От Румъния: Ще има икономическа и бюджетна криза, която ще надмине тази с COVID-19

Големи компании прекъсват дейността си и изпращат служителите си в техническа безработица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На нас в Пловдив вожда ни даде пари за два стадиона точно преди десет дни. Хак да ви е. Подарена къща ....и т.н.

"Думам ти дъще-сещай се снахо!" Йес!Даа...Да!

Изминаха 10 години от голямата световна криза и е време за нова. Тогава кризата беше само финансова /банкова, ипотечна/, а тази ще е икономическа, значи всеобща. Който има заделени пари в кеш, той ще е добре. Както са казва, бели пари за черни дни. А който има големи кредити - много зле.

Тогава кризата беше финансова и засегна икономиката. Сега кризата е епидемична и пак ще засегне икономиката. Нищо икономическо няма в причините за нея.

Да обявим явен търг между държавите, за наемане за доживотно ползване на "Световния лидер" и "Правителството" Му, успешно справили се с ликвидирането на държавността, икономиката, промишлеността, земеделието, животновъдството, здравеопазването, образованието и т.н. в "територията"...!!! С получените огромни средства би трябвало да успеем да преодолеем всички минали, настоящи и бъдещи проблеми на България и на българите...!!! Дааа...!!!

Точно така ! Пада един, падат всички. Тази криза трябва да ви научи на самодостатъчност поне на държавно ниво. Край вече с глобализацията, идва време на локализацията ! По-добре ще бъде онази държава, която може да си произвежда всичко сама и разчита на собствения си пазар. Стига вече ибрикчийство в лоу-кост дестинации и износ на майната си. Край !

Държавата да произвежда всичко сама и да разчита на собствения си пазар, това може да стана само в Русия и САЩ. Дори в Китай няма как да стане. А за страни като Румъния и България е абсолютно невъзможно.

Самодостатъчните, които произвеждат всичко, накрая не могат да направят нищо като хората, защото не могат да стъпят и на малкия пръст на глобалното развитие на технологиите. Ей сега в Китай ще измислят лекарство срещу коронавируса, само че самодостатъчните според собствената ви идеология няма да можете да го ползвате.

Как няма да можем ? Ще го копираме бе умнико ! Китайците какво правят през цялото време ? Трудността на едно лекарство е да се намери точната молекула и да мине тестовете. Веднъж направено, единственото което може да спре всеки да го произвежда са патенти и юридически преследвания, на които просто ще покажем среден пръст. Индийците отдавна го правят.

Е,взехте да се усещате за какво е цялата истерия...Вируса е само повода,а след не повече от 2-3 месеца ще започне истинското "забавление"...

Само глупаците се радват,че се борят с коронавируса.

Икономическата криза ще изчезне след повода за нея.

Които помни предишната криза,ще може да си купи жилище с петдесет процента отстъпка след 3-4 месеца както мен.

Съобщение по радио точката. 1 --СБ и МВФ са взели решения, след свършването на кризата с КОВИТО-19 и очакващата криза в Световната икономика по поръчение на К.Георгиева да назначи Жан Виденов за генерален директор на СБ и МВФ. за опита който има за справяне с такива проблеми. 2 -- За доказателство ще посоча, защо корона вируса поразява хора над 65-70 год и нагоре. Целта е да изтрие спомените на тези човеци да информират младото поколение. Прави ли ви впечатление ,че СОВИД е интелигентен и знае кои да прихваща. Написах всичко кратко и ясно и всички да не се чудят какво става.........................................

Мда Международния Валутен фонд го закъса за клиенти и ни разстреляха икономиките с вируса. Същото става и в България и сега тръпна в очакване кога Бо.Бо с бавен и драматичен селски акцент ще каже по телевизията "Уважаеми съграждани - време е да вземем едни скроми 10 милярда , за да стабилизираме ситуацията"

ти найстина ли си толкова тъп и ограничен или просто си платен трол който квичи някакви неща за едните пари? Целия свят е наебан бе смотляк, целия свят ще мине през икономическа криза. На платени индивиди като тебе обаче само Бойко ви е в устата. Айде да се кротнете с тая пропаганда по време на криза.

България е член на международния валутен фонд, заедно с повечето от останалите икономики, разстреляни от вируса. То е все едно да си закъсал за клиенти погребален агент, който от зор сам прибягва до услугите си.

Какво се учудвате - плащам им и те заработват. Троловете са специалитет не само на Русия, но и на повечето леви партии от рода на БСП. Вместо да хвърлят пари за подобни неща - нека да помогнат в борбата с кризата. Все пак друго си е черния PR и рекламата. Лошото е, че се обръщат обикновено срещу субектите, които ги ползват.