Фандъкова иска оставките на цялото ръководство на ЦГМ

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска цялото ръководството на ЦГМ да депозира оставки заради скандала със съмнителната обществена поръчка.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова иска оставките на цялото ръководство на ЦГМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще ревизират работата на ръководството на общината, защото то еднолично иска повишение на цената на билета?

да дойдат индите - ще пуснат рикши за по левче- хем евтинко, хем екологично

Като са започнали в София проверяващите да вземат да се разходят и до Бургас.Тук се правят всевъзможни глупости,не може да няма и злоупотреби.

Ако Мутрата си измисли далавера, ще рекетира и там.

Бича да яха на мотор, прегърнала през гз некой "джЕгит" ! По поличка , краката Й се белеят, като прегънати макарони , опашка се вее, руса, проскубана! Гледайки тази Въртиопашка, КОЙ би казал, че това е Кметица? Ще се намери ли НЯКОЙ ?

..да бяха само спирките,билетчетата и паркирането муха да ни ухапе. Там всичко мирише. Топлофикация-огромни кражби. Софийска вода-бандити без инвестиции кражба, като за последно? "Търгове" на ужким . Озеленяване и градинки милиони на една избрана фирма. С две думи пари, пари по 10-20 процента комисионни кеш. Ами ремонта на улици и магистрали, покупка на трамваи, автобуси, метро - милиарди....но трябва да се разрови кошера на осите и тогава ще блесне всичко....пари, пари, пари, мого джобни....

Арнаудов и компания много отдавна трябваше да бъдат дадени на прокурор! Ситуацията със спирките е просто капка в морето! Там има доста по интересни поръчки от тази! Надграждане на СМС системата и т.н.! И питам аз как точно става отчета на реално пуснатите СМС-и и това, което ЦГМ отчита пред общината, а и още куп други неща! А на Арнаудов няма да му е първата оставка. Той и от ДАИ си тръгна напъден! Нека стане вече и той клиент на прокуратурата!"Този ценен кадър", който все на сладки службички попада!

Дацо, Дацо .... к`во стана ма, а ?

А ние искаме оставката на "Данчето" и въдворяването на тази куха лейка обратно в Самоковско.

е за оставката на Фандъкова.

Сега ясно ли ви е защо билетчето ще стане 1.60лв.

Ти не си наясно. ЦГМ са против билета да се увеличава и затова сега ги наказват. Трябва да се прочисти общината от гадове.

Легализирана мафия, рекетираща ежедневно всички с коли в София. Наскоро ми сложиха скоба на колата, докато детето ми беше вътре!!! Фандъкова го знае и се опитва да си спаси кожата, като уволни хора, работещи под нейна юрисдикция ...

Без тях паркирането в града е истински ад.

Щом Фандъкова го иска от тях,значи Борисов го е поискал от нея.

Една кучка крака стискаше, и към спирка "Нова" бягаше. Безумно Й се пикаше. Стигна до спирката, нямаше хора, но тя, милата, реши че ще пишка, на релсата? Отстрани една баба гледаше умно, неси вярваше на Ушите. А слет малко припадна!

На всяка спирка , да има, по трима распнати и приковани? Това блЯнувам и мечтая, само да изгрее СВОБОДАТА, Санчо! Доня Тодорес

Свалят от поста един крадец,връщат на негово място друг такъв,а догодина ще ги разменят отново.

Билетче по 1,60 лв. А в същото време парите изтичат в корупционни схеми.

А ще нареди ли да се преизчислят разходите които доведоха до билет 1,60 лв. Ние искаме оставката на Фандъкова за приемане без проверка на данните за разходите на Дружеството

Аз имам същия въпрос, но едва ли някой ще ни даде отговор. Никой не отваря дума за билетчето вече. Какво ли си викат - баламите няма да направят връзката, а паричките все ще ни свършат работа.

Да се премахне платеното паркиране синя/зелена зона в столицата. Побъркаха ни с тези талони SMS-и и скоби. Да им дадат по една метла да метат улиците заедно с циганите по-голяма полза ще има от тях.

Когато марионетките станат непослушни, кукловодите им палят фитила.

Разбира се оставка на цялото ръководство на ЦГМ и независим одит-ревизия на центъра и връщане цената на билета за ГТ , изкуствено увеличена за прикриване течовете и кражбите на престъпното ръководство на ЦГМ...!?Имаме ли ..кураж...,да видим..!?

Нали никой не е толкова наивен да смята, че далаверите в ЦГМ се осъществяват без знанието участието на кметицата Фандъкова. Сигурно е случайно, че депутатката със спирките е от Самоков, Фандъкова също е оттам......, а пък това е един огромен мегаполис, където повечето не са братовчеди. Ако се разрови в тази насока,какво ли още ще излезе?

