Кого порази историята с атентата

Обвинението към Ахмед Доган, че е поръчал убийството на Бойко Борисов, трябва да доведе или до разследване, или до понасяне на отговорност за думите. Засега води до много говорене, от което печелят и Доган, и Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Кого порази историята с атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Педераст.Не сраннявай Левски с мутрата от Банкя

Ей па не го ли уцелиха, бе. Като го питаха що има толкова много неразкрити убийства и престъпността расте като главен секретар се изцепи че партньорските служби му казали че в подслушан разговор в Гръцко четирима българи събирали за главата му 500 000 евро щото ги бил настъпил а после се похвали че наемен убиец у нас вземал между 5 и 50 хиляди лева според сложността на поръчката. Ами като кмет нали пак го бяха поръчали щото бил спрял далаверата със Софийския боклук тогава пък скромно каза че не знае кой е ама имал вълче име. Са дали Доган го е поръчал или пак играе ролята на лъжливото овчарче кой да ни каже?

всеки се опитва да представи историята така както на него би му се искала.... ако попитате българските турси които познават Ахмет от близо ще ви кажат че той е напълно способен на такова нещо...

Има ли значение кога ББ е охранявал ТЖ? Да не мислиш, че охраната на ТЖ, дори и след падането му от власт, са я дали на някой случаен от улицата ей така и без да е проверен? Че нали такъв можеше да го умори веднага! Затова охраната на ТЖ беше дадена на правоверен комунист. После за награда му дадоха да пази и СС. И за баш награда - направиха го и премиер!!!

кога вкараха Доган в затвора, кой го освободи и как направи партията?

"Бойко Борисов трябваше да е силният човек, който се бори с несправедливостите. Той трябваше да е истинска попзвезда на политическата сцена. Така и го наричаха някои - "Батман", а българският премиер дори се гордееше с това си прозвище. Сега "Батман" си отива", пише австрийският "Курир" и цитира думите, с които Борисов напуска сцената: "Народът ни даде властта, сега ние му я връщаме обратно". "Твърде патетични думи за един човек, който е ненадминат гросмайстор на самоинсценировките", коментира австрийското издание.

С тази недомислена шега Борисов извърши самоубийството на ГЕРБ в изборите!Това беше върхът на злодеянията на ГЕРБ!

Чета ,чета и чак почва да ми се реве. Иска ми се да повярвам че тези постове ги пишат двама -трима психясали СерГЕЯ, но като погледна социологическите проучвания май това е действителността. Идруго обеснение май няма. Просто братя ние сме си лош материал. Исъответно тази съдба заслужаваме.

Аз пък мисля, че минусите ти ги слагат едни психясали герберасти. Затова ще ти сложа няколко плюса. Та дано някога да си намериш някоя по-добра работа отколкото да лижеш задника на мутрата. Ма той вече не е на власт бе, аланкоолу!

Приятелче, благодаря за плюските - те са ми мечта от дете. Но ще ти кажа и една тайна- Съдбата ме е турнала в такваз позиция в която моят задник близкат. Ма мерси отново.

ЧЕТИ ,ЧЕТИ И КАТО ТИ СЕ ДОРЕВЕ СИ ПОРЕВИ ТЪПАКО А ПЪК ЗА ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ ОСТАНА ДА СЕ РАДВА ,ЧЕ БОКЛУКА БОРИСОВ СЕ РАЗКАРА И ДАНО ДА Е ЗАВИНАГИ

Безделник, не се хвали, ами научи малко правописа, че доста трябва да си "облизал", щом си се добрал до "пост"

Каквото и да ви говорят, знайте че става дума за Белене.

БУДА И ПЛЕВНЬО КОМСОМОЛЕЦА СА ЧАСТ ОТ ЦЯЛАТА КРАДЛИВА КАМАРИЛА. ПРИЛАГАТ НИ НОВИ СЦЕНКИ ТЪРСЕЙКИ ГЛАМАВА ПУБЛИКА. СТАРАТА ПЕСЕН НАНОВО. КАТО ИМА АБДАЛИ ЗАЩО НЕ ?

