Коментари - От "Демократична България" поискаха Христо Грозев да бъде изслушан в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поискали били дб, аз пък искам да бъдат заличени от политическата сцена

По всеки казус да се изкажат...На всяка манджа мерудия е тая партия

Някой чува ли им "желанията" на Дебе изобщо?

"Разследващ журналист" ай де бе.. Гузен не гонен бяга

Христо Грозев не е обелил дума за Али Агджа, тъй-като горе долу са колеги. Също като него предизвикава терорузъм и набеждава който му е поръчано,

С бе, Христо Иванов да няма хемороиди, та все съои прав в НС./.? Питам, защото тъкмо върви такава реклама за хемороиди

От България искаме тези предатели да бъдат изхвърлени от парламента и подложени на разследване и лустрация, заедно с колегите им от гроб, БСП, ДПС и другите гнусни далавераджии, грандовди, калинки и шматки.

Тази малоумната партия занимава хората само с глупости.

ДО ДИР. 2022-12-31 22:05:27 €,,4.@@! (нерегистриран) Честито ви яко ебане в гъзовете на всички русороби и кремълски подлоги през Новата Година! Харесва ли ви това.Питам.Защо го допускате.Тоя боклук ли е вашата аудитория.

Много сте истерични днес бе джендърчета, нещо май не вървят нещата на добре, а?

Тоя парламент кат тоалетна ве. Кой не е поискал той не е срал там.

Sm3hurk0

Един шпионин ще изслушва друг такъв.. :))) А да Ви .. .ъза !

Може и по БТВ, може и по Нова. И без т'ва ще сервира поредния евроатлантически бълвоч, на какъвто се наслушахме достатъчно през годината.

По реакциите им за случая Христо Грозев , ще си проличи кои са на хранилка на една известна фондация. Дайте го малко по-конспиративно, бе.Вече не е интересно.

Ами направо да поканят чичко Сорос, ЦРУ и МИ6. Демек, ще получат информация от извора! То Меркел и Оланд вече си го казаха. Абе защо Христо Грозев хич няма вид на мъченик? По-скоро ми се види като мазен поп по Коледа!

ДБ тея отрепки гледат да искарат кинти.Излезе им нова поръчка.

Колкото по - бързо закрием този парламент,толкова по - добре за България. Ще спестим парите за заплати на тези продажници. Направиха две неща и нищо хубаво за държавата и хората. Първо измениха Изборния кодекс,за да могат по - лесно да ни фалшифицират вота в свой интерес и въвличането ни във войната,която не е наша война. Украйна нито е в ЕС нито имаме полза от нея освен продажбата на оръжие,от което си пълнят гушките някои политици. Такива подлоги като ' Демократична" България,които са в поза "партер" пред новите си господари и експлоататори наричащи ги галено " приятели" . Тези господа не са ни приятели и никога няма да бъдат. Те освен,че на времето разпарчетосаха Сан Стефанска България се опитаха да ни поробят със сила,но изгубиха войната. После за икономическото ни поробване смениха тактика,като ни атакуваха икономически. Първо опитаха тактиката си в Чили и успяха като унищожиха Алиенде. После последва опита за преврат в Унгария," Пражката пролет" в Чехословакия. Опитаха се и в Полша. Когато продажникът Горбачов разтури Варшавския договор последва Софийска " пролет",после Букурещка "пролет", после Либийска "пролет", Арабска "пролет" и Майдана в Украйна. Където се намесят оставят лайна след себе си и разтурени държави. Слагат некадърници като демократите",които не могат да оправят икономиката в държавите си и чакат от господарите си подаяния,за да не умрат народите им от глад и така ни поставят в икономическа зависимост,тоест нови техни "роби" ,тъй наречения "Нео колониализъм". Това,което не можаха да направят войните на Наполеон и Хитлер го направиха парите. Сега на прицел отново е Русия. Те успяха да подчинят икономически бившите държави от Източния блок и ще ги хвърлят като пушечно месо срещу Русия. Ако успеят да ни хвърлят като башибозук срещу Русия и я отслабят,те после лесно ще я завладеят с по - малко жертви от тяхна страна. Ако успеят да подчинят Русия,което е малко вероятно,после следва Китай който ще доста голяма лъжица за тяхната ненаситна уста.

