Коментари - От "Луфтханза" отказали помощ на сина на Георги Панайотов, защото България била част от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Луфтханза им се е разширил луфта...

Пише го в Гугъл, честно.

За всички, плюещи по потърпевшия, спрете се, особено ако не живеете извън България. Неуките и арогантните са преобладаваща част от световното население и ще стават все повече. В бъдеще хората вероятно съвсем ще се измързеливят и спрат да мислят, защото има машини да мислят вместо тях. Изобщо не ме учудва, че някой е решил, че България е част от друга държава, името и започва с Б като Беларус, първа дружка на мразената Русия, какво значение има за някой тъпанар, работещ на летището, че става дума за съвсем различни страни. Светът съвсем оглупя под влияние на безбройните медии, арогантната глобализация и заличаване на историята. Хората не разбират, че са роби, а не свободни личности.

Лъже, просто е прекалил с дипломатическия си имунитет. За пътуващите дипломати няма чек, митнически контрол, минват през Вип терминала с лек бюфет, а нашия "сельо" се е направил на интересен.

Не е пътувал той, а синът му, преди да дращите, поне прочетете какво пише. Стюардеса била тя, кухарка по-скоро.

Преди повече от 25 години , когато пътувахме до западна Германия с визи и мен ме бяха записали че живея в гр.ПОЛОДИВ Русия, дори не бяха си направили труда да прочетат че съм от пловдив и от България. Или служителя още не се е пенсионирал или е пряк роднина или просто са си такива германците. А нашия Панайотов е пълна шушумига щом се е скатал виновно уж че не иска да травмира сина си. Представям си колко шум щеше да вдигне всеки друг от друга нация. Нашия се е навел виновно. Пълен тъпак.

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Не е лесно да си толкова умен сигурно IQ ти е под 30

То IQ се мери, където има доказано I, този случай не е такъв.

Този човек ЛЪЖЕ! И дано тази инсинуация стигне до Луфтханза и да го СЪДЯТ за клевета! На НИКОЙ не му пука една държава ЗА или ПРОТИВ друга е! Ако нещо е ПОЗВОЛЕНО, то то ще се направи. СЪС СИГУРНОСТ е имало ДРУГИ причини за отказа на Луфтханза! Долен и мазен ЛЪЖЕЦ!

Това са пълни глупости. Както винаги, мнозинството се възмущава и се опитва да проектира собствените си мнения или нагласи върху нещо, което всъщност не се е случило. Няма как официален служител на авиокомпания да излезе с такова становище, дори и устно. Може би наистина са отказали, но по съвсем друга причина. Най-вероятно защото не могат да предадат детето на родител във Франкфурт, където трябва да се прекачи на друг полет. Ако се загуби детето във Франкфурт или си изтърве полета оттам до България, кой ще носи отговорност? Дете може да се повери на екипажа само ако имат на кого да го предадат после. Малоумният ни посланик явно не е съобразил това, направил е скандал, а после е решил да използва случая за идиотска пиар акция - Виждате ли, мразят ни, защото "обичаме руснаците". Пак добре, че не е написал, че отказват да придружат детето понеже в България не сме избрали за премиер Кирил Петков. Нали заради това не ни приемат в Шенген (според ПП). След посланик в Америка крадец сега имаме и посланик - лъжец!

А бе глупак Тия агенции да не би досега да не са правили подобни услуги разбира се че имало кой да посрещне детето истината е че гадове ЕС и тн. Са природно тьпи факт

Ами не е до неграмотен служител, те наистина не знаят и не искат да знаят за нас. А такива като господина са радостни да им слугуват. Ако не беше неговото дете, нямаше да се разпищи. Какво прави той, за да не е така? Седи на заплата и на топло. Толкоз.

Неприятно е за детето, независимо какъв е баща му, посланик или гастарбайтер! вероятно някой неграмотен служител на Луфтханза е сътворил този гаф!

Иди обяснявай това на смотаняци, които дори не са пътували със самолет, но като чуят Луфтханза си мислят, че няма нещо по-велико.

всъщност никой по света не се интересува и не знае нищо за България. Само ние си измисляме, колко сме велики, затова и смятам, че с македонците сме един народ.

