Сидеров атакува сградата на президентството заради Катуница

"Атака" поиска свикване на Консултативния съвет за национална сигурност заради размириците в Катуница. От СДС пък настояха вътрешният министър Цветан Цветанов да подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров атакува сградата на президентството заради Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички папагалски повтарящи журналистическата манипулация: Волен атакува президенството. НЯМА АТАКУВАНЕ, а искане за свикване на съвета за национална сигурност. Колко лесно ви водят за носа или ви плащат добре.

Волен правилно се ориентира. Не в циганската махала трябва да се протестира, а пред държавните институции. Да се изисква от Бойко, от главния прокурор, от Цветанов. Те са тези, които са длъжни да накарат циганите да си плащат тока и водата, да спазват реда и българските закони. Бойко, главният прокурор и Цветанов са тези, които са длъжни да арестуват и пратят на съд и затвор Киро Рашков и внуците му - убийци. От държавата искайте ред! Не от циганите. Циганите само се възполват от слободията. А държавата се прави на разсеяна. Е, ритнете и един в задника, та да се събуди и да си върши работата, за която ние и плащаме данъци!

То бива гьонсуратлък ама такъв като на Сидеров не е виждан.През цялото време на този парламент лакейства и неистово защитава всяко едно начинание на ГЕРБуа сега се прави на ущипана мома,то и в разврата има морал,но в Сидеров НЕ!

На пръв поглед така изглежда, защото има информационно затъмнение за действиата и позицията на АТАКА. Хвърляй по едно око на в-к Атака и на предстоящата телевизия АЛФА. Препоръчвам ти го най-добросърдечно. Дезинформацията е най-големия бич на съвремието. Успех.

психиятрите кога ще почнат да си вършат работата...

вече го писах, но явно някои си мечтаят тук да е арабистан. --------------------- КРИВ,ПРАВ Президент- ПРЕЗИДЕНТСТВО В РЕПУБЛИКА НЕ СЕ АТАКУВА. това е война срещу войската и избирателите. всеки военен режим има нужда да събере пари за администрация а тези пари ги имат само тези които са крали. всяко нападение срещу институцията - президент е убийство на образование, на здраве, на пенсия. ---------------- ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ИМА АКО Е ИЗБРАНО С МНОЗИНСТВО И Е ЛИЧНОСТ ТИП - х ..силата с нашата заедно- да разкара продажния парламент И да контролира още по щибания съд. болния нападна днес последната надежда на България и така се отказа да участва в изборите за президент. Президент на България се става с доверие а не с блъскане по вратата на демокрацията...жалък си.. ................... става ли ти жалко продажно пишле да раззговарряш с дасскала за твоята tafel.мислиш че е забравено изолацията в ЕС. ..хайде- и болния и онзи де волно си лети в чердака- > в историята..и в затвора.

По-голямо куку от Сидеров ,няма ни в парламента нито в политиката.Той е болен човек страдащ нещастно от грандомания-балон за наивници.

до кога ще търпиме ненормалници като сидерож и рашков. тези луди ще ни докарат гражданска война.

Абе Волене, защо чак сега се присети бе джанъм

Явно за пръв път четеш изявление на Волен, той от години дава достатъчно знаци на тревога за циганизацията, защото ако ти, аз и останалите българи, сме потърпевши от изискванията на Закона, защото ако ние си плащаме ток, вода, данъци и глоби, кажи ми, кой циганин прави същото. И стига с т.н. роми, навсякъде по света те са цигани, и самите те така се назовават, докато нашите журналя им се лигавят. Ето и сега, отразяваха Катуница по най-гадния начин, все едно, че са против българите.