на цената на билета.Кой може да гарантира и за други корупционни схеми на това ръководство ва ЦГМ? Новото ръководство да направи анализ и то да каже какво мисли по въпоса за цената.

деер

Ха-ха-ха , за някакви си 240 000 лв?!?!?!! Ало, спите ли?? Това ли е проблемната инвестиция в София???? Това дори не е бушонче!!!!!! 240 000 лв?!?!?! Това дори не са дневните рушвети......Вижте колко пари се харчат в София на ден - бюджет и евро финансиране!!!! Смях..

Оставка и на кметицата и министър-председателя!

Орешарски ? Пеевски ? Станишев ? Доган ? Местан ? ..... не мерси. По-добре по-малкото зло ....с генерал Борисов и Фандъчката.

Който и да е, ще е По- добре! Защо пък не, Койчо от Конаре, известен от Пор- тестите!

По-голямо зло от това мутри да окупират властта - НЯМА!!!

Думичката е кмет, независимо дали избраният е мъж или жена. Само абдалите и простаците използват измислената думичка "кметица"...

Като гражданин на Република България и жител на София, който стриктно си изпълнява задълженията и си плаща данъците искам оставката на кметицата Йорданка Фандъкова защото излъга жителите на София, не се справя с управлението на града и покровителства кражбите и корупцията. Госпожо Фандъкова подайте си оставката, Вие сте некадърна да бъдете кмет на София!

Ще я подаде спокойно, когато стане Президент.

Докато, Патката се накметува, в София градинките изчезнаха Тротоарите се дават на колите майките се тикат в под- лезите Пенсйонери на пейка прет блока Куче със дама, им сере в краката. На Герберастите във клуба, гледа путретка от стената: ЧЕРЕШКАТА ! Поетична къща "Балос и Мамата "

Не градинките, а мозъкът ти е изчезнал!! Я си хвани селската поезия и бегай на село да пасеш патките!!

Сллатко, бих се върнал, да се кача на Черешката А ти, друсай баба Цецка!

ЦГМ е отвратителена.

Учителката от Самоков в неин стил отново не е разбрала какво се е случвало. Всъщност тя е уникален кмет. Вече втори мандат не знае какво се случва в Столичната община

Дай Боже повече такива, а ти си уникално прост! Ходи си измий гурелите дето два мандата ти пречат да видиш по-добре София!

На следващите избори пак изберете ГЕРБ и винетките ще станат 200 лева, а билетите в София 2 лева.Ще почнат да прибират данък и за ходене по тротоарите.

Ако изгонят и дивите селяни като тебе - много ще е добре.

Естествено че ще гласувам за ГЕРБ. След като Костов, Яне и Царо се цункаха с Доган ПРОТИВ ГЕРБ, значи ГЕРБ е моята партия.

с Доган се цунка бате ти Бойко, но ти изглежда си сляп. Точно ГЕРБ ще предадат без бой югоизточна България на Турция.

Купи си каруца и бегай на село, там може и до отървеш данък тротоар!

Гадурице, каде беше, когато се гласуваха Билетите ? И за тях ли не знаеше, Змийче* на ВИП- Герберастите! Колко си слатка, всеки от тях блЯнува да си му Играчка?

ЦГМ= това е шайка наглеци тероризираща Софианци! То не са стикери за паркиране в центъра, не са паяци-рекетьори, не са рейсове и трамваи приличащи на гробници...Това е организирана престъпна група и това , че са ги хванали с една далаверка е просто случайност чак сега да стане! Техните практики са до една несправедливи и престъпни! Решението е: Закриване на ЦГМ и обстойно разследване на свързаните с него чиновници!

И да върне цената на билетите , Предложена и Приета от Банда престъпници !

Но първо да беше свикала родителска среща, пък после доклад пред Педагогическия съвет! А уведомила ли е надлежно Детската педагогическа стая за тези две непослушни дечица? Спазена ли е процедурата? Явно не е, а междувременно родителите им ще ги изтеглят в друг бранш и училище и ще започнат начисто същата работа. Честито и да бъдем все така благородни и великодушни пред Великден!

И, каква Кметица, може да е тая никаквица, пикла- даскалица? А се сети милата, да вземе работа женерала Тончо Пъпколога, който подари половин Болница на "Приятелка"- Буля Клатурина?

Никаквица и пикла наричай някои твои близки роднини от женски пол дето са забравили да те научат на обноски, чиято липса училището е било безсилно да коригира, щото простотията не ходи по гората!

