Премиерът ислямист на Тунис подаде оставка

Премиерът ислямист на Тунис Али Ларайед се оттегли от поста в съответствие със споразумението със светската опозиция.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът ислямист на Тунис подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

али лаинаед подал оставка.муслиманите се избиват еднидруги.ердодан го чака бесило.турция се разпада.добре.да вида догана и местана в пандиза скоро.

аиде дано и управляващите бг ислямисти всички да си подадат оставката.

Ислямистите не само не мирясват, но се и вземат насериозно. Налагането на шариата, обезглавяванията, забраната за изкуство, пребиването с камъни и прочее идиотщини би трябвало да подскажат на хората н Европа и по света, че е време да оставим чалмалиите сами да си оправят държавите. Ако затънат, това не е наш проблем. Видя се, че няма да си седнат на задниците и че религията им е изпила мозъка. Нашите политици, десницата и мохамеданите са от един дол дренки. Ненормалници.

Това се казва умерен исламист, а не ортодоксален като Орешарски!

евала на израелските ни приятели...и тоя си намери майстора,след египетския мюсюлмански брат мурси,сирийските главорези,които рухнаха пред асад-благодарение отново на далновидната позиция на израел-на шейната е качен и др.наш "приятел"дето ни мисли "доброто" и пръв съюзник на мюсюлмански братя-ердоган велики,който до 6 месеца,след поредните избори си отива...браво,тия фундаменталисти си получават заслуженото...да запомнят как се правят ексцесии по летища в българия...още веднъж браво на израел..

Индивидите от израел са всичко друго , но не и приятели на България / винаги се пише с главна буква /. И какво е това " евала " ??? Напиши си моше или мехмед : )))) Кого заблуждаваш .... И да те светна - точно тия наши " дружки " спретнаха водевила в Сарафово. Явно само ти не си разбрал : )))))

видял от другия ислямист Боко Тиквата, пръв приятел на третия ислямист Ердоган, той пък от своя страна приятел с Обама, краля на С.Арабия и Катар, те пък първи приятели на АлКайда, Натаняху и талибаните.

Другият вариант беше да го самоубием.

Предложихме му,ама на...стар човек и рухна....тежаха му екплозивите......