17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали затова толкова активно сега погнаха този Божков? Братът на главния прокурор Иван Гешев - Георги Гешев, влезе в борда на директорите на "Държавно тото" ЕАД, става ясно от току що внесени данни в Търговския регистър. Промяната е станала със заповед на министъра на спорта Красен Кралев, който е принципал на "тото"-то. Очаква се държавното дружество да поеме "Националната лотария", веднага след като мине законът за национализацията на всички лотарии. Съгласно него, в едномесечен срок всички частни подобни игри трябва да се прехвърлят на държавното дружество. Формално, бизнесът наистина ще стане държавен, но назначаването на съответните хора на съответните места, ще го направят фактически частен !!! Припомняме, точно по подобна схема тръгна и възходът на Делян Пеевски - майка му стана директор на държавното тото, и източиха от там фактически същите пари, като ако беше тяхно частно. Този тип фактическа "приватизация" чрез "свои хора" е удобна схема, с която да се лъже народа, че нещо служи на държавата, а мениджмънтът фактически е частен. Георги Гешев няма никакъв опит нито в хазарта, нито в игрите, нито дори в спорта, на който щяло да служи новото "тото". Той е работил до момента като инженер по ремонт на бормашини. "Професионализмът" му обаче е безспорен, и такъв ценен кадър не може да се изпуска !!! Главният прокурор ''няма'' абсолютно нищо общо нито с назначението, нито с национализацията на лотарията :( Двата процеса са отделни - арестът на Божков е едно, а законопроектът за национализация е на Валери Симеонов :( Всичко е законно :( :(

НАПРАВО АРЕСТУВАЙТЕ ПРА ПРА БАБА МУ НА ПРЕДИШНИЯ ШЕФ!!!! АБЕ КАТО ИДЕТЕ ТАМ БУТАЙТЕ В ЧУВАЛА КАКТО АНТИКИТЕ НА БОЖКОВ СЪБИРАТЕ И НЯМА ДА СБЪРКАТЕ.... КОЙТО И ДА НАБУТАТЕ Е НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО..... НОООО МИНЕТЕ И ПРЕЗ ТОТОТО ТАМ ВСЕКИ ТИРАЖ СЕ МАНИПУЛИРЕА И СЕ ЗАРЕЖДА СОФТУЕРНО ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ПЕЧЕЛИВШИ КОМБИНАЦИИ................... СПЕШНО ПРОВЕРКА!!!!!!!!!!!!!!!! ТОТО 2 - БЪЛГАРИЯ!!!!!!

А тези служители на НАП и МФ, които би трябвало да наблюдават този огромен за България бизнес за стотици милиони лева, КОГА ??

Две изречения: 1. Той е направил пълни самопризнания за това, че е покровителствал бизнеса на Васил Божков. 2. Съдействал е на прокуратурата и няма обвинение за участие в организираната престъпна група, която се разследва, и за лидер на която е сочен бизнесмена. Хем покровителствал, хем не е участвал в ОПГто. Как става тъй, бря!

Това шефче щом е на 67 години защо не си е гледало пенцията?

всички следи водят към чистачката.

Нали критерий за размера на гаранцията са основно доходите на лицето. При 40000 гаранция е имал нелоша заплата. Ако е имал доходи от наеми дано да са от наеми на имоти.Иначе трябва да си е давал под наем задника.

Ами така е, който пее срещу Божков, излиза под гаранция, май му викаха смекчаващи вината обстоятелства.

По-важна е гаранцията да остане жив, а тя е "Гаранция-Франция"

Сядайте пред телевизорите. Ще дават нов епизод на "Корумпатори и корумпирани"

Запазен изглежда за 67 годишен. Жена му не работеше ли в парламента?

