17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минутки за дебилна пропаганда чрез зле скалъпен мит

пропуснаха от ТВ интервюто да предадат думите му, че жена му го е напуснала, бизнеса му с печатарските услуги е фалирал, от Зелените не са го сложили на топло място в някое Министерство, и затова е отишъл да се бие за пари

абсолютен идиот.дано до го убият скоро

Поредният наивник, който вярва в измишльотини! Няма такъв Иван! Не разбрахте ли? Ако не сте, то дайте Отело на съд, защото удуши Дездемона!

Колко сте лековерни и наивни! От километри се вижда, че това е една зле скалъпена история! На автора на статията пиша кръгла двойка! Другото - без коментар.

Този някой трябва да го снижи с една глава ако се върне жив в България

Всички които подкрепяте Украйна сте абсолютни нещастници. Аз живея близо 25 години в Америка и съм запознат какви са гадове. За съжаление пак сме си дали задниците на тези идиоти. Въпроса е има ли защо. Единствени с Румъния сме които не можем да посещаваме САЩ без виза. Като роби ни третират. Не че съм привърженик на Путин но се учудвам как си даваме задниците на Америка да ни заробват.

за пари се бие боклука, за какво друго да се бие?

Типичен идиот. Дано го утрепят по скоро.

Типична пропагандна статия тип дойче веле на дир.бг!Не ви прави чест да публикувате такива помии!Аз съм също българин,но не бих отишъл да се бия!На украина и трябва МИР ,а не оръжие и войници

някой ще ми обясни ли защо толкова бълграти по форумите подкрепят путлеризма и инвазията му в украйна, нещо не рабирам, тук където живея никой не го подкрепя а не съм толкова далече от БГ, благодаря предварително за осведомяването?

защото бугарето е прост народ, няма друго обеснение, дано само по умните са малко повече иначе тази држава нема я бъде скоро

За пари

Дано избие много юдео-болшевики!

Винаги има полезни идиоти

Истината е съвсем друга.американците ще се бият с Русия до последния жив украинец. На кой му пука за украйна? това са геополитически ходове.Но за огромно съжаление умират абсолютно невинни хора,които са абсолютно неясно,че са употребени от един мръсен бизнес. тези оръжия не се "дават'" на украйна, а се ПРОДАВАТ. Това ще направи украинците още по-бедни,а богатите още по-богати.Убий ме (т.е. умри за държавата) ,а тези другите само събират парата. Аз ако бях президента,щях да се предам ,само заради да не умират толкова невинни хора. ама този зелен е като магаре на лед...не му пука за народа!!!! ако му пукаше,щеше да е на първа линия да се бие,а не да пуска изявления по фацебука.... Един истински водач е винаги на ПЪРВА ЛИНИЯ!!!!

Къде е джуджето, бе? На първа линия ли е? Води ли дивизията? Може би се е скрил в бункер в Масква?! И защо трябва да се предават пред агресора? Войната се води със сляп фанатизъм! Ако някой трябва да се предава това са руската, подчовешка измет!

И ние подкрепяме Украина ама с гей паради, с лубриканти най -добре се намазват веригите на танковете и те се хлъзгат ли хлъзгаааат.

Този боклук жив ли е?

Колко болен мозък трябва да си, за да си правиш такъв предизборен пиар като кандидат на Демократична България???!!!

Пълни глупости. На този просто му харесва да убива.

ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ АКО Е IT СПЕЦИАЛИСТ САМО ОТ ТЕЖЕСТА НА АВТОМАТА ЩЕ ПАДНЕ ПО ГЪБ И НЯМА ДА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМ СЪР

Интерсно, че не отиде, когато украинските нацита избиваха русници, включително деца ни жени... Има нещо фалшиво, което издава други основания да е в Украйна, не които декларира. Декларациите му са папагалски. Вероятно е от тези, които жадуват да участват във военни парлами - незряла психика и търсене на възможност да покаже твърдост кара такива хора да хванат оръжие и да се почувсват силни мъже. Обикновено не може да се очаква повече от тях, като например дълбока преценка на целия контекст, здрав морал, който обхваща всички серизони теми в контекста и т.н. Епидермално възприятие, егоситични мотиви, скрити зад параван от декларации. Момчето не е съвсем с всичкия си. Всеки е със съдбата си.