я се скрии на сянка под топките му,защото не си дорасъл да обсъждаш национални въпроси!По душа си продажник и такъв ще умреш!Всички национални предатели да се измитет барабар със СерІГея и Ахмеда от страната!Левси напразно си е дал живота за вас !

Прогоненият от народа на България мутра от СИК Борисов се стреми да разпали противопоставяне на основата на национализма. Това е характерно в исторически план само на фашизирани елементи.

взе решение да напусне поста!бойко е смел мъжкар и не обръща особено внимание на няколко дрогирани пубера!Постъпката му е достойта,докато Сер-ГЕЙ ,при учителската стачка ,страхливо изпрати полицията да пребие едни беззащитни жени,докато се криеше под кревата от страх!Пак така пребиха и студентите на пл."Народно събрание"!Уплаши се и от миньорите,от оръжейниците,посра се от животновъдите,които сега са плътно зад Бойко!

Точно така:)))като те срещне познат на улицата и ти каже че не те иска в къщи и ти не отиваш защото сам така си решл:)))Герберските подръжници на същото интелектуално ниво като Буда, със същите морални ценности.

Оставката беше подадена от един жалък страхливец, който не може да започне и завърши каквото и да е. Няма важен въпрос за България,за който мутрата да не се е извъртала на 180 градуса. Вчера едно, днес друго,утре ща му скимне обратното. Да заминава на село да произнася речи пред прасетата !!! Те му вярват !!

Май че Бойко изкопира очакваното затягане на редиците при ДСП след оная сценка с пиперения пистолет. Сега Б.Б. се надява с тази метната бомба да мобилизира феновете-гербери. Цирк, драги зрители, цирк /с уважение към артистите от този жанр/

ЗАБPАВИХТЕ ЛИ КАК САМОУБИХА "СЕКPЕТАPКАТА" НА ДОГАН?

Тогава ножа(пистолета) не беше дървен, но и двамата ГЬОТФЕРЕНИ - доган и батмана мълчат като е.ани задници!

За България не би могъл да съществува по-зловещ и гибелен сценарий от унищожаването на Бойко Борисов, това би било трагедия и катастрофа, равносилна на обесването на Васил Левски!

Ще ти спрат финансирането, а какво по-лошо от това ?

как е възможно някой българин да си позволи да омърси името на Левски по такъв циничен начин

Ееееее...Посмали Манго! Никой, по никое време, от никоя партия, никого не е посмял да сравни с Левски.

Ето този човек ви го е казал - Скъпи, мили приятелчета. Битката е само и единствено за Белене . Протестът е умела инсценировка не без участието на псевдоприватизираните ЕРП-та, които нима послучайност си позволиха тези своеволия. В нашата мила ченгесарска Родина няма как сътветните момченца да се откажат от този мултимилиарден бизнес.А дали не са пречупили и Боко - това съвсем скоро ще разберем. Другото е - бла ,бла. Само ще добавя не се разсейвайте и не отделяйте поглед от същественото .Четете всичко но помнете важното. Иначе и след още 23 години пак ще сме на тоя х.й.

Страшното е че въпросните момченца за които пишеш имат зад гърба си една мощна , богата , ненаситна руска мечка, която прави всичко за да ни превърне в троянския кон на Европа. Бат ви Бойко в дълбоки води е нагазил за да му спретнат толкова активни мероприятия.

ДААА ,ХУБАВО Е В ДПС,НИКОЙ НЕ МОЙЖЕ ДА ВИ ПИПНЕ,ЦОНЕВ И БИСЕРОВ ДОРИ ДА СА ЕДНОКЛЕТЪЧНИ СА ГО РАЪБРАЛИ ,СЕГА Е РЕДА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МЕКЕРЕТА,НЕ СЕ НАТИСКАЙТЕ МЕСТАН ВСИЧКИ ЩЕ ВИ ОВАЖИ

ДОГАН ПОРЪЧАЛ, БОЙКО, защото ПАРИТЕ ВЗЕЛ БОЙКО ! Цитата по-горе от изстреляното с парламентарните лайнометки е логичен е или логичен или абсурден, но и в двата случая няма смисъл да му се чудим, защото няма как да разберем истината ? Така че по-добре по делата им да ги съдим, защото думите се забравят !