Аз харесвам Божков въпреки, че е комунист. Образован, интелигентен и много умен. Нещо мнооого рядко срещано в България. Не е простак и парвеню като другите комунистически "олигарси". Никога не парадираше с богатството си по медиите, не ревеше и не се оплакваше. Дори въобще не се показваше. Създаде уникална колекция, която излагаше от време на време. Но когато вървиш по ръба на закона винаги в един момент настъпваш мотиката. Винаги се получава така. Май и с него стана същото. По стара българска традиция тези дето най-много са му близали задника и са се хранили от ръката му първи ще го предадат и оплюят. Ако някой му помогне с нещо, това ще е някой от враговете му.

Д аси чувал за стокхолмски синдром. Май е завладял държавата.

Кой страда от този синдром - Боката , калинките му и държавата ли! Колко удобно. Найс. Оня хем покровителства, хем не е обвинен като участник в ОПГто, хем не е лидер, а Божков е. Ми нали, който е покривчето, той води нещата за кое и как, а и на кого по колко, бре.

Хората се оценяват по моралните им качества на първо място. Умните и интелигентни престъпници заслужават повече презрение от глупавите такива, защото неинтелигентните не съзнават толкова какво вършат, докато умните вършат престъпленията напълно съзнателно. Следвайки твоята логика, трябва да смяташ за най-велики хора като Хитлер, Сталин, комунистически лидери и други затривали милиони, защото всички те безспорно са имали лични качества за да се издигнат до позиция, от която да могат да вършат тези неща, но в морален аспект са били напълно деградирали. Напомня ми малко и нашите родни "герои". които тровеха и тровят хората с дрога (хазарта е не по-малко зло). но градските легенди ги правят на герои, защото се били държали "човешки", били готини и били помогнали някой път на някой си

Успя да ме разсмееш, рано сабааале. Пробвай се при вицовете.

Чакай бе, ти говориш за него като че ли е покойник!

Малоумници, как така едно лице на държавна позиция... покровителства от височината на позицията си бизнеса на частно лице и накрая бива пуснат под гаранция от... 40 000 лева, повтарям... 40 000 лева с обвинение за... длъжностно престъпление:)))?!? Това, някакъв майтап ли е:)))???

Съдействал е на полицията за това гаранцията е такава. Съдът е взел в предвид този факт.

Ама наистина няма такава държава... Довчера Божков беше работодател и съвестен данъкоплатец (това, че наредба на министерството на финансите е позволявала да плаща такси и данъци, по-ниски от предвидените в закона 15 % от оборота, не е негово нарушение) а днеска е престъпник , търсен от Интерпол. Довчера той беше колекционер на антично и съвременно изкуство с богата колекция, регистрирана по всички правила в Министерството на културата. Колекция с която България се гордееше и която бе изложена през 2007 г. в Брюксел по случай влизането ни в ЕС. Днес полуграмотни милиционери хвърлят тези експонати в найлонови чували и ги карат в неизвестно направление. Довчера Божков бе щедър спонсор на един от най-обичаните футболни клубове в България, днес вече е враг на спорта... Е, нема такава държава...

Ако някой ти лиже г..., най-вероятно само те смазва и като дойде момента—а-а-а-а

Всички са знаели и са взимали в тази комисия. Не знам тези 40хил Божков ли му плати гаранцията на този или за дребни стотинки да не питам.

Да доживеем до понеделник... "Става страшно! Божков през гръцки евродепутат показва на всички далаверите на ГЕРБ и Борисов в Брюксел 31.01.2020 Владимир Алексеев Отговорът на Васил Божков не закъсня, преди малко гръцки евродепутат обяви, че в понеделник ще представи в Европарламента какво и как се е случвало в България с парите на европейските граждани в продължение на 10 години в които управляват Бойко Борисов и Герб. Скандалните документи според гръцкият евродепутат доказват корупция за милиарди евро в които са замесени министър председателя, министри, кметове, съдии и прокурори в България. Всичко е направено на папки с имена и документи в тях, както и какви пари и от кои фирми изпълнителки са отделяни лично за всеки един министър и министър председателя на България. Става страшно! Божков през гръцки евродепутат показва на всички далаверите на ГЕРБ и Борисов в Брюксел 31.01.2020 Владимир Алексеев Засега гръцкият евродепутат не казва откъде се е сдобил с документите, но днес стана ясно, че самолета на Васил Божков кацна в Атина, след като излетя от Дубай. Според родни бизнесмени Васил Божков от години с подставени лица печели обществени поръчки плащани от Еврофондовете в България и е наясно къде, колко и на кой се дава. Документите са автентични, коментира още гръцкият евродепутат и добавя, че това са доказателства с които много политици в България или ще се озоват директно в затвора или ще трябва да избягат незабавно зад граница."

