От София до Кейптаун: 11 показни убийства за по-малко от 3 години

Красимир Каменов-Къро, Алексей Петров, Мартин Божанов - кои са поръчителите на екзекуциите им?

Обратно в новината

Коментари - От София до Кейптаун: 11 показни убийства за по-малко от 3 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички тези съмнителни фигури се издигнаха и станаха публични личности от времето, когато ББ стана пръв полицай на републиката. Оттогава помним и разчистването на мафиотски сметки, посредством специалните звена в полицията. Сега разчистват неудобните свидетели, преди да си отворят устите. Банкянският цървул е за доживотен, както и онези, които го защитаваха с голи гърди от ареста.

преди това пък имаше един пенсиониран войник от френския легион който утрепа родата си щото го измамила за имоти и пари. Никой неможе да го открие! Забравихте и Братя Галеви!!!

81- годишен е убил за земя в Първомай през 2022. Как го изтървахте.

Заглавието е статистика,то не е интересно. Въпросът на който трябва да си отговори всеки един мислещ човек е:"Какво точно се случи преди три години,и защо в 10-те години преди тези три показни разстрели нямаше?" Някой има ли смислен отговор? Преди три години групи от протестиращи хора (един "журналист", доверен на едно лице в странство ги наричаше "тълпа"), често направлявани по Интернет по коя улица да завият тръгнаха да сменят "модела на управление" при който по общо мнение показните разстрели не бяха ежедневие, една иначе комична в напъните си "де юре и де факто" фигура се изправи с вдигнато юмруче и събра под него мръсната пяна на обществото - Мая, Отровното трио, пияндурника с 18- нуждника и голяма част от лумпените, които в следващите няколко години се упражняваха да управляват държава чрез служебни кабинети. Е, сега берем плодовете на тяхната визия за управление на държавата. Тяхното виждане за промяната - вместо Гешев, при който прокуратурата работеше и знакови фигури на подземния свят бяха извадени от обръщение - в чужбина, по следствените аруести, в затвора сега имаме регистратор - човече долно в душата си и страхливо. Помните ли какво каза тогава пред медиите? Не? Да ви припомня: "Страхувам се за живота си, познавайки методите на Главния прокурор". И никой от мисирките и мисирите не посмя да му зададе нормалния въпрос: Вие колко човека, убити от Главния прокурор знаете и кои са те? На този въпрос нямаше да има отговор, защото или няма такива или и той е замесен в тава знаейки и укривайки тази информация!

,да направят един нов паметник на Джордж Сорос и козяшко-соросоидната сган да бие чело пред него

Щото сега мафията разчиства след себе си, гербер.

ГДБОП, ДАНС, Прокуратур , МВР, от години за какво работят и за кого работят, за какво им плащаме заплатите и всички разходи, за мафиотите, за политиците, за имиджа на България, за обществото, ЗА КОГО?

Вече 3 пъти,на 3 различни места,лицето Кирил Петков признава,че РЕАЛНАТА подкрепа (без манипулация) за "Сглобката" е 10 %...

А кой искаше да въвежда машинното на Мадуро гласуване? Що сега пъшкате и се тръшкате? Искахте "промяна" - ето Ви промяна, гарнирана с макарички! Оня бил раздавал пари от джипката - раздаваше, защото бяха европейски пари и ги беше докарал в България! И санираше жилища без самоучастие - защото пак имаше пари. И магистрали строеше, имаше пари - къде са сега приготвените от него пари за "Хемус"! И спортни зали и стадиони строеше пак с европейски пари, ама защото имаше европейски пари. Едно нещо няма да му простя никога - южен ли, български ли поток дето го пусна в рекордни срокове преди да върже Александропулис с България. И така развърза ръцете на Путин да удари Украйна без Сърбия и Унгария да останат без газ. Но това явно бе цената за запазване на главата му.

НяКОЙ, като беше главен секретар за 8/осем/ години бяха около 150 убийства - неразкрити..........

Е то няма нужда от коментар - показателно е за Булгаристан. Иначе на фона на света си е направо добре.

Следващите да не са Беевски и Толупа?

Главния Основен виновник е съдът! в изтропанат некадърна дописка е написано:" криминалистични регистрации" в момента над 1500 осъдени на над 5 г затвор не с атам- нямало места само в булгаристан доживотна става 4 месеца само в булгаристан престъпника има бонус споразумение и няма конфискация/запор ако се осъждаха навреме и по закон убийци и други ,ако политици се осъждаха ефективно ще ше да е по добре! крадливия дядо незаконно бе минпред сега асенчо също ако бяха осъдени за лъливи данни нямаше да е и киро тъпото във власта трябва съдебен борд от сингапур или Китай!

