Откраднаха емблематична статуя от центъра на София

Липсата на фигурата, която е в цял ръст, е установена в понеделник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави Аполон пред Музея на фандъшката глупост, превърнала минералната баня в музей, в който никой нормален човек не ходи. Чърчил, който е бил "българофил" е казвал, че в София живее едно диво племе, което се къпе веднъж в месеца и се поздравява с Честита баня". Предложил е София да се разруши до основи и да се засадят картофи за поданиците на Нейното Величество.

Фандъшкото котило направи много бели в София, една от големите е превръщането на минералната баня в музей на София. Малко градове по света имат минерална вода и в нито един от тях, с изключение на София не се закриват минерални бани,защото те са безценно богатство и привличат туристи от всякъде. Идиотите от софииската община са селяндури, които не са свикнали да се къпят и които не правят разлика между минерална и обикновена вода.

Явно в тая Община са шушумиги на квадрат! Нали има видео наблюдение? Пък да осветят по-добре чешмите! Центъра на София е толкова тъмен, като изключим Витошка, че се чудя в Европа ли сме или някъде в Далечния Изток...

Нямам думи! В идеалния център на столицата! От територия задръстена от ченгета и камери!!!! Ами тъпата общинска охрана?!? Само този случай е достатъчен за да се убедим в престъпната несъстоятелност на ВСИЧКИ правоохранителни служби!!! Гарантирано от герб!!!

Тази статуя не е никаква културна ценност. Срамно е в града ни да се поставят идоли.

Направете още един циганин депутат и статуята и чучурите ще се върнат като нови. Дори ще има две статуи - Аполон и Изаура.

Те държавата ако това може да се нарече държава откраднаха Вие за статуята ревете

Търсете я у Факултето, ако не е вече за скрап.

Много е вероятно кражбата на статуята да е жалка комунистическа провокация с цел създаване на напрежение и дискредитиране на управлението на ПП ГЕРБ!

Да бе..Те, щото тези, дето сега управляват, не са комунисти!

Както е тръгнало ДАНО не изчезне я Витоша, я ,,народното' събрание, че тогава какво ще правят депутатите?

Боли ме фаро и София ке падне и България ке воскресне - Плиска ке е новата столица аааааа

Лиска може, не Плиска. Балъците измряха , останаха само тарикатите. Сега като осите - освен да се замоизяждат друго няма какво да се очаква..

Преди малко предложих на шега на същото място да се постави статуя на пикаещия Боце,по подобие на мосю Пис в Брюксел. Някакъв изтънчен естет ме нарече простак и ме изтриха.... ?.. Та дано тоя борец с простащината , също тъй мъжки да се е борил синсталацията на Петър Черни , изобразяваща България като кенеф!

Няма ли кой да открадне МОЧА?Да ни отърве веднъж завинаги от него

jingiby

Толкова години грижи за циганския електорат не остават безнаказано. Нито спряха каруците на мангалите в София, нито количките за "разделно" събиране на боклука, нито обявиха кражбата на цветни метали за особено опасно престъпление, нито лицензираха пунктовете за събиране на вторични суровини.

не е открадната! някой я е прибрал за да не я гепят!

Всъщност, нямаше я още в събота сутринта... :(

На Софиянски езическия идол изчезнал? И кво? Няма повече да му се кланяме като пием минерална вода.

Тази държава вече е на тотален автопилот.

Аман от добри роми !

Пак ли циганите са се зарадвали или каменарите?

То пък една статуя, че и ще я възстановяват, щото Аполон било това.

Така е. Електоратът ви е крадлив.

Правете ги пластмасови, че да не ги берат

Само на боко Тиквата, акъла не могат да вдигнат.

месинг и бронз има достатъчно по дръжките на вратите на МС, БНБ, Президентство и СО! незнайно защо братята от "етноса" не са се усетили и от там да си "Наберат"... а те от банятя...

Циганска история, но пак Бойко ви е виновен.

А ако някоя мутра, приятел на Боко, я е прибрал в имението? А освен това властта и полицията е у Боко - защо не търсиш причините за това?

