Отчаян миньор скочи от 4 етаж и почина в болницата

50-годишният Петър Г. бил със запорирана заплата заради неплатена издръжка

Обратно в новината

Коментари - Отчаян миньор скочи от 4 етаж и почина в болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не правете като този човек. Всеки проблем има някаква причина, смисъл и решение. Ако беше потърсил помощ, съм сигурен че много хора биха му помогнали - и приятели, и дори непознати. Отчаяние - никога.

Много ги разбираш нещата кое е решимо и кое не, кой би помогнал на кого и кой не. Добре Алгафари, приемаме мнението ти за твое лично, необвързващо с нищо и никого.

Жените са като лешоядите, и в гроба ще го преследва за пари!

Лешояд, който се грижи за децата му?! Някои мъже са като кукувици - правят деца и очакват някой друг да им ги отгледа, а на старини ще си търсят правото децата им да се грижат за тях.

Е пък намат търпение. Това правителство ще е само 2 месеца. Се ще издържим някак си.

Като знам, колко са издръжките в България, проблемът ще е някъде другаде. За да не можеш да платиш 50-те лева на дете в продължение на месеци и чак да ти запорират заплата, трябва и нещо друго да му е точело заплатата. Все пак кой българин не разбира от футбол и не се опитва да заработи някой лев от там? Или пък да се опитва да впечатли някое младо яренце с кинти, които ги нямаш? А, тия лигльовци дето плачат тука как ги тероризирали жените им... Ако единствения начин, който занете да се разберете с една жена, е като й шибнете 2 шамара, по-добре и вие да скачате. Нито има полза от вас като мъже, нито като бащи, нито като нищо.

Горкия нещастник!!! Надявам се жена му да има поне малко угризения на съвестта-издръжка вече няма да вземе така или иначе...

Децата ще вземат някаква мизерна пенсия

Там да не би да не би да са се домъкнали някакви мангали- турци ??? Или предатели- техни помагачи ????

Ако беше гей, сега нямаше да се случи това.

Никакъв брак - живейте заедно, но не се обвързвайте с българки. И аз познавам един самоубит от психически тормоз, друг пък изключи и стана клошар. Ако говорите някакъв английски хванете чужденка, в България ще се устрои за нула време.

Ми ако иска да се ожени за рускиня? За какво му е английски?

Аз така съветвам жените - никакви българи не ви трябват! Те си търсят готвачки и чистачки, които да използват за кошчета за душевни отпадъци и да показват доминиращата си роля като ги побийват! Ако ви е голяма заплатата, можете да се справите и сами,а ако не е - не раждайте! Нека се циганизираме - така е по-лесно и за политиците!

Да не са го "лекували" от ковид с 15 антибиотика- халюциногени!?...има статия в сайта от Извора "Само/Убийството като метод за лечение на ковид" там се изброяват всички скочили от етаж в болница за последните 1-2 години

Братчет, не можеш да четеш ! Човекът е скочил от 4-ия етаж на жилището си. Съседите му са извикали Бърза помощ. Починал е по-късно в болницата.

Това е само върха на айсберга, разбиването на семействата е най-токсичното и подценявано съвременно явление, на което тепърва ще берем горчивите плодове. И не си мислете че тая гангрена е от скоро, и само да забраним гей парадите и нещата ще се оправят. Отровата е проникнала дълбоко и е навсякъде, гей парадите и джендъризма са само първите симптоми, но тепърва ще се питате "къде сбъркахме"

Това е защото жените драпат да доминират докато се преструват, че искат равенство. Накратко казано. Иначе темата е много обширна, от фалшивите обвинения в изнасилване, разводите, издръжките и родителските права, до меките присъди, домашното насилие и двойните стандарти, че чак до принца целунал спящата красавица без съгласието й.

По- токсично е само аборта. Но и двете имат един корен.

Тук пишат много комплексирани и ментално увредени мъже. Издръжката не е за жената, а за детето или децата, глупаци, които след раздялата никой мъж не иска да гледа! И тя не стига за нищо!

Не те бърка иначе детето да расте без баща, а? Ти знаеш ли какво е? Ако наистина ти пука за детето ще си стоиш при мъжа! Там разбирате се, хващате си любовници, ако щете се разведете ама детето трябва да има дом с родители.