да ми ядеш уя кога не искаш. Сега искаш ли

Свиркаджия герберски.

Холдинг "Пътища" и "Мостстрой" фалираха отдавна. Кви поръчки, кви 5лв. Знае се кой строи пътищата. Аре бегай.

Обаче хората ги има. Ще ги намерим.

"Хората" ги арестуваха вече. Един в Дубай другите из Европата. Не е нужно да ги търсите. Гешев ще си ги прибере.

Всичките ще ги намерим, с любезното съдействие на Лаура Кьовеши.

Ами нека да видим Лаура Кьовеши у нас! Най-после!

Ако не дай си Боже Божков пропее половината ръководство на БСП отива в кауша.

Само на БСП???? Пффф, и ГЕРБ, ДПС, патрЕоти...

А ръководството на ГЕРБ - цялото ли?

Поредният келеш от разбойническата банда на ипонджиите. Вагабонтите от държавната администрация ни дебнат навсякъде, най-големият чапкънин обаче винаги топпи своите и се измъква!

Когато ходят по чужди жени истинските мъже им плащат със собствените си пари. Президента плащал с парите на данъкоплатеца. Срам и позор. Ако знаех, че на Деса е плащано с моите пари нямаше да гласувам за Радев.

Комунистите са измислили любовта, защото са нямали пари да си плащат.

Щом шефа е пропял, чиновничките при следователите направо пеят арии от Травиата на Верди.

Зависи от диригента.

Арабите първо ще изтръскат Божков за банковите му сметки и едва тогава ще го върнат олекнал от към пари. Имах състуденти араби и горе долу им зная мантакитета.

За всичко се плаща един ден.

да се изготви списък с длъжностите които могат да с е корумпират и да се проверяват от нап периодично за неплатени данъци и нетрудови доходи! Така ще се реши въпроса с корупцията но явно парламента иска да има корупция!

Кои длъжности не могат да се корумпират? Аз не зная за такива.

Длъжността Президент на РБ.

Така е. Точно за това се сблъска фронтално с Главния прокурор.

По- ТЪП си дори за герберски трол!

Началник на водопад...

от размера на корумпирането! Някои имат възможността да се корумпират повече!

Тоя се е пъчил пред жена си, колко голяма работа е, а след два шамара си изпя всичко! Горката жена, дано да е още млада и хубава

Гешев както се е развихрил и набрал скорост, в суматохата освен Президента ще вземе да вкара в кауша и Деса.

И фарса!

На тоя ще му хванат опинците. Тия 40 бона ги е изкарвал за една обедна почивка на работа.

Кво стана бе, доставиха ли вече Божков? Цял ден виса на летището и никой не дава информация!

Вече са започнали да пеят като синигерчета. И да се топят едни други. Същото ще стане и когато Гешев подпука Президента.

Ще го подпука, само ако Гешев е избран от 2 милиона.

Ша го подпука, както Цецка го подпука!

Ша го подпука знаеш ли кога Хибриде: Когато Гугутка каже Ку Ку!!!!

Искам серизно да попитам - Нено Димов в ареста ли е? Влади Горанов в ареста ли е? Менда Стоянова в ареста ли е? Вносителите за промяната на законопроекта за хазарта от 2014 г. в ареста ли са? Отговорни за сривът на Търговският Регистър в ареста ли са? Отговорни за изтичането на данни от НАП в ареста ли са? Бойко Борисов ЦЕЛИЯТ В БЯЛО ЛИ Е? Мога още мноооого дълго дса задавам въпроси ... НО ... Мога още дълго да задавам въпроси за ОТГОВОРНО ДЪРЖАВНИ кадри ...