и русия и китай са империи съставени от десетки народи и не са толкова стабилни колкото си мислиш, чехи, унгарци и поляци успяха да избягат, формално и ние сме избягали от ссср, но робското съзнание си е останало

Идиоти! Викнете си някоя готина мацка!

Абе тези криво-шнурести нагаждачи, няма ли да млъкнат, че писва да им слушам платеното мнение.

Агнешките главички на Прокопа ДБ ПП ДСБ

Що трябва да ни занимават с някой който работи за американска фирма води американска политика а тя е омраза едни към други на страните-

И тия утекоха у канало с минетчийското си поведение. Тръгнали срещу народа....

"Демократична България" са си маймуна с автомат/може и с граната/ и го доказват за пореден път! Нормален човек за тия не гласува!

Боклуци сте

Празнични кюфтета в народното събрание = 25 стотинки с ДДС.

Какво изслушване в парламента? Трябва приживе да бъде обявен за светец. Трябва да бъде включен в учебниците между Ботев и Левски! Трябва да прекръстят голям български град на него! ... То бива слугински манталитет и натягане, ама чак толкова! Тия как гледат децата си в очите? Между другото, украинецът няма ли да ни се разсърди? Той не се добра до изслушване в парламента ни.

Я вижте кой финансира смешните независими разследвания само на Русия на този дегенерат Христо Грозев и компания: https://afera.bg/%d0%a6%d0%a0%d0%a3-%d0%a4%d0%98%d0%9d%d0%90%d0%9d%d0%a1%d0%98%d0%a0%d0%90-%d0%9c%d0%95%d0%94%d0%98%d0%98-%d0%9a%d0%90%d0%a2%d0%9e-bellingcat-%d0%97%d0%90-%d0%94%d0%90-%d0%9f%d0%9e%d0%94%d0%9a%d0%9e/

Най-голямата и последна грешка на Х.Грозев ще е , ако дойде в парламента ни.

Който му е вързал звънеца на шията да го отвърже ,да го спасява.На когото си е дал гъзът под наем да го спасява Държавата си има други проблеми. От кого и от какво да го спасява .Фирмата за която работи е регистрирана в Нидерландия. Данъци плаща там.. Питам.?Защо ДБ толкова реват за него.Това ли е проблемът на държавата.Наско ,ела в Карлово да видиш как живеят хората в селата.

Поредното потвърждение, че в парламента ни са се настанили неадекватни изпълнители на чужди интереси.

Който му е възлагал да разследва и разузнава да го защитава. В какво в същност го обвинява и за какво да го защитаваме. Преди години знаехме в какво обвиняват С.Антонов. Тоя да какво толкова си е вгълнал езика от страх.Любител рразознавач. Ние имаме, а не само ние прекрасни разузнавателни служби, Хора бдете.Тшя отДБ не защитават вашите интереси. Не гласувайте зях тях Това ли са проблемите на държавата

И каква е логиката да сложите Демократична България в кавички? Един вид, България е деморкатична в кавички ли? Или е деморкатична но е България в кавички?

Така се изписват имена на организации и фирми в текст.

Тия са уникални е нищонеправенето. :-) Де що има страничен дребен проблем, го раздухват все едно е нещо кой знае какво. За сметка на това, всички релани проблеми са заметени стрателно и няма нито думичка за тях. :-) Ункати!

защо 150-килограмовият шопар Ристьо предпочита да не сяда, а стърчи с огромната си тлъста фигура близо до изхода? Защото като го напъне, веднага да изтича до близкия клозет и да освободи десетина килограма баласт... Даже онзи ден се похвалил на колегите си, най-вече на Гнома, че след такава ежедневна клозетна акция се чувствал отслабнал..., поне до следващото плюскане...

