Отчетени са превишения по показателя азот-амониев във водата край "Вера Су"

Ситуацията се следи всекидневно, уверяват от Министерство на околната среда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не иследвате и рибата бе,,,, всички пасажни риби сега минават от севет на юг точно покрай тези води. Папкайте чернокопче и сафридче Зад некадърен президент стои некадурно служебно правителство и тихи по принуда МИСИРКИ

Е ко? То и в хасково пият радиация от чешмите ама всичко е точно. След 15 г. като решим да извадим кораба ще установим че е празен. Няма проблеми!

Корабът потъва, ама мисирките бодро рапортуват, че Мунчо можел да прави лицеви опори…

Нали източихте горивото,и казвахте че водата е чиста???? КАКВО СТАНА СЕГА-НЕФТЕНИ ПЕТНА И БЪДЕЩА ЕКО КАТАСТРОФА ЩЕ СТАНЕ. ИМА ЛИ РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА???

Излъгаха за да не ровят ЖУРНАЛЯТА. То па едни ЖУРНАЛЯ, вместо да питат седят в редакциите и дъвчат*

tonk11

Тия успяха да "затопят" тоя кораб барабар с товар за милиони. Нема такава държава.

_stankow

Значи четем документите: "НАРЕДБА No 8 от 25.01.2001 г. за качеството на крайбрежните морски води". Норма за замърсяване на морски води, страница 6: Азот нитратен mg/dm3 1,5 Като 1 dm3 е един кубически дециметър, или един литър. Отчетено, според статията: "азот-нитритен е както следва: в пункт 60 м южно в 07:40 ч. е 0.0083 мг/л., в 17:30 ч. е 0.0074 мг/л.; в пункт при носа на кораба - 0.0094 мг/л" Или 159 пъти по-малко от допустимите норми. Но това няма никакво значение. Всята е паника, ужасените павликенски бабички има за какво да си приказват, троловете има за какво да кълнат президента. Зелените са доволни - всички ще óмрем ! Давай нови траншове ! :D :D

Да засипят с камъни пръст всичко около кораба --- - така няма да потъва и да се разпилее торта в морето.

Защо не докарат собственика да си спасява кораба.Президента да се обади на Ердоган.

Че онзи като му скръцне със зъби? :)

Но какво ще да е показателя азот-амониев? Няма го в тълковния речник:)))

_stankow

Атоми на елемента азот, в свързано състояние, в амониеви съединения. Не е важно хората да го разберат, даже напротив. Колкото е по-неразбрано, толкова е по-плашещо. Което е целта на антибългарската пропаганда.

Министърчето, което му се плаща да защитава Българският интерес и публично по новините отказа да реши проблема навреме 10 дни преди да стане късно, веднага в затвора или вързан за палубата да бъде пръв при понасянето на вредите от действието / бездействието си. Иначе просто не отиване на никъде като държава и общество.

Самата държава е ПРОБЛЕМ. АКО ИЗЧЕЗНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЩЕ СЕ ОПРАВИМ САМИ. Имат късмет че замърсяването е извън сезона, че щяха да видят туристи на кукуво лято

Тотална абдикация на всички държавни институции....изчезваме като народ..всеки ден отрицателен прираст....

Комедийният сериал продължава! А тия в министерството са по-зле от националния по футбол дори...

Оставиха кораб да потъне в защитена местност.. Какво повече да каже човек за това правителство?!

Гумен Гадев е идиот, какво следва - избухване на ядрената електроцентрала!?....тия са тотолни олигофрени - кораба до брега, те стоят и го чакат да направи екологичната катастрофа....цял свят им се смее и ги наричат дебили

Тъпака Муньо разиграва предизборен цирк, докато 4 години го нямаше, сега прави лицеви опори и катери върхове сиреч "Аз съм човек от народа".

Мунчо ева мамата на Черно море.

Тъпия чорап вместо да катери Черни връх да беше отишъл да поразтовари кораба. Нали иска да се понатовари, тогава да грабва лопатата и да изгребва азотната тор, той и другите паразити от прецедентството.

Но пък Мунчо направи вчера 50 лицеви......

ИЗСИПВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ТОР В ЧЕРНО МОРЕ

Чакат кораба да се разбие и товара сам да потъне...зеления чорап доказа, че е шибан идиот и всички които ще гласуват за него ...е така че потъне цялата държава, докато дебила Гадев я гледа безразлично...

Другаря райдеф за кой ли път се оака до ушите. Един кирлив кораб от 3 метра дълбочина не можа да извлече, инак тръгнал държава да оправя. Да го оправят анадолските....

Потъналият кораб на мунчо !!!! Продължава да трови !! И след като падне ,и отиде в затвора мунчо !!! Мунчовизма ще продължи да трови

Лицевите опори на клепоухото природно недоразумение не помогнаха ли? чудно ми е кой от великите му съветници са му дали тази идея - с лицеви опори да бори азотно замърсяване.

Мерете нивата, даже и по 1000 пъти извънредно, то торта отиде във водата, знаем Борисов е виновен, вие толкова си можете...!!!!

за всичко е виновно международното положение!!! тая гимия дали е ваксана с 2 дози...?