Смешно,след като руските войници са такива страхливци,че,, при първа опасност да изоставят позициите си'' и да бягат,как ,,великата украинска армия'' вече не е пред Москва! Смелостта на украинската армия се изразява в това да се окопават като мишки в дълбоки дупки , да се крият така и благодарение на поддръжката на страните от НАТО да издържат до този момент.И още нещо - наглият Зеленски иска тежко въоръжение от НАТО,че да можел да се бори със тежката артилерия на Русия,че и по този начин да спечелел войната.Реторичен въпрос:Ако на Ирак през 1991г. беше предоставено тежко въоръжение,дали САЩ щяха да приключат така бързо и победоносно войната си там?

Националсоциализмът е най-великата, човешка идеология, шибани, мръсни подчовешки утайки! Как да ви го набия в празните, русоробски кратуни, БЕ!??

Евала на Иван. Достоен човек с доказано мъжество. Слава на Украйна и България.

Убиец!

LUKOIl ne e PUSKA a e evreiska za tova ne plasta danati a zasto dundi presas metal ne plasta nisto sMO TROSITKI ZA TOVA GAZ MRASEN NISTO NE SPOMENAVAS TEZI SAMO GRABIAT BG

ЗАЩО с НАТО и САЩ ? Защото БЪЛГАРСКИТЕ интереси СЪВПАДАТ с Американските..И това,само тъ.аци, не го разбират или руските агенти :)Имаме Граждански права и НЕ ПУТИНСКИ убийства на опозиционни лидери или пандиз за тях..Право на стачка, демонстрации, сменяне на месторабота или място на живеене ::) .) Имаме Демокрация- и сменяме управляващите си , а не путин , тошо или брежнев- за 35-40 години, Право на ИЗБОР, свободно пътуване за УЧЕНЕ и РАБОТА,не чакаме 15-20 години за кола или жилище,не зависим от БКП- за визи за чужбина, свободно мнение за всичко, БЕЗ ЛАГЕРИ и ток по границите ,американците НЕ ни избират КОЙ да управлява, ПОДОБНО на КРЕМЪЛ преди..Търгуваме с когото си искаме, а не само с русия ит.н. и т.н..НО, все още руска агентура , червена - в прокуратурата, съда имаме ..Мутри и потомствени комунисти,мафия пречат за развитието ни !! Кримита , създадени от БКП-ДС станаха криминални милионери, олигарси,слуги на кремъл ...НИКОГА в България не е имала такава Демокрация, СВобода, както в последните 30 годни, но РОБИТЕ си ИСКАТ СЪВЕТСКА РОБИЯ и те да бъдат слугите, гаулайтерите на кремъл ,у нас ..НЕ НИ ограбват американци с 3 -те милиарда за тръбата на путин, за НЕполучени над 1 млд.долара,неустойка, за 1.2 милиарда за части заАЕЦ-чайника, БЕЗ да има ЦЕНА на цялата АЕЦ, за цената на газа, за НЕдопускане на бълг, стоки в Русия, да не говорим за сегашната хибридна война срещу нас от руснаците ..Да не говорим за ПИСМЕНОСТТА , която сме им дали, за отказ за връщане на АРХИВА ни , за заплахите в Черно море и желанието им пак да бъдем руска колония....САМО ГЛУ..ЦИ не виждат всичко това и още доста неща ...Бог да пази НАТО и Европейския съюз, за да ПРОСПЕРИРА Демократична България, Свободна, а не - руска колония !! Руските агенти са най- долната из.ет от нашия народ !!

ФАЩ и НАТО са зло!

Ти си пълен идиот. Аз живея от 28 години в САЩ и съм преуспял но ги виждам какви са катили. В една България почти всеки има застраховка а в САЩ не. Ченгетата тук могат да те пречукат за нищо. В цяла Европа само ние и Румънците имаме нужда от визи за САЩ. Имат ни за пълни роби. Психопати като теб би трябвало да отидат в Украйна и да не се завърнат

Това леке от Нова телевизия ако наистина не знае колко взима един наемник в украинската армия, мога да му кажа че дневната му надница, като наемник е . . .2 000 долара ! Но не вярвам че на нашия ганьовски келеш са му дали "тавана" ! Съмнявам се също и че този мушмурок въобще е наемник, защото от официалната руска сводка за наемниците в графата за България има отбелязяни 3-ма човека,от които 1 /един/ вече е ликвидиран: https://disk.yandex.ru/i/gQ9IBCA19j_dqA

Руско дьонме. Кой ще ти даде 2 000 долара на ден, ти 3ти клас завършен имаш ли? Нали всичката противникова вата ще иде на щат в украинската армия. Тва русопилите сте оперирани от мозък всите.