Е то по твоята логика, може статуята и да е в двора на Корнелия Нинова. Страшни разсъждения вадиш! А и преди ГЕРБ всички управляващи само с това се занимаваха - след всяка такава кражба търсеха причините. То за това и не остана време да се развием.

Не са я откраднали, набрали са си я. По гербаджийско е така!

тия които са я набрали са част от комуноиднта пасмина

Отишла е "за отопление".

Много красива статуя. Отдавана е стояла там , но я забелязах наскоро .Беше някак си неземна сред странните субекти около чешмите. Един млад ром си се сапунисваше радостно на една от тези чешми. И Аполон снизходително го поздравяваше.

Държавата вече е в абсолютно пълен разпад. Само от управляващите отчитат успехи

Държави от третия свят като Бълхария се управлява ефективно само с диктатура, както беше при бай Тошо. Демокрацията е за европейци не само по местоположение, а и по манталитет.

На Бойко електората бере, не си играе! Ако стане издънка, Боко ще прати жандармите да ги пазят. Пука им!

Не е електоратът на Бойко, а на Курнелия! сигурно Нинова е спряла да плаща на мургавите братя и така те си набавят нужното!

Виж резултатите по гетата за последните избори, Марче и тогава се излагай по форумите :) Резултатите: 1. ГЕРБ 2. ДПС 3. БСП !!!! Гейберите купувате като за световно :)

я ми припомни в коя коалиция са евро рома бе тъпунгер?

Тъпунгерът си ти. Или така ти поръчва тъпия ти господар. Дон Цеци не е с БСП от 2016, а и преди това само ги лъжеше, има мизерно влияние, но голяма уста и крадливи мазни ръчички. Тази партия не е представителна за циганите, а само се облажват една шепа хора покрай нея. Същата история като и на оня папур - Томов, ли беше. Реалността е, че Цвъцко шестака вече отдавна изпедепца купуването на мангалите на местно ниво през местни бейове, което е много ефективно. Те турците се разпаднаха на централно ниво, ти искаш цигани да са управляеми от един някой си отнякъде си. Иначе тиквите нямаше да събират и 1/3 от гласовете, защото другата 1/3 са манипулации с броенето.

В неделя следобед също я нямаше, снимах в района.

някой от цигансия етнос, на каруцата и за скрап

Така е в Герболандия - държавата катун, която се управлява от най-простите и най-неграмотните. Дайте на Вежди Рашидов да направи нова статуя, ама да знаете, че няма да прилича на Аполон, а на алкохолизирана мутра.....

Простия неможе патки да пасе, камоли да управлява!!! Простия само плюе и плювните, върху него падат? Себе си не вижда, другите прости изкарва!

Тези цигани и този собственик който я е взел за скрап, трабва да бъдат изселени в Африка.

С подкастрени крайници! Хан Крум е знаел как да оправи крадците...

Около 10 хиляди евро е на пазара такава статуя , а ще я продадат за стотинки.

Зоната зад Министерски съвет , пълно с камери ... И статуя , тежаща достатъчно , за да трябва кола за пренасянето и ... Ако не я намерят , са за пребиване с камъни ! Баси леваците !

Каруцата е като стелт, бате! Даже отразители няма! А аз съм като нинджа в тъмното!

В карето на чешмите съм виждал охранител (пазач). На улицата (между спирката и кръстовището с бул. Мария Луиза) много често има патрулка. Явно са се подвизавали по късна доба. Трябва да са фокусници за да не ги чуе и види никой.

А аз се учудвам, че Аполон е устискал 30 години "ненабран"...

Аполон е там от 20 години

Моля обърнете се към по-тъмно зелените братя за информация!

Не се сещам на коя малцинствена група може да са им потрябвали статуите от бронз и чучурите от месинг.

Тази държава вече е на тотален автопилот и институциите не работят администрацията също простоо се парират някакви неща в последствие и най вече се дават обяснения на свършен етап. Просто държава на калинки.

братята роми си берат...

джилезу бате...

не "открадната", а "набрана"

Добрият Ром я е взел!