Май е време Президента да се натовари с Войската и Прокуратурата. И един Съд за Специални Случаи. Че то иначе Отговорност се не Види.

и патриоти!Заради Доган прочетох бая глупости!Хубаво е че сте бедни,че сте прости,че сте "едноклетъчви"в интелигентността си,че ви гони омразата,че ще слугувате на българското правителство на Ахмед и Сергей,а не да работите съвместно за родината си с Бойко,че заедно с тях двамата ще ви управлява и българине Сакскобурготски!Въобще простотията ви е въпиюща и начинът на живот ,който водите го доказва!Браво,заплатите ви и пенсиите ви дори са прекалено високи!

Аман от заслепени злобари - герберасти! Като толкова си го харесваш, ходи при него да си гукате заедно за супер-бъдещето на България при управлението на новия вожд и учител на българския народ - да се свети името Му - Бойко Борисов!

Прав е Б.Борисов по въпроса за "лошия материал".

ДАА.. ПРЕДЛАГАМ ДА УБИЕМ БОЙКО И ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ В ДПС.РАЗБРАХ ЧЕ ТОВА ИКАТЕ.

Не икаме това. Икаме ББ още да стои докато се възцари пълна власт на монополите, а останалите да ритнат камбаната!

съселчето!То ги докара,то сключи договори с тях,то направи така,че да не може да се коригира договорът в полза на потребителя,то изготви потребителската рамкаVVVВъобще недеа да пишеш глупости,и да се водиш от гнусната си злоба ,а вземи се поограмоти!

Артисти с големи глави това са Доган и Борисов !!!

До каква степен Бат Бойко е бръкнал в г.за на някои човекоподобни, щом от зор са взели да лижат г.за на Доган. Бах ти и плазмодиите нещастни, бах ти и червеите.

обичаме си вожда дори да е лай_о

ибрика в сараите му,може и да те "ощастливи"!

Престъпниците на прехода умишлено ни вкарват в схема за отвличане на вниманието с ченгеджийски мюрета за да схващаме на въдицата и да ни откланяват вниманието от истинските проблеми за краднето и загробването. Това е предварително замислен ход с цел да се хванем и държавната машина "да заработи" по подхвърлени ни пушилки. Кучето не е заровено там. Като 23 години ни лъжат, мислят че номера ще мине защото сме глупави и вечно е минавал. Опомнете се хора пак ни вкараха в техните сръкмета и игри. Лъжат ни и ни мотаят за да ни крадат.

23 години гласувате за червената паплач и ДПС, а после Б.Б. ви е виновен!

А той Б.Б. нали е бил най-червен сред червените, инак кой щеше да му повери да охранява Т.Живков?

Скъпи, мили приятелчета. Битката е само и единствено за Белене . Протестът е умела инсценировка не без участието на псевдоприватизираните ЕРП-та, които нима послучайност си позволиха тези своеволия. В нашата мила ченгесарска Родина няма как сътветните момченца да се откажат от този мултимилиарден бизнес.А дали не са пречупили и Боко - това съвсем скоро ще разберем. Другото е - бла ,бла.

Единственият смислен коментар по темата.

Защо да ругаем само Бойко, той си го заслужава, много обеща малко направи. Но се огледайте какво направиха другите преди него и какво оставиха - Мафиотски партии-кланове, За една и съща извършена работа един получава 100лв , а в мафията -100 000 лв. Трябва много да мислим когато и кой избираме иначе всичко се купува, но не и достойния живот и честно име

тиквта Буда до такава степен е комплексиран от Доган че ако чуе че Доги е изял 1 купа кравешки фъшкии той Бойко ще изяде 2.Как може срещу Доган да има а срещу него да няма ,ако трябва даже ще плати на някой да му го направи за да е по важен от Доги.Идиота си е идиот даже и да е бил премиер.