И защо да не ти дадат две хиляди долара на ден. Или забрави за тези 40 милиарда, които Байдън одобри съвсем наскоро за Украйна. И още един милард малко след това. В топълнение на почти двата милиарда преди това. Забрави ли също, че сега доларите се печатат със скоростта на светлината?

Дизелът и бензинът НАБЛИЖАВАТ 4 ЛЕВА !? Путин ще има все повече НУЖДА от ПАРИ – левове, долари, евра от “частните” руски фирми Пиша го от години : ДОКАТО ЛУКойл не бъде ИЗКУПЕН обратно от българската държава , с приспадане на ДЪЛЖИМ данък печалба /корпоративен/, ще продължи одисеята , надлъгването с руската МАФИЯ- държавна и частна- с ЛУКойл ..Безкрайно, защото и слуги, агенти си имат , у нас ..:) И тук не става дума за “атака” срещу частни чужди фирми, както ДРЪНКА един глу..к от ПП, а става дума за НЕПЛАЩАНЕ на ДАНЪК, за СВЪРЗАНИ лица по НК, за неистински ФАКТУРИ и цени , за ИМАМА умишлена и т.н..:)) !!?? Ами, тогава да ОСВОБОДИМ всички частни фирми в България, от плащане на данъци ..ЗАЩО САМО ЛУК да не плаща данък ? И друго – ДДС-то и АКЦИЗЪТ се ПЛАЩАТ от клиента на колонката , от българския гражданин, а НЕ от ЛУКойл..Така че , намаляванена то на тях- ПАК не засяга печалбите на ЛУК-скрити!! Няма спасение от руска фирма, от руската алчност и наглост , особено СЕГА- по време на войната ..Перспективта е – българинът да ПЛАЩА за войната на путин – все ПОВЕЧЕ, заради САНКЦИИТЕ на много страни …Така че, ИЗКУПУВАЙТЕ ЛУК- обратно..И най- загубеният държавен мениджър , ще ПЛАЩА някакъв ДАНЪК Печалба, а НЕ НИЩО, като руснаците !! А ще може и да КУПУВА евтин руски петрол с ОЩЕ по- големи ОТСТЪПКИ от ДНЕС !! МИЗЕРИЯТА настъпва в расия …При това , едва ли ЛУК ойл ще струва повече / спор в съда/ , от ТРИТЕ и ПОЛОВИНА , 3,5 МИЛИАРДА ЛЕВА , които МУТРАТА хвърли за турския поток, без НИЩО , за нас – и никога НЕвъзвърната “инвестиция “..Чу, ли асковецо -делянчо добрев?? НИКОГА ..:)

Еее до къде я докарахме. Нашите деди са се биели с Руснаците да си извоюват Крим, а сега техните пра-пра-пра внучета се бият на страната на нацистите да отнемат от Русия Крим.

Както и наши родственици са затваряни по политичекси причини по времето на комунизма. Кой жали за тях?

