Освободиха обвинения за поругаването на гроба на патриарха

Адвокатът на Иво Димитров поиска експертиза, която да отговори на въпроса дали обвиняемият наистина страда от психично заболяване

Обратно в новината

Коментари - Освободиха обвинения за поругаването на гроба на патриарха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо?

Е ко да го правят

не пречи да поработи некой месец в полза на обществото.

"в полза на обществото" са думички останали от комунизма. В реалния капиталистически живот такова понятие не съществува реално. Всичко което се прави е за пари.

20 пръчки на площада и да си ходи в добрич

Ами пуснете го,що не? Че да пресрещне някъде съдията дето го е пуснал..

Бой до припадък за тва мръсно гнусно псе!

Няколко дни преди това го видях в района на църквата. Абсолютно ку ку, но агресивно. На мен този не ми предизвиква жал, плаши ме.

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Че комунизмът е бъдещето на човечеството сигурно си прав. Но според създателите му ще дойде най-напред в най-развитите страни, т.е. в САЩ и Европейския съюз. Така че трябва да се държим с две ръце за тях, да не изпаднем от каруцата. Щото в Русия първо ще дойде всичко друго, но не и комунизъм.

За пореден път държавните институции демонстрират сила и безкомпромистност срещу болен човек, който дори не знае къде се намира. И случаят се огласява услужливо от медиите. Защото в почти всички други ситуации държавата е просто наблюдател. Ок, осъдете го, ама айде стига с тази показност. И не разбирам и форумните мишки, които изливат злоба срещу този нещастник. Тъжна картинка.

Трябва да има както едно време изправителен Труд Какво е това пробация Прати го да работи шест месеца по кариерите или пътищата и после да го видим ще троши ли пак

Оставете Явор Бахаров на мира, пушил е малко тревица и е шмрькнал леко. Ако не го поставяте под натиск той ще се извини момчето.

Ако бяхме в нормална страна, разходите по възстановяването на гроба щяха да бъдат поети от държавата, извършителят след лекуване в психиатрия щеше да бъде изпратен да работи и да възстанови разходите на държава в петорен размер.

Психично болни могат да бъдат лекувани, но не се 'излекуват'. Кога точно ще го пратите да 'изработи' щетите, които е нанесъл?

Шизофреник?! Това е ясно. Щом си мюсюлманин, няма начин да не си поне шизофреник.

+

русофилите сега ще те атакуват йахаха

Боят ще му оправи и шизофреняита ,и мързела!!!

Най-вече и е.ането - я виж брат Митов вече външен министър ще е

100+

Този мангал е обладан от бесове. Да го пращат в Индия!

маймун, примитив!

Само питам ако беше разрушил нещо в Синагогата или джамията, дали щяха да го пуснат Нали правната нула Христо прави тази пуста реформа

За джамията лично ще ти го сложа, мадааа.

Анасанама

Какво точно ще сложиш мухльо

Абе и аз да те питам....ако не беше за агента на ДС попа закопан на пъпа на София а беше в някое гробище в кварталите дали някой въобще щеше да обърне внимание ?

Този тип ако не е с всичкия си, трябва да бъде озаптен, прибран някъде. Първа грижа е на неговите създатели, които ако са нормални, да се погрижат за него, за да не пострада жив човек. Ако са невменяеми, каквито има вече много, да им се забрани да се размножават и създават идиоти.

В познато семейство имаше човек, който от детски години до края на дните си до 62 , живееше с родителите си, брат си и семейството му в едно малко селце. Толкова грижи полагаха всички за него. Докато можеше, помагаше в домакинската и полската работа. Когато се влоши последните 30 години, никъде не излизаше извън дома им. И за да не го разстройват, майката повече от 20 години също не излизаше от дома им. Когато родителите починаха, а преди тях и читавият им син си отиде много млад на 45 години, за него остана да се грижат съпругата на брат му и порасналите й деца. Не пожелаха да го заведат в някой дом. Човекът почина от лошо заболяване, но обгрижен , у дома си. Децата са вече със свои семейства, добри, образовани хора. Друг морал носят обикновените хора в малките населени места, където всички се познават.

Читавия син си отишъл твърде млад , а болния живял до старост на гърба на измъчените роднини. Голям морал , да си затриеш живота на цялото семейство.

