Коментари - От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ | Днес.dir.bg

От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ

"Така че днес започваме от нулата", каза общинският съветник Бойко Димитров от спечелилата изборите в столицата формация

Обратно в новината

Коментари - От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ | Днес.dir.bg

Коментари

Нормално е никой да не иска да се преговаря с предателите от ПП-ДБ.

Това беше напълно очаквано, нищо няма да излезе от тази им победа на косъм!

Само няколко от кметовете са софиянци- всички останали са дошли временно в София за кокала. Видях един брадат като поп (кмет) -сега е дошъл да живее в фондовите жилища ,но познайте - след един месец ще го видите в луксозния апартамент . До сега не е идвал в София а ПП го натресоха в най уредения ,от досегашният кмет на район СЕРДИКА - да управлява такива некадърници

Започнаха мизериите - БГ-класика: Орел-Рак и Щука! Теглете и чертата на тая "държава"!

Абе, виещите сега за Терзиев и ДС, и защо мълчахте като путки когато Мутрата ДС то напрани политик и управленец, кмет и премиер? Същото е и при Доган, и при останатите. Или само вие не разбрахте, че точно ДС-КГБ генералите от генералското движение на БСП Любен Гоцев и Бригадир Аспарухов го взеха Борисов от ОПГ СИК (която пак те създадоха) и го назначиха за главен секретар на МВР при Симеон, когато пак те ни натресоха! Защо тогава не плачехте и не скимтехте, бе тъпанари!

Много е жалък смешния плач на троловете на ГЕРБ, СПС, БСП и Израждате срещу ПП и СБ. Неопитни били, нямали доверието на хората, не можели да управляват… Много малко хора били гласували… Ами малко са отишлите на избори, защото на пората им писна и се отвратиха от 30 години купувана а фалшифицирани избори пак от тия, бе, пак от същата “хартиена мафия” - БСП та първите избори след 10 ноември 1989 г. схеми риха с над 1 милион фалшифицирани гласа, от тогава те а патериците им - като ДПС и ГЕРБ се скъсаха да мамят и купуват гласове или да принуждават хората - вижте кои и касви ги хващаха - все червени и герберски и депесарски, а нече и такива от Изражсане боклуци а престъпници! На последните изцори мафията пак спретна активно мероприятия срещу местните избори и машинното гласуване чрез капиите си - тези намело на ДАНС и в ЦИК - над 400,000 невалидни бюлетини!!! Всички видяхме и конкретни заснети престъпления и лицата на измамниците а от кои шайки са. Щом и сега боклуците си позволиха дори и в центъра на София, във Френската гимназия да откраднат всичките 120 гласа на Терзиев - представете си що за нагли отрепки са! А на всички рекламни грипове и плакати изрично се посочва, че купуването а продаването, измамите с гласове е престъпление! Ами време е престъпниците да започнат да влизат където им е мястото - в затворите! Друга смешно опорка - че попата нямали доверие на Терзиев и новите избрани! Ами че това всъщност е много добре, да не кажа отрично! Аз откога за това призовавам - да се гледа критично на всички управници и управления, да се оценяват по направеното и постигнатото, а не по обещанията и лъжите - като на Борисов, Доган и чернените с огромните им кражби а корупция!

И аз днес мисля да говоря с шефа си, че няма да работя, защото не съм съгласен с колегите си.

Та кой нормален би искал да влиза в съюз с доказани некадърни измамници ?

Иван Таков като му обърша два шамара и ще го навра във вонящата шунда на Ванче-циганката.

Когато ГЕРБ спечелиха парламентарните,отговора на пепетата беше.... НАли сте първи--спасявайте се..."" Хе..сега ви се върна...НАли сте първи...

Този преди няколко дена не каза ли, че вече е говорил с всички формации освен с ГЕРБ?

Милинките, почнаха ли с драматизмите...

Тези избори, с такава изборна активност преди и на балогаж, не доказаха ли че по-малко от 10% от населението на София-град имат доверие в една определена политическа партия и нейните представители както беше казано в един изтекъл запис в началото на лятото?

И сега ще ореват орталъка и ще се правят на жертви и неразбрани...

Важното е новото мнозинство в СОС да започне незабавна дерусификация на нашата столица.

Сега гейчовците от ПП-ДБ кво ще правят...лайнометката ще ги нахрани .

