От 1 март ще бъдат забранени фойерверките в София

До 2000 лева ще е глобата на физически лица, а фирмите ще плащат до 10 000 лева, ако си позволят да правят заря без разрешение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един наркоман се изнервил от заря и заклал присъстващ на зарята. В резултат се забранява зарята от частни лица, а наркоманът е пуснат в къщи да си почива от стреса?!?

Нищо не се спира, напротив в общинате ще ми номенклатурчик и от него ще зависи разрешението. Отново отваряме вратички за корупция...

Ща празнувам когато имам повод с уиски ,пури,суджуци,ЗАРЯ И МНОООГО БОЕПРИПАСИ В РЕЗЕРВ,халостни разбира се!Еко меко ,ефект никакъв!Само цицане на средства от столични общинари за частни гъзарийки!Вилички ,саунички,басейнчета,джакузета,частни спата!Знам от опит и аре да не вкарваме народа в шаблон,че едни ден народното недовослство ще се отприщи иии......

Кайно време беше да се тури края на тая тъпотия

Време беше да се спре с тази селяния!

Впредвид зачестилите произшествия с криминогенен характер е най добре изобщо да се забрани излизането от къщи без причина и от офиса без заповед от началника. И никакво движение в групи повече от трима. За вечерен час е излишно да казвам че следва да има и всички нарушители да прекарат 24 часа в ареста. Празнуването да става само с разрешение и предварително одобрение.

Навпредвид, напредвид, впредвид - всички са неправилно написани. Правилно се пише "предвид". Някой, който не знае елементарен правопис, не трябва да дава акъл, дори на майтап.

Да се добавят и задължителни дни за плач през седмицата! Твърде много добре, не е на добре!

В БГ от липса на забрани не страдаме. Виж от тяхното спазване... има какво да се иска. Само симулират действие.

Не е за вярване с какви глупости се занимават в столичната община! Глоби за физически и юридически лица. Е как ще разберете, дали юридическо или физическо лице си прави заря бе тикви?

А цигански каруци по софийските булеварди може.

Сега да забранят на кучетата да тирмозат хората през цялата година! Постоянно лаят и сер_т .

Кучетата и котета се стресират....ужасно от гърмежите

Ми заведи ги на психолог! Само не забравяй да вземеш и децата, които вече нямат детство, защото кучетата и котетата имат повече права от тях!

подкрепям заради живитинките най-виче

Подкрепям заради мръсния въздух.

докато не остане неподжендерен всеки от нас ще бълваме Кирчовци,Мунчовци,дамаджани,юсчета.....

Един голям дебел хой за кмета Фандъчка, сигурно си мисли, че ще се издигне в очите на хората с това решение. Според мен грам не и пука , просто се чудят вече от къде да цоцат пари. Сигурен съм, че някой ден ще почнат да глобяват и за прекалено много вдишвания.

А "Зелен сертификат" ще се изисква ли? BTW, фъксините предпазват и от морска болест, която е страничен ефект на фойерверките.

На село зарята не е забранена. Имам едни комшии англичани гърмят с повод и без повод. Особено на Нова година и първата седмица на ноември заря има ката ден. Яко е!

Дописвам: нещо не са ме харесали и автоботовете ме трият. Могат да ядат на Марко Тотю чепа.

А пърденето кога ще го забранят? За задника си питам,че понякога ме е срам от него

Поредната наредба, която няма да се спазва! Бас?!

Е и къде е свободата и демокрацията? Няма ги. Вече само се нарежда как да живеем и кога да дишаме. Добре дошли в Четвъртия Райх наречен Евросоюз. И честито. Това е само началото. Ще последват още много забрани. Българският народ се превърна в безгръбначно същество следващо само директиви и забрани.. Логично

С един единствен удар с нож арабския наркоман създаде нови ограничения на и без това останала без поводи за празници София. Поклон. На килимче.

Отец Дионисий не харесва това!

всички глоби да са процент от годишния доход на лицето /били физическо или юридическо/ останалото е подигравка с народа български - 10 хил за онзи, който дере от народа стотици хиляди или милиони всеки месец - дали ще го стреснат !?!?!?! кой ще отговори ???????

Колкото бяха забранени и за НГ ли ?!!??! Изглежда, че и днешните управляващи станаха царе на обещанията .... А гласувах за тях, с надежда ........

Не че нещо ама в София в момента управлява ГЕРБ.

не че е нищо, но какво от това ?! други предложения ?? като свински черва са навързани и ако продължават така, навързани един за друг и ще си пропаднат ... един друг ще се завлекат в пъкъла, неусетно

Тъпак. Като си гласувал за тея нема да мрънкаш

Защо се забранява само в София? Трябва в цялата страна!!!

Защото дебилите са в София.

МаМичкатаВи Разшлякана

Фойерверките години наред не се забраняваха заради бебенца, дечица и осакатени хора. Но днес, заради любимите мастии, които се стресирали, се забраняват... Явно живеем в кучешка държава. Сега ще почнат да гърмят със самоделни бомби. И става още по-опасно за нормалните. Да не говорим, че глобите ще си останат само на хартия.

Прочети статията до край!

Подкрепям тази заповед.

държава на идиоти! заради поредния идиот заповеди от идиоти