Британски министър напусна заради опипване на женско коляно

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън подаде оставка заради непристойно поведение,

Обратно в новината

Коментари - Британски министър напусна заради опипване на женско коляно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност има мъже, които прекаляват. Но това ми прилича на моден начин на шантаж... всъщност се очакваше откак Моника капична Клинтън от президентското място.

Е практика! Помните ли го онзи Строс, бивш шеф на МВФ (френски гражданин), на когото му спретнаха активно мероприятие с една грозна латино-камериерка в един нюйоркски хотел! Но никоя медия не коментира истинската причина. А тя е, че въпросният човек си беше наумил да прави реформи, нежелателни за кукловодите от ДР на Щатите.

Сега разбирате ли защо муслим жените ходят така облечени!

""""Британски министър напусна заради опипване на женско коляно""".Ами всеки нормален мъж има желание да опипа женско коляно , няма да опипва мъжко ,зер

в Гейропа да продължи, нека! Най ме кефи тва: "...обвинени в НЕУМЕСТНО поведение и дори в сексуален тормоз..." Значи скоро Гейропа трябва да пусне директива срещу неправилното дишане. Не може така повече да се търпи. Ей хунвейбини и хунвейбинки едно е то поведение, било според някой уместно или не, друго е тормоз какъвто и ще да е. Едното е си за сметка на индивида с поведението, което ще определи отношението на останалите хора към него, другото е форма на престъпление. Такава ескалация обаче, която се прави в момента е не само НЕУМЕСТНА, а и престъпна. Има хиляди сериозни неразрешени проблеми върху, което е нежно да се концентрират избраните и призваните да управляват Европа, вместо да се занимават смигнал ли е някой на някоя преди 15 години и дали я е поканил да се "гушкат".

поводът е ясен, но едва ли ще разберем причината

В човешкият доминиращия пол е мъжкият. Това факт ли е? Факт е. Първо ние сме животни и после хора. Това факт ли е? Факт е. Като животни ние изпълняваме природните закони без да осъзнаваме това. Наричаме го инстинкт. Това факт ли е? Факт е. Точно заради този инстинкт от хилядолетия насам когато човека е почнал да се организира в общества е създал определи правила за да се различи от другите животно и вече го е направил съзнателно. Това е...бащата защитава дъщерята а съпруг своята съпруга. Сама жена е като вълчица сред вълци. Демек няма да и се размине защото няма кой да я защитава. Човешката цивилизация се развива благодарение на това че не е в конфликт с природата. Ако се появи конфликт, вида просто ще изчезне. Природата не търпи някой да и се противопоставя. Както казват вярващите "Господ е добър" и не се съмняват в това. С две думи в природата няма добро и лошо. То просто е такова каквото е. Харесва ли ви или не това е положението.

какво да и се размине на жената, от какво да я защитават... та тя сама си го търси, сам си написал, че човекът е преди всичко животно

Е аз просто го казах в една дума "размине".

Не е платил, колкото му е поискала.

Британският вицепремиер подал оставка заради опипване на женско коляно, а тук? Ами преди няколко години, при посещение в България, председателят на ЕК Юнкер опипа балдъра на кметицата на София г-жа Фандъкова пред очите на премиера Борисов... Реакцията на свидетелите беше "ни чул-ни видял"... Срамничко мълчание..., а според книгата "Оптимистична теория за нашия народ" на Иван Хаджийски, един български чорбаджия от преди около 150 години би забелязал остро "Г-н Юнкер, такива маскарлъци в моята страна не позволявам."

Бахти огромния скандал. Ми то утре със жена да се здрависаш ще е престъпление. предвиждам след макс 10 години секс да се прави след предварително заверено нотариално съгласие от жената

Сещам се за една мирна религия, която може да гарантира на жени, които виждат тормоз и агресия при всяко мъжко поведение, че никой няма да ги гледа или докосва.