Лайномета Григорова ще оправи нещата , като размята насам натам по някое лайно... Другите ще го хапнат от БСП.

.......Така де , ама какоу ванче чайчето с полоний ли да е,....така де уточни се....

Абе какво е това извращение "лидирам"? Втори път го срещам в рамките на две седмици да излезе от плювалника на нескопосан политик. Няма такъв глагол в българския - "водя" е това, което търсите, ама понеже не може да "водите" и сега "лидирате". Галоши с галошите.

А колко още изватени думи,особено заглавията употребяват мисирите ,в изобилие тъпизми

Никой не иска да има нищо общо с пеперасто-деберастите. Те са токсични.

Какво езиково невежество и непознаване смисъла на думите от страна на редактора на тази статия. За пръв път разбирам, че може да има по- голямо и по-малко мнозинство. Изглежда в днешно време всеки илитерат у нас може да стане журналист.

Григорова ще бъде председател на СОС. Навремето Костов подкрепи амнистията на Станишев, сега Станишев ще му върне жеста. "Гласове "за" дадоха и трима от ОДС - Венцислав Върбанов, Димитър Димитров и Марио Тагарински, петима от ДСБ - Васил Паница, Веселин Методиев, Евдокия Манева и Екатерина Михайлова и Иван Костов, двама от "Атака" - Ваню Хърков и Христо Попов, и шестима независими - Александър Праматарски, Анастасия Мозер, Антоанела Понева, Елеонора Николова, Мария Капон и Петър Берон...." /в-к Сега от октомври 2009г./

Победата на ПП-ДБ в София е Пирова победа - сега не знаят какво да правят с нея. Амбасадата мълчи, ЕС - мълчи, само НАТО иска бази - сега вече във Варна и в Атия. Затова искат да продават на доверен човек Лукол, щото Нефтопристанището Росенец е на една крачка от военоморската база Атия. Руснаците могат да я гръмнат когато си поискат !!!!

“ Победата на ПП-ДБ в София е Пирова победа - сега не знаят какво да правят с нея.” Ти недей да злобееш и са говориш глупост, бе тъпак! Щото когато Мутрата стана свет, или даскалицата по руски, те прекрасно знаеха какво да правят още първия ден, а?

Черно море е на 10-12 000 км от САЩ, но Конгреса им гласува закон за сигурността на Черно море, което не е тяхно американско и никога няма да бъде. Обаче... С този закон сигурността на Черно море означава - ПОСТОЯННО ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ В ЧЕРНО МОРЕ НА ВОЕННИ КОРАБИ НА НАТО САЩ! Това е окупация наглост, която се извършава с лъжа и манипулации. фактите пред очите на всички!

Дядка, наглост е, че Русия постоянно навлиза незаконно в акваторията ни в Черно море, ама ти удобно мълчиш затова

“ Черно море е на 10-12 000 км от САЩ, но Конгреса им гласува закон за сигурността на Черно море,..” Супер! Много хубава новина! Дано да има повече такива в бъдеще! Благодаря за информацията!

На предните избори за кмет (Фандъкова) циганите от “Факултета” (над 8,500 с право на град) и от квартал “Христо Ботев (над 6,000 с право на глас) гласуваха масово, като в някои от Галеви секции избирателната активност е над 90 %. Тоест, спокойно може да се каже, че те избраха на предните няколко избора света от ГЕРБ Фандъкова! На тези избори циганита масово не гласуваха -регистрирани са рекорден брой, но този път по малобройност гласове 800 (под 10 % активност), а (само) те можеха да решат кой да е светът и сега при валката разлика между Терзиев и другата, червената… И въпросът със силно занижена трудност и ЗАЩО и този път Борисов, ири БСП или СПС - тоест редовните измамници и купувачи на гласове, или Израждане и този път не купиха циганските гласове чрез техните главатари и барони? Мисля, че отговорът е ясен да всеки, който мисли с главата си!л Специални благодарности на водещия “120 митути” сладур Светльо Иванов и Стоян Георгиев, които ни запознаха т тези конкретни факти! (Не че не се знаеха и досега от интересуващите се) При около 4,000 гласа с които Терзиев спечели и 14,000 гласа на циганите, които гласуваха досега (за Фандъкова), но не и сега и при такава ниска обща избирателна активност те на практика можеха да изберат кой да е кмета! Само помислете - циганите, 14,000 от Факултета а Христо Ботев избират кой да е кмета на 2-милионна София, столицата на европейска държава, тоест от този който досега ги държеше, купуваше и страхуваше! Това е положението, дотам ни докара мафията след 30 години провалена държава!