Да удариш такъв звучен шамар на посланика на НАТОвска държава в САЩ,което всъщност е посегателство в/у нашата държава е урок за всички ни!Когато чета материала,пред очите ми е вдъхновяващото ' Дойчланд юбер алес ",изпълнявано на многохилядните митинги в Нюрнберг и маршируващите редици на воините на непобедимият Вермахт.Ролята на нашата страна и народ вече е предрешена,но факта,че това се показва чрез отношението към посланика на най-верният съюзник на САЩ трябва да ни покаже какво представляме за колективният запад и съюзници-пушечно месо от биомаса,която въпреки постоянното изличаване на общото ни минало с Русия трябва да обслужва интересите на новите господари,не заслужавайки Европа !

Те ни го казват в очите че ни имат за кучките на Русия а ти веднага го доказваш хахаха Ама пак по интелигентно от колкото Годяев нашока канчето на избрания от КГБ президент пред цяла България на връх националния празник . От тогава руската посланничка го разнася като декоративно кученце навсякъде като паж и е ! А ония толуп с двата медала от Путин кучкаро него Вагиналний не го ли гали по главата

Германия е по-високо от нас в йерархията. Явно са им съобщили какво ще стане , а на нас ще кажат по-късно.

Който е поддръжник на убийци на деца Не заслужава обслужване !

Всички знаят, че сме руски подлоги. Имаме няколко руски партии в парламента, президентът и той... Понеже се правим на двойни агенти, понеже искаме да цоцкаме и от Европа и от СССР.

Всички знаем че си подлига, дори и сам си призна.

...някой цоцка повече откъм ссср...и то вече са трето поколение...

Ето това е съдбата на подлогите! Тоя така и не може да разбере, че никой не го бръсне за нищо и че го презират! Жалка и гнусна картинка!

Добре е, че си знаеш съдбата, мръсен соросоид.

Ей това са фанатичните подръжници на "велика" Украйна! А, ние да продължаваме да им пращаме оръжие и т.н.

Вето на тия педерасти.

Ами имиджа на България е такъв ,троянси кон на Русия,дори членството във НАТО и ЕУ не може да прикрие и убеди светът!

Догодина ще му откажат пак- щото не сме приели истанбулската!

Добре , забравяме че са дебили швабса и приемаме че не са сбъркали и че човека е руснак , поради каква причина му отказват сервиз ?

Думам ти щерко, сещай се снахо!

Хак му е...... Стана ли му ясно, колко ебават"Българско-то" новите и приятели!? Да е се оплаква, а да си направи извода г-на Еди-Кой си......

България ..Беларус...е все тая на "западняците" . Всичко де е на изток от Унгария им е през дедовия.

Ахахахаха , толкова по въпроса за образованието на запад , мухахаха тея хора .... не е за вярване .. То и ние на там отиваме де леле мале.

Бащата, е Виновен! Не през Франкфурт а през Москва е трябвало да изпрати сина си ...и всичко щеше да е наред!!;)

Колко глупав трябва да си, та дори и БГ посланик, за да не знаеш, че наземните служители на летището нямат нищо общо с авиокомпанията.

Колко глупав трябва да си ти, че да предполагаш кой какво сбъркал, тъпанар такъв!

Предатели никой не уважава, без значение кой е предал. В случая нацистите ги е хванала амнезия, че им бяхме сателит до 1945 година, включително и сега.

Демокрация ли му се викаше на това?

А не е ли така? Президента ни е руска подлога, в НС половината партии са руски, енергетиката ни е руска, генералите, оръжието…руски, улици, болници, площади, църкви …носят руски имена, под път и над път руски паметници, руски шпионски център в устието на Камчия, руски шпиони, агенти, резиденти в държавния апарат, службите, армията, президентството, половин милион руски собственици на наши имоти….

Във Франкфурт на Майн всичко е възможно. В цяла Западна Германия знанията по история и география са нулеви. Въобще не ги интересува. Особено Франкфурт е сбирщина от турска и мароканска измет с основно образование в най-добрия случай, която е завладяла летището като наземен персонал.

