спретне, някой психично нестабилен с него. Цяло чудо е, че не е станала някоя голяма поразия...

Има информация че вече се правят база данни за всички русофилистици, които драскат лъжи и дезинформация за България и страните от НАТО в интернет пространството - IP-та, имена, адреси... Така че скъпи путиноидчета ще ви дойде реда... мажете се с вазелин

мокрите ти сънища живо вълнуват всички! и полюциите ти

Ако си мислиш, че ти не си в нечии база данни, по-добре се полей с леден душ и се освести!!! Заплашваш ли нещо или така ми се струва? И какво следва после - масови разстрели ли?! Ами то в концлагерите е така!

А снимка на Сталин а.

Че то едно и също - дали е Хитлер, Сталин, Мао Дзе Дун или Пол Пот - никаква разлика - все изроди...

Ако си сложа снимка на Грета Тунберг екоактивист ли съм или педофил ?

Почивай в мир, Емо!

чакай , ве! По книжарниците имаше книгата "моята борба". Е! Там може, на витрината да стои лика на хитлер?! А тука се вменява вина, че го имаш в дома си. КАкво е това?! Какъв е този абсурд!

Абсолютно убеден съм, че статията е нарочна и неверна!

Дееева и мелиционерите! Толко промифки се ено сме олиги френи. Утепали човеко и сега го изкарват на час по лъжичка по черен и от Шиши!

У дома имаме снимка на тъщата. Законно ли е?

Какво щеше да промени нещата ако имаше снимка на Сталин ?

ами на борисоф ако имаше, след пет години, когато вече е обявен за ...

Направо съм много притеснен. Бях си сложил над бюрото снимка /лик/ на Бойко Методиев Борисов и сега не знам какво да правя? Ако дойде някой от ДАНС!?

Или ако падне от власт безславно и ликът му се изгуби като портрета на Хрушчов навремето ? Може да я закъсаш сериозно.

бреей, бързо изфабрикуваха и разни тъпотии

аз пък имам снимка на Ленин и една ловна прашка куп тигани тенджери вилици и 2 кухненски ножа - все хладни оръжия . С Данс гледам да не се занимавам ама ядосам ли се още малко ше отида да се самоубия с един тиган и две вилици /меки китайски огънати/ ритуално . фа не излезе само че са вилици тип самоделка пригодени за стрелба в бойни условия ...

к'во става в тая държава бе!!!?

в отходния канал, къде

Сто процента е имал и снимка и на баба си, лошото е че не е свършил работата за която е тръгнал, а се е самоубил. Искал е май да свитне някой от гнидите.

Айде изкарайте и танка...

А кой го самоуби в данс?

поредното съмнително самоубийство. преди време един така се гръмна сам в резиденцията на Доган... да бе да...

между пушките да не е сам Чарли Чаплин във "Великият диктатор"? Не бе, щото много си мяза, човекът. А това другото, то си е пак нашенска работа, само тук го можем и никой не може да ни се мери. Ако потреба, и от десетио етаж че скочи некой, па даже оцелеват, да им се не види макар и твръдите кратуни. И недейте така наивно по детски да ни ги пускате версиите, много молим. А Луков се оказва, че бил страхотен български офицер и герой от пръвата световна....Оние да беха докопали и Сава Муткуров или Данаил Николаев, и тех щеха да бастисат! Щом гръмнаха цела цръква барабар с ората вътре, та тва ли ше ги спре? И те такива ми ти работи по нашенско..Бе я да одим да апнем че утре требе да се бачка.

Всичко е написано много хубаво! Само не разбрах кой и как го е самоубил?

Те сега и обогатен уран могат да "открият"!

даже и червен живак

Сега като е мъртав може и танк Тигър да откриете в тях под навес

Фъшкистити да питат унтерменш Серате що всички фъшкисти са като идолът им баш унтерменш Шекелгрубер ( Гитлер)??

Сигурен съм че самоубилия се е е служил като войник в дивизия мъртва глана и е участвал в битката при Сталинград

Белене на 17 години или...?