Като циганите в София масово са гласували за техния човек, да един от тях - за Григорова и няма лошо, но само от гласуваните 9.5 % от всички с право на глас… Ако бяха гласували така масово, както няколко пъти преди това за Фандъкова, кметът на 2-милиона София щеше да е техният човек! А в циганската махала къщите масово са незаконни, и бараки и без ток, вода и канализация!!!

Напразни усилия недраги "инфо", колкото и да циганосваш изборите за Терзиев гласуваха с ОТВРАЩЕНИЕ. Точка.

Излагам само фактите, бе тъпак! Светльо па “120 минути” ги изнесе с колегата си! Когато цифрите и фактите говорят и боклуци като теб трябва да замълчат! Ако Борисов и Пеевски, (или Корнелия,л) ПАК бяха купили циганските гласове, или Копейкин или някой от кръговете и обръчите им, тоест ако бяха гласували толкова масово както при предните няколко избора за Фандъкова, сега Григорова с техния произход щеше да е смет на София! И това е факт! За 30 години всички знаем кои мамят, купуват и фалшифицират изборите - комунистите и техните патерици, мафията, дори и тези от тях които сега се пишат първи антикомунисти и евроатлантици!

Напълно нормално, все пак останалите трябва да подчертаят цената си, все пак става въпрос за разпределяне на бюджет за милиарди, който трябва да отиде в техните и на техните шефове джобове.

тея освен алеи за тротинетки и дигитални далавери друго няма да направят.

Не си прав, ще ти вдигнат какъвто данък се сетиш

Тиквата пак трябва да ходи до посолството за инструктаж от Галя. Така де, за набиване на канчето.

КЪДЕ СА ГИ ПОКАНИЛИ? В-“СПАРТАКУС” ЛИ?

Затова снощи Кикито и ДС- то ходили на крака при шефа в Банкя да целуват ръка и да молят за подкрепа. Хихихи

Че се цупи след изборно понеже е загубил София и Варна и че има нужда от следизборна психотерапия." С КОЕТО УНИЖАВАТ БОРИСОВ. НО УНИЖАВАТ И ЦЕЛИЯ НАРОД! - ПП НИЩО РЕАЛНО НЕ ИЗГРАЖДАТ, А САМО УСВОЯВАТ ЕДНИ ПАРИ И ВЪВЕЖДАТ ПРОТИВОБЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ С цензура и санкции данъци и ликвидиране на малкия и среден бизнес няма как да се развива държава!

Продавам зглопка! Изгодно!

Гуш Бойко, Корнелия, Пепи Москов и Костя в столичния съвет. Гуш и цун!

На тези избори гражданите дадоха много ясен отговор какво искат. Този кога забрави че на изборите 70% отказаха да гласуват?

И тук ще е обратното на подкрепата на партиите за да има правителство! ГЕРБ спечели националните избори - но подкрепя правителство на победените ППДБ ППДБ спечелиха местните избори в СОФИЯ - но ще подкрепят управление на на победените Левицата. ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО И ПРАВИЛНО на национално ниво и на местно ниво. Всичко в името да има работещо правителство, нали така. Всичко в името да има работещ общински съвет, нали така.

Сега ГЕРБ, Възраждане и БСП ще почнат да блокират всичко и после ще викат "Ма той Терзиев не работи". Това е, софиянци пак ще сме роби на партийни интереси.

Ние сме ного убави ама другите ни цапат гащите

""За последните 30 г. БСП винаги е лидирала опозицията в Общинския съвет на София. Знаете, че при нас базираме политиките си на ценности. Казахме за какво ще се борим. Няма да участваме в сформиране на мнозинство, което има за цел да задоволи нечии интереси", обясни Таков." И аз много обичам да "лидирам"! Първо да се научат да се изказват смислено

Никой не иска да има нищо общо с пеперасто-деберастите. Те са токсични.