Напълно съм съгласен с мнението. И не е нито логично, нито морално, споделеното от онзи, който твърди, че някой си затрива семейството, ако се грижи за болен родственик. Кой да се грижи за него?! Да се скита по улиците и да бъде опасен за другите хора ли? Както е ясно, семейството е отгледало умни и образовани хора. Вероятно са и добри и състрадателни, такива, които първи ще откликнат на човек в нужда. Не е нормално да се само освободиш от някаква тежест и да си безгрижен за сметка на други хора. Когато съдбата ти е поднесла трагедия, трябва ли да натоварваш с нея всички други, а ти да си развяваш нехайството. Разбира се, че този човек е бил част от семейство, което е било задружно и болка и радости. И сигурно пътеките към техните паметни плочи няма да са обраснали с треволяци. Хвала на такива хора, а не като такива, пуснали нещастника да се рее сред мнозинство от чужди хора, да троши и други да им берат плодовете. И явно този с негативния коментар за "погубено/ затрито семейство" идея си няма за морал. Дано не го срещне в тъмни доби онзи с някоя летва, откъртена от някоя ограда.

идиоти като теб ли?

С брат Иво сме танцували и на доста министри на минету

само се констатира че този робинзон не е добре ама да го лекуват и дума не става

Значи става за европарламента. Там и без това е пълно с откачалки.

Шизофреник, който не се лекува, на свобода по улиците в центъра. Браво, на никого не пречел хаха спинкал си спокойно

Т.е. същата мърша като волен и копейкин

Нали беше арабин бе хахахах или бежанец ХАХАХА. По-висооко от Виоша-НЕМА

Това го допусках и аз преди да пуснат и видеото. Но допуснах и че вече може да е задържан, което се оказа вярно. Предположения. А други бълнуваха за комунисти, за Възраждане, за руснаци.

Само да не се обърка да иде поругае паметника на американските летци загинали през Втората Световна ( докато са хвърляли бомби на българските деца) , че ще го гръмнат като падпадък .

1000 +

Даже и нямаше и да разберем какво е станало.

Онова подло шпионче - самозванецът Вартоломей - с цялата си соросоидна злоба, завист и отмъстителност, с неимоверната си омраза и подлост, нищо чудно да стои в дъното на тази мерзост, защото не получи хвалебствия от патриарх Неофит и православието не беше разбито съгласно юдейско-масонския план при който щяха да короноват Вартоломей за върховен гуру, подобно на папата, а поместните църкви искаха да бъдат заличени и подчинени на ЦРУ и този турски поп щеше да наложи своя фанариотски език да замени нашия български. Тази гад мръсна е поръчала да намерят някой клошар или наркоман и да му платят 50-100 лева да се изгаври с гроба на патриарха. Малко му е на този фарисей, продал душата си на дявола. Не му стига дето се натрапи тука, да ни вкара в разходи и тревоги, да му слушаме гръчкия език, че повлякъл със себе си и онзи разколник от Украйна!

като нищо

Църквата 2000 години не е избрала аналог на папата тук на Изток - сега ще го направи. Откъде я измисли тая конспирация - то разколникът си ти май или оня бизнесмен кагебар от Москва ,който благослови войната ти ги нашепва тайно тия мисли

+ + + + + + +

По времето на НРБ от 1944год до 1989-1990год по улиците в Народната Република нямаше такива нещастници, бездомници и дрипави нещастни типове като този нещастник на снимката. Народната власт се грижеше да няма гладни и бездомни българи и българки. Имаше безплатно и качествено образование и здравеопазването, не като днешното жалко, помиярско образование и здравееопазване. Нямаше чалга, простотия и оскотяване като днес. Нямаше безработни хора, нямаше престъпност, бандитизъм, корупция и беззаконие. Нямаше наркомани и наркотици. Всеки можеше да си купи свой собствен дом и да народи и отглежда свои деца - все неща, за които днешните български роби могат само да си мечтаят. Но през 1989г дойде "демокрацията" по американски дивашки модел и всичко това приключи. Днес България е една окупирана колониална територия със силно затихващи функции, а българите са роби. Днес българите са едва 5 милиона или малко над 5, а през 1989г бяха 9 милиона. Честито американска "демокрация" на всички!

Гледам 3 еврог.я са натискали палец надолу, но това беше истината колкото и да не ви харесва. В щатите има цели квартали с бездомници с палатки по улиците, наркомани се търкалят по улиците ... Натам бутат и България.

Празните магазини и боя пред тях, когато "пуснат" нещо. Чакането за кола и апартамент по 20 години.

Предпочитам да чакам някаква тенекия 20 години отколкото да се търкалят някакви утрепки по улиците да скитат всякакви изроди, да не можеш спокойно да излезеш навън или да си пуснеш децата, а да ги мислиш дали въобще ще се приберат.

