ОП: Това не е първият гаф на Жаблянов

Макар, че това не е първи гаф на депутата от БСП Валери Жаблянов, само партията столетница може да го изтегли от мястото му, което заема, смятат патриотите.

Обратно в новината

Коментари - ОП: Това не е първият гаф на Жаблянов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛУПОСТИ !!!!!!!!!! Това не е гаф ! Това си е самата истина и то казана много меко и дипломатично ! ЗАСЛУЖАВА АДМИРАЦИИ !!!

Не е никакъв гаф а самата истина защото явно такива като вас нямат време от далавери да прочетът историятъа и да видят кой и как създава този съд и за какво точно са наказани престъпниците.. Жалка история сте властниците ама поне по интелект си пасвате с ментора си..

Делян и той си подаде оставката. Е после бързо я изтегли, като видя, че ще му я приемат...

срещу пълзящия сега посткомунизъм в противовес на тези които хвалят и възвеличават и искат нов Народен съд да ограбят бизнеса и имотите на "сегашните фашисти" от ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ,а защо не и "ВОЛЯ".

БСП-извън закона.БСП-извън закона;БСП-извън законаааааааааааа!!!

НЕЗНАМ КАКВО ПРАВИТЕ В СИРИЯ АМА ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТЕ БАРНЕМ В БЪЛГАРИЯ !!! ЧЕ СИРИЯ ЩЕ ТИ СЕ ВИДИ МАЛКА ПРИКАЗКА ОТ 1001 НОЩ.......... ДАЙ МАЛКО ИНДИКАЦИЯ КЪДЕ ДА ТЕ ВИДИМ И ДА НАПРАВИМ ЕДИН РАЗБОР НА НЕЩАТА

НАЙ-ДОБРИЯТ КОМУНИСТ Е МЪРТВИЯ КОМУНИСТ!

са известни. НА ЛУКОВИЯ МАРШ. Не се притеснявай, няма да има ИЗРАЕЛСКИ ДРОНОВЕ. ПУСНЕТЕ САМО МУЗИКАТА НА ВАГНЕР и ще видите , че има и други по елегантни начини за въздействие. ЧАКАМЕ ВИ НА ЛУКОВИЯ МАРШ.

ЩЕ ДОЙДАТ ДА ТЕ ПРИБЕРАТ И ТЕБЕ.

ПАМЕТНИКЪТ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕКРЪСТЕН НА ПАМЕТНИК НА ОТСТРЕЛЯНИТЕ ВАГНЕРОВЦИ И КУМУНЯГИТЕ ЩЕ ХОДЯТ ДА СЕ КЛАНЯТ НА ЖЕРТВИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ДРОНОВЕ, ХАХАХАААА

ХУБАВО ЧЕ ИМА ХОРА КАТО ЖАБЛЯНОВ ДА СЕ СЪБУДИТЕ НЕЩАСТНИЦИ! БСП НЕ Е ШАВРАНТИЯ ДА СИ МЕНИ ПОЗИЦИТЕ ! ДА ИМА ТАКЪВ ЗАКОН И ТОЙ Е ДЕЙСТВАЛ!СЕГА ИМА ОЩЕ ПО-ЛОШИ ЗАКОНИ И ТЕ ДЕЙСТВАТ ! ВСЕКИ ОТ ВАС В НС ДА СИ НАПИШЕ ДО 9 - ТО КОЛЯНО РОДНИНИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ!!!! КАКВИ ПРЕДАТЕЛИ СТЕ!!! КАК ВСЕКИ ОТ ВАС ИМА РОДНИНИ ПОСТРАДАЛИ ОТ ФАШИЗМА И ОТ ШУБЕ ДА НЕ СИ ЗАГУБИТЕ ПРЕВИЛЕГИИТЕ СЕГА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С ОБЩИ РЕШЕНИЯ НА ШЕПА ПРОСТАЦИ ОТ ГЕРБ... КАКЪВ ЧОВЕК Е МЕТОДИ АНДРЕЕВ,АН.ТОДОРОВ.ГЪРНЕВСКИ ЕДНИ ДОЛНИ МАЗНИ ОГЪЗЕНИ ПОДМАЗВАЧИ...ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НИСКО Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРНЕВСКИ В ПЛОВДИВ??? ТОЙ Е ПРОСТО ЕДИН СЕЛСКИ ИДИОТ И ХОРАТА НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАК И ЛЮБЕЗНИЧАТ ОТ КУРТОАЗИЯ......

