Коментари - Откриха 10 мигранти край НСА в София, един от тях почина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само един?!

Ей, нема да ми убивате евачите, ей! Ей, ся ше ви затворим АЕЦ-а!

По едно парче олово в тиквите на тия шебеци и в крематориума!

По официални данни броят на имигрантите идващи от Египет е над 70%... не Афганистан, Сирия и.т.н.

Сега пък Египтяни..? Какво сте се юрнали бе, хораааа ! То, вярно, че Антихрист идва и трябва да бягате, НО НЕ В ТАЯ ПОСОКА!!!

Че те може и палестински главорези да са, паспорти нямат ли? Как така се самоопределят? Като не могат да докажат от къде са, обратно от където е сигурно, че са минали- от Турция. Там да ги връщат или да им осигурят жилища, все пак са си братски.

"палестински" и "главорези" според теб е едно и също , а мизерник ? държа да подчертая, че икономически мигранти не трябва да се пускат в страната

в Египет се води "страшна война" ;-)

И кво? Нема сила, която да спре наглите търговци с човешки съдби, така ли! При бай Тошо всички до един щяха да бъдат разстреляни, нямаше да ги пишат по новините и най-много за месец "имигрантският поток" щеше да пресъхне все едно никога не го е имало. Правителство, депутати, магистрати, полиция, армия - МЪРШИ!!!

По бай Тошово време имаше и супер много ограничения и мизерии, но си прав, че имаше граница и даваха отпуск ако отстреля нарушител на границата, та затова нямаше и много нарушители нито навътре, нито навън.

При Тошо бяхме китка, а не като сега пълна мизерия... 5нм сняг и държавата блокира, енергото приключи и тн. Границата се хазеше и няваше никакви навлеци, преди наричани бежанци, а сега мигранти... Интересно е, къде отидоха бежанците, нъле, че сега само мигранти ни налазват, разбираш ли? Сигурно Шмиркел ги е гушнала в леглото си.

Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виагра), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук..-----> http://gg.gg/blumag

Ами да, от Египет. Дошли са да разгледат снежните пирамиди в София.

И да отпрашат за Дойчланд и Франсе подле... Слава Богу!