Сал наш Димо дадохме курбан!

Въййй, въййй, не знам, не знам...

Ще знаеш, като те намеря!

Няма един смел журналист да пита Гешефтурата защо Нено е в кауша, а Владко на свобода!

Много точен въпрос, но няма кой да ти даде отговор.

Тия ако наистина го пуснат, ще има едно замитане на следи заедно с Влатко Земетресението!

Кокошкарска история за пред простия матРЯл. Кръгла Нула.

всички лемури от бюджетната свера на стадиона и живи да ги запалят!!! За 30 години съсипаха чудна държава от лакомия и простотия!

А на стадиона да ги чакат интелигентните фенове на отбора на народа.

.... зашитници на Черепа сега какво ще кажат? Или пак имало "скалъпени обвинения" и "опит за съсипване на законен бизнес". Да ви еба и в простите дебили. Вие навремето така и за изродите от ВИС и СИК сте казвали - добри момчета!

Гештапо с какво е по-различен от ВИС СИК и т.н.?

Две пешки казали нещо да си спасят кожата... Гештапо вече издаде присъдите. Само дето не разстрелва. Кой допусна мутрите да си разчистват сметките чрез държавата?

А не са ли добри? От десет години си имаме премиер от СИК.

Признава се боклука за корумпиран и виновен,има сигнали за корупция срещу него още когато е бил даньчен шеф.....и вместо да го вкарат в затвора..те го пукат под гаранция и свалят обвинения.....Кога ще повярваш в правосьдие???

Братя Диневи ли са на ред?

Не, братя Домусчиеви.

Прокуратурата защо опъва чадър над пряко отговорния министър? Значи Нено Жабата е отговорен за водата, а Владко Кръстника не е за хазарта? Прокуратурата за едни майка, за други мащеха...

Б.Б. още не е проумял, че КоРаноФ ще го прецака, както всички досега...

А нещо за Владислав горанов? Знаете ли чл.16 Ал.1 от закона за хазарта какво вменява - персонална отговорност на министъра на финансите! Може да отворите и да прочетете! Така че и въпроднот лице трябва да бъде задържано така както задържаха и Нено Димов за бездействие

ама Горанов е честен, иска Наредба 18 за касовите апарати, смена апаратите за 3 път за 6 години...

А Влади и Божи пак ли нищо не знаят и от медиите научават как подчинените им са лапали милиони?

Георгиев от изпълнител ще се превърне в СВИДЕТЕЛ ... за свидетелстване против Черепа. А това изкърти мифката: държавния служител по Хазарта бил покровителствал милиардера Черепа. Добре че американската Агата Кристи почина, за да не се засрами от таланта на българските милиционери и прокурори в творенето на криминални сюжети.

1) как се пише мивка 2) каква по народност е Агата Кристи да те еба и в разбирача неграмотен!

Късопишковия трол, Г-жа Мери Кларк почина и тя е американската Агата Кристи. Чукча писатель, чукча не читатель. миФка е жаргон точно за такива, както тебе. Затова и си взел "участие". Кометирай Хазарта. Явно бъркаш Васил Божков с Ицо Хазарта?!

На 1 февруари 1945 г. органът на червения терор – така нареченият Народен съд, произнася най-много смъртни присъди в историята на България. Клането е извършено още същия ден през нощта. Държавници, политици, военни и интелектуалци са избити до запустяла яма в Орландовци, изровена от бомбардировките

Цветът на нацията. Много от тях същите като днешните бизнесмени и политици. Други откровени палачи. Скърбете дълбоко!

Явно, този Народен съд си е гледал работата през пръсти!?? Как иначе да си обясним развилнелият се Цвят на нацията в наши дни!

Народния съд изби образованите, кадърните, истинския български елит, за да ги замени с неграмотни, прости, алчни и послушни унищожители.