Коментари - От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ | Днес.dir.bg

От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ

"Така че днес започваме от нулата", каза общинският съветник Бойко Димитров от спечелилата изборите в столицата формация

Обратно в новината

Коментари - От ПП-ДБ в СОС поканили партиите на преговори за мнозинство, но получили отказ | Днес.dir.bg

Коментари

Нормално е никой да не иска да се преговаря с предателите от ПП-ДБ.

Това беше напълно очаквано, нищо няма да излезе от тази им победа на косъм!

Само няколко от кметовете са софиянци- всички останали са дошли временно в София за кокала. Видях един брадат като поп (кмет) -сега е дошъл да живее в фондовите жилища ,но познайте - след един месец ще го видите в луксозния апартамент . До сега не е идвал в София а ПП го натресоха в най уредения ,от досегашният кмет на район СЕРДИКА - да управлява такива некадърници

Започнаха мизериите - БГ-класика: Орел-Рак и Щука! Теглете и чертата на тая "държава"!

Абе, виещите сега за Терзиев и ДС, и защо мълчахте като путки когато Мутрата ДС то напрани политик и управленец, кмет и премиер? Същото е и при Доган, и при останатите. Или само вие не разбрахте, че точно ДС-КГБ генералите от генералското движение на БСП Любен Гоцев и Бригадир Аспарухов го взеха Борисов от ОПГ СИК (която пак те създадоха) и го назначиха за главен секретар на МВР при Симеон, когато пак те ни натресоха! Защо тогава не плачехте и не скимтехте, бе тъпанари!

Много е жалък смешния плач на троловете на ГЕРБ, СПС, БСП и Израждате срещу ПП и СБ. Неопитни били, нямали доверието на хората, не можели да управляват… Много малко хора били гласували… Ами малко са отишлите на избори, защото на пората им писна и се отвратиха от 30 години купувана а фалшифицирани избори пак от тия, бе, пак от същата “хартиена мафия” - БСП та първите избори след 10 ноември 1989 г. схеми риха с над 1 милион фалшифицирани гласа, от тогава те а патериците им - като ДПС и ГЕРБ се скъсаха да мамят и купуват гласове или да принуждават хората - вижте кои и касви ги хващаха - все червени и герберски и депесарски, а нече и такива от Изражсане боклуци а престъпници! На последните изцори мафията пак спретна активно мероприятия срещу местните избори и машинното гласуване чрез капиите си - тези намело на ДАНС и в ЦИК - над 400,000 невалидни бюлетини!!! Всички видяхме и конкретни заснети престъпления и лицата на измамниците а от кои шайки са. Щом и сега боклуците си позволиха дори и в центъра на София, във Френската гимназия да откраднат всичките 120 гласа на Терзиев - представете си що за нагли отрепки са! А на всички рекламни грипове и плакати изрично се посочва, че купуването а продаването, измамите с гласове е престъпление! Ами време е престъпниците да започнат да влизат където им е мястото - в затворите! Друга смешно опорка - че попата нямали доверие на Терзиев и новите избрани! Ами че това всъщност е много добре, да не кажа отрично! Аз откога за това призовавам - да се гледа критично на всички управници и управления, да се оценяват по направеното и постигнатото, а не по обещанията и лъжите - като на Борисов, Доган и чернените с огромните им кражби а корупция!

И аз днес мисля да говоря с шефа си, че няма да работя, защото не съм съгласен с колегите си.

Та кой нормален би искал да влиза в съюз с доказани некадърни измамници ?

Иван Таков като му обърша два шамара и ще го навра във вонящата шунда на Ванче-циганката.

Когато ГЕРБ спечелиха парламентарните,отговора на пепетата беше.... НАли сте първи--спасявайте се..."" Хе..сега ви се върна...НАли сте първи...

Този преди няколко дена не каза ли, че вече е говорил с всички формации освен с ГЕРБ?

Милинките, почнаха ли с драматизмите...

Тези избори, с такава изборна активност преди и на балогаж, не доказаха ли че по-малко от 10% от населението на София-град имат доверие в една определена политическа партия и нейните представители както беше казано в един изтекъл запис в началото на лятото?

И сега ще ореват орталъка и ще се правят на жертви и неразбрани...

Важното е новото мнозинство в СОС да започне незабавна дерусификация на нашата столица.