значи не на циганската престъпност само ,а за останалите може

до всички които защитаваха кюрдите: сега разбрахте ли за какво става въпрос в източната граница на тр ,разбрахте ли защо турката воиска бомбардира кюрдските терористи при вас има един смъртен случаи до като в смоменатите раиони на тр всеки ден има по няколко убити били те воиници или обикновенни граждани ,а тоя болния да се скрие някъде щото е пълен боклук а с него и останалите покраи него

не виждате ли, че в света отдавна се води война между тези, които не искат да се цивилизоват и останалите

Значи така а - кюрдите терористи, ама нямало Арменски и Български геноцид, щото Държавата Турция защитавала реда. Ясни сте ми и двамата с Мелихата, ама сега темата е по- друга, оди да се жалиш в Босфор ТВ, там приемат секви Гледни точки, според както им изнася, и едно дудуче може да ти врътне цигансаката урусп-я МБ

виж как позна че са защитавали реда ,кво очакваше да ги погалят с перце ли

предишните правителства създадохте тези престъпници ,затова не хвърляйте отговорноста на други

А ти защо забеавяш, че ББ участваше и в предното правителство

Идва времето за разплата с всички тумори!!!

Ако Сидеров мисли,че щке прокара закон за неприскосновенност на частната собственост, ще гласувам за него, ако и да е луд... вече два пъти ме обират... пожелавам на всичките му противници!!!!

чашата на тарпението преля. таи като в балгаря на власт са мутрокомунистическите разбоиници, които даржат в рацете си балгарското правосадие, единствения начин да се избави балгарския народ от тях и от циганските изстапления подкрепяни от тях е да се саздадат боини групи на балгари за самоотбрана вав всеки град и по голямо село. тези боини групи да избиват циганите и комунистите-паразити и разбоиници по подобие на к.к.к. в годините на негарския терор в америка. да се правят редовно сбирки на ккк с огниове и бесилки за циганските и комунистическите mutro разбиоиници. всеки ден да има поне 100 увиснали разбоиника, за да се изчисти балгаря от разбоиници и паразити.

хахахахахаха евала на модератора

модератора го е пропуснал, той не може да ви смогне на хилядите постинги да ги прочете :)))))))

таи като в балгаря на власт са мутрокомунистическите разбоиници, които даржат в рацете си балгарското правосадие, единственя начин да се избави балгарския народ от тях и от циганските изстапления подкрепяни от тях е да се саздадат боини групи на балгари за самоотбрана вав всеки град и по голиямо село. тези боини групи да избиват тотално всички цигани и комунисти - паразити и разбоиници по подобие на к.к.к. в годините на негарския терор в америка. да се правят редовно сбирки на ккк с огниове и бесилки за циганските и киомунистическите разбоиници. всеки ден да има поне 100 увиснали разбоиника, за да се изчисти балгаря от разбоиници и паразити. ако беше жив адолф шикaлгрубер нямаше да има никакви комунисти и цигани- разбоиници.

хахаха добре че си емигрант хахахахахахахахах фкин цразъ боиии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами ела да ги поведеш тия отряди бе, хубавецо! Не да миеш чинии на Запад и вечер озлобен да врякаш тук! Ама да се поограмотиш докато дойде време да ги поведеш.

ще тре да почакаме колега..

Съпричастен съм с повечето от нещата казани от Сидеров. По принцип националистическия пък и национал-радикалния елемент не ми е чужд. В същото време самия В.Сидеров ми е много спорна и недостоверна личност. Със сигурност в негово лице не мога да припозная лидер, камо ли - премер на България! За съжаление. Според мен страната ни се нуждае от национал-социалтическа партия която да застане начело на управлението.

Рано или късно Цветанов трябва да си получи заслуженото....

Само за това да знам, че влезне ли ти бандит в къщата, ще го запозная с моя приятел Пиетро Берета Гардоне, бих гласувал с две раце за Болен!

Боленчо много добре знае, че подобни "предложения" НИКОГА няма да минат...затова и ги прави само на площада, с надеждата, че ще докопа някои и друг неориентиран глас... Твоят не ми изглежда такъв, затова не го хаби за Болен, моля!

ГОСПОДА МАРТИН ДИМИТРОВ И ИВАН КОСТОВ! ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ? ЗАЩО НЕ ОСЪДИТЕ ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР,ГЕНОЦИД И УБИЙСТВА НАД БЪЛГАРИТЕ? КАКВА Е ПОЗИЦИЯТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ЗА ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР?

Волен винаги вдига пушека след като станат събитията. След последните му изцепки, рейтинга му за президент сега около 1% ще падне още повече. Жалко за барута....