Тоя елит е избил десетки хиляди българи от 1923 до 1944год. И вкара България в две национални катастрофи.

Малко им било, трябваше до край, за да няма днес реститути и беззаконие.

Днес нацията прекланя глава пред елита на нацията погубен от варварите от БКП преди 75 години. Общо избитите от Народния съд в България са над 2730 души, с което страната ни се нарежда на първо място в света по смъртни присъди, произнесени заради избухването на Втората световна война /1939-1945 г./, а ние дори не воюваме срещу съюзниците от антихитлеристката коалиция, и се включваме във войната на страната на Оста през 1941 г., цели две години, след като тя е започнала. За сравнение Германия, която е главният виновник за разпалването й, са произнесени 12 смъртни присъди от Нюрнбергския процес. Осъдените на смърт от Токийския трибунал са 14 души.

БЪЛГАРИЯ НАВЛЕЗЕ В НАЙ-ГОЛЯМАТА СИ КРИЗА ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ВОЙНАТА МЕЖДУ ПРЕЗИДЕНТ И ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЩЕ БЪДЕ ТЕЖКА И ТРАЙНА ПАРЛАМЕНТЪТ ОСИГУРЯВА МАТЕМАТИЧЕСКА, НО НЕ И ЦЕННОСТНА СТАБИЛНОСТ ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ В ХАОСА НА ЕСКАЛИРАЩИ ПРОБЛЕМИ И РАСТЯЩА ПРОТЕСТНОСТ ЕКОКАТАСТРОФАТА В ПЕРНИК КАТО МИНИМОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕТО ИЗБОРИТЕ В БСП ЩЕ СА КЛЮЧОВИ ЗА ПАРТИЯТА И ЗА ДЪРЖАВАТА ДПС ИЗЛЕЗЕ РЯДКО НАПРЕД И ПОСТАВЯ УСЛОВИЯТА СВЕТЪТ Е В НОВА СИТУАЦИЯ - ИДВА ЛИ КРАЯТ НА СТАРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН РЕД?

тея търкали само печеливши билетчета.

- щастливците с големите печалби, които ни рекламират по ТВ били фарс. -ТВ -невинни въпреки че въвеждат в заблуждение срещу пари - НЕ Е ЯСНО кой е отговорен за дето за една игра трябвало да са 1 милион билетите ,а са били напечатани и продадени 15 милиона. Стана ясно обаче ,че всички купували билети са били ИЗМАМЕНИ ЗАКОННО И ЛЕГАЛНО. На дали има в държавата заблуден ,за който да не е ясно кой и как е трябвало да го регламентира със съответните закони.

А калинката мария филипова, КОГА !?!?!?

КОЙ ?

В Държавната комисия по хазарта Мимито само е развивала професионалната си експертиза, както е посочено и на страницата на Комисията за финансов надзор.

По HBO пуснаха много силен филм, биографичен, "Румен - пръвия сиганин шафьор на Айроплангелес".

Пич, куца ти правописа, не спазваш словореда- нещо, характерно за друг етнос, бягащ от училище.

Бойке, не е сиганин, а м`инджа, при това миризлива.

Да си признават всичко. Главореза ги е държал за топките. Шубето е голям страх.

Гешев заслужава орден Стара планина първа степен с мечове ! Намери се най после едно свестно мъжко момче,което си е сложило главата в торбата , от школата в Симеоново - чист шоп, да развърти тоягата по крадливата престъпна и мръсна ,гнусна и долна ,безкруполна ,криминална пасмина. Значи България има своите синове ! Гешев трябва да бъде подкрепен от всички почтени и честни хора. Горе главата Българи. Възмездие има.

Недей така, че се стресират много хора и може да им стане нещо. Подкрепа за смислените акции на Гешев разбира се трябва. Но ако разчита "народът" да му я осигури, значи е глупак. За 30 години българското население се превърна в оскотяло от глад и злоба стадо. Дано да го подкрепят достатъчно онези от службите, а да не го оставят на вълците.

Тумба лумба шикалка няма сватба никаква