Казах и, Даскалица! И ас съм такава, по " Термо- динамика" ! А за "Български" съм чела "Село Борово"? Винету*, беше скъпа! И резолтата се вижда

Кога ще цъфне, Лайо Цицин, или друга лична Портестутка? Да се прави, на Черешката, и, как нищо, тя не знае, милата? За "Семейната приятелка" на своя Тран- испортен служител! И как Цвъцо, като един, Дебел Германски адвокат я защитава? НАЙ - НАХАЛНО, В ПАРЛАМЕНТА ? НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА ПРОКУРОРА ? Той има опит, Пича,точно такъв, го оправда, по 5 от 6-те му дела!

Тази никаквица, имаща се за кмет, сама трябва да се омита. Рибата се вмирисва от към главата е обобщил народа. Да си довлече телесата до кв. Изток и да види на какво е заприличал- мутренско царство. Независимо дали е около кметството или около клуба на ГЕРБ, "елита" паркира, като в двора си. Не можеш да видиш нито един от мутренско- бандитската шайка на Фандъкска- гр. мобилност, полиция, самите мърльовци от кметството. Все едно, че тук няма държава- зона на Българските ИДИЛ-ци. Съсипват държавата с "управлението"си. Имаш усещането за тотална корупция, непрофесионализъм и простащина- нашенски вариант на "Недосегаемите". Най- общо- дай на простият власт, та да видиш...

Фандъка трябва първо да поиска и даде собствената си оставка!

Дигнахме цените, сега намираме лоши дето точили, уволняваме 1-2 за това дето са кльопали самостоятелно и хоп два заека - другите гербери да берат страх, ако не споделят, хем хората ще решат, че гоним корупция. Накрая всичко ще остане по старому, но цената на билетчето ще остане повишена, след година-две ще изравним повишението като дигнем и картите (щото така е справедливо) и ще има за всички честни гербери, които не забравят, че не са сами в тая банда.

Много,ама много трябва да си прост за да избереш жена де те управлява и отгоре на това учителка по руски. Това значи,простотия, не до шия а три метра от горе. Не виждате ли,че София е клоака.Няма един тротоар да е читав , а в самия център около съдебната палата и към гарата си е откровена кочина. Това е положението ,простотия и кражба.

И какво излезе,че Батко си избира стойносни хора,но докоснал се до тях ги превръща в бушони,ако не след година то след две-задължително.Само едно батко няма как да знае,че когато си бил учител и си останал в сърцата на децата,то е за цял живот,дори и да е назначен за кмет на София Даскала.(Даскала е написано с уважение и не само заради професията а даже и заради това,което и на нея и струва за да е на този пост)

Тая краде с .... си или е пълна некадърничка да не знае, че Общината се точи яко.

Браво на Фандъкова. А иначе, има ли идиот, който да не знае, че всичко държавно и общинско се източва до последно? ЦГМ, БДЖ, НКЖИ, АПИ, ДФЗ, РВД, НЕК, БЕХ, НЗОК и фонда за лечение на деца, до последната скапана фирма за сметопочистване? Да не говорим за енергетика, монополи, източени банки и предприятия. Това са много, много милиарди.

Дир, защо не публикувате коментара ми??? Защото харесвам кмет Фандъкова?

А самата Фандъков кога ще подаде оставка, заради лошото управление на Столична община? Всички затъваме из огромните и нагъсто разположени дупки по шосетата и тротоарите в София, газим в прах и се молим да завали, че да измие улиците - само по центъра не е достатъчо до никъде. Дишаме най-мръсния въздух в ЕС, защото София не се мие, или се мие веднъж месечно в цетъра, евентуално. Няма да говорим за грозните блокове по кварталите, ми стига едно измазване, за да се промени фасадата - не струва милиарди, които ще давате на Турция вие от Герб.

А защо не провериха работата в ЦГМ преди да решат да повишат цените на билетите с 60 % ?Ако след проверката се окаже, че градският транспорт е управляван лошо и че парите не стигат заради подобни поръчки и безконтролно разхищение , тогава ще отменят ли повишението ?

време е и селската даскалка, командвана от Боко Тъпото, да подаде също оставка!

Защо по време на управлението на ГЕРБ спря производстото на нови трамвай ?!?!

трамвай-трамваИ ! Когато човек пише не е лошо и да мисли...

БИ ТРЯБВАЛО ДА ИСКАМЕ И НЕЙНАТА ОСТАВКА ЗАРАДИ УВЕЛИЧЕНАТА ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ И КАРТИТЕ

ХОРА, ЗАПОМНЕТЕ имената на всички тюфлеци които са в системата и сега ще ги "уволнят" а в последствие ще се наместят на други постове позиции на държавната трапеза. Няма оттърване от тия паразити