КОМУНЯГИТЕ СА В ПОТРЕС ОТ МАСОВОТО ОТСТРЕЛВАНЕ НА РУСНАЦИ В СИРИЯ. ИЗПУСКАТ СИ НЕРВИТЕ, ХАХАХААААА

на комуниста ИБВА РУТИННО ВСЕКИ ,КОЙТО НЕ Е С НЕГО И НЕ МУ СЛУЖИ !!! Нагледахме му се 50г. !!!!

ХИЧ АМА ХИЧ НЕ Е ГАФ! ЖАБЛЯНОВ ЦЕЛИ ВИНАГИ ДЕСЕТКАТА ! КАТО КАЗВА ИСТИНАТА! ДОКАТО ПРОСТОТИИТЕ НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СА ПРОСТО ПРОСТАШКИ ИЗЦЕПКИ ! СЕГА КАТО СИ ОТЗОВЕТЕ КРЕТЕНА ЩЕ НАПРАВИТЕ ДОБРО!НО ЖАБЛЯНОВ НЯМА ДА НАПУСКА ЩЕ СТОИ И ЩЕ ВИ КАЗВА ИСТИНАТА..... ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ..... АКО ТРЯБВАШЕ ДА ВИ Е УГОДЕН ЩЕШЕ ДА Е ОТ герб СЕГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ЧЕ НЕ ВИ ОСТАНА....

на комуниста ИБВА РУТИННО ВСЕКИ ,КОЙТО НЕ Е С НЕГО И НЕ МУ СЛУЖИ !!! Нагледахме му се 50г. !!!! Каква е разликата между убиец фашист и убиец комунист ?

Вече режем главите на комунисти в Сирия. Тука първо ще отрежем главата на Иван Газдов изрода.

грешка, Николай Газдов изрода, хахахаааа

А този говорител на ОП Веселинов, можели да смята. Явно не понеже говори глупости. Хайде да му се публикува биографията.

Тая червена пасмина я оправя само закона за защита на държавата (ЗЗД) и то изменението и допълнението от IX.1941г. !

Аз ви оправях вас, и пак ще ви оправям. Че свинското на пазара намаля, а се търгува.

преди тва и такива като теб са ги оправяли па после ревете по 100 години

Извинявайте, но не е сериозно фризьорките и Тома Биков от Герб и някакви кръчмари псевдопатриоти да коментират историята. Профанизирането на темата не е в интерес на жертвите.

да се премахнат паметниците на съветската армия окупатор

Крайно крайно, колко да е крайно? До следващото идване на руснаците ли?

руснаците ще дойдат малко след като дойде комунизма приятно чакане

когато вицето лобира открито на протести , а това което каза Жаблянов е историческа истина!

Червената пасмина от национални предатели коминтерновски мандрообирджий поставени на власт от армия окупатор изби без съд и присъда 30 000 българи и с труповете на мъчениците избити по лагери и затвори хранеше прасета

Те ли ти попречиха да научиш правилото, че в множ. число не се пише й накрая?

светлият комунистически мозък жаблянов да обясни защо убихте АНТИФАШИСТЪТ никола петков???

Щото той и чърчил измислиха "народния съд";))))) ....ама чърчил, мамка му и прасе---беше далеч!:)))))

няма да е лошо да се научите да четете! попитах за никола петков който беше антифашист и дори помагаше на георги димитров при лайпцигския процес

Такана нареченият професор станисляв станилов се пишеше комунист и беше в редколегията на в-к "Нова Зора"!:))))))) ...откъдето го изхвърлиха кат мръсен парцал, когато засмука пишката и кинтите(докато ги имаше) на Болен Лидеров!:)))))) Та въпросния "патриот", освен деменцията има и сребрелюбие!:

Сега в Сирия изтребват наследниците на поробителите на България. После ще дойде ред на наследниците на помагачите им тук.

Изтребват, ама платените кучета на западняците. Само при Алепо бяха убити над 70, платените медии мълчат.

след като има пишещи тук които се гордеят ИЗРОДИ като газдов нали няма да се учудиш че ще се появят други които евентуално ще пишат за рязане на глави на комунисти щото ако газдов вие знамето...

Това което се случва в момента след интервюто на Борисов. Слешайте БНР. Президентът Радев задава въпроси на Борисов за връзки с Пеевски... Отговаря му за взаимоотношенията им. Мълчание по сайтовете,мълчание.