Точно! Само да добавя нещата са от давна единствени булгаристанци имат за национален херой Крадец и Убиец- конте и изнасилвач. Каквито хероите такива и феновете!

кои са поръчителите на екзекуциите им? -------- дс и "службете" , които чруз убийствата на "посредниците", пазят най-големите престъпници (всички може да изброим поименно ) . от разкриване на престъпленията им, което биха могли да направят "посредниците", които им знаят и кътните зъби на всички престъпления, които са правили ! . убийствата са дело на ... българската "дълбока държава" ...и това всички гласно или негласно го знаем ! . а "дълбоката държава" - това е бкп и ложите ! . в моменна тече замитане на всички следи, преди "изсветляването" което ще стане при влизане в еврото ! за тва мафията хич не бърза за еврото ! . никой няма да ви гласува на никакви "избори" , няма и смисъл да гласите поредна червена дс-партия на мчуно "3 март" - всички мразим тази дата ! . бълхария е най-големият боклук в европа, а и извън нея !

Иначи празнувами "жертвите"на комунизма Кинефити на напраеха кат ф аналдола.

Сглобката от предатели на Българския народ разчиства следите си и ще намери друг нотариус. По всяка вероятност вече ще е с тройно гражданство......

Защото не е публична тайна точно кой ги поръчва.

Нема ли един читав управник да възобнови уранодобивът?

Нищо по-различно от Матушка

По показните автомобили ще ги познаете.

Кочината.

Има още много да се чисти.

Малко са! За толкова корумпирана престъпна държава като Булгаристан трябваше да са поне 5 пъти повече! Тогава щеше да има повече кислород за дишане!

Вие май не знаете, какво значи показно убийство.

И колко много боклуци още има дето ги спасява закона и корупцията в държавата ни.

Насекомоядните соросоиди и откачените вегани трябва по бързо да ги пречукат!

Максим Каракаш прави оргии в офисите на фирмите си със свои служителки. Пиянстват, вдигат шум, интимничат и правят любов. Жена му на държавна работа по цял ден, сина му в чужбина. В близост живеят малки деца и семейства и не им е приятно да живеят със скандалния бизнесмен, почитател на свободната любов, както бизнесменът сам се определя.

доживотна без право на замяна води до няколко месеца затвор :) това е. айде майната ви... либерасти.

задминахме и Кейптаун

Жалка, немощна и корумпирана псевдо държава.

Какъв е този буламач? Междусъседски драми, спорове между длъжници и кредитори, Пейо с психопатките, някакви местни бандити си разчистват сметки ... и мафиотски разстрели като този на полицейския шеф, Къро и Алексей Петров ... Какво е общото между тези случаи, че ги събирате в една "статия"? Аз бих казал, че тук свързаните случаи са доста по-малко - Божанов/Къро/Любомир Иванов/Алексей Петров ... и да ме прощават тези, които съм пропуснал. Някои от убийствата изобщо не могат да се определят като показни. А при навързаните общото е, че ще си останат с неразкрит поръчител, макар че всички се досещаме ...

Произволът на властимащите, който създава среда на търпимост към всичко престъпно и уродливо да вирее и да сее смърт. Това е общото.

Георги Христов е осъден на доживотен затвор без право на замяна. Накрая освободен след 4 години. Пожелавам рак на всички съдии и адвокати и на техните близки. Това е извращение както и да го погледнеш. Ще си харчите парите от подкупи в кочина.

Е .ето ви промяната : )

От 11 случая в 5 са замесени бивши или настоящи държавни служители. Бивш полицай с доказани престъпни връзки убит, бивш полицай и бивш военен са убийци, Петров е бивш служител на специалните сили за сигурност, тъщата - на висш пост във МВнР. Обучаваме си престъпници

За всички лошо през годините е виновна Държавна сигурност. След като е разформирована, нейни кадри създават задкулисна такава, която участва в управлението на държавата задкулисно, тоест дърпайки конците на политиците, които самата тя поставя на властта. Централата на ДС е в Сараите. те създадоха Институт, в който обучават техни кадри и ги поставят във всички възлови институции - МВР, ДАНС, Съд, Прокуратура, навсякъде. Неудобните хора биват мачкани, рекетирани, ограбвани, а тези, които се противопоставят биват принуждавани да избягат зад граница, ако и това не направят биват физически елиминирани - директно или инсценирани самоубийства. Има и такива, които спешно са напуснали страната, с цел да си спасят кожата. Зад граница някои от тях стават агенти на чужди служби и държави като разкриват важни, тайни и секретни неща за престъпления, кражби и убийства извършени от български политици и олигарси чеда на ДС. Те биват елиминирани. Професионални килъри по света, колкото си искате. Много чужди служби като ЦРУ, Мосад и други, също извършват такива поръчки, ако имат интерес, разбира се.