Тва нито са либералинито речубшиканци та камо ли демократи, туй фашисти батко! Муамара беше по голем демократ.

Де да бяхме!

Чемадана, вокзал, маскве... казват на едно др. място.

И ТОВЕ СЕ ПРАВИ ОТ-ЛИБЕРАСТИТЕ,ОБЯВЯВАЩИ СЕ ЗА:ЧОВЕШКИ ПРАВА,БОРБА С-РАСИЗМА!!! А СТАДОТО-ДЕБИЛИ(ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ)..ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНО,ДА НЕ КАЧАТ В САМОЛЕТ-ДЕТЕ,ЩОТО Е-РУСНАЧЕ!!! ЕДИНСТВЕНО-ЛОШО БИЛО,ЧЕ СА ОБЪРКАЛИ-НАЦИОНАЛНОСТА! ОТВРАТ,ГНУС! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,СА ПРЕВЗЕЛИ-СВЕТА,ТРЯБВА-РЕСТАРТ!

Това е работа на някой от новите "немци", с които изобилства наземния персонал на тази авиокомпания. Твърде неуки и мързеливи,но пък за сметка на това надменни към не-германците, нищо че те спадат към тях. Смях в залата.

е протеже на ПЛЪХА радев и правилно го смятат за руска подлога.

Луфт*афе е най-сигурната авиокомпания в света! Навярно и те са се назобили с някой и друг малоумен емигрант - нали кака ви Ангелина ги покани да пристигат в Германия! А иначе, германците са най “френдли” сравнени с арогантните французи, надменните англичани и др. подобни западняци. Е може би в някоя тиролска селска кръчма да са по-нацисти, но иначе те уважават, особено, когато им се докажеш - работил съм 12 години в германска фирма.

Най-сигурната авиокомпания в света е австралийската Кантас, която няма нито един фатален инцидент от основаването си преди 102 години. Луфтханза са далеч, далеч след тях...

Луфтханза е най скапаната авиокомпания в света.Не лъжи хората които не са пътували.Стари самолети и стюардеси никакъв сървис и лошо отношение.Смрад.

Ми най-вероятно са си назначили индиец за изпълнителен директор :)

Да,и той душата си няма идея къде е БГ!!!Типично!

Язък дето толкова се напъваме да даваме оръжие на Украйна.. Светът даже не знае че съществуваме

Само за 1 ден и с 1 своя грозна постъпка Луфтханзата направи така, че русофилите в България да станат още повече. Велико!

Има много русофили в Бьлгария ,които са милеят за Русия ,отколкото за Бьлгария,нищо чудно да мислят че сме руска губерния.

90 процента от Българите сме русофили. Затова останалите 10 процента фашисти, байданосатанисти ревете по форумите като карпатски мечки. Скоро ще ви утилизираме.

Сега трябва да се предяви иск към Луфтханза и то не един.

Що за идиотщина?! Възможно ли е наистина?

ти си най-простата Изумена в целия свят

Така, така - нали много сте за Русия - ХАК ВИ Е! УТРЕ ДА ВИ СЪДЯТ И ЗА КОЛАБРОЦИОНИЗЪМ!

Сега ако имаше държава трябваше да ги изгони

Нищо учудващо, в Луфтханза е пълно с недоучили от Бантустан с приличен немски.., как да знаят, че България не граничи с Нидерландия))

Е, детето не е виновно че бащата е идиот!! Добре че не са го пратили в русия все пак!!

Вероятно са чели тук и видЕли колко полу човека има ИЗ дебрите на форума…

Цял живот подлога, и изведнъж си мислиш да дръпнеш нагоре и идват едни и ти дават да чистиш тоалетната с четка за зъби. Ех, животе, до кога?!

Кво бреца тоа с детето.кви сте бе русороби миризливи наши сте руски роби паплач недоклатена европеици ли сте бе 500 години с резания отзат азиатци предатели левси предадохте.

Викаш сме предали? А Ботор? А Краваров? Мамичката ви неграмотна, соросватнишка. Иде иде момента да ви бесиме по стълбовете на Софията.

А, ако стане обратното.? Но тогава да не се скриеш като мишка.