Точно така, и при джамията беше СЛЕД събитието....?

СДС отново не са в час. Искат оставката на Цветанов за проблем, който започна по време на тяхно управление. Нека кажат, те как ще се справят с проблема, който преди всичко е икономически.

За едно е прав Волен Сидеров. Политиците толерират циганите заради гласове, в резултат на което насаждат напрежение. Кой е "Цар Киро" и защо има почва у нас?

А толкова лесно можем да се оттървем от платените гласове. Не харесвам лидера на ВМРО, но неговото предложение за образователен ценз включен в закона за избирателното право ще елиминира възможността за търговия на вота при изборите.

Само това е истината. Тогава и дришляците от Европа не могат да реват. Не е расов предразсъдък. Българите просто искат който не знае да чете и пише, да не може да гласува.

...Европа нас (не) поддержит...

Волен действа и когато още не се е стигнало до убийства. За разлика от останалите. И вижда накъде отиват работите преди другите. Може и на луд да го правят, то така най лесно се оттървават. Но нито е луд нито е глупав. Просто не играе по сфирката на тези от Европа дето искат да ни унищожат като нация.

Че къде беше Боленчо преди две нощи? В кревата, при Капка или на някоя софра, но не и в Катуница, нали? Както и другите смешници - мухоБойко, Гоце и сие - изчака да мине патакламата, събра си шепата истеризирани поддръжници и бам... на жълтите плочки в София! Голям юнак, няма що...

Улан Батор на монголски

Тогава що се натискахте да взелезете в Европа

Нормално е когато президентът е на турне, офисът му да стои заключен.

Атакуваха къща- за два живота. Болния атакува институция избрана пряко - право или криво - носител на доверие от най голям брой обединени граждани. ................. Защо Не Атакувате Корупцията И Корумпираните. Те Убиват. ТЕ Прегазват Хора, Те Убиват от Липса на Лекарства и от Лоша Храна. ТЯХ ПРАТЕТЕ В ОГЪНЯ на АДА....хора, бдете.

Сидеров атакува, президенти, парламенти, джамии, телевизии, стюардеси, а ефект - НУЛА за народа, а за сем. Сидерови - добро благосъстояние от партийно лидерство, евродепутатство, редакторство и т.н.

Волен президент!

ДА, ама на градската тоалетна ако е, аз съм ЗА. :)

само от правителдтвото на Кодтов не са имали чадър циганите!!!!! а народа го бяха зомбирали в омраза към Костов и го наричаха "циганин" - а само при Костов не са били тоод чадър, а преследван незаконния фаршив алкохол

Да бе да, отвори си очите - преследваха който не си плащаше

Не знам на кого си гост, но в интерес на истината не може да се говорят недоказуеми неща. Във форум, в който никой не те познава може да се говори всичко в крайна сметка. Не съм за Костов-уточнение.

Защо Болен само срещу Първанов? Ами управляващитеГерб? Всъщност Герб управлява с Атака, защото те правят мнозинството в Парламента!!!!!!!! Народа да се вдигне сруще тях!

Проблемите в България ще се решат само когато волен приеме Исляма. Когато всички работят в името на България и се опитват да разрешат неразбирателствата в Катуница Волен не прави нищо друго освен действие срещу българското правителство и българската държава!

...аз искам да приема исляма и да ме обрежат. Къде да се запиша и колко е капарото, което следва да дам?

Как искате да станем нормална държава, след като болшинството от управниците след 1989 г. са слуги на чужди господари, а някои са и отявлени предатели и унищожители на Б-я а един го заяви и на всеослушание...)?

Не мога да се съглася, че Волен яхал вълната. Волен изразява отношението си към случая. Щях да се учудя, ако се правеше на разсеян. Освен това, който не иска другите да се възползват от случая, да не изпуска нещата от контрол. А Киро и фамилията му отдавна са изпуснати из контрол - те са правили каквото си искат в течение на години. Бойко да ги е окошарил още като дойде на власт. А какво направи Бойко? Първо окошари Алексей Петров. Не знам за Петров, но Киро определено е за панделата. А Бойко му пази къщите с жандармерия.