На колко години си бил тогава и какво си работил ако има начин да споделиш

Е, сега може да се тъпчеш с тях отпред и отзад, ай чистито да са ти.

А сега колко ще трябва да чакаш за апартамент бе, пръдльо безмозъчен??? Не 20, а може би 20 000 години!!! При сегашните абсолютно 1000% недостъпни спекулативно високи цени на жилищата!!! 80-100 хиляди евро за едностаен(боксониера, гарсониера). За нормален 4-стаен - минимум 500 000 евра. Ще си купиш, ама някой друг път, в шестък! Българите трябва веднъж завинаги да разберат и да проумеят, че са роби!!! Дивият, варварски капитализъм по американски образец ги лиши от техните мечти, лиши ги от малките човешките радости, от възможността да имат свой собствен дом, семейство, деца, работа и кариера. За да си намериш работа трябва да имаш или огромни връзки или да си платиш като поп за правото да работиш. За да живее 1% от българите сред кефове, луксове, богатство и разкош, останалите 99% трябва да живеят по-зле и от скотове. Долу САЩ, и тяхното бандитско империалистическо НАТО! Долу пропадналия извратен Евросъюз и т.нар. Колективен Запад! Да им серем в устата на Сорос, Ротшилд, Рокфелер, Бил Гейтс, Клаус Шваб и изродите от Давос, да му серем в устата на Байдън и неговата олигархична върхушка! Да живее комунизма - бъдещето на цялото човечество!

Кога се е чакало за кола 20 години бре олигофрен? Нали ако беше вярно нямаше да има нито една Жигула, Москвич, Шкода и т.н.! Никоя кола не се е произвеждала 20 години! Чакаше се по 5 години за избрани марки. Трабант, Запорожец можеше да си ги купиш почти веднага!

"Нямаше безработни хора, нямаше престъпност, бандитизъм, корупция и беззаконие" . От всичко това е вярно само, че нямаше безработни. Но имапе лежачи на работното място - разни партийни и комсомолски секретари неставащи за чеп за зеле. Престъпност ли не е имало, корупция? Моля? Май не си спомняш за един който беше направил незаконен тотопункт, за едни които бяха продали 1000 цветни телевизора София 81, където за тях имаше списъци и бяха духнали с кинтите. Ще кажеш парното беше два лева и бай Иван си отваряше прозорците да се проветри, вместо да намали крана, който беше блокирал? Еми да - ей такива глупости имаше много. И да - нямаше ненормални по улиците и клошари, но имаше нормални, които насила ги вкарваха по психиатриите, защото не бяха удобни. Иначе много готино беше, ако гледаш официалната телевизия, ама никой не гледаше, всеки гледаше нещо корекомско да гепи нали ;)

Ти сигурно си бил от нормалните дето си лежал насила в курило и си се повредил, яж банани и ще се оправиш, сега поне има

Вярно, не бяха по улиците. Те бяха в ЦК.

КОЙ ГЕНЕРИРА СОЦИАЛНИЯТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛЛГАРСКИЯТ НАРОД СЛЕД 1989????БИВШИТЕ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ....БИВШИТЕ КАСКЕТИ.....БИВШИТЕ ПАРТИЙНИ ВЕЛИЧИЯ.......БИВШИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ И ДС ОПЕРАТИВНИЦИ.....СМЕНИХА ПАРТИЙНИТЕ КНИЖКИ,СЛУЖЕБНИТЕ УДОСТОВЕРЕНИЯ С МАСОНСКИ ПАСПОРТИ И СТАНАХА "ДЕМОКРАТИ" ЗА "ПРАВА И СВОБОДИ"......!НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЧЕ НЕ ПОСТЪПИХМЕ КАТО РУМЪНЦИТЕ ПОСТЪПИХА С ЧЕУШЕСКУ....

Ми браво. Да поругае и нечий друг гроб или пак този на патриарха

Иво е готин. Прилича ми на хеви-метъл изпълнител след концерт. Отпушил напушеното. Иво ПРЕЗИДЕНТ !!!

Като са го изкъпали прилича на Мишел Обама

Ако "страда" от шизофрения и не може да носи съдебна отговорност за действията си значи някой друг трябва да я носи тази отговорност и да го държи под постоянен контрол. И ако този друг "случайно" забрави за отговорностите си и се стигне до фатален инцидент, то този другия да понесе цялата тежест на наказанието за инцидента.

