Коментари - Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно | Днес.dir.bg

Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно

Зам.-главният прокурор Валери Първанов няма да подаде оставка, както го призоваха родители на загинали деца при пътни произшествия.

Обратно в новината

Коментари - Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно | Днес.dir.bg

Коментари

Нагъл шопар! Да изчезва веднага от прокуратурата!

кой те е разбрал грешно бе,боклук миризлив?давай си оставката!

Мисля че боковистите е крайно време да разберат че света не започва от тях нито тяхното "слънце" ще съумее да "изгрее от запад"...Но нали вече 3 години управляват на принципа "лошото на предишните е добро за нас"

Нищо лошо не е казал човека, т.е. всичко което е казал е вярно - само дето не е преценил нито аудиторията, пред която говори нито аргументите си. Мисля, че главния е по-нагъл и от зам.главния - сигурно и затова е Главен!

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ СМ,ЪД.ЬО!

Не е лесно и да си толкова просТ..

Защо яростно защитавате ББ и ЦЦ когато ви нагрубяват и после се извиняват а сега искате оставки???С двоен аршин не се мери за да има справедливост...Както за Боко така и за Валери и като го разберете ще се научите че когато някой протестира и иска оставки да заставате зад него, за да има кой да застане и зад вас..

В ТОЗИ МОМЕНТ ,КОЙТО ВСЕ ОЩЕ ПОДКРЕПЯГЕРБЕРАСТИТЕ,ИЛИ Е СУПЕР И МЕГАБАЛЪК , ИЛИ Е ПЛАТЕН ПУБЕР И ПЪПКОВЕЦ; ОТ ЦК НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ ... ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМЕ ,НИЕ ,ПО- ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ...

АРОГАНТЕН ДЪРТАК! СРАМ ЗА ПРОКУРАТУРАТА, отивай си на село за да не ти гледаме наглата мутра

Думите на този охранен шопар,съдържащи само наглост и безсрамие,нямат никакво двояко значение,а точно,едно към едно,означават това,което е казал.Тридесет и три години е плюскал държавна заплата и рушвети,няма как сам,доброволно,да подаде оставка.Това трябва да направи шефът му и двамата ,заедно, да се хванат за ръце и да си отидат доброволно и позорно!

Нищо старо не е забравил, нищо ново не е научил...Интересно, първите 10 години как е бил в системата, ако не е бил партиен член?!

пий от мене едноуиски първанов браво на тебе

КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО СИ БЕШЕ ДАЛ ОСТАВКАТА, ДА АМА НЕ, СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ СА ТАКА - НЯМАТ МОРАЛ.

Нямам спомен от последните 22-23 г. български политик да е подал оставка дори след очевиден гаф. Моля, някой да ме поправи, ако греша.

банално "измъкване от положението".... завалията не НЕ БИЛ РАЗБРАН.... Ами говорете на български... защо говорите само под знака на парите......

Да се маха, не го ли е срам?!?!?!?

Не ни устройва извинения. Те са фалшиви и лицемерни. Освобождавай поста за кадърни хора! Нямаш място в прокуратурата - това е държавно обвинение а не адвокатска колегия на убиици.....

Този човек е баща? Не може да бъде. Сигурно или се подиграва, или нещо греши. Как ли тогава се държи към децата си? А и интересно, защо не иска да си отиде? Като не му се работи явно това, за което е определен, поне от изявленията му така изглежда, защо да не си отиде вместо да се мъчи и да пречи на нормалното протичане на работата.

На това комшийте му казват "гьон сурат". Може да е добър специалист, но след подобно изказване на запад да са го пратили в 9-та глуха. Жалко, че в България никой не отговаря за думите и действията си.

Да сте чули комунист да си подава оставката!?Те са свикнали само с ритници да напускат. И тоя червения Велчев така ще си отиде...въпрос на време е...защо съдебната система е ялова...от такива червени боклуци

Един келеш и един наглец , както всички помиари от това правителство ... Имали още заблудени майки ,които даим течат лигите по тояи подобнитена него грозници и квазимоди като боко тиквата .. женки ,или севразумете и харесвайтенаистинакрасивите мъжекато брат пит,антонио бандерас , енрике и хулио иглесиас , или дяволите ще ви вземати ще си останете сами . Мутри като Багата и Боко Тиквата са демоде в цял свят ......