Защото мангала си плаща, където трябва

Защо в България всичко започва да се върши , като не се знае дали ще се довърши , едва след като загине човек ? ? ? Ето по това се различаваме от цивилизованите нации ! Защото у нас първоуправленческата мисъл е : КАК ДА ОТКРАДНА ? А, НЕ : КАК ДА СПАСЯ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ?

искам да запитам след като Българите пак се пръснахме на следващите избори кой ще отиде да гласува и за кого циганите повече от всякога ще гласуват за Доган или евро рома ами ние какво правим Волен е болен то се знае

Аз-лично считам, че трябва ние обикновените данъкоплатци да започнем Възкресението на България н-е-з-а-б-а-в-н-о ! И в този процес място нямат нито тези, дето са се изтаманили за обществениц/държавници досега, нито каквито-и-да-са други извънземни . ---- А как считате Вие/вие ?

...с точки предложения: 1. 2. и т.н.-развиваш идеята. Иначе е неосъществима мечта. Химера. Научна фантастика. Или фантасмагории.

Кажи, Дървосекач, какво предлагаш? От мен също каквото мога, но нека да се уточним за каквоствавъпрос?

Благодаря Ви и на двамата ! Предлагам-Сформиране на Експертна Работна Група от доказани-наистина експерти (и мъже и жени ; и от у-нас, и от където-да-е истински-добри Българ(к)и ) с цел -- Възкресение на България . 1.Как-Интернет дава повече-от добри начини (със скромните ми възможности се опитах да се свържа с всички дали основа за потенциал ; Не успях -- помогнете ! ); -никакво ( Никакво ! ) участие на участвали-досега самоизтапанили-се за знаещи/можещи; 2.Задачи-задължително комуникиране с ЕС и управлението-му в Брюксел за установяване на взаимно-одобрена Програма за Взаимно Развитие;-осигуряване на наистина-прозрачност на предстоящите избори ( Алтернативно -- създаване на Платформа за ревизия на Конституцията на Република България ) 3.Отчетност-непрекъсната и напълно-прозрачна публикувана по обществено-достъпен начин (и в напълно-двупосочен диалог, т.е. осъвременяване ) ...Сега ще ме питате и за финансирането, нали ?! Е, начално не го виждам друго освен самофинансиране !

ей това фюрерче е същият скапаняк като Гоце и ББ - подлъга много хора, а и още ги лъже, че е националист! а е просто обикновен хитрец!

Точно така, Волен залъгва хората, само пушек вдига, а когато трябва наистина да дейстава се измъква тарикатски.

Точно така, Волен залъгва хората, само пушек вдига, а когато трябва наистина да дейстава се измъква тарикатски.

Добре ги приказва Волен, ама той най-добре знае че няма да станат нещата. Не и у нас. А на оня дришльо дето не може да измисли нещо интересно,а повтаря като развалена грамофонна плоча едно и също ще му кажа следното. Мечтите са хубаво нещо. Но мечтата да обладаеш някоя знойна мацка в нейно отсъствие се нарича мастурбация. А желанието на бСП и компания да удават ББ в капка вода не е нищо повече от прояви на политически онанизъм.

САМО ЕДИН КРЪГЪЛ ИДИОТ МОЖЕ ДА КАЖЕ ТОВА - НЕ САМО ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ, БОЛЕНЕ ЛИДЕРОВ, ПРЕСТЪПНОСТТА ВЪОБЩЕ - И ОСОБЕНО ТАЗИ СРЕД СЪДИИ, ПРОКУРОРИ И ВЛАСТИМАЩИ РАЗЯЖДА ДЪРЖАВАТА.

На съд разсипниците от Тройната коалиция! Гамо ГЕРБ! Червените полудяха по форуми и цигански махали!

Поне се трайте! Колко народ излъгахте мутрафони смотани. Цялото ви правителство е на хранилка при ромските царчета.

ВОЛЕН Е ЕДНО ПОСТАВЕНО КОМУНИСЧЕ ...............

НЯКОИ ХОРА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ МНОГО ТЪПО* ОТ ТАЗИ ЛОША СИТУАЦИЯ.