отвлича самолет, освободен без да е осъден....... СЪГЛАСИЛ СЕ Е ДА РАБОТИ ЗА ДС!

Портрет на Хитлер в къщи и оръжеен склад..... Жалко за горкия човек, виновни са тия които са го оставили извън психиатрията.

Напротив, Гьоринг и Ван дер Любе са аматьори пред това Активно мероприятие с ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

Има информация че вече се правят база данни за всички русофилистици, които драскат лъжи и дезинформация за България и страните от НАТО в интернет пространството - IP-та, имена, адреси... Така че скъпи путиноидчета ще ви дойде реда... мажете се с вазелин

Пък аз имам информация, че Русия е на 500 км от България, а САЩ - на 10 000 км И че русофилистиците на територията все още са поне 3 пъти повече от другите, без да се броят едни определени етноси. Така че това с данните и вазелина, малко по-въздържано. По-върхностно, както казваше един.

стискай палци да не дойде време да се броим от коя страна колко сме ... :):)

така ли се прави в демокрацията - IP-та, имена, адреси... Белене ако искаш да отворим, а?

Да бяха го открили преди да го поканят в ДАНС.

Саудитците да се бяха сетили да минат с тая схема по случая Хашоги - казват „ами той нещо е депресира като осъзна, че ще се жени и се самоуби“. Толкова главоболия щяха да си спестят.

Да разлаем кучетата!

Жалко, че американците помагаха на СССР през ВСВ. Иначе, Хитлер щеше да ги приключи и да освободи света от империята на злото.

Вместо нацизма Европа получи окупацията на СССР, червен фашизъм и концлагери. Българите скоро ще изпратят Альоша обратно в Русия.

Група съветски туристки е на посещение при Альоша в Пловдив. Една рускиня не сдържа възторгът си: - Ой, девочки посмотрите, наш Алёша! Наблизо обикаля пловдивски Гларус и думите на рускинята го удрят в национализъм: - Альоша може да е ваш, но камъните са си наши.

Ам те американците и англичаните, се включиха накрая, за подялбата. И общо са дали около 500 000 жертви, според Оливър Стоун. Руснаците дават 20 милиона. Руснаците са победители! Те побеждават нацизма и винаги си борят, против него!

А ядрената бойна глава намерихте ли я?

А бе глава намериха ама не ядрена

Даже и при кметицата на Младост се бяха постарали малко повече.

Тук се надяват с подхвърлен портрет на Хитлер и кремъклийки да създадат образ на Водач на БНС ....което да е условие за забрана на БНС. Почвам да разбирам защо България "обтегна отношенията" с Русия последните дни. Маша Захарова и Путя сън не хващат при споменаване на Луков Марш.

На снимката се вижда основно газово и въздушно оръжие. Ебахти и арсенала, честно.

тия от ;ловните дружинки ; имат по 5 пъти повече оръжие ,за спорт , а това било арсенал

ДАНС-Държавна агенция на сик

Изключително достоверно ! Емил Крумов отива да се гръмне пред скенера в ДАНС. В себе си има два пистолета със заличени номера, но за атракция предпочита писалка стрелаща със сачми. В дома си оставил още 2-3 автомата, завещани му от покойната му майка, както и снимка на прадядо си. За съда всичко е ясно ! Да влезе убития и да оспори ако може !

На говорителката на руското МВнР Мария Захарова и "оприделени еврейски организации". Същият цирк, както с разлепените афиши с портрет на Хитлер. Само че, на клоуните куратори на този цирк не е ясно, че българина го боли онази му работа за Хитлер. Етюда с Хитлер не може да мине в България. България има своите Герои и те са Цар Борис, Д. Пешев, Генерал Луков, Генералите Вазови, Атанас Буров, Симеон Радев, Богдан Филов. Цинизъм е да се обявят за национал-СОЦИАЛИСТИ генерали и политици МОНАРХИСТИ. Именно Цар Борис СУСПЕНДИРА КОНСТИТУЦИЯТА и е подкрепен от РодоЛюбивите генерали на Негово Величество.