Е по по лека бе другарко, този не е от правителството, той е от вашите първанови магистрати.

Глупако Руменеееееееееееее ,само чалгаджийките и мутреските харесват такива нискочели примати и маймуноподобни като боко тиквата,никойдруг .. аре чалгата,мутрите ,мутреските на подобаващото им място, да не казвам къде ,щото ще ме баннат .

колко си зле. Ти си от ония елементарно устроени организми, които само чакат да плюят по някой и то поради простата причина, че са изключително некадърни. Прокурорите не са от правителството, драги ми смехурко. Провери, преди да се пъчиш с глупостта си!

лУЕЛУЕЕЕ ,КОЛКО СИ ПРОМИТ ГЕРБЕРСКИ ВОЗЪК ... Само чалгаджийките и незад...ните женки харесват все ощетова правителство , защото застаряващата мутра ги е обсебил - елементарви женки- тип мутрески ... Еднауважаващасебе си жена- красива и интелигентна , не би хвърлила и сопола с извинение пред такава застаряваща и грозновата мутра , като вожда на герб .

от НЕГРАМОТНИЦИ като ТЕБ!!!

БОГ ДА ПАЗИ ОТ ЧАЛГАДЖИИ И МУТРИ КАТО ТЕБ . ... АМИН ...

Ludiamaus

Скъпи другарю, зам главен прокурор В. Първанов, длъжността, заемана от Вас, е такава, че всичко казано от Вас трябва да е ясно и категорично. Да е нудвусмислено и предизвиква негативизъм. В случая това не е така. Предизвиканата болка и гняв в родителите, претърпели загуба, от казаното от Вас говори, че не сте достатъчно подготвен за заемане на длъжността, което от своя страна изисква да освободите поста за друг, който може би ще отговаря на изискването. Така че, както пееше онова момче "Няма не искам, няма недей.." Подайте си оставката. Това което Иванчо не научи като малък, дядо Иван няма да научи никога. Идте си с достоинство

Подай си оставката мръснико.Бъди мъж поне малко-страхливо комунистическо говедо.Ако зависеше от ББ досега да те е изритал...но нали и шефа ти от същото комунистическо котило...за вас оставка е нещо непонятно

Пълен калъф...

Аааа, как ще подаде оставка, бе. Че нали това са постове само за най-големите изроди. България е това, няма шега!

Някой очаквал ли е този наглец, да си подаде оставката. На колкото по-висок пост си, толкова по-голям циник си. ПОЗОР!

Тези хора трябва незабавно да си ходят- не може да плямпащ каквоот ти хрумне, пълни глупости и да си ароганетн и след твоа да върдиш , ч ене си разбран. Крайно време е някой да си ходи за зле подбрани и обидни, не морлани изказвания. Подир дъжд качулка- все с мъмрене ли ще става и така до следващата глупост. Смешник, заплатата ти я плаща обществово и очаква адекватна защита на общ. интерес , ане малоумни оправднаия. Уволнее този нещастник...

не намирам, че прокурора е чак толкова виновен, при положение, че на практика това което казва е истина. нали за тове бе промене закона бе въведана съкратената процедура, а аз не разбирам защо тя се прилага и когато има смъртен случай след употреба на алкохол. АМИ ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ТЕЗИ КОЙТО СА ПРИЕЛЕ ЗАКОНА.

Истина е чичо, но това е истина благодарение на него.. а би трябвало наказанието да не зависи от липсата на места в затворите, а от съвсем други неща. Явно негова е отговорността за тази каша.. така че.. време е да си ходи

един наглец.

Не го ли виждате каква пиянска физиономия има, какво очаквате от един алкохолик

Единственото извинение, което може да поднесе на родителите, а и на цяла България за думите си е като подаде оставка. Всичко друго е ала бала.

МРЪСНИК!

Малко повече толерантност. Какъвто и да е, той в момента е зам. главен прокурор. Трябва да има респект и уважение към институциите. Всеки човек греши. Да не би американските, английските или други прокурори да са непогрешими. Или забравихте, че бивш главен прокурор на Великобритания, е адвокат на Трактора? Представям си, ако наш бивш главен прокурор му стане адвокат, как ще реагирате!Толерантност и уважение към институциите на държавата.

Пич, от много толерантност сме на тоя хал. А тоя като му прегазят на него детето, дали пак така ще говори?

