17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ОБРАЗОВАТЕ МАЛКО БЕ МАЛОУМНИ ТРОЛОВЕ? Трябва да се напънете да прочетете /АКО МОЖЕТЕ/ 1 минута тази статийка. А дано ви светне колко сте зле и какво не трябва да правите ако искате ВСИЧКИ да сме добре! https://iskamdaznam.com/eksperimentat-na-milgram-podchinenie-na-avtoriteta/

Новината е малко тенденциозна, отказват му трансплантация, защото може и да не оцелее, и да причината може да е ковид, все пак ще е на имуносъпрерори дълго време. В същото време това сърце може да спаси друг в неговото състояние.

ти не малко а много си заблуден,неспасяем !

Ето сега е времето да се поучим както винаги ,след като спряхме да се поучаваме от СССР ,от Хакмериканците . Населяващите САЩ от доста години са вече едни само глупави послушници...и всичко това е систематичен процес.Ние българите в сравнение с целият останал свят най-активно го копираме,уви !

Съд до дупка за тези изроди. От ковид не трябва да умираш но от сърце може. Супер господа не можга и да ви нарека доктори. Продажни, алчни изроди

Така трябва да бъде навсякъде! Само така ще се преборим с вируса и тъпоумието!!!

пич, с такова готино име си, що приказваш глупости

ремисия ли си,или в активна фаза на шизофрения ?!

Много ли са горди от стореното? "Медицински Фашизъм" не е пресилено понятие, сега разбрахте ли го най-накрая?

редно или не - когато на теб ти се наложи животоспасяваща операция и се споминеш щото си отхвърлен поради това че се считаш за умен и свободен и не се ваксинираш - няма да има никакво значение - за теб

Абе къде е тръгнал тоя?? Ваксина няма , сърце иска?? Не може така в америката! ПЪрво ваксинка после всичко друго...

Кво стана бе антиваксъри малоумни , нали от ваксинирани не можеше да се взима кръв , нали не знам си какво си а сега какво ? Точно обратното излиза.

Ако искаш да провериш мисълта си, отиди до една инвитро клиника и кажи, че си ваксиниран и, че искаш да имаш деца инвитро. Жив и здрав бъди.

И какво ще стане ? Понеже редовно съм по работа в болница Надежда София ( най-голямата инвитро клиника на балканите ) , нека ит кажа как повечето са си ваксинирани , даже като направят 3-4ти месец ако случайно не са ваксинирани родилките им казват да се ваксинират за по-голяма сигурност. Доста малоумно изказване на човек дето даже не си е направил труда да провери , единственото което не правят инвитро клиниките е 1 месец след ваксинация , не се прави трансфер и това е така не само за ковид ваксината ами за всички.

Без коментар. Господ ще ги съди.

Споку ве, за приказно богатите ще има по илядо сърца, дробове и бъбтеци, а за бедните граждани. е тях кочета ги яли.

Да ходи в Гърция през лятото И в мола през зимата Защо изобщо говорим за тях Не ни интересуват!!!

Принципите на човека са го довели до там, че да умре от сърдечна недостатъчност. Съди се за това кое е добро по резултатите.

Снощи гледах един епизод от сериала "Теория за Големия взрив" и там героя Шелдън пита приятелката си, която е болна и той трябваше да я лекува: - Вярваш ли в плацебо ефекта и силата на духа? - Да. Това си е доказан факт. - Добре тогава, сега ще ти дам едно уникално съвършено ново и доказано лекарство. Може да ти изглежда като бонбонче "Тик Так", но не е такова. Нещо такова и с нашите ваксъри. Даваме ви ново уникално и изпитно лекарство, което предпазва от корона вирус. Е, може и да не предпазва, но поне го карате по-леко. Е, може и да не го карате по-леко, но ако си набухате 1, 2, 3, 4, 5... бустерни дози, може и да не се разболеете.

Сам обаче доказваш тезата, която отричаш. Ако плацебото наистина ти помага да нямаш стрес и така не ти пада имунитета, това само по себе си действа като лекарство. Друг е въпроса, че статистиката показва, че не е само плацебо, понеже дори аз на своя гръб видях как го изкарах аз и съседът ми антиваксър ( бог да го прости).

