Откраднаха част от коледната украса в София и Перник

Взето е агнето от сцената на Рождество пред храма "Света Неделя"

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха част от коледната украса в София и Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И квооо, мустак ли ще му лепнете?:))) Внимавайте само да не се отплеснете, че да осъмнете с паметник на Милко Калайджиев :))

Прост народ, слаба държава. Варварско племе за което няма нищо свято. Та никой не ни е виновен, затова че сме последна дупка на кавала.

КАКВО ДРУГО да се очаква от едно ГЕННО обременено племе- 4 кръстоносни похода през територията в двете посоки-,плюс това крдливо и много е?ливо и повече от 700 години РОБСТВА ?

То па една коледна, то па една украса.... :D

Е това българина не се накраде бре!!! Гадно долно племе и все някой му е виновен,никой не ви е виновен бе долно племе,вие сами сте си виновни!!!

си много нагоре и много встрани от тия неща! ;)

до Факултето - весели гирлянди се веят!

В БГ не се търпят паметници, били те и на агнета.

Да дойде някой от Диарбекир да ни управлява, че тези тука дори и украсите от елхата крадат.

В случая не ни крадат управляващите. Крадат ни избралите тези управляващи.

че от кметовете и чеп за зеле не става! Да търсят украсата по битаците в Индия...

Има нещо гнило, аз сутринта купих от кварталната месарница прясна агнешка плешка, а после жената посегна да ме бие и каза: пак си пропил заплатата, а нас с децата ни лъжеш, че дебел картон е мръвка за празник....

Като няма вероучение в училище, така ще е. Но скоро и християнството няма да е официална религия в България след като се допуска чужди граждани да ни управляват. Утре дори някой с турски паспорт ще ни е президент. Вие представяте ли си какво причини на България това правителство

Не вероучение, направо шариат да се въведе, така ще е още по-сигурно?

Тоест не може да се крадат макети на библейски сцени, другите неща могат да се крадат така ли?:)))) Между другото елхите и украсте по елхите са езически обичай, та не зная вероучението как ще помогне там:)))

Ами да, от коледна украсата ще я ползват за Банго Васил.

Човека може да има фетиш към агнета... и да си прави обор.. Вече има двечки и довечера ще пада яко лудуване в леглото...

Преди да прочета статията се надявам да са взели вещицата и еднорога на кака Васка и леля Бонка.

И на БПЦ няма да и се размине наказанието свише, щом са се поддали на сатанистите от запада и са дали пари за подобен безбожен кич...

Подобен род "украса" е пълен комерс, характерен за безбожниците на запад!

Подобно мнение е апотеоз на човешката простотия, злоба и вяра в дявола.

...който краде Коледа от койчовците.

Ръчичките им да изсъхнат дано!

Жалко че полицията вече не бие както при Тодор Живков, свобода не означва свободия и това което е на обществото не означава че е лична собственост. Ако можех такива бих ги повредил тях, но всичко е в Божиите ръце.

Моля да извини ама Асан бил пиян и помислил анге за истинско и го донесъл за ядене. Аз му казала че не става ама той ма бил. После пил още нарязал агнето и го изял. Сега го привели в болница. Доктори казват че няма неква засраховка ама щели за ваша сметка да го лекуват. Та пожелавам весели празници на всички дето плащат на мой Асан сметка.

римлянин зел ги е за децата вкъщи в Лондон правят същото оттам се учат

Повече от това няма какво да се каже за българина.

Дали е дело на българин или на продукт на американогейският ,демократичен ,неолиберализъм

Не е луд, който яде баницата ..... американците правят това, което им е изгодно на тях. Не се оправдавайте с американците, вие позволявате повсеместната простотия защото си я харесвате и искате!

Кражбите на кенефи, бойлери, перални и китайски овце са чисто московско-монголски национални навици и обичаи. Народа прост, крадлив и мързелив и там и тук и в Украйна. Турско-монголско наследство..

истински овце крадат изкуствени такива....

страната на неограничената безотговорност

клошарите крадат пък после реват, че ги били били

мат'рял