17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът Пучдемон, нито е убивал нито е крал, затова арестът му е незаконен! Ако испанската кралска династия, иска вечно да живее ни гърба на испанския народ, това е друго, но не ми говорете за демокрация!

Каквото и да е решението недоволни ще има и в самата Италия.

Абе вие испанска преса не четете ли? Какви ги дрънкате? На Пучдемон нищо не му е забранявано, така че ще се прибере в Белгия. На 4.10. трябва да декларира пред съда, но не непременно присъствено, може и с видеоконференция. Смотаняци!

Искаме санкции срещу Англия! Кралицата да върне на Испания незаконно анексирания Гибралтар! Свобода за народа на Гибралтар!

Когато Испания върне на Мароко окупираните Сеута, Мелиля, и разните островчета които незаконно владее е териториалните води на Мароко тогава и Англия може да си помисли. И между другото в Гибралтар имаше няколко Референдума, където жителите на Гибралтар с огромно мнозинство решиха да си останат с Англия. Така че "испанецо" по добре си мълчи, не е необходимо да се изказваш. Много не знаеш. Решавай си твоите проблеми не гледай Англия. Пендехо

Спокойно. Скоро ще може да напусне Сардиния. Заповедта за задържане е невалидна. Испания не пропуска възможност да стане за смях. А Карлъс Пучдемон не е сепаратист, а застъпник на независимостта на Каталуня. В момента е евродепутат, за когото са гласували 800 000 (осемстотин хиляди) каталунци. Толкоз.

Пучдемон е един помияр.Насра лайната и се изниза по тарлъци..

Помиярът си ти, Гошко. :) Слагайте минуси, тъпаци! Ама внимавайте злобата да не ви изяде. Хайде, лека вечер!