Я да видим дали щеше да призоваваш за толерантност ако този беше от хората на ББ - с парцалите щяхте да го изядете, комундета мръсни.

Какво толкова лошо е казал човека а???

Ludiamaus

дА! Човека си се изказа професионално !!! А родителите искат кръв - а тя ще върне ли децата им???

Г-н Борисов, настоятелно Ви моля да си ревизирате дългата скамейка от кадри, че с тези втория мандат ще го гледате през крив макарон!

Скъпа ми, необразована девойко. Пиша ти бавно, за да ме разбереш правилно - прокурорите не са от правителството, така че грешката е в нечий друг телевизор...

Прекалено буквално си ме разбрал. Затова, отворко, сега ще ти го рекна така: наясно съм с нещата, но ще мине време и ще дойдат избори и ТОГАВА, отворко, тези майки ( и не само те) гласувайки, ще се сетят, че този е бил ЗАМ.ГЛ.ПРОК. по време на правителството на Борисов! И за Калинка ще се сетят, и за НелитУ, и за Николова и за.... и тогава, любителю на детайла, втория мандат ще стане химера!

Поредният партиен номенклатурчик от БСП-БКП, коъто показва дебелоочието си. За съжаление този ББ не може да го уволни. Нито да му "направи предкложение, на което да не може да откаже". Ето затова прокуратурата не ще да мине към изпълнителната власт - така са си добре - правят си кавото си щат и нищо. Ето каква е разликата от кадрите на БСП и на ББ. Когато някой от ГЕРБ сгафи, даже и за нещо много малко си заминава. А гафовете на комундетата никой за нищо ги няма. А ние искаме съдебната система да си върши работата! За което й се плащат едни доста добри пари, между впрочем. Няма как да стане - ще продължават да бъдат арогантни към жертвите и да си пият пиенето с престъпниците. А докладчиците от Брюксел - да го духат.

късно е скъпи....щом за 33 години не си разбрал- време е да си ходиш!

Май нещо 33 години си посветил на нещо друго... Изродил си се мойто момче

Коментари - Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно | Днес.dir.bg

Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно

Зам.-главният прокурор Валери Първанов няма да подаде оставка, както го призоваха родители на загинали деца при пътни произшествия.

Обратно в новината

Коментари - Валери Първанов няма да подаде оставка, разбрали го погрешно | Днес.dir.bg

Коментари

Нагъл шопар! Да изчезва веднага от прокуратурата!

кой те е разбрал грешно бе,боклук миризлив?давай си оставката!

Мисля че боковистите е крайно време да разберат че света не започва от тях нито тяхното "слънце" ще съумее да "изгрее от запад"...Но нали вече 3 години управляват на принципа "лошото на предишните е добро за нас"

Нищо лошо не е казал човека, т.е. всичко което е казал е вярно - само дето не е преценил нито аудиторията, пред която говори нито аргументите си. Мисля, че главния е по-нагъл и от зам.главния - сигурно и затова е Главен!

МАХНЕТЕ ГО ТОЯ СМ,ЪД.ЬО!

Не е лесно и да си толкова просТ..

Защо яростно защитавате ББ и ЦЦ когато ви нагрубяват и после се извиняват а сега искате оставки???С двоен аршин не се мери за да има справедливост...Както за Боко така и за Валери и като го разберете ще се научите че когато някой протестира и иска оставки да заставате зад него, за да има кой да застане и зад вас..

В ТОЗИ МОМЕНТ ,КОЙТО ВСЕ ОЩЕ ПОДКРЕПЯГЕРБЕРАСТИТЕ,ИЛИ Е СУПЕР И МЕГАБАЛЪК , ИЛИ Е ПЛАТЕН ПУБЕР И ПЪПКОВЕЦ; ОТ ЦК НА МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ ... ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМЕ ,НИЕ ,ПО- ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ...

АРОГАНТЕН ДЪРТАК! СРАМ ЗА ПРОКУРАТУРАТА, отивай си на село за да не ти гледаме наглата мутра

Думите на този охранен шопар,съдържащи само наглост и безсрамие,нямат никакво двояко значение,а точно,едно към едно,означават това,което е казал.Тридесет и три години е плюскал държавна заплата и рушвети,няма как сам,доброволно,да подаде оставка.Това трябва да направи шефът му и двамата ,заедно, да се хванат за ръце и да си отидат доброволно и позорно!