Дядо Неофит би му простил, Да бъдем християни. Да му се прости, горкият човек.

Едно време лудите чистиха и метяха улиците и живееха достойно, а този играе танци на площада по минижуп. И това не е най-лошото, най-лошото е, че дори този клетник има повече мозък в главата от половината ни депутати в Парламента.

Ся за да осъдят тоя нефелник 10тина човека експерти, вещи лица, адвокати ще вземат всеки по 400-500 лева хонорари общо ще ги закръглят на 5-6 хилядарки. То видео експертиза, то психиатрично психологична, служебни защитници - едни пари им се плащат. 3 4 пъти отлагане на делото, па нови експертизи и така година две. Вместо по бърза процедура за 15 минути да го пратят да мете улиците 2 месеца.

При т.нар. "демокрация" престъпниците имат права, за сметка на законопослушните граждани. Както цигани, "бежанци", ислямисти, джендари, кучета, кокошки, краставици...

Сега ще го поканят в 120 минути, а след някоя друга година защо не и в "Защо господин министре ? "

"до момента неизвестен на полицията". Че то има ли нещо известно на полицията. Спомням си за едно серсеми, които бяха влезли и откраднали нещо от полицейско управление. Ама да махат палките и да събират глоби ги бива. Тоя е много по-достоен човек - казал е че не краде - вярвам му. Отделна тема е дали има връзка с главния мозък.

Аз пък се сещам за полицията която 20 години не може да открие телефонните измамници, накрая БТВ запретна ръка и след 3 дни направи предаване пред домовете им.

В смисъл ,,неизвестен на полицията като закононарушител", живи + здрави

Този човек не е за затвора, а за място, на което да му помогнат да се пребори с демоните му. За затвора са тези, които допускат такива нещастни хорица да се скитат бедни, дрипави и озверели по улиците без да има кой да им обърне внимание и помогне.

С много нови и красиви дрехи е облечен Иво. Искам и аз такива.

И за теб ще има, само минаваш през посолството, обясняват ти къде да скверниш и ако го направиш качествено, освен дрехи може и стек кенчета бира да получиш!

Да уточним - в което и да било посолство. Някой да не си помисли, че само в едно определено. В онова до Интерпред също минава номера.

Мне, в това до интерпред няма да ти дават нещо, ще ти обещаят да не ти дават новичок - пак не е малко.

То беше ясно,че само някой ненормален може да направи такова нещо,въпроса е какво прави държавата с хилядите психично болни хора,които живеят сред нас и чупят,крещят,палят и се скитат безпризорни.

Да се лекува човекът, той не е виновен, че е луд и е имал тежък живот. Да му се прости по християнски.

Прости т.е. Да се прекара през екарисажа за да се утърве

по христиански, може както учи Б-г - зъб за зъб, око за око!

Трябва да му простят- по християнски. Всички кандидати за мястото на патриарха да му измият и целунат нозете и да го устроят като гробар- ландшаф дизайнер към Светия Синод. Защото юродивият е богу мил. Те християни ли са или дипломирани юристи.

Да му простят, и той душа носи, и той е нечие дете, и той има нужда от храна и топлина. ,,Роден е в Добрич" : ама в България едното селище е североизточ. област. град в южна крайморска Добруджа, второто е югоизт. село в димитровградска община (обл. Хасково) а третото е село в обл. Ямбол, общ. Елхово - пак в югоизточна България, живи + здрави

в случай, че не се е труди поръчково ...

Браво, сега оная мисирка може да изтанцува и едно танго с него. Само да не и влезе нещо между баджаците.

Някоя бълха

Прави впечатление енергичната работа на полиция, прокуратура и съд - безпощадна машина, която може да закове безжалостно всеки злосторник:)))))))))))))))))) Хвала на тЕкивИ институции:))))))))))

Е поне един бой няма ли да му хвърляте. Ще оставите човека капо.

Някой ще си направи ли труда да види колко пъти е написано в статията "поругаването на гроба на патриарха"? Някой май не е учил за повторението в речта?

Роден е в гр. Толбухин, дн. Добрич. Жълтопаветен е, редовно беше на протестите.

Е видимо отпадък жълтопаветен и за ютилизиране е в екарисажа.

Как така не може да работи??? Я каква сила извади докато дърпаше кръста и траурните знамена.Боклук мръсен, гнусна твар!!

Работенето отдавна не е задължително в България!

Обладан ...

"...и не може да работи" Напротив! Показа доста енергичност на клипа, идеален е за чукане на камъчки зад решетките!