дядo_star

Един колега - чех изчезна за 3 дни в Риад. Бил е задържан в полицейския участък за разговор с непозната жена на улицата. Не питахме, а той не разказа за преживяното по време на задържането.

Жалко, мислех, че е опипал коляното на Тереза Мей и се възхитих на постъпката му.

Spirit

А Жозеф Дол от ЕНП кога ще си подаде оставката заради опипания баджак на Фандъкова?

Фандъкова по телевизията я опипваше някакво пияно евростарче, пък не мрънка. На Боко любимата изпълнителка :) Стабилна отвсякъде :)

четете ли ,за едно коляно,а при нас за корупция и то колко сълзи и сополи се провлачиха !!защиитници от всякакъв вид и калибър !!!ако това стане в англия ,каво ли ще бъде.....

Тези не са в ред. Да свалят министър, на отбраната за деяние отпреди 15 г. ! Няма ли давност ? И какво престъпление е това ?

Ето какво се случва, според мен. Създава се шумотевица по разни сравнително маловажни теми без особена обществена значимост като секс (без прилагане на насилие), задявки и закачки от всякакъв характер, не много премерен език и т.н. Все някой политик, видна фигура, някаква важна клечка ще изгори. Впечетлението е, че и те са подвластни на закона, едни от обикновеното население са. Хората са доволни, че има справедливост. Нищо по-далеч от истината. Зад декорите на този мизансцен се случват истинските престъпления с отражение за много, много милиони хора.

Сексуалният тормоз не е маловажна тема за обществото. И не става въпрос само за неуместни подмятания. Никой не ти пречи да четеш новините за други събития или проблеми, но да омаловажаваш подобен проблем, само защото на теб никога не ти се е случвало, си е баш тъпо. А може и ти да си от онзи тип мъже, за които това си е нормално поведение. Утре и твойта дъщеря като я изнасили някой дето се е помислил за Господ и аз ще ти кажа, че тва не е нещо кой знае какво сега.

дядo_star

Не омаловажавам. Но това сега е кампанийно събитие и много прилича на димна завеса. А пък за приоритизиране на проблемите... Нека си представим какъв тормоз, включително и сексуален ще отключи разпалването на военен пожар. Което е една от разглежданите опции за близкото бъдеще.

А пък на данчето опипвача на морал ни учи от еврогейския:((((( Както се вижда всеки разбира морала по различен начин - данчето и дол като средство за облагодетелстване а този министър като нещо нерено..

Като говорим за опипване, сещате ли се за онзи епизод от сериала "Friends" ("Приятели"), когато Чандлер отива при отколешния шивач на Джоуи, за да му ушият паналон, и е скандализиран как онзи като му взимал мерките го опипвал по бедрата отвътре! И как Джоуи съвсем непринудено му казваше и го убеждаваше, че ... така се взимали мерките от шивачите! И когато Чандлър го загледа с недоумение, те се обърнаха за мнение към Рос, като Джоуи му каза: " Рос, кажи му, че така се взимат мерките от шивача!" На което Рос отговори: "Да, така ги взимат наистина! В ЗАТВОРА!!! :) Та сега се питам как Жозеф Доул ще обясни НАИСТИНА АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ И ВУЛГАРНО ОПИПВАНЕ НА ФАНДЪКОВА ПУБЛИЧНО И ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ И КАКВО ВСЪЩНОСТ ЯСНО ПОСЛАНИЕ ИЗПРАЩА ТОЙ С ПОДОБНО НАИСТИНА ВУЛГАРНО И СЕЛСКО (в лошия смисъл) ПОВЕДЕНИЕ! И как ще ни обясняват, че ТАКА СИ СЕ ПРАВИ В ОБЩЕСТВОТО И ТОВА СА СИ НАПЪЛНО НОРМАЛНИ НЕЩА, особено и дори и когато става дума за ... ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕС!!! Или да перефразирам един наш вицепремиер от преди време, за да съм напълно ясен: "Е.ати и (ЕВРПЕЙСКИЯ) СЪЮЗ(А), СЛЕД КАТО ТОЗИ МУ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ!"