Точно сега едно българско дете е заложник на решението на Пленума на БКП от 1971 г. и дадено на майка му... въпреки че няма дори жилище, работа, дофходи и най-вече ЖЕЛАНИЕ да го гледа!!! Иска издръжка, НО не зе детето... а за да и се плаща наема където тя да живее!?! Детето има няколко апартамента и баща който се е погрижил за това ....НО Бг е това...

"Издръжката" вече е няма... Нали само за това са мъжете? Но какво ще казва "добрата" майка на децата си, когато питат къде е баща им ??!!??!!

Ще им каже, че го е похарчила. Разменила го е за 300лв. Така възпитават жените, защото толкова имат м/у ушите.

Bog da go prosti !

Издръжка трябва да се плаща от този, който не иска бракът да продължи,а не задължително от мъжете. Аз не съм чул жена да плаща издръжка. Искат равенство само като им изнася.

Има и такива жени - бащата гледа детето, защото е по-отговорният родител.

Съпругите ни убиват тихо!!! Отчуждават децата от бащата и ги възпитават зле! Не се чудете тогава, защо светът е лош ...

Сега ще го хване за издръжката, само малоумник си коли кокошката която снася златни яйца ;)) Притиснала го е за 300 лева и му е запорирала заплатата през ЧСИ, сега ще си гледа двете деца на фотосинтеза.

Реално сега децата ще получават социална пенсия и майката е на + Жалко за човека, ако си е мислел, че ще 'накриви шапката' на някой с това си действие.

не въждал перспектива в живота си

Те 80% от хората могат да си го помислят това за съжаление. При наличие на 2 деца да си сложиш край на живота си е безотговорно каквато и да е жената.

Живея от собствената си заплата, не разчитам на мъж, така се случи. Но по горчив мой опит мъжете се опитват да ми правят сметка за доходите, дори такива, с които имам само съседски отношения. Онзи ден купих за 5 лв една мрежа за терасата на етажа (защото миналата година съседите купиха и реших да бъда мила - тази година да съм аз) - коментарът на съседа беше, че аз взимам много пари и мога да си го позволя; не благодари, че съм се сетила. Жестовете рядко се оценяват. Все се каня да не правя такива, но не го изпълнявам заради хората, които спират да питат имам ли нужда от помощ когато закъсам на пътя. Надявам се по-често да попадам на мъже от втората категория, но уви...

Не ме разбирайте погрешно аз съм мъж. Нот от статията излиза че човека най-ввроятно е скочил подтикнат от жената и децата си защото са го осъдили за издръжка. Издръжката в България са нищожни. Човека не се е справил с живота си. Поради каква причина, какво точно ни интересува.

Никакво съжаление за насилници малтретирали жена си и децата си!

Къде пише такова нещо? Навремето на едната ми баба, пенсията се падаше 5 долара.

Който има мозък да бяга от България. Или ще остане без работа или ще бъде роб за минимална заплата.

Който "има мозък", се справя добре и в България... разбира се, има мързеливци, некадърници.. или хора, които просто търсят повече, отколкото могат да дадът. И разбира се - те никога не са виновни. Това е типична черта за нашата страна - винаги другите са виновни.

Скоро ще закрият всички мини и Тецове. Тогава ще разберете че ЕС са фашисти. Не им пука за хората в България. Неслучайно ЕС ни закри икономиката, селското стопанство, туризма, културата,спортa, образованието.

Сега екс съпругата дали е доволна ?

Екссъпругата ли го е блъснала, че питаш

Ами кой го е “блъснал”?

Като те пратят да копаш под земята 20-30 години и ти спрат "заплатата" /което е тежко нарушение на закона, между другото!/, тогава ще те питам с какво ще се препитаваш и колко оптимизъм ще ти остане след търпението година след година..........Нали се сещаш поне, че проблемът не е в него, лека му пръст?

Заплатата, преди това е забавена.

Има изисквания според които винаги трябва да ти оставят поне минимална работна заплата. Има формули, според взиманата заплата спрямо минималната.

дойде на Влас и почнаха да скачат :)

Жалко че ти си толкова умен, пък не можеш да дойдеш на власт...

въпрос за Свети Влас :)

Жалко е, че хората се предават така и слагат край на живота си!