Сега гейчовците от ПП-ДБ кво ще правят...лайнометката ще ги нахрани .

Лайномета Григорова ще оправи нещата , като размята насам натам по някое лайно... Другите ще го хапнат от БСП.

.......Така де , ама какоу ванче чайчето с полоний ли да е,....така де уточни се....

Абе какво е това извращение "лидирам"? Втори път го срещам в рамките на две седмици да излезе от плювалника на нескопосан политик. Няма такъв глагол в българския - "водя" е това, което търсите, ама понеже не може да "водите" и сега "лидирате". Галоши с галошите.

А колко още изватени думи,особено заглавията употребяват мисирите ,в изобилие тъпизми

Никой не иска да има нищо общо с пеперасто-деберастите. Те са токсични.

Какво езиково невежество и непознаване смисъла на думите от страна на редактора на тази статия. За пръв път разбирам, че може да има по- голямо и по-малко мнозинство. Изглежда в днешно време всеки илитерат у нас може да стане журналист.

Григорова ще бъде председател на СОС. Навремето Костов подкрепи амнистията на Станишев, сега Станишев ще му върне жеста. "Гласове "за" дадоха и трима от ОДС - Венцислав Върбанов, Димитър Димитров и Марио Тагарински, петима от ДСБ - Васил Паница, Веселин Методиев, Евдокия Манева и Екатерина Михайлова и Иван Костов, двама от "Атака" - Ваню Хърков и Христо Попов, и шестима независими - Александър Праматарски, Анастасия Мозер, Антоанела Понева, Елеонора Николова, Мария Капон и Петър Берон...." /в-к Сега от октомври 2009г./

Победата на ПП-ДБ в София е Пирова победа - сега не знаят какво да правят с нея. Амбасадата мълчи, ЕС - мълчи, само НАТО иска бази - сега вече във Варна и в Атия. Затова искат да продават на доверен човек Лукол, щото Нефтопристанището Росенец е на една крачка от военоморската база Атия. Руснаците могат да я гръмнат когато си поискат !!!!

“ Победата на ПП-ДБ в София е Пирова победа - сега не знаят какво да правят с нея.” Ти недей да злобееш и са говориш глупост, бе тъпак! Щото когато Мутрата стана свет, или даскалицата по руски, те прекрасно знаеха какво да правят още първия ден, а?

Черно море е на 10-12 000 км от САЩ, но Конгреса им гласува закон за сигурността на Черно море, което не е тяхно американско и никога няма да бъде. Обаче... С този закон сигурността на Черно море означава - ПОСТОЯННО ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ В ЧЕРНО МОРЕ НА ВОЕННИ КОРАБИ НА НАТО САЩ! Това е окупация наглост, която се извършава с лъжа и манипулации. фактите пред очите на всички!

Дядка, наглост е, че Русия постоянно навлиза незаконно в акваторията ни в Черно море, ама ти удобно мълчиш затова

“ Черно море е на 10-12 000 км от САЩ, но Конгреса им гласува закон за сигурността на Черно море,..” Супер! Много хубава новина! Дано да има повече такива в бъдеще! Благодаря за информацията!

На предните избори за кмет (Фандъкова) циганите от “Факултета” (над 8,500 с право на град) и от квартал “Христо Ботев (над 6,000 с право на глас) гласуваха масово, като в някои от Галеви секции избирателната активност е над 90 %. Тоест, спокойно може да се каже, че те избраха на предните няколко избора света от ГЕРБ Фандъкова! На тези избори циганита масово не гласуваха -регистрирани са рекорден брой, но този път по малобройност гласове 800 (под 10 % активност), а (само) те можеха да решат кой да е светът и сега при валката разлика между Терзиев и другата, червената… И въпросът със силно занижена трудност и ЗАЩО и този път Борисов, ири БСП или СПС - тоест редовните измамници и купувачи на гласове, или Израждане и този път не купиха циганските гласове чрез техните главатари и барони? Мисля, че отговорът е ясен да всеки, който мисли с главата си!л Специални благодарности на водещия “120 митути” сладур Светльо Иванов и Стоян Георгиев, които ни запознаха т тези конкретни факти! (Не че не се знаеха и досега от интересуващите се) При около 4,000 гласа с които Терзиев спечели и 14,000 гласа на циганите, които гласуваха досега (за Фандъкова), но не и сега и при такава ниска обща избирателна активност те на практика можеха да изберат кой да е кмета! Само помислете - циганите, 14,000 от Факултета а Христо Ботев избират кой да е кмета на 2-милионна София, столицата на европейска държава, тоест от този който досега ги държеше, купуваше и страхуваше! Това е положението, дотам ни докара мафията след 30 години провалена държава!