Докато на се махнат паметниците на съветската армия окупатор нищо добро не я чака България

Няма начин да се махнат, защото са издигнати в изпълнение на международния договор за капитулация на България, която е уви, на страната на победените фашистки държави. Между впрочем Жаблянов няма гаф, казал е истина. Истерията е да се прикрие нещо друго, пак "сделано от Герб" съгласен съм.

Ти не си кон, а просто малка послушна кобилка съгласна на всичко. Е да, троянска кобила, но все пак кобила.

БКП е обявена за престъпна със закон от 5 май 2000 година

Има си хас фашисти на власт да не обявят БКП за престъпна. То и преди 9-ти беше същото. Затова дойде и 9-ти.

ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ, ПРЕКАЛЕНО БЛИЗО ДО РУСИЯ И МНОГО ДАЛЕЧЕ ОТ ГОСПОД!!!

фашизмът и комунизмът са обявени за престъпни със закон който ги пропагандира би трябвало да бъде санкциониран! безпомощните глупаци от БСП и ОП се опитват да ни връщат в миналото за да се бият с фашисти и турци за да има смисъл от жалките им организации защото съществуването им е нелогично в 21 век!

Лицемери и конформисти! От какво се засягате? От това, че бавно, но сигурно идва време за нов Народен съд ли? Ами всъщност това издава, че има за какво да се страхувате!

Това гаф ли е, господин Веселинов? Ха сега обяснете, ЗАЩО ПОЗИЦИЯТА НА ЖАБЛЯНОВ Е ГАФ?! Много сте зле! Поне се разровете малко и почетете, кога, как, по чие настояване е бил създаден Народния съд! Има международни норми и изисквания за това господин Веселинов! Във всички европейски страни попаднали под хитлеристка окупация има такива трибунали! ХА СЕГА КАЖЕТЕ, ЗАЩО Е ГАФ?! Какво невярно и обидно е казал Жаблянов?! Или искате и той да говори абсурди, че Народният съд е нещо незаконно?! ЧЕТЕТЕ ГОСПОДИН ВЕСЕЛИНОВ, ЧЕ Е СРАМНО ДА ИМА ДЕПУТАТИ, КОИТО НЕ СА СЕ ЗАПОЗНАЛИ С ПРАВНИТЕ НОРМИ, А СЕ ИЗКАЗВАТ! НЕПОДГОТВЕНИ! ПРИ ТОВА СЕ НАРИЧАТ ПАТРИОТИ! КОЕ ВИ Е ПАТРИОТИЗМА? ОНЕВИНЯВАНЕТО НА УБИЙЦИТЕ НА ДЕЦА И РЯЗАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ГЛАВИ И НАБУЧВАНЕТО ИМ НА КОЛ? ТОВА ЛИ?

Той още не е разбрал, че НЮРНБЕРГСКИТЕ ЗАКОНИ действат и в момента. ВАГНЕРОВСКИТЕ ФАШИЗОИДИ БЯХА ЗАКАРАНИ КАТО ТЕЛЕТА В СКОТОБОЙНА ЗА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ОТ ИЗРАЕЛСКИТЕ ДРОНОВЕ. Скоро ще има нов ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ, много по страшен от миналия. ОСТАВАТ НЯКАКВИ МЕСЕЦИ.

За това ли им плащаме заплати? За да влизат от скандал в скандал и вместо да работят за народа и държавата, непрекъснато да ни занимават със себе си? Всяко следващо НС е все по-негодно, но все по-самодоволно и охранено. Две години мандат за депутат и - ВЪН! Засега само Нинова има смелостта да го направи и реакцията не закъсня - беше наречена г-жа Лъжа, макар, че досега не сме чули нито един аргумент, доказващ, че нещо е излъгала. За разлика от друг, доста хлъзгав политик, който може да говори и върши каквото си поиска, но него нищо не го лови.

Наистина ли забравяме, че сме съюзник на фашистка Германия, че обявяваме война на Англия, САЩ и Франция, че приемаме закона за защита на нацията, че сме осъдени да плащаме милиони златни левове репарации и т.н., и т.н., и за това да няма осъдени. Каква наглост?

Явно е угодно да се забрави.