Паисий Х

само не ми става ясно как слагаш в едно изречение антикомуниста ген. Луков и германофила Богдан Филов заедно с русофила Атанас Буров?

В главата ти е пълен хаос! Нищо не се разбра! И защо намеси Захарова също!

Не е бил семеен, живеел с майка си, която починала преди години. ???

Ами..с повечко освежители и ароматизатори..

Що бе, кое не се връзва ? Даже и преди още години, когато бил малък, пак не бил семеен и живеел при баба си през ваканцията. Ама не се втелявайте чак толкова ! Важното е да повярвате поне на другите неща. Там логиката е желязна.

Луков марш, боен Арсенал , лика на Хитлер намирисва на преврат! А вие как мислите?

на "определени ционистки НПО-та". Да се надявам, че ще дойде ден, когато ДАНАС ще привиква всеки педересат за отговорен в провеждането на Гей Парад в центъра на София....

Боен арсенал и лика на Хитлер не може!Но боен арсенал с лика на Ленин,Сталин,Че,Мао,Димитров и други като тях няма да прави впечатление!И ако оръжието което има е законно притежавано?За да не го осъдят при отвличане на самолета тогава,значи е "клекнал" на ДС.Сигурно е донасял тогава а и сега,но му е опротивяло.Решил е да сложи край на всичко,защото от тези измъкване няма!Ще им служиш докато си жив или докато те държат жив!

поредната постановка на Юдейската Мафия, която управлява България и ЭСССР, ако не беше, имаме истински Европеец и Патриот!

Товарищ, по-леко с антисемтските изцепки че да не те посетим за да те чуем к'ъв ти точно е проблема. И да те излекуваме подобаващо..

Червеновратко, ти по-добре си гледай Ислямската Държавица, че до някой месец отрочетата ви може и да ви завземат. Няма все ние да ви спасяваме. Особено след като унищожихте държавата и армията ни, вече даже и да искаме няма с какво. А друга толкова тъпа нация надали ще се намери.

съвсем наскоро ГАЗПРОМ продаде на АНОНИМНО ЛИЦЕ 7% СЕДЕМ ПРОЦЕНТА от активите си. Путя се кълне че не знае, но ФОРБС извади на светло РОТЕНБЕРГОВИ като собственици на тези 7% дарени държавни руски активи. В момента в Кремъл се яде на земята баклава и се танцува "Хава нагила". Скоро няма да дойде Ротенберг. Но куратора на Путя, Ротшилд, никога не си е тръгвал от СССР и България.

Като гледам целия този фарс ми иде да взема една химикалка и да се застрелям.

Емил Крумов през януари 1981 г. е бил на 17 години - значи е роден или през 1964, или 1963 г. Как днес е на 59 години - не мога да разбера.... ?!?!? Някаква нова математика ли са измислили след като съм завършил училище, или други хора не са в час!!?

Първоначално писаха че е на 55 години. Сега на 59. Тези от ДАНС не са ми му виждали паспорта и дали му знаят рождената дата? А журналята откъде черпят информация, че нищо не се връзва в статиите им?!

по средата: 55 и 59, по средата е 57. Всичко е точно!

Викам си аз, защо пък да не се застрелям точно когато ше ме проверяват, макар че си имам разрешително за оръжие. . . . ей така да ги същисам тия ! . . . . една лъжа най-лесно се познава когато стане въпрос за подробностите. А, такива липсват. Как точно е станало така, че се е гръмнал при минаване през скенера ? От къде е извадил писалката ? От джоба си ли, от чанта ли? С коя ръка ? Имало ли е камери в ДАНС които да са заснели случая или всичките им камери са били ангажирани с шпиониране на фирми и политици ?

Кви камери в ДАНС, бе ?!?! Това е секретна служба. Там е снимането е забранено... хахахаха