Отхвърлиха иска на Петко Стрелеца от Лясковец за 1 милион лева

Петков, който уби командос и рани колегите му, се почувствал заплашен, че ще го вкарат в лудница

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлиха иска на Петко Стрелеца от Лясковец за 1 милион лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но е Необяснимо отряд от Най-елитните бойци на Б-я да атакува проста, незащитена къща с един, не съвсем добре психически непрофесионалист, въоръжен с Ловна пушка заключил се в Една Стая и ... да бъде убит командос !!!???????? Дсли подобен гаф може да се случи на немци, французи, швейцарци, американци, евреи ... и стотици други ??? Ами, ако при арестуването на всеки, който е гръмнал с пушка в Щатите ( при 330 млн население, огнестрелното оръжие по къщите е на 500 млн бройки!!) загива по един командос ? Ами тогава в САЩ ще останат само оенсионери и Тръмп в Белийо дом и то без охрана !! Поредната мила, родна изцепка за замазване !

Тоя що не го разтреляха показно след като гръмна баретата?

Евала на добрия ловджия

Когато някой бъде набеден за лош и това е краят.

А на бас, че следващата новина за този "шизоид" ще е как е осъдил България в Страсбур.

Не че е правилно че е застрелян командос при акцията ама все си мисля ме бай Петко не е най-виновния. Поне не го самоубиха

Осъден е на доживотен затвор без право на замяна, ами то това е по тежко от убийство или самоубийство дори.

Свобода за Бай Петко! Съд за шефа на "баретите"!

Търсенето на каквато и да е справедливост в този регион е обречена и безсмислена кауза. Това е начин на мислене там, но ако стигне до София или до Страсбург може да бъде чут поне. Не трябва да има междинни звена в дълбоката провинция за каквото и да е било.Този човек е жертва.

изказвай се само за ветеринарните си пациенти ! И, Чия Жертва по-точно Е Този индивид (човек, според теб ) ???!

Брей гладай го "горкият човек" който от четири години не смее да напусне домът си от страх да не го пратят в лудница за да му вземат великият палат(стар от дълго време не ремонтиран апартамент).А не защото тероризира квартала и съседите със стрелбата по малките деца! Да му бяха видяли сметката,вместо да продължават да се разправят с простотията му.

"Бай Петко" може да има някаква вина ,НО не е убил Шарков .... Командосите сами са се самоизтрепали... стреляли са в затворено помещение над 300 боеприпаса ... Имах, колега ст.ш-к от ямболската дивизия ,който като н-к караул на връх Новата 1977-ма от един единствен изстрел от АК произведен от екзалтиран кандидат уволняващ се през март (явно и пийнал) в караулното с бетонна плоча ,бе пронизан в главата от рикошета на куршума... и то само от ЕДИН ИЗСТРЕЛ! А тука ,в дома на "бай Петко" са стреляли повече от превземането на Райхстага...

Петко беше оклеветен от ученици което е абсолютно недопустимо защото те се подиграват на всичко живо което мърда и това е несериозно да се вземат предвид показанията им, но явно удобно.

Освен това в медиите веднага след злощастните събития се прокрадна версия,че командосите са празнували предната вечер рожден ден на убития Шарков.Това бързо се потули.Защото оттук произтичат редица въпроси-употребили и са алкохол и колко. Били ли са пияни по време на акцията и тръгнали ли са на акция ставайки от масата.

Интересно кой безсъвестен адвокат-боклук му дава тези безумни идеи, облича ги в съответната форма и нагло ги представя в съда?!

като ви казвам че най-добре е с РПГ...

Бойко, ти ли си?

И това ако са командоси, ега ти командосите. Срещу Петков са изстреляни над 200 патрона от автоматично оръжие. Потрошиха му къщата посред нощ, без да помислят за старата жена в нея. Петко с една ловджийска пушка ги изтрепа. Оправдаха некадърниците, усложлив съд осъди невинен, предизвикан да се защитава.

съд... !!!

Арестите и затворите ни имат някакъв вирус и всеки боклук, който вкарат там се заразява с идеята, че е бил тормозен. Има и лекарство с цена около 40 стотинки на патрон.

Психопат, не стига ,че уби командоса пък сега друг му бил виновен.

Не е психопат и е наказан така тежко за назидание.Това ми звучи комунистически.