Приятелче от теб по гулем идиот днеска не съм чел..............

До каква степен Бат Бойко е бръкнал в г.за на някои човекоподобни, щом от зор са взели да лижат г.за на Доган. Бах ти и плазмодиите нещастни, бах ти и червеите.

АМА САМО ДОГАН ЛИ ДО Е ПОРЪЧАЛ? ЗАЩО ПРОПУСКА КОСТОВ И СТАНИШЕВ? А МОЖЕ И ДА ОБВИНИ И ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, НАЛИ НА КАЛПАВИЯ ... ВСИЧКО МУ ПРЕЧИ!

На калпава ракета космоса й е крив :-)

....."Кого порази историята с атентата". Порази истината за самосвалянето на милиционера, за далаверите, кражбата, Буда и всичките им мръсотии през тези 23 години. ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ОГРАБВАНИТЕ ХОРА. Затова велико народно събрание, 80 души депутати, без синекурна вицепрезидентка, изборни длъжности до два мандата, 30% съкращение на бюджетния сектор. Не го ли извоюваме сега КРАЙ НАРОДЕ С ТЕБЕ Е СВЪРШЕНО. БУДАЛКАТ НИ.

Ако беше вярно това, да го беше вкарал в затвора. Още повече, че има цялата власт. Само от приказки, файда йог.

Кое е спам? Слипа на Румънеца и Енчев, тескта на песента им или моят призив да изметем всички боклуци? Кое?

Сега когато Боко вече не е премиер,е доста уязвим понеже доста хора е фалирал и рекетиръл,затова е най лесно да каже че някой бил искъл да го убие .

Каквато и да е истината, всичко това се случва сега и информацията все още е класифицирана. След като не знаем фактите и написаното в документите, приказките са излишни. Е, само за медиите не са!

Доган на това разчита.

БРЕЙ...МНОГО БИСЕРОВЦИ И ЦОНЕВЦИ В ТОЗИ ФОРУМ.

Това поражда логичния въпрос - е ли сме тиквеници или не съвсем ?

В СТИЛА НА БОЙКО Е ДА ХВЪРЛИ БОМА И ДА БЯГА,КАКТО И НАПРАВИ В НАР.СЪБРАНИЕ.В ЕДНА ОТ КНИГИТЕ ,В КОИТО. ПИШЕ ЗА БОЙКО Е,ЧЕ ЕДНА ОТ ЧЕРТИТЕ НА ХАРАКТЕРА МУ Е ОТМЪЩЕНИЕТО-МНОГО Е МЪСТИТЕЛЕН.....

Ами не , защо да е отмъстителен ? Да остави Данчо Шашмата Цонев е Хр. Бисерчето да си бъбрят квот им падне , а той да ги прегърне и да ги целуне по празните подли кратуни.

Като неудобрявате направеното от Б.Б.не минавайте и по пътищата направени от това правителство. Ще видим др.какво ще постигнат(ако неспечели пак той,разбира се)

Тия пътища са напрвени с НАШИТЕ ПАРИ, а не с лични средства на Боко!

Да, ама са цели 74 км за 4 г.!! хахаха

Парите са от ЕС,които ББ извоюва а гея само харчеше нашите пари по любовницата си за ПР....или нещо имаш къса памет?

Ти още малко ще ни напомниш, че БиБи-Будата собственоръчно ги построил, и не само тях ... хахаха

Атентатът е бил замислен на основата на хидроинженерни методи за разбиване на асфалт

Историята с атентата порази Бойко и "Герб".Бойко е патологичен хитрец манипулатор и демагог.Този ритнитопковец закопа България с гигантоманията му за три години да асфалтира цяла страна. Тежко му на следващото правителство и на народа през следващите четири години.