Какво толкова ще има да казва един цървул????Нима не му е ясно,че се е намесил във вътрешни политически въпроси на една страна гигант която може да го смачка.Как бихте реагирали, ако един турски журналист цървул се намеша в българската политика???

ДеБелите ДеБили отново счупиха тъпомера ! Нямат равни на себе си ! Гениално тъпи !

Ристе искаме в парламента Асен по розови прашки и теб в поза партер а като екстра Лена опъната на парапета

Гнусно бе... Кой ще ти гледа космати геюве?

Ами то никой не иска да гледа в парламента нечистоплътния педераст Ристето но той продължава да ни натяква мазната си зурла така че какво искал Ристьо това не е негова работа

няма ли да го поканят?!

ТИЯ ДБ САМО ШУМЯТ С НАДЕЖДАТА ДА ЗОМБИРАТ И ПОСЛЕДНИЯ АХ МАК, КОЙТО ДА ДАДЕ ГЛАСЪТ СИ ЗА СБИРЩИНА ОТЛЮСПЕНИ ИНДИВИДИ! ДБ СА ПЪТНИЦИ ЗАЕДНО РИСТЮ ГРОЗДЕФФ, "БЪЛГАРИНА"!:))))))))

ПРАВ СИ ?? ПРЕДАЛ Е ХАРА КОИТО СА УБИЛИ НАЙ–ВЕРОЯТНО !! И ТЕЗИ ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ?? САМО ТЪПИЯ МИРЧЕВ ЛИПСВА !! ВОДЯТ СЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ?? ЗА 30 000 лв. ЗАПЛАТИ СА НАРОДНИ ТЕЗИ ЖАЛКАРИ !!

Какъв е лицето Хр. Грозев не знам НО като му видях запенената уста в интервюто ми заприлича на някои финални кадри от порно филм. Дали е български или и български гражданин може да се уточни, но с тази запенена уста че не е герой........

Не ми е необходимо като българин да харесвам Христо Грозев или ДБ, за да съм заинтересован български граждани да не ги п.еследват чужди правителства.

А държавите които мразиш как си ги избираш, щото двоиният ти стандарт явен. Що не пишеш антиСАЩ малко мизерии ли свършиха "баш демократите"

За България, Христо Гроздев е герой! Смел разследващ журналист и пример за гилдията.

Какъв е не знам, но е български гражданин и има права, свобода, които България е длъжна да защитава по закон и по това какво е правилно.

Ти кои негови разследвания визираш????

И каква опасност за националната сигурност може да бъде залавянето на един шпионин, който по националност може и да българин, но не е работил за интересите на страната си, а за някакви чужди?! При това не живее постоянно в България! Измислена работа, само му вдигат акциите, с "великата" презумпция, че работи срещу Русия, от ДБ смятат , че ще "наберат точки" пред гринговците! Всуе се стараете!

Слушайте си го у вас. И без това почти никой не е гласувал за вас, стига сте изнасилвали НС,че като убиете до край авторитета на всички институции край с режима ви.

Той вьобще бьлгарски гражданин ли е?Работи за чуждо разузнаване живее в чужбина и чий ще го дири в бьлгарският парламент!

Искам да съм паша на вилает Булгаристан щом така искат Уский мир

Ама кво общо има тоя със България тои е шпионин на чужда държава даже не живее във България ама дето искат да покажат колко милеят за нас и нашите проблеми ха ха ха

Е българин и български гражданин?

Обявяването на Грозния ЧУЖД АГЕНТ за издирване било ЗАПЛАХА за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на България според ПроДАЙ България. :)))

Щом тези сини боклуци с червени задници го защитават, значи е виновен и трябва да бъде експулсиран в Русия.

Немат си работа и се занимават с глупостит

На бойкиев ще му свърша в устата соросоидни.