Като циганите в София масово са гласували за техния човек, да един от тях - за Григорова и няма лошо, но само от гласуваните 9.5 % от всички с право на глас… Ако бяха гласували така масово, както няколко пъти преди това за Фандъкова, кметът на 2-милиона София щеше да е техният човек! А в циганската махала къщите масово са незаконни, и бараки и без ток, вода и канализация!!!

Напразни усилия недраги "инфо", колкото и да циганосваш изборите за Терзиев гласуваха с ОТВРАЩЕНИЕ. Точка.

Излагам само фактите, бе тъпак! Светльо па “120 минути” ги изнесе с колегата си! Когато цифрите и фактите говорят и боклуци като теб трябва да замълчат! Ако Борисов и Пеевски, (или Корнелия,л) ПАК бяха купили циганските гласове, или Копейкин или някой от кръговете и обръчите им, тоест ако бяха гласували толкова масово както при предните няколко избора за Фандъкова, сега Григорова с техния произход щеше да е смет на София! И това е факт! За 30 години всички знаем кои мамят, купуват и фалшифицират изборите - комунистите и техните патерици, мафията, дори и тези от тях които сега се пишат първи антикомунисти и евроатлантици!

Напълно нормално, все пак останалите трябва да подчертаят цената си, все пак става въпрос за разпределяне на бюджет за милиарди, който трябва да отиде в техните и на техните шефове джобове.

тея освен алеи за тротинетки и дигитални далавери друго няма да направят.

Не си прав, ще ти вдигнат какъвто данък се сетиш

Тиквата пак трябва да ходи до посолството за инструктаж от Галя. Така де, за набиване на канчето.

КЪДЕ СА ГИ ПОКАНИЛИ? В-“СПАРТАКУС” ЛИ?

Затова снощи Кикито и ДС- то ходили на крака при шефа в Банкя да целуват ръка и да молят за подкрепа. Хихихи

Че се цупи след изборно понеже е загубил София и Варна и че има нужда от следизборна психотерапия." С КОЕТО УНИЖАВАТ БОРИСОВ. НО УНИЖАВАТ И ЦЕЛИЯ НАРОД! - ПП НИЩО РЕАЛНО НЕ ИЗГРАЖДАТ, А САМО УСВОЯВАТ ЕДНИ ПАРИ И ВЪВЕЖДАТ ПРОТИВОБЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ С цензура и санкции данъци и ликвидиране на малкия и среден бизнес няма как да се развива държава!

Продавам зглопка! Изгодно!

Гуш Бойко, Корнелия, Пепи Москов и Костя в столичния съвет. Гуш и цун!

На тези избори гражданите дадоха много ясен отговор какво искат. Този кога забрави че на изборите 70% отказаха да гласуват?

И тук ще е обратното на подкрепата на партиите за да има правителство! ГЕРБ спечели националните избори - но подкрепя правителство на победените ППДБ ППДБ спечелиха местните избори в СОФИЯ - но ще подкрепят управление на на победените Левицата. ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО И ПРАВИЛНО на национално ниво и на местно ниво. Всичко в името да има работещо правителство, нали така. Всичко в името да има работещ общински съвет, нали така.

Сега ГЕРБ, Възраждане и БСП ще почнат да блокират всичко и после ще викат "Ма той Терзиев не работи". Това е, софиянци пак ще сме роби на партийни интереси.

Ние сме ного убави ама другите ни цапат гащите

""За последните 30 г. БСП винаги е лидирала опозицията в Общинския съвет на София. Знаете, че при нас базираме политиките си на ценности. Казахме за какво ще се борим. Няма да участваме в сформиране на мнозинство, което има за цел да задоволи нечии интереси", обясни Таков." И аз много обичам да "лидирам"! Първо да се научат да се изказват смислено

Никой не иска да има нищо общо с пеперасто-деберастите. Те са токсични.