Нищо старо не е забравил, нищо ново не е научил...Интересно, първите 10 години как е бил в системата, ако не е бил партиен член?!

пий от мене едноуиски първанов браво на тебе

КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО СИ БЕШЕ ДАЛ ОСТАВКАТА, ДА АМА НЕ, СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ВЪЗПИТАНИЦИ СА ТАКА - НЯМАТ МОРАЛ.

Нямам спомен от последните 22-23 г. български политик да е подал оставка дори след очевиден гаф. Моля, някой да ме поправи, ако греша.

банално "измъкване от положението".... завалията не НЕ БИЛ РАЗБРАН.... Ами говорете на български... защо говорите само под знака на парите......

Да се маха, не го ли е срам?!?!?!?

Не ни устройва извинения. Те са фалшиви и лицемерни. Освобождавай поста за кадърни хора! Нямаш място в прокуратурата - това е държавно обвинение а не адвокатска колегия на убиици.....

Този човек е баща? Не може да бъде. Сигурно или се подиграва, или нещо греши. Как ли тогава се държи към децата си? А и интересно, защо не иска да си отиде? Като не му се работи явно това, за което е определен, поне от изявленията му така изглежда, защо да не си отиде вместо да се мъчи и да пречи на нормалното протичане на работата.

На това комшийте му казват "гьон сурат". Може да е добър специалист, но след подобно изказване на запад да са го пратили в 9-та глуха. Жалко, че в България никой не отговаря за думите и действията си.

Да сте чули комунист да си подава оставката!?Те са свикнали само с ритници да напускат. И тоя червения Велчев така ще си отиде...въпрос на време е...защо съдебната система е ялова...от такива червени боклуци

Един келеш и един наглец , както всички помиари от това правителство ... Имали още заблудени майки ,които даим течат лигите по тояи подобнитена него грозници и квазимоди като боко тиквата .. женки ,или севразумете и харесвайтенаистинакрасивите мъжекато брат пит,антонио бандерас , енрике и хулио иглесиас , или дяволите ще ви вземати ще си останете сами . Мутри като Багата и Боко Тиквата са демоде в цял свят ......

Е по по лека бе другарко, този не е от правителството, той е от вашите първанови магистрати.

Глупако Руменеееееееееееее ,само чалгаджийките и мутреските харесват такива нискочели примати и маймуноподобни като боко тиквата,никойдруг .. аре чалгата,мутрите ,мутреските на подобаващото им място, да не казвам къде ,щото ще ме баннат .

колко си зле. Ти си от ония елементарно устроени организми, които само чакат да плюят по някой и то поради простата причина, че са изключително некадърни. Прокурорите не са от правителството, драги ми смехурко. Провери, преди да се пъчиш с глупостта си!

лУЕЛУЕЕЕ ,КОЛКО СИ ПРОМИТ ГЕРБЕРСКИ ВОЗЪК ... Само чалгаджийките и незад...ните женки харесват все ощетова правителство , защото застаряващата мутра ги е обсебил - елементарви женки- тип мутрески ... Еднауважаващасебе си жена- красива и интелигентна , не би хвърлила и сопола с извинение пред такава застаряваща и грозновата мутра , като вожда на герб .

от НЕГРАМОТНИЦИ като ТЕБ!!!

БОГ ДА ПАЗИ ОТ ЧАЛГАДЖИИ И МУТРИ КАТО ТЕБ . ... АМИН ...

Ludiamaus

Скъпи другарю, зам главен прокурор В. Първанов, длъжността, заемана от Вас, е такава, че всичко казано от Вас трябва да е ясно и категорично. Да е нудвусмислено и предизвиква негативизъм. В случая това не е така. Предизвиканата болка и гняв в родителите, претърпели загуба, от казаното от Вас говори, че не сте достатъчно подготвен за заемане на длъжността, което от своя страна изисква да освободите поста за друг, който може би ще отговаря на изискването. Така че, както пееше онова момче "Няма не искам, няма недей.." Подайте си оставката. Това което Иванчо не научи като малък, дядо Иван няма да научи никога. Идте си с достоинство

Подай си оставката мръснико.Бъди мъж поне малко-страхливо комунистическо говедо.Ако зависеше от ББ досега да те е изритал...но нали и шефа ти от същото комунистическо котило...за вас оставка е нещо непонятно

Пълен калъф...

