Откриха 7 трупа, погребани в гориста местност край София

По първоначални данни телата са на възрастни хора, починали в хоспис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И досега никой ли не ги е потърсил? Ако са липсвали 7 човека от един хоспис това е супер подозрително.

Не четеш или не мислиш? Близките са получили прах или нищо...

Не четете ли? Хората са починали и от хосписа са казали че ще ги кремират, но да си спестят пари са ги заровили в гората... Какво са дали на роднините - те си знаят... Това са изроди, не хора...

просто са измамили близките, като са им взели парите за кремиране, а са ги погребали наблизо. Ужас , но факт.

Егати и тънката сметка, има-няма по 1К от бройка.

Цената на газта се покачи и се наложило просто да ги закопаят или да работят на загуба.

При тези цени на енергията, много ясно че горенето на трупове (които са си бая вода) е скъпо удоволствие. Но шом почнеме да правим зелен водород, ше оборудват крематориумите с газови горелки (еко нали). Остава само още малко перки и соларки да туриме и сичко ше се оправи.

Ако Хсписа имаха свинарник Никой Никога нямаше да намери ! Те са платили на мързеливи цигани който са ги закопали на плитко !

Какво се чудите не знам. След като лекари инвалидизират хора с ненужни операции само за да вземат няколко стотин лева от касата по пътека не е чудно, че някой за хиляда лева ще отиде да зарови труп някъде. Когато има безнаказаност да разчиташ на морала на хората е загубена кауза , историята го е доказала.

Точно така е. В старческите домове и хосписи работят яки професионалисти - академици в професията.

Това ни чака при хунтата на Фатмака, Коки,Кики,Гуглена ,Маджо Бойкиев ,Славуца,Тошо маймуняка и останалите военнопрестъпнци българоубийци - масово клане, погром и гладомор над многострадалният български народ !

Каквото и където да погледнеш, все прояви на "бизнес мислене" на изметта и сганта, които са се докопали до някаква дейност. Отврат отвсякъде, България трябва да бъде изчистена от тези изроди. После - колкото останем, да се знае, че сме нормални.

Със сигурност Има много Повече заровени трупове и на други места !

По всяка вераоятност,принесени са от Буча !

"Готин" ставаш единствено за следващото меню на гладните прасета.

Имаше един, който излъга цялата държава, че е с българско гражданство. Сега лъже, че е купил евтина и демократична газ. Не е зле да го поазпитат да видим какво ще излъже пак. Не може да не знае неще, все в престъпните среди се движи има криминално мислене. Да видим какво ще излъже този път.

Що за гнусен човек трябва да е тоя дето ги е заровил където му е паднало. Отвратително.

С премиер измамник, какво друго да чакаш. Това е бизнес модел който се спуска от най-високо - лъжи и измами всеки ден.

В "държава" в която първия министър лъже и мами безогледно от първата си поява пред избирателите, какво очаквате ? Ай честито на излъганите, пардон наивниците.

7 е ясно, че са мъртви, още 7000000 се мислят за живи.Хо хо хо!!! Да не ме бъркат с Р. Овч.

Да де ама премиера измамник не е роден днес или вчера, а така е възпитаван че може да му се размине. Дори корумпираните лекари ги пускат ей така. Проблема е голям.

Тиквата те лъга 12 години,сега ли се усети да мрънкаш.

Слава Богу, че са ги заровили в гората, а не са ги предали на кремация. Парите от измамата се възстановяват,, а кремацията е голям грях и тялото не може да се възстанови след изгаряне. Може и да ви звучи жестоко и нечовешко, но постъпката е хуманна по същество. Дано се намери поп да ги опее - заслужават християнско поглебение хората.

Докато оядената протестърска хунта на Фатмака ,Кики ,Коки,Славуца,Тарашков и Бойкиев празнува с оргии,приеми и курви и се тъпче с черен хайвер и шампанско ,кървавите им главорези избиват невинни български безащитни пенсионери!

Тоя измамник нали, само в началото щеше да ни лъже по-помалко?

Това е абсолютно неприемливо.Обещание за кремация. Наследниците са платили, "бизесмените" са си направили "тънката сметка".Това е неприемливо и нечовешко!

И аз чух подобни твърдения. Вчера разнасяха из София разни пръсти и ребра от незнаен произход.

Но с такъв премиер, какво друго да бъде. Много лош пример дадохме на измамниците. Сега си мислят, че е хубаво да се мами на ангро. Не тръгна тая държава по добър път...

Още по отвратително е, че близките на тези пенсионери грам не са се интересували от тях, първо са ги хвърлили в старчески дом, после казали на дома да ги кремират , това значи че и на погребение не са отишли, и урната наблизкте им не се интересуват къде е.

Ами индийците си ги горят. Грях ли е ? В Хималайте ги раздават на орлите, а при ескимосите на мечките

Това троловете на ГЕРБ сте много глупави хора. Какво обшо има хоспис създаден преди десетки години с управление от 6 месеца. Ето затова загубихте властта, защото смятате че с лъжи и демагогия можете да управлявате 100 години. И за трол на ГЕРБ се иска мозък в главата, ама цялата ви работа е такава.

Изродщина.

Направо се чудя колко са ги направили на кайма.

При нас на село нямаме такива явления

Щом уж са кремирани, имат урни и в тях кой знае какво е сипано.

Само тези, които са хиндуисти. Грях е, разбира се.

Живи да заровят виновниците!!! Страшна изродщина. Господ гледа

Това епизод от някакъв филм на ужасите ли е ?

Господи, луда държава, пълни с изроди. Що за същество би постъпило така с друг човек, който е бил обичан от семейство и близки! Как може да има хора без капка съвест - това са същества, които живеят сред нас, пазаруват, гласуват, децата им учат с нашите... Ще видим ли някога капка справедливост за подобни изверги?

Това са езически вярвания, уж християнски - в крайна сметка всичко става на прах, ако не след хиляди години, то след милиони, а след милиарди и прах няма. Когато Слънцето стане черна дупка и погълне планетите, а после избухне и стане свръхнова - къде отиват тези прашинки, а? Хайде мако по-трезво. Едно е да мечтаем за живот след смъртта, друго да асоциираме костите с душата на човек.

Абе нали приема на президента днес беше успешен. Стотици бизнесмени и родата им ядоха и пиха за празника ...

Може да е често прилагана практика! Сигурно са доста плитко заровени и затова след подобна "небрежност' са и забелязани...

някога имахме ДЪРЖАВА СИГУРНОСТ ЗДРАВЕОПАЗВАЕ РАБОТА НРБ се ГРИЖЕШЕ ЗА хората

Изгоряха няколко възрастни, колко са починали след побой, сега били заровени и без погребение. Докога хоспис мафията ще бъде покровителствана от властта, прокуратурата и съда?

Ако това наистина е направено от фирма..... Сега хиляди българи ще се запитат дали в урните на починалите им близки е сипано костно брашно, или някой по-евтин заместител :(

Как го измисли това за слъцето и дупката. Сигурно си къркан.

Седем милиона българи ли имаш предвид? Наполовина сме вече.

Това е демокрац... опс, див капитализъм.... и по-зле ще става...

Така да свършат и тия дето са го направили това, да доживеят до сто години в някой мизерен дом и да ги заровят преди да са умрели

С фамилия: Живков Джуров Младенов ........... Изобщо " наште ора" Смотан рубладжийски трол!