ДО АЛЕКСАНДЪР " Историята с атентата порази Бойко и "Герб".Бойко е патологичен хитрец манипулатор и демагог.Този ритнитопковец закопа България с гигантоманията му за три години да асфалтира цяла страна. Тежко му на следващото правителство и на народа през следващите четири години." КОМУНИСТИ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА СИ ВРЪЗВАТЕ ГАЩИТЕ, ИЛЮЗИРАЙКИ, ЧЕ ЩЕ ВЛАСТВА ПАСМИНАТА ВИ. ЖАЛКО, ЧЕ БОРИСОВ ПАК ЩЕ ОПЪВА КАИША. УМНИЯТ ЧОВЕК НЕ БИ ЗАСТАНАЛ ЗАД ВАС, ЗАЩОТО ПРЕЗ 4-ТЕ СИ ПЕРИОДА НА ВЛАСТВАНЕ - ОТ 1944 ДО 1989 Г.; ЛУКАНОВО ВРЕМЕ, ЖАН-ВИДЕНОВО ВРЕМЕ;БЕЗВРЕМИЕТО НА ТРОЙКАТА (РЯЗАНИЯТ ЧУКАШЕ АЛТЕРНАТИВНО ТУ СЕРГЕЙ, ТУ МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ). СЕГА НА КОГО РАЗЧИТАТЕ ? ПОГЛЕДНЕТЕ ПОЗИТАНСКИЯТ СИ СЪСТАВ - СБИРЩИНА ОТ ДОКАЗАНИ БЕЗМОЖЪЧНИ, КРАДЦИ И МАЙСТОРИ НА САБОТАЖА. АПРОПО, КАТО СИ МНОГОЗНАЕЩ, ЦИТИРАЙ КОЯ НАЦИЯ В ДОСЕГАШНАТА СВЕТОВНА ИСТОРИЯ Е ВЗРИВИЛА ХРАМ НА СОБСТВЕНАТА СИ РЕЛИГИЯ ? СТАРИТЕ КУРВИ НИ ГИ ИСКАТ ДОРИ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ.

"Доган поръча сам себе си, та колко му е да поръча и Бойко" (народно умотворение, чуто сутринта по радиото). Става все по - шантаво и шантаво. Лошото е, че от протестиращите се чуват само общи приказки и се боя, че тук ще са необходими хора с МНОГО, МНОГО ЗНАНИЯ ПО ИКОНОМИКА, ПОЛИТИКА, ДИПЛОМАЦИЯ, ЕЗИЦИ И ВСИЧКО ОНОВА, което западният политик получава в прочути университети, готвейки се за това поприще. А у нас няма откъде да се вземат! Някои умни и интелигентни има в партиите, но те използват умовете си единствено в интерес на партията си и естествено на първо място за себе си. А един западен политик беше изрекъл умната мисъл, че държавникът трябва умело да съчетава обществения и личния интерес. С една дума, вземи си своето, но мисли и за хората.И недей да прекаляваш с краденето, за да не бие на очи. Така че не виждам протестиращите да могат поне за момента да излъчат такива хора, които да застанат начело. Липсата на обединително ядро - умно, начетено, интелигентно, знаещо - няма да ги доведе по-далеч от общите приказки. Слушах цяла сутрин техни представители. Еми, какво да кажа - провинциален диалект, липса на ясно очертана ОСЪЩЕСТВИМА цел, ясно виждане за бъдещото....Трудно! Просто страната е в ГРАМАДНА ДУПКА откъм кадри. За съжаление, май пак ще опрем до старите хиени и тогава не знам накъде!

И ти твърдиш, че от 23г. държавата се управлява от "умно, начетено, интелигентно, знаещо" партийно ядро?! Впрочем, много от любимите ти чужди и образовани политици не бягат от провинциалния си диалект. Това ги идентифицира с тяхните избиратели, за които те мислят, след като си вземат своето. Всеки човек оценява представителите си във властта по това, дали казаното от тях има покритие с действията. А не, по диалекта! Аз харесвам всички диалекти в България!

А, бе защо разни некомпетентни хора се мешат в двубоя между "титаните", агенти-доносници (Буда срещу Сава)?! Правомощия за доказване на моралната чистота на всеки един от тях има единствено Буди-Будев - Свирката!