Добре, че спомена за комунизма, че да ти обясня как се е слчил и да знаеш от кого ти е подарък. Комунизмът в Русия е възникнал с финансовата подкрепа на евреи от САЩ и евреи от Германия. Но най-вече от САЩ. Средствата, които са постъпили оттам, са били ресурсът, с който Ленин е завършил революцията си. Става дума за огромни за времето си пари! Самият замисъл е тръгнал идеологически от тези среди и е насаден в Русия. Заради доверчивия им цар, който е проявил доверие и слабост. Така че ако виждаш късо, комунизмът е от Русия, но ако погледнеш като добре зрящ, ще видиш от къде е дошло това зло. Всички документи по тези събития не само са разсекретени, но са и достъпни из интернет, стига да поискаш да узнаеш. Подобно е сега в Украйна. САЩ са пращали милиони на украинското праивтелство, а то перз коруптивни схеми е финансирало нациситите. Никой не си го измисля! Самите нацисти си го казват гордо в поне 100 видео материала из интернет. Документирано е като доклад в Бундестага на Германия и му ръкопляскат на този доклад. Има журналистически ираследвания от Европа, които изнасят данни за опасността от нацизма в Украйна, И когато имаш въоръжаващи се нацисти покрай границата, които преследват и убиват сънародниците ти в пълен произвол, няма какво друго да предприемеш, освен да почистиш, когато имаш първа възможност. Както САЩ без съмнение биха защитили свои хора в някоя държава, съмняваш ли се?! Ако Русия не беше предприела тази стъпка, АЩ ще им набута оръжие през НАТО и ЕС и ще почнат да подпалват Русия по границите, а може и по въздух направо Москва. Защото нацистите са всъщност по съвест безродници и не им пука за друго, освен да си избиват комплексите и да се кефят от уродщини. При такава най-висока вероятност Русия влиза в принуда да се защити. Ето ти отново конфликт, който плаща САЩ с прясно отпшечатани долари. Също така САЩ организира и ЕС да плаща по всякакъв начин. Това е маниерът на САЩ. Подобието с Октовмрийската революция не е случайно. Всяка държава си има маниер, с който функционира. САЩ има този маниер. И зараждането на комунизма като реална власт, и тази подбудена война - са финансирани от САЩ и изпълняват техни интереси. По-точно на върхушката им, понеже самите американци в момента го отнасят и те от наглостта на Байдън. прочети пак из интеренет какво се случва в САЩ. За 10 години престъпността е станало двойна и най-вече през полседните години. Само един н'анс, че в Русия през това време престъпността от 40 убити на 100 000 дуи годишно пада на 6. А в САЩ се удвоява. Има много преки и косвени индикации коя държава какво всъщност прави. САЩ например раздавт милиарди на Украйна. Първо, САЩ през 2021 емитира 40% от ВСИЧКИ долари, емитирани някога в систорията. Федералният резерв го прави, упралвяван от евреи. Второ САЩ праща милиарди на Украйна. Има ли някой съмнение какви са тези милиарди (проинфлационни за целия свят) и съмнява ли се някой, че обратно се връщат у Байдън, след като и до сега са се връщали при него пари от Украйна (има отворен кейс по случая в САЩ, но Байдън натиска по всяккъв начин да не напредва прокуратурата). Хора, това не са шеги, това е игра срещу здравия разум и благоденствието на човечеството! И на всеки от нас поотделно. Просто САЩ разчитат на глупостта на хората и мачкат наред, и цедят народите.

Ами те щото руските войници живеят в примитивни условия - без хигиена, ценности, дисциплина и изоставят позициите си при най-малката опасност, за това напредват, пък укрите назадват! :))

Поредният българопитек който си прави самореклама. Когато Украйна започна да набира наемници, украинците изрично казаха че ще вземат само хора с военен опит. Този твърди че никога не е бил в армията и няма военен опит. Е как така са го взели украинците? Тази история много намирисва..

Слава Україні! Героям слава! Изплюх се на МОЧА - три пъти! Глиги вече е отлично обучен, Глиги е Командо и Рамбо взети заедно, Глиги е Чък Нориса на Чуждестранния легион, Глиги може да копа окопи, да си готви във гилза от патрон, Глиги ще си вземе пералня в случай, че бъде пленен! Глиги не се страхува! Слава Україні! Героям слава!

а отиде ли пред руското посолство, да се изсереш... у гащите.

Този Николаев е изключително нагъл. Винаги провокира ,прекъсва и иска да наложи мнение! Отдавна не гледам НОВА,БТВ, а сега са на път и БНТ. Изкючштелнш подлог и!

Гледай си задника с огледало и млати чекий тогава. ДГД

А бе, КОИ са другите двама АНОНИМНИ НАЕМНИЦИ, участващи дейно в СБЛЪСЪКА на ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ?! Съществуват ли, или са химери?! Ако съществуват, ЗАЩО СЕ СРАМУВАТ от СЕБЕ СИ?!

......абе щом вярваш на рашиска телевизия,....си ясен путлериска гнида с едноклетъчно мозъче,...ма вервай си не ни пречиш!

====абе домакин, нали знаеш приказката за пожеланията,... често се случват на този който ги е пожелал на други,... да му се случват на него,....така де да не дадеш фира ти....не че ще е голема загуба....

Евала, Ванка! Поклон! Не всеки може да направи това, което ти правиш за свободата не само на Украйна, а и на идеята за свободен свят! Два пъти вече сме пращаи помощи за Украйна цялата фирма, Дир-ници, дайте сметка на момчетата да им се пращат пари. Слава на братска Украйна, най-бизката ни държава.

Психопат! укрите НЕ са ни братя! Както пияните руснаци!

Е, кой тогава - мангалите ли... толкова ги обгрижвате!