кога ще подаде оставката..той направо ги прегръща и мачка без да подбира и кара наред ... жени, мъже, за него е се тая!

О, БОЖЕ ГОСПОДИ ..."не са отговаряли на високите стандарти, които налага неговият пост" ... гледайте филма по истински случай The Bank Job и ще Ви стане ясно колко са "високи" тези извратени стандарти! Смард и гнусотия! ... лъскави общества, а от вътре гнилоч и помия!

Цицерон: "O tempora, o mores" По повод статията и зачестилия "сексуален тормоз"...

На времето Елцин редовно щипеше секретарките и на никой не му правеше впечатление. Все пак друго е Президент да те щипва.

БРАВО,ТОВА ПОКАЗВА ,ЧЕ В РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ПОНЕ ЕДИН КОЙТО НЕ Е ПЕДАЛ.

Елцин отдавна не никой, но тярбав да споменеш думата руско или руски за да заработи...нали!

Хубаво е, че българинът всичко обръща на майтап, ама дали може да забележи разликата? Тази която прави ние да сме начело на една класация, а те на друга. Весело ли ви е, драги сънародници? ХА ХА ХА ХА, драги сънародници

ББ е много срамежлив, той такива неща не мож направи, мож САМО да гледа.

Като прочетох заглавието на тази статия и погледнах снимката знаете ли за какво се сетих? От паметта ми изникна онази снимка, когато онзи високопоставен френски селянин (той самият така се окачестви, между прочем), който е начело на ЕС (името му ми убягна, някой да помогне:) ), бе на посещение в България и се срещна с Бойко Борисов и Фандъкова и ЖУРНАЛИСТИ И ФОТОГРАФИ ГИ БЯХА ЗАСНЕЛИ КАК СА СЕДНАЛИ НА ЕДНА ПЕЙКА ПРЕД НДК, като ОНЗИ ФРАНЦУЗИН БЕ ПОСТАВИЛ НЕБРЕЖНО РЪКАТА СИ НА БЕДРОТО НА ДАНЧЕТО ФАНДЪКОВА, КОЯТО СЕДЕШЕ МЕЖДУ ДВАМАТА, А ДАНЧЕТО И БОРИСОВ С ЕПРАВЕХА НА РАЗСЕЯНИ! И питам - Е, И ЗАЩО И ТОЗИ СЕЛЯНИН НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА? И ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ КАКВО ПРАВИ И Е НАПРАВИЛ ТОЗИ? Защото - да продължа мисълта си, СЛЕД КАТО ТОЗИ СИ ПОЗВОЛЯВА ПОДОБНО НЕПРИЛИЧНО ПОВЕДЕНИЕ ПУБЛИЧНО, НАЛИ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ КАКВО СТАВА "зад сцената"? Помнете ми думата, рано или късно ще гръмне поредния скандал и около този селянин, защото този наистина е селянин! И после се чудим защо нещата не вървят в ЕС!!!

Ааааа, знаем ги ние журналистките.Помните ли онази, дето взимаше интервю от хърватския президент ако не се лъжа и беше без гащи.После магарето виновно, че скъсало синджира.Айде стига с тези изкуфели феминистки от дира бе.Никой не се вързва и по една такава тъпня е нормално на ден да се погъбаркаме.Ама някой лигави кифли се вземат на сериозно.