Все пак да ви напомня: Става дума за Агент Сава и и за "Досие за оперативно набюдение Буда. - ДОН Буда" Ако си напънете сивите клетчици може и да намерите разлика. А подобни елементарни и плоски коментари като Вашия освен че разводняват темата ,объркват и хората които не са запознати с темата. Единствения извод е че Вие сте обикновен провокатор.

Това ДОН Буда нещо като Дон Корлеоне ли е?

ПРЪДЛьОВЦИ ,ТОЛКОВА СТЕ НЕКАДЪРНИ,ЧЕ ЗА НИЩО НЕ ВИ БИВА ?????. САМО ДА СЕ КЛЕПАТЕ И ДА ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ !!!!!. КПД-ТО ВИ Е 0 !!!!!.ТОВА НЕ СА МЪЖЕ !!!!!!.

Много странно! Значи Бойко е научил, че Доган е поръчал убийството му непосредствено преди да бъде извършен атентата срещу самия Доган??? Това не поражда ли съмнения, че в такъв случай самият Бойко Борисов може да се окаже поръчител на атентата срещу Доган? Това му дава сериозен мотив, нали така?

Не бях се замислял, но всъщност си прав! Този обрат наистина изглежда много интересен! Чудя се дали сега Бойко Борисов ще бъде разпитан като евентуален поръчител по делото за покушението срещу Доган?

Странно! и Опа! са един и същи драскач.

А ти чувал ли си приказката "Боже, слез и си прибери верисиите"?

И каква стана тя? Хитрата сврака - с двата крака! Сега Доган трябва да осъди Бойко за клевета и за набеждаване в престъпление, а пък следствието от друга страна трябва да го призове за разпит по делото за покушението срещу Доган, защото вече е установено, че Бойко е имал безспорен мотив да поръча убийството му!

бе дърт еничер!Ти си изглежда внук на поп Кръстю!Не те ли е срам,бе тикво червена!Малко ти е че сега плащаш милионите на "хидролога"включени в инвестиционните разходи на НЕК!Вземай ибрика и беж зад немската гимназия!

Хей,Мустафа -ти чуваш ли се какви ги ръсиш? Някой ако поръча Доган, с патрони с лютив пипер ли ще го прави? -:) Ти ги имаш хората за по-глупави и от теб дори-:)

Атентата срещу Доган? Ама, кога е имало атентат срещу Доган? Да не би да имаш предвид сценката с лютивия пипер?!

Абе не знам кой крив, кой прав но статията ми хареса. Една от малкото на брой които са написани в приличен стил.

ЗА БЪДЕЩО СЪВМЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ!!! ГРОБ+ДПС!!!!!!!!

Това е само бегъл пример - така ни управляват вече 24 години. Някой казва нещо, после всичко потъва в тайна или в прокуратурата. А прокуратурата е като "оня свят" - в нея влиза нещо, а нищо не излиза.

Ченгеджийското правителство завърши подобаващо по ченгеджийски.............

РАЗБИРАМ ЧЕ СТЕ ВСИЧКИ В ФОРУМА СА ОТ ДПС,НО АКО ТОВА Е ИСТИНА ,СОКОЛА ГО ЧАКА КАУША

Да бе, да!

Не са от ДПС,а от БСП,скачащи в защита на политическия съюзник!Всеки непредубеден знае ,че комуниста е безродник,той слугува на чужди интереси,обича Русия,въпреки ,че се прави на патриот,готов е да стане китаец,патагонец,кореец,турчин,палестинец,измекяр само в името на една цел-да злепостави партията срещу която "воюва" и да се докопа до властта!В случая те са хиляди пъти по-съгласни Доган да "управлява" България,само да не е Бойко или някой друг,когото ненавиждат!

За това, което изръси ТИКВОЧКАТА,ЦАЦАРОВ веднага трябва да го арестува за рушителство на националната сигурност.Ако е истина ДОГАН след него. ХА,сега ЦАЦАРОВ има ли ТОПКИ.

имаш ли ибрик,тиквор!