Платили саму да лъже няма нищо вярно за хегиената.По рашен тв ката бягат тоя същият с укрите само да видите какьв бардак оставят мама мия да не говорим и шприцове и наркотици .Рашките имат супер полеви кухни и яденето му е ядене .Не е вярно това Лъже

На война е като на война Както дойде Понякога те задължават да ядеш 5 пъти на ден друг път те държат 5 дена гладен Някой са с месеци на първа линия и нямат дрскотина Други са на 30 километра назад и случаен снаряд право в тяхната палатка

Тотално объркан лъжлив глупак. Подкрепящ фашисти, избиващи мирни жители. Русия размазва наемниците като мухи- секунда и го няма.

.....путлериските смрадливи гниди с едноклетъчни мозъчета, са налазили форума,... абе гниди какво правите в ЕВРОПЕЙСКА и НАТОВСКА БЪЛГАРИЯ, бегом в смрадливата кочина мужикистан и от там право в Украйна да се биете за кремълският изрод путлер!

Украйна е естествен съюзник на България и трябва да я подкрепим. От другата страна са Русия Сърбия и Македония Ние трябва да подкрепим Украйна срещу Русия за да ни подкрепи и тя утре когато Сърбия и Македония се опитат да откраднат земя от България

Не

Какво не ? Че Македония няма да се опита да ни вземе Пирин лу ? Че Русия не въоръжава Сърбия ли ? Или че Македония е придатък на Сърбия ли ? Кое от тези твърдения не е вярно ?

... че украйна е естествен съюзник... не

Адолфчо пиклив, на фашистче ли се правиш, че да не си личи колко си женствен. Сладурчето ми...

Хубаво, ама да не се погуби момъка. И нямам в предвид в бойни действия, а когато попаднат в обкръжение, да го получи от самите украинци. Все пак това важи за инструкторите, дано не е за редовите.

Хубаво, ама да се погуби момъка.

Не Ако го пленят ще го сменят за някоя пленена руска орка бурят или чеченец и готово

От сърце му пожелавам бърза денацификация. Рано или късно ще се срещне......м.

Гурульов, бивш военен командир и член на пропутинската партия "Единна Русия", заяви: "Ще унищожим всички космически спътници на противника по време на първата въздушна операция. Няма да се интересуваме дали става дума за американци или британци, виждаме всички само като НАТО." "Второ, ще задействаме цялата система за противоракетна отбрана, навсякъде и на 100 процента. Трето, със сигурност няма да започнем от Варшава, Париж или Берлин. Първият ударен ще бъде Лондон", допълва той. "Крайно ясно е, че заплахата за света идва от англосаксонците", на мнение е Гурульов.

Изпушил ИТ търсещ живец в сивотата дето мисли,че играе на плей стейшън и като го уцелят следва рестарт! За каква кауза даваш животът си? Чий интереси защитаваш? Семейството ти отгледали те от парче месо какво мислят по въпроса?

Метър и двайсет висок, меки ръчичики, дебел задник на ай-ти. Отишъл да воюва на терен. Божеееееееее! Най-активен у фейса и тикток. Щото с тези къси крачета и тези нежни ръчички за друго не става.

Да трупа опит, че тук трябват хора, които да ръководят ловните роти при прочистването на България от рашисткия добитък.

До скори срещи. Чакам

Наемници всякакви. Американо-руската война в Украина е продължение на пълзящата инвазия на НАТО (САЩ) към Русия. И всички които подкрепят американската страна е по-добре да бъдат убити

Там да си остане ситното мърляво лайно.

Да и като се върне въ3 България същото го чака хората ще го замерят с камъни по добре да си го закопаят там парите който е взел няма да му стигнат да се охранява келеш.

Халал да са им на фашагите, такива "бойци" посерковци.

Той ли е посерко уе деебъ твойта макя деебъ. лайно вмирисано, Ти ако имаше неговия кутаж и чест, щеше да бъдеш мъж. Да, ама не.

Предлагам да сформираме един малък легион от едни наши псевдо-индийски сънародници. Парите ще са от нашите американски приятели. Да кажем ще се казва : черната роза. Като допълнителен бонус към заплатата ще бъде всеки ударен танк предаден за желязо, или дори да не е унищожен. Няма значение! Медни проводници трябва да търсят в линиите където трябват окопи. Ще ги изкопаят за нула време. Съборени сгради - например американците имат нужда от евтин строителен материал. Бонус 50цента на тухла.. Хем ще очистят всичко за нула време, хем като се почерпят налитат и на бой. Хем и на нас няма да ни натоварват социалната система. До тук само бонуси.. Въроса е външно да се задействат!

Сега се бие на стараната на украинските нацисти и националисти, а след време ще се бие на страната на с.македонските националисти.