And Justice for All

Тя е хищщна хиенаа

Всичко е пари и връзки

Много убийства,много отрепки и коварство! Защо допускате този позор? Нека коментарите започнат сега.

Сглобката ни върна в 90-те. При Бойко поне 10 години живяхме спокойно

Прочетете по-добре статията - точно по времето, през което Бойко Борисов е бил главен секретар на МВР е най-големият брой убийства!

Заради невежите отрепки като тебе,гласуващи за нагли и корумпирани мафиоти като Боко Тиквата ударихме дъното и сме по-зле и от африканските държави. Вероятно другарю малоумник Камен много се радваш,като гледаш как банкянския тиквеник вкарва проститутка в Конституционния съд.

между трите основни мафии - чекмеджийската, педалската и фесовете - за мир и разбирателство, няма смисъл от повече кръвопролитие - хазната е празна

В статията нелепо се смесват "битови" и "поръчкови" убийства, които са коренно различни. Че не сме се върнали съвсем в "ония" години, не сме, но е тъжно че и хората вече нямат никакво доверие в правозащитните органи, част от причините за "битовите".

Да не се окаже после, че съпругата го е гръмнала. В последно време се навъдиха много жени с този занаят.

"Бяхме позабравили предишните десет години тези неща, но надявам се компетентните органи да го разкрият." Ние пък се надяваме по-често да се случват "тези неща", защото когато боклуците се чистят е добре за нормалните хора.

Блажени са верующите като тебе. Така наречените "компетентни органи" ще разкрият на босия цървулите.

Убийства по времето на главния секретар Боко Тиквата нито едно разкрито, къде бяхте мисирки и ОРКИ??

Тогава Партията кърмилница се освободи от ненужния товар на мутрите и после при трите правителства на Борисов мутрите висяха навряни в дупките. Радев ги изкара и им върна страната. А вие кудкудякахте от кеф на думите му.

Вие сериозно ли?

Историята е по-силна от пропагандата.

А черепа кога ?

На смърт.

Как беше: Аве гласувайте против хунтата! Да изринем ГЕРБ! По-лошо от това не може да стане! Който и да дойде, ще е по-добре! След 2 години: - десетки показни убийства; - чудовищна инфлация и обедняване на населението; - брутални цени на горивата; - небивал скок на външния дълг; - неподдържана ограда на границата и брутален поток на мигранти; - тотална криза на държавността; - непатриотична външна политика; - неоправени дупки и мантинели по пътищата, недовършени пътища и друга инфраструктура И така нататък, и така нататък… Упс, къде сгрешихте ве? А? Кой ще ви бере гайлето сега?

След 2 години - десетки показни обийства. Още на първия ти довод ме изгуби :D

Да не говорим, че никой не е изметен от оправлението. ГЕРБ все още са във властта.

Какво беше? Аа, да...продължаваме промяната. Хубаво убийство нема, но тъщата и щерката избиха рибока - те на тва се вика кадърни духли. А тоя вчера дет го килнаха, като нищо можеха да му отстрелят и цялата фамилия...сега поне по-спокоен ще ври долу в казана.

Един бивш главен прокурор, влезе при мунчо кеша !!!!! И се размириса ,и така вече 3 години !!! А нещо за президентчето в ЮАР при КЪРО три дни преди да го килнат?

Лобистката визита на Денков и Тагарев в САЩ е отрязана от Белия дом и Пентагона, Асен Василев и жената на Лорер пътуват за шопинг на държавна издръжка

Нагоре тва последното е "малокалибрено"

Те да го писали и преди мен, но по време съвпадат с Радев и изпълняването на ПП и татко Петко на политическата сцена... Иначе да се трепят не е лошо, но е по-добре информацията, която крият, да излезе на яве!

България отдавна не е държава, а една територия управлявана от мафиоти и техните калинки и приближени.