Скъпи Волене, проблемът е много по-глобален и не се свежда само до "Циганската престъпност е опасност за държавата, за държавността и за националната сигурност". Би трябвало да се обощи по следния начин: "Бездействието и загърбването на проблемите от всички правителства в продължение на 22 г. доведе до престъпност (турска, циганска, мутренска, политическа и съдебна), опасна за държавата, за държавността и за националната сигурност". Това е интерпретацията на народа. Не гледай толкова нискочело на проблемите в страната и не се опитвай да извлечеш девиденти от една сутуация, която е само част от върха на айсберга.

Браво Пешо! И аз мисля така! Много му се иска на Волен да седне на стола..... ама и тои няма решения!..

За да има решения, трябва да е необвързан с осаналите корумпирани политици - първоизточник на всичко. НО той е обвързан и не може да разсъжзава незаивсимо, а и не му стиска. Ще го унищожат. Ние сами трябва да си помогнем.

Точно така, Пешо! Болен ги знае много добре всички тези неща, но върти ситуацията според както му е изгодно!!!

А дали съществува българска престъпност!? Или българина по право си е престъпник, както руснака в Северна Осетия!? Какъв народ е този, наричащ себе си български!? Явно от най-некултивирания славянски род е, защото останалите славяни са къде-къде по демократични и широкомислещи! Не може 90 % от можещите да ползват кирилицата да пишат човеконенавистни послания! Какви хора живеят в тази държава, управлявана от анахронизми като Бойко Борисов (хубаво, че американският посланик го възпря от глупави изказвания за случая, въпреки първоначалните МУ КОМАНДИ към управляваната от него жандармерия!) и коалиционният му партньор Волен Сидеров (по всички индикации - психично УВРЕДЕН индивид, явно с комплекса на еврейчето Адолф Хитлер - ненавистно мрази онези, откъдето е пръкнал!)!!! Позор за всички носещи определението за етнос българи! Както и за цялата полиция и държавна машина! Къде е сега мишока Цв. Цветанов!? По агитации сигурно!? Оставка на цялото правителство!

Ръкопляскам на вашето изказване! Трябва да се въздържаме да назоваваме името на определена група от българските граждани когато изразяваме недоволството си от беззаконието, корупцията, кражбите на ток, вода, разрушаването на народна собственост заради скрап, тъй като европейските наблюдатели само това чакат да ни заклеймят като националисти.

Винаги ме е дразнило и сега отново, да продължават и медии и съфорумниците тук, да пишат - Цар Киро. Имам предвид поне в едни кавички да го слагаме тоя "цар"! Народът преди години му го измисли като прякор, прозвише, а мазният мангал си повярва и се обожестви! Не без помощта на всяко поредно правителство. Предлагам. Ако може да се пише вече "Цар" Киро.

Брада, а на Волен как да му викаме? Щото темата е за болен-Волен, а не за Киро. Нещо си се объркал или отклоняваш вниманието от този шут на олигархията!

Брадата

Абсолютно НЕ! За Волен е ясно. Човекът е конюнктурист и си мисли, че сега му е момента, но пак се е объркал. Аз използвах ТАЗИ тема, защото днес на нея попаднах първо и за кой ли път ме подразни, че "цар" е без кавички!

Това, което прави Сидеров в момента е вредно за България и е грозно. Жалко, че имаме такива "политици"...

Ами той не го прави за България а за чужди интереси! Не го ли разбрахте?! Не разбрахте ли "проекта" "Атака"чии интереси обслужва- на статуквото от 22 години!

Този шут пак се възползва гнусно от една трагедия. Вместо да дърпа вратите на президентството, да отиде да дърпа вратите на хранителя му бат Бойко и шефа на предизборния му щаб Цвъцко, пардон вътрешния министър. Щото техен ангажимент е вътрешната сигурност, а не на президентството

Сидеров цирокв артист такъв, чу, че го няма Гоце и хукна да атакуваш президенството. Дали щеше да си толкова отворен, ако онзи беше вътре или ти го чака да тръгне и тогава опъна катуна пред входа му ...