Аааа, как ще подаде оставка, бе. Че нали това са постове само за най-големите изроди. България е това, няма шега!

Някой очаквал ли е този наглец, да си подаде оставката. На колкото по-висок пост си, толкова по-голям циник си. ПОЗОР!

Тези хора трябва незабавно да си ходят- не може да плямпащ каквоот ти хрумне, пълни глупости и да си ароганетн и след твоа да върдиш , ч ене си разбран. Крайно време е някой да си ходи за зле подбрани и обидни, не морлани изказвания. Подир дъжд качулка- все с мъмрене ли ще става и така до следващата глупост. Смешник, заплатата ти я плаща обществово и очаква адекватна защита на общ. интерес , ане малоумни оправднаия. Уволнее този нещастник...

не намирам, че прокурора е чак толкова виновен, при положение, че на практика това което казва е истина. нали за тове бе промене закона бе въведана съкратената процедура, а аз не разбирам защо тя се прилага и когато има смъртен случай след употреба на алкохол. АМИ ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ТЕЗИ КОЙТО СА ПРИЕЛЕ ЗАКОНА.

Истина е чичо, но това е истина благодарение на него.. а би трябвало наказанието да не зависи от липсата на места в затворите, а от съвсем други неща. Явно негова е отговорността за тази каша.. така че.. време е да си ходи

един наглец.

Не го ли виждате каква пиянска физиономия има, какво очаквате от един алкохолик

Единственото извинение, което може да поднесе на родителите, а и на цяла България за думите си е като подаде оставка. Всичко друго е ала бала.

МРЪСНИК!

Малко повече толерантност. Какъвто и да е, той в момента е зам. главен прокурор. Трябва да има респект и уважение към институциите. Всеки човек греши. Да не би американските, английските или други прокурори да са непогрешими. Или забравихте, че бивш главен прокурор на Великобритания, е адвокат на Трактора? Представям си, ако наш бивш главен прокурор му стане адвокат, как ще реагирате!Толерантност и уважение към институциите на държавата.

Пич, от много толерантност сме на тоя хал. А тоя като му прегазят на него детето, дали пак така ще говори?

Я да видим дали щеше да призоваваш за толерантност ако този беше от хората на ББ - с парцалите щяхте да го изядете, комундета мръсни.

Какво толкова лошо е казал човека а???

Ludiamaus

дА! Човека си се изказа професионално !!! А родителите искат кръв - а тя ще върне ли децата им???

Г-н Борисов, настоятелно Ви моля да си ревизирате дългата скамейка от кадри, че с тези втория мандат ще го гледате през крив макарон!

Скъпа ми, необразована девойко. Пиша ти бавно, за да ме разбереш правилно - прокурорите не са от правителството, така че грешката е в нечий друг телевизор...

Прекалено буквално си ме разбрал. Затова, отворко, сега ще ти го рекна така: наясно съм с нещата, но ще мине време и ще дойдат избори и ТОГАВА, отворко, тези майки ( и не само те) гласувайки, ще се сетят, че този е бил ЗАМ.ГЛ.ПРОК. по време на правителството на Борисов! И за Калинка ще се сетят, и за НелитУ, и за Николова и за.... и тогава, любителю на детайла, втория мандат ще стане химера!

Поредният партиен номенклатурчик от БСП-БКП, коъто показва дебелоочието си. За съжаление този ББ не може да го уволни. Нито да му "направи предкложение, на което да не може да откаже". Ето затова прокуратурата не ще да мине към изпълнителната власт - така са си добре - правят си кавото си щат и нищо. Ето каква е разликата от кадрите на БСП и на ББ. Когато някой от ГЕРБ сгафи, даже и за нещо много малко си заминава. А гафовете на комундетата никой за нищо ги няма. А ние искаме съдебната система да си върши работата! За което й се плащат едни доста добри пари, между впрочем. Няма как да стане - ще продължават да бъдат арогантни към жертвите и да си пият пиенето с престъпниците. А докладчиците от Брюксел - да го духат.

късно е скъпи....щом за 33 години не си разбрал- време е да си ходиш!

Май нещо 33 години си посветил на нещо друго... Изродил си се мойто момче