Шилo

И викаш виновните за това са виновни близо 11000 човека?!?!?! И 2730 заслужават смърт, а 1921 - доживотен затвор???? За избитите без съд и по лагери да не говорим.

gaga@dir.bg

Що, малко ли ти се виждат? Ми - толкова са. Те и сега са толкова фашистите. От 7 милиона.

За периода 1923 - 1944 г. ККомунистите избиха стотици българи, много генерали / по-най терористичен начин. причаквайки ги пред домовете им / 135 души в църквата Св. Неделя -много генерали . Така наречените партизани саТЕТЕРОРИСТИ - България е с ЦАР и Парламент а тези терористи искат да свалят правителството с оръжие по заръка на Москва !!!!!!

Когато германците съсдават Гетапо, познай от кои вземат опит. От трета секция - ескадрона на смъртта на Цанков. Горд ли си сега? Прословутото Гестапо взема методите на трета секция на България.

Жаблянов е напълно прав.Решението за съд на победените е взето от тримата големи.Така се прави след всички войни.Победителят не го съдят.Друг е въпросът колко са били невинни някои.Сигурно станали грешки.Така стана и след 10.11.1989 г.БСП трябва да защитят Жаблянов.

Какви са тези патриоти?! Това са чисти бетонджии - кой искаше да се бетонира Пирин, кой иска да се бетонират земеделските земи?

Президентът Радев коментира снощното интервю на Борисов и още други въпроси....В сайтовете ни звук ,ни стон. Зелените с интервюта по снощното интервю на Борисов и излизането на името на Цеко Минев... в сайтовете ни звук ни стон. Данданията с Жаблянов,не е по-важна от това което се случва в държавата.

и новината, че още 15 ИХТАМНЕТИ са дали фира при взрив на оръжеен склад в Сирия. Или са дали фирата още на 7-ми, па сега тук 15, там 20, докато докарат бройката до 217.

ЖАБЛЯНОВ КАЖИ ИМ ИСТИНАТА НА ФАШИСОИДИТЕ И СОРОСОИДИТЕ НИЩО НЕ Е ИЗБИТО ЩОМ ТОЛКОВА СТАМБОЛОВИСТКА МЪРША ИМА ОЩЕ

абе какво сте се хванали за шепа стамболовисти, при положение, че всеки втори е комунистическо-бандитска мърша? Вонята е от тях, не от стамболовистите.

Това не е гаф! Това е отстоявана правилна позиция! Този народен представител не се върти, като фурнаджийска лопата, каквито има в изобилие в НС, а защитава с достоинство своето разбиране и брани историческата истина! Без коварство и подлизурство! Праволинеен и искрен, неоцапан политик!

Жаблянов е казал нещо от което много боли,но истината е такава!От истината винаги боли много и ще трябва да свикваме с това -за всички българи ще бъде полезно!

Се натяга, за да бъде забелязан от руските си господари, които да изхвърлят Нинова и да го сложат него начело на червената шайка. Обаче с него като вожд, смъртта на столетницата ще дойде скоропостижно. Засега само се гърчат.

Историческата перспектива на червените е социален аутсайдер комунист убиец

най-много болни мозъци и промити тикви има в партия оп и сие, боже , до къде я докарахме, да ви четем гнусотиите..., а нещо за симеонов, волен да се изкажеш мили ми патриоте, националисте

Гаф е участието на Обединени "патриоти "в правителството на ГЕРБ ...и изказванията на Жаблянов отговарят на истината ...Жаблянов е този ,който бих искала да видя на мястото на Караянчева ...

еми хващайте се тогава за шмайзерите и в гората да крадете мандрите... след 3 години ще дойде червената армия и ще ви направи шерифи да колите и бесите де що видите.. След още 2 като вземете отново страха на хората ще си изберете собствени депутати за целият парламент и ще си турите Жаблянов за началник. Па и още един народен съд ще си направите... стратегията е отиграна вече няма нужда да измисляте нищо ново.

Не мога да приема, че в малка България е трябвало да бъдат избити 200 пъти повече хора, отколкото в Хитлеристка Германия." Това е такава простотия, само глупаци могат да й повярват. В Германия е имало отделни процеси и съдилища! Тук ми говорят за осъдените само от един и се мислят за много хитри.

Жаблянов е казал една истина! Жалкото е, че партията му не застава зад него и не вади аргументи, с които историческите архиви изобилстват в защита на текста му! По-вероятна е версията, че Жаблянов ще стане жертва на вътрешни в БСП боричкания за власт в Партията и в НС!!