Явно нещо не се разбираме и някой от нас изобщо, ама много не е в час! Има си място и време, и начин за всичко! И това, че си прост и не вдяваш не означава, че и другите трябва да са (сме) такива! Тези или други ако искат да си се обарват колкото си искат, да се чукат, ближат, ...НО СИ ИМА ВРЕМЕ И МЯСТО! И НАЧИН! Но ако не ги знаеш и разбираш тези неща досега няма смисъл изобщо да ти ги обяснявам! По твоята логика ако някоя девойка вземе и се съблече пред НДК-то посред бял ден, това ти дава право веднага да си свалиш и ти гащите и да я изчукаш ли, бе лумпен! Много е вярно, че когато си прост, това е за цял живот, очевадно!ю Ами дай тогава всички и навсякъде да започнем да опипваме всяка девойка или жена, която ни се струва, че дава някакви аванси или може да мине номера, а? Значи понеже някаква си овца като журналистка си свалила гащите, защото толкова й е акъла или е искала просто да привлече нечие внимание и не знае друг начин, или просто е жадувала за няколкото секунди слава и внимание, някой пред нея да вземе и да я изчука там по тази логика, а?

Срамът е за Бойко Борисов в тази ситуация като мъж е станал свидетел на подобно опипване на Фандъкова и нищо не е направил. Фандъкова едва ли някога ще подаде жалба срещу него, защото ще я обвинят нея, че едва ли не се е предложила. Е тва му е тъпото в подобни ситуации. Като жена хем ти иде му фраснеш един, хем нищо не можеш да направиш, щото тебе ще те изкарат виновна. А Бойко кво е спал там или по-добре да не се обаждаме срещу шефовете и да използваме жените като примамка.

"сексуален интерес"!?!? към кого е безопасно да го насоча? Моля, помогнете ми!!!! Help!!!!!

Ти така ли си изразяваш сексуалния интерес - пускаш ръце на жените където ти падне и после някой дикпик да е напълно осведомена какво изпуска?

Тъпия инглизин. Шапкаря радев ходил чак до Бургас години наред да решава дадачите на палавото деси, ма на издигна се до президент, тъй де на оная му работа е , че изневерявал на половинката си. Опс тъй де решаал задачки начи.

Амчи не я барал по коляното, ми направо минал на дупето.

Прияло му се крехко агънце на британеца! Гиди перверзник...!

Боже какъв извратеняк! Налетял на женско! И министър на отбраната при това, с толкова класни момци на подчинение. Ега ти и урода!

Интересно, а като как да коментираме поведението на президента на Европейската народна партия Жозеф Дол, който преди три години пусна ръка върху бедрото на Йорданка Фандъкова, докато седеше до нея на пейка при Лъвов мост и под одобрителния поглед на другаря Борисов!?

Между другото, този е положил ръка ниско, в самата основа на коляното, Дол направо си опипваше Фандъка от вътрешната страна на бедрото при това доста по-високо.

между другото, това ли е истинската снимка, или е 'stock image'?

Ооо, така ли било? Ами аз сега се сещам по този повод, че навремето когато бях студент още преди 30 години, една хубава колежка ми отвори ципа на панталона. Не този, главния, а на крака имах джобче с цип. Не знам защо го направи, нямаше причина. Това значи ли че съм бил подложен на сексуален тормоз? Питам, щото досега не съм знаел?

Пък после жените що викат: -Тези мъже станали много пасивни, трябва ние да ги сваляме.

Човек да го е страх да си поиска. Боже какви времена настанаха.

Трябва да кажете какво точно искате, набързо, за малко, за един час, за 10 години за винаги. От това ви е страх всъщност.

Наистина! Все пак друго си е да те налази някой направо в градския транспорт за добро-утро. ей такива инициативни мъже най-обичам. Още не му знам името и той вече си търка тялото в мене. Дай Боже такива инициатори и на тебе да ти обърнат внимание, да ти светне деня/

Вместо да се огледат, че падретата( поповете) при католиците нямат право да се женят и прибарват момченцата да задоволят нагона( КАТО ФАБРИКУВАТ ПЕДЕРАСИ ) , те гледат кой е барнал коляното на тази при която интоицията, му казва, че ще стане работата.

