Българин изчезна в океана край остров Бали

Властите на остров Бали вече седмо денонощие издирват 40-годишния българин Костадин Канавров, изчезнал във водите на океана по време на подводен риболов.

Обратно в новината

Коментари - Българин изчезна в океана край остров Бали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте отвратителни... как може да пишете такива неща?

Винаги има по-голяма риба ...

хубавите рибки, сигурно си е платил или е при някоя туземка- красавица.... дълеч от жена си.

Да би мирно седяло,не би чудо видяло. Винаги се чудя на тези , на които не им стига всекидневния риск, ами допълнително си го търсят...ми някои си го намират...

НЕ е хубаво НЕ е на добре да УБИВАШ животни било то и РИБИ БЕЗ причина ей така за кеф Рано или късно ОКЕАНА-МОРЕТО си взима това което БЕЗпричина си отнел Гмуркай се гледай рибите наслаждавай се на Подводния свят но НЕ убавай без причина(нито е останал ГЛАДЕН без храна на трапезата и има да храни 4 гърла нито е беден- стротелен предприемач)

И къде му е буят на тоя? Те са задължителни там...

Питайте акулите...

Изяли са го рибите вече, какво го издирвате. Поживял си е, убивал е за удоволствие, накрая си е платил.

...мир на душата му....ама кат почната така с тия мистериозни течения....а човек , може просто да е получил инфаркт или друг здравен проблем.

Жалко за младия мъж! Иначе Бали е наистина едно прекрасно място и има много да се види и усети (и е пълно с австралийци, а основното превозно средство за придвижване е ... мотопеда - десетки хиляди пъплят по тесните улички и по булевардите). Аз останах възхитен миналата година и пак ще ида - препоръчвам го на всеки, който може и иска да иде и да види с очите си!

И кво като е пълно с АВСТРАЛИЙЦИ те да не са някви БОГОВЕ в твоите очи

Рибата майка си отмъстила!

Дано свети Никола го спаси

една от причините България все още да се води в 3тия свят по много критерии е наличието на живи организми като голяма част от коментиращите по-долу

3-тия свят ЕС -хаха,добре сте го казали!

На друга снимка , голям зъбат рибок показва ловец харпунджия , окачен на кука в хола на гостите си !

...,,Лаком г*з,глава затрива"... Хванал една голяма риба... гмурнал се за още по-голяма.... Явно,всичко у нас му е уредено,че хукнал на хиляди,с хиляди за...риба... Живея на морето,от 5 години,не съм си топнал задника в него,защото ми ,,пуши главата",как да свържа двата края !

И какво е виновен човекът за твоето положение!? Може, ходи. Ти не можеш, не ходиш.

Ходи ...ЕДНОПОСОЧНО!

Иди в морето, там има доста храна! Ако не си мързелив ще свържеш двата края , да се нахраниш, че и да продадеш! Но ако си мързелив...за теб спасение няма!!!

Остров Бали е скъпа Дестинация- едноседмична почивка със самолетен билет излиза около 5000 лева. Хората са от Балчик.

Имаш някакво заключение или само изреждаш факти??

И как стигна до това заключение ?!:" една жена ми каза" Като пишете глупости, не е зле малко да си сверите часовника : 1, Двупосочен билет - 620 евра 2, 12 нощувки ТРИ ЗВЕЗДИ с закуска - около 700-800 лв. (справка booking) p.s. И за SEX дестинация се ходи в Слънчака, а не в Индонезия!

Изперчил се, наживял се като всеки нашенски неосъзнат комплексар. Несъобразил обстановката. Все пак умрял в индонезийската ни родина, Бали. Имаше Канавров, н-к в ДС в района.... Да не му е син, роднина?!

ти си олигофрен бе

Всеки инцидент на тоя свят е от неспазване на правила или закони.

Това е място за комплексари и слаби е..чи. ,женени за млади жени.

Някоя акула около Бали се оригва на българин в момента.

Перфектен начин да загърбиш омръзнала жена, натрупани дългове и т.н. и да започнеш някъде по света на чисто.

Да не се окаже, че този, с когото се е гмурнал, е използвал харпуна с нериболовна цел ?

То иначе няма да разберем кой е ходил на курорт на о-в Бали,сигурно е от заможно постком.фамилия .Иначе Бали е място за секстуризъм,а подводният риболов може да си го прави и от някой гръцки остров или в яз.Искър.Като изгърмя вулкана на о-ва преди, се обадили над 500 българи в консулството в Джакарта,някой казва че българите са бедни.

Единствено пътя до Бали е скъп. Извън сезона може да се отсяда доста евтино там.

Извън кой сезон?! Там е постоянно лято, екватора.

бали е най - най - най мизерната и евтина дестинация в цяла азия. Няма хора с пари там. Има бедняци миньори и работници от австралия. Те толкова могат да си позволят. Скъпите места са другаде

Дано го открият жив и здрав

Тоя със сигурност са го изяли. Или акулите, или местните гладници. Да мирно седяло, не би чудо видяло.

Тези българи ,като изоглавени,надпреварват се кой по и най.Юрнали се невидели по разни екзотични острови,видите ли кой съм аз.Гмуркачи,търсачи на силни усещания,дрън-дрън.Ами той не там.

А местните акули гузно мълчат ...

Това, което най-вероятно се е случило е припадане при изплуване от дълбоко гмуркане, на английски се казва shallow black out. Това е основната причина за смъртните инциденти и осигуряването от втори гмуркач и въже със буй е задължително. Факторът надценяване на възможностите е много характерен дори за най-опитните гмуркачи.

Бреи това бали да нее на черно море един съученик ходи всяка година да попитам с чии ли пари

Със собствени. Защото не стоя по цял ден в дира, да ръся умнотии, чакайки плюстчета...

да те изплюсТят по плюсТчето тебе

Браво на тези момци! На другият край на света да се гмуркат....Мен 200 км. пътуване за риба в България ми объркват бюджета за два месеца напред. Надявам се са знаели какво правят и какви рискове поемат!

И веднага ли тегав селянино, трябва да изтъкнеш собствената си душевна и финансова мизерия ? Дори на фона на тази вероятна трагедия ?

Той казва "браво". На теб какво ти се обърка, че се разпени?

Едва ли ще го открият оцелял. Жалко-млад човек е. Най-вероятно,недооценка на условията,мястото и собствените сили.

И неспазване на правилата.