И сопола не бих си хвърлил

Избягвайте ги Не са добри хора :(((((

Ваксърите се осраха тотално. Заради случаи като тоя ставаме все повече , тук не е до "ваксините работят", майната им на ваксините, работата е друга - ваксърите са боклуци, това е казано вкратце. Познавам хора които все пак смятат че риска от КОВИД е сериозен и ваксина макар и недоизтествана е приемлива, но не искат да се ваксинират само защото ги е гнус от тия боклуци "мотивиращи" ни да се ваксинираме

Човекът е на 31 години и има 3 деца. Тук пишещите отдавна са минали тази възраст, и още живеят с мама и тате, нито имат деца.

И този ще умре от ковид. Тъжно, но факт. Убийци!

мин.седмица ме''гази'' този толкова''смъртоносен''вирус,и цялото ми семейство!...ИМАЛ СЪМ МНОООГО ПО-ЛОШИ МАХМУРЛУЦИ...ДА ЗНАЕШ !стига сте треперели за жалкия си животец...медиите убиват повече от него

Следва, който не е гей, няма право на лечение...

те нали са прибрали останките от третия райх - за това какво да се учудваме

Някой ваксиниран ще го получи, Ще спасят човешки живот, но по правилата!

Няма такива правила! Пред лекаря всички са равни. (Би трябвало)

ами да.. ще започнат да ни разстрелват, за да ни спасят от зачервено гърло и сопол.

Ето една държава, САЩ, Където правилата и законите се спазват Това е пример за подражание от целия свят

Няма такъв закон! А ти си дебил, който не може и не иска да мисли.

След като убежденията на пациента са толкова силни, защо ходи на лекар ? Условията на лекарите са ясни - ваксинирай се и ще ти помегнем, той като им адруго менние да се лекува сам !

2022-01-26 09:05:22 Функционал Това доказва, че е време естественият подбор да си свърши работата и всичко нефелно в канала.

"Българина" от едно котило сте с този фунщционала За безсмъртни се имате.

Ама това сериозно ли го пишете? Правилата на лекарите били ясни? Ми те утре може да поискат да си отрежете единия крак, за да ви транплантират сърце. Има закони и конституция и не знам в тях да пише, че трябва да си ваксиниран срещу ковид, за да получиш животоспасяващо лечение. Никъде по света!

Убийци!

Ако това е вярно, то този човек трябва да ги съди. Нямат основания, тази ваксина започва да се използва с други цели, много нередно при това. За първи път чувам за такова нещо, а се имунизираме и с много други ваксини, не виждам причина тази да е по-специална.

абе по-специална е ....

Сърцето му слабо, но явно е достатъчно силно за да направи трето дете, което е на път в момента. На умиране е, но сърцето издържа на секс.

Дааа, по-добре би било да не оставя поколение. Прекалено се навъди плебса.

Нямах това предвид. Той вече има две деца, тоест оставил е поколение. Но третото е направено скоро, тоест докато чака уж сърце. Значи не е чак толкова зле. Изобщо, новината е поднесена много едностранчиво. Може изобщо липсата на ваксина да не играе роля в случая, но трябва задължително да се спомене за да лае простолюдието.

Исус Христос е отговорът.Не се покланяйте на Антихриста.

Двама пациенти бяха оперирани по едно и също време в кардиологична клиника. Единия е бил болен от Ковид, но теста е положителен след операцията. Болния беше без ваксина и почина. Другия пациент имаше само хрема. Всеки да го разбира както иска.

пич,мин.седмица ме''гази'' този толкова''смъртоносен''вирус,и цялото ми семейство!...ИМАЛ СЪМ МНОООГО ПО-ЛОШИ МАХМУРЛУЦИ...ДА ЗНАЕШ !стига сте треперели за жалкия си животец...медиите убиват повече от него

Просто имам усещането, че този КОВИД-19 прикри доста грешки на лекари-кардиолози. А и на други, със сигурност. Ето, сам си го написал, че е бил положителен след операцията, но... не бил ваксан, видиш ли? Та поради това и поумрял. Така ли? А дали ще направят сега аутопсия? Едва ли, нали е умрял с/от КОВИД... Почти съм убеден, че хиляди сърдечно болни си отидоха "ей така", приписани след това на КОВИД.

Виж да му отрежат хоя нямаше да му откажат.

Това доказва, че е време естественият подбор да си свърши работата и всичко нефелно в канала.

Не изчистим ли планетата от този тумор наречен САЩ, нищо добро не чака човечеството.

Това е конспирация, ей аман от конспирации вече !

Това доказва само, че наистина върви насилствено жигосване в световен план. После ми разправяйте, че няма конспирация и т.н.

Ковидизродите...