Това па, ако и опипа нещо друго, не знам що че стане....:)

По-добре да назначават за министри евнуси. Че както е тръгнало ще барнат кралицата за глезена. Маскари с маскари.

Ако си хетеросексуален,това е недостатък и пречи на кариерното развитие,ако обаче си гей,е огромно предимство.

Така е. Обърна се палачинката. Пеперасите са овъзмездени за толкоз години тормоз. Те са вече напълно реабилитирани и отново поставени на пиедестала като в древна Гърция. Връщаме се към класиката! Към великата култура! Всеки, който не е гей е потенциален сексуален престъпник.

Стига вече,бе,тези грозотила вместо да са благодарни,че някой ги забелязва,те ореваха всичко-тя се снимала пред цал свят по цици в корсет,голЕЕЕЕмо чудо,че я докоснал по коляното,изгубила девствеността си!

Какво значи "забелязва", бе Хой? За тя работи се трупат точки първо и после се пита: искаш ли, не искаш. Хайде, като си толкова мъдър, обясни защо в България не е имало сифилис допреди 20 век?

Дядото

Не може пич! Вече не може и да питаш. Не може и да намекваш. Не може и да поглеждаш даже. Това е сексуален тормоз! Можеш само да се правиш на разсеян и ако ти предложат пред поне двама свидетели, можеш да го направиш пред поне двама свидетели с нотариална заверка на показанията. Аз затова си смених ура за ишка - хем по-компактно, хем по-леко, хем да не могат да ме барнат за сексуален тормоз.

На фона от демонстрираното от англичаните на Слънчака, този министър е образец за благочестие и висок морал... За какъв дявол тогава си подава оставката?

Според мен това изречение би трябвало да изглежда така: На фона от демонстрираното от министъра на Слънчака, този англичанин е образец за благочестие и висок морал...

Всяко чудо за три дни и на това ще му мине модата. Иначе нашият народ традиционно е бил скромен: момите и момците са се хващали на хорото "през кърпа", за да няма опипване. Какво е "дереджето" сега, кое е дошло от Москва и кое от Вашингтон - оставям на политизираните коментатори във форума да отсъдят.

Това е също в програмата,да се стресират нормалния и естествен флирт между мъжа и жената и да се насърчи нещо друго,което е неестествено

Човека я докоснал без да иска и за да запази честа и достойнството си подал оставка. Браво! Тука у нас им го казват в очите, Кум гейт, Суджук гейт, КТБ гейт, Шиши гейт, Тиква гейт, Курнислав гейт, Далавери Симеонов гейт, Болен гейт, Диган гейт и сякаш тези хора са глухи също като Цаца гейт. Ма накрая май ще трябва да вземем сопите и да им отпушиме ушите на наще хубостници.

Да бе, все сте взели сопите. Турчолята 500 години са ни клали и евали, докато накрая се намерили една шепа луди глави, и разумното мнозинство набързо ги предало, ти сега от скапаната си, но вносна таратайка, от кирливия, но в София апартамент, с мизерната, но стигаща за смартфон на още непроговорилото отроче заплата, направо те виждам как си вдигнал сопата.

Може да пишете каквото искате за британското правителство.

Но не и за...

Ако беше опипал х*я на някой колега сигурно щяха да го оставят и наградят.

loyola

Да видиш пък какво опипване пада всеки ден в 280 ... направо не е истина. Вече никой, пътувал по тази линия не става за английски министър...

При нас може ли да се случи за такова нещо да си тръгнеш...не простотията ни -е голяма

Антон Кутев е бил брутално обарван по задните части от Дража Вълчева като млад тимуровец!

БРАВО,ТОВА ПОКАЗВА ,ЧЕ В АНГЛИЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИМА ПОНЕ ЕДИН КОЙТО НЕ Е ПЕДАЛ.

имаШЕ и подаде оставка.

Аз ги събличам с поглед. Да си подавам ли оставката?

а путин целува момченца по корема