И какво значение имат нивата на нещо си във водата? Разтоварете проклетия кораб, не ми измервайте вредните вещества! Все едно да мерим спадащата температура на умрял човек!!!

Радев към Черни връх: Походът към по-справедлива България започва от тук ТАПИР!

_stankow

Превишения спрямо какво ? Спрямо естествените нива ? Спрямо вчерашните нива ? Спрямо допустимите нива ? Спрямо опасните нива ? Ах да, спрямо смъртоносните нива, това трябва да повярваме, разбира се. Такава е сега модата. Казват ти едно число и знаеш - Омрял си, ако не си затвориш реакторите и въглищните централи. И ако не шариш милиарди за перки и панели. Ах, да - тези нива няма да се разсеят вече никога - ще останат такива за хиляди години напред ... Всички ще Омрем, ако не слушаме гретенистите !

Дайте на този отворения ,от проекта да реши въпроса.Той както се изхвърля има сили за всичко.

азот-амониев? амониев азотин, моуже би? азотен амонит... .. не знам, не знам... .

Кретени, стига сте следили обстановката, ами направете нещо и си свършете работата!

_stankow

Има някакви юридически проблеми. Не знам защо не ги казват. Освен това времето е лошо, нищо не може да се направи.

Герберастите са налазили форума, все "чорапа" им е виновен, защо се мъчиш да им го набиеш в тъпите кратуни.

Ще я остави гумен Гадев да гръмне, щот нищо не можело да се направи....вие не можете, тъпациии тъпи

Разликата между Радев и Бойко е че Бойко първо щеше да оправи работите за два дни и след това да позволи да се приказва. Не всичко много юридически, но добре за всички. С дребни нарушения. А Радев и подчиненият му Янев, са толкова ограничени че ще чакат всичко да юридически коректно, но тогава ще трябва да плащаме глоби още 100 години. То понякога джипката се кара не според правилата. Ама нали Радев джипка не кара...

Шайката воглаве с ушатия наблюдавали.... Знаем как ,огромен кораб се спира в българския бряг и те даже не знаят. Апропо мунчо се качил на Витоша да наблюдава от високо

щото той е от село:))))

Изродите от служебното кабинетче на Ушатия разкатаха мамата и на северното Черноморие. Другата година там сезон няма да има!!Благодарете на преЦедента!!!

А Радев и Йотова катерят баирите и нищо не предприемат. Хайде честито ни БСП ,лентата се завърта наново.

Радев каза че Борисов е виновен. Няма по женско поведение от това да прехвърляш отговорността веднага на друг. Ако ще и 500 лицеви опори да прави.

Айде представете си, че това беше станало по времето на Борисов. Вече виждам ицо дебелия на абордаж да превзема кораба.

Гагаузите от Каварна са целунати от Бога. Напролет заравят една цаца в градината и цяло лято берат домати като тикви.

"Азот-нитритен" - това ще да е някаква Нова Химия.

Мунчо Кауня ни показа какво ни чака зимата. Вместо парно отопление, за да се стоплим, ще пием вода с високо съдържание на амониеви йони и ще правим лицеви опори.

_stankow

Че кой пие морска вода ?? Чак от Яйлата ли ви я карат ?

изненада

Излизат тези данни? Сега ще има уволнения и няма да има информация 2 месеца.

Да благодарим на другаря Радев за добрите и навременни адекватни действия на неговото правителство. Ех, голям късмет извадихме с тоя президент. Гоооолям

Да бием един шут в гъ_а на Мунчо!

Тез показатели са радев-яневи и служат за да няма втори мандат (ако се повишат)

Радев, подкрепих те преди 5 години, но сега си търси подкрепа от другаде. Когато вземеш хляба и поминака на хората няма, как да очакваш нещо от тях. Не случайно беше освиркан в Бургас.

Какво ти е виновен Радев. Много прост народ пише в този форум. А ти сигурно не си гласувал. А ако гласуваш сега, ще бъде за тези които те хранят да пишеш тъпотии.

"Аз нося пълна отговорност за действията на моето правителство" Румен Радев

Никога за нищо не е виновен. Дори, когато има цялата власт. А ти неможеш да приемеш, че има мислещи хора и оценяват политиците по свършената от тях работа. Жалко за такива, като теб.

Герберасите само клеветят и злорадстват. При тях потъна цялата държава. От 7млн. на 5, сигурно Радев е виновен....

Това ще е паметник на мунчовото управление. В друга статия ми изтриха коментара, че бленуваната от Мунчо справедливост ще дойде, когато върне пликовете, върне милиардите в бюджета и БКП възстанови обезценените от деноминация влогове на българите.

И три пъти на ден да правят проби и да замерват - това не решава проблема а просто го констатира нещо което и на малките деца е ясно, че докато дойде Април месец вече в кораба няма да има никакъв товар. Но за сметка на това лятото порция цаца ще бъде от по кило - само една рибка.

С този кораб трябва да имаш нещо в главата а не мускули, където е силата на зеления чорап.

Няма ли кой да отиде да направи малко лицеви опори на брега край кораба? Или поне едно коремно?