Министър и зам.-министър напуснаха кабинета

Министърът на транспорта Александър Цветков е подал оставка на днешното заседание на Министерски съвет. Зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев също напуска поста.

Обратно в новината

Коментари - Министър и зам.-министър напуснаха кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Министър Аз съм с Вас и Ви подкрепям безусловно!!!!!!!Вие не сте за тези ниско образовани и простовати силно груби и с мутрофилски маниери управляваща върхушка така позната ни от не много далечното минало!!!!!!Сполайте на новото поприще

Щом предлагаш такъв министър за транспорта, егати държавата

Искаме и ние министри, поне зам-ове-е-е! Само за малко така, пък после след година-две нека ни махат - банки, фирми, бордове и посолски места за аташета бол и с лопата да ги ринеш. Само за малко бе бате.

Така очаквам ексклузивната новина:КАБИНЕТЪТ НА ББ,ЦЕЛОКУПНО НАПУСНА СТРАНАТА ЗА ВИНАГИ!

Оставка на всички от това престъпно правителство.

Е-хе мойте колко по-некадърни и крадливи бяхя,ама "снасяха"!Страх ме е ,че тези наистина направиха много неща за България и наистина вдигнаха летвата!

Пич, вече на всички в форума ни е интересно, как ти плащат на символ или само за обидите.

Ай стига ,бе.!!! Каква е тая свирепа кадрова касапница , бе, министрески пичове и п... Таквоз не е било и в турско, бе джанъм !Ай сиктир ! Ще си изтребим и изпогоним цвета на нацията. А какво ще правим без тоя цвят, какви ще ги ... ?

Разгеле,случи се.Дано някой от ченгетата на ББ да чете постингите и да му докладва.Дано някой в това министерство се сети че българия на изток има море и пристанища-държавни и частни.

Анархията,както обикновено е в червената ти тиква!

Плъховете започнаха да напускат кораба.

ББ да разкара цигарения контрабандист Емил Димитров от зам.председателското място в комисията за земеделието и горите и от депутатското му място в ГЕРБ, да му прибере ловните стопанства и всичко останало заграбено и тогава ще му повярвам. А и милионките му да приватизира та ако ще и за благото на ГЕРБ.

Ха така, хвала, много по-правилно е така да се говори. Тихо, подмолно, белким някой се хване на въдичката! И същевременно не настройвате мнозинството с брутални изказвания! Така вече по-може:))))

Разпада се гербаджийската неграмотна пасмина.Хайде един по един-всички до един.

Гладна кокошка просо сънува.

Като цяло Герб са шайка некадърници. Делян Добрев доколкото знам за него,е интелигентен знаещ младеж,с образование от щатите и без типичната герберска наглост.Изглежда ми леко оптимистично ,че е получил този пост.Но още по-добре би било ако шефа Борисов си събере багажа и ...

Делян Добрев? Хасковският мошеник който се опитваше да поркарва лобистски закони и разбира предимно от далаверки? Чукни му името в нета, поразгледай какво ще ти излезне за него...

За 2 години управление Герб за вдигнали толкова високо летвата,че които и да дойде след тях,ще бъде кауза пердута!Който и да е !И то само за 5-6 месеца!Пак ще се завърнат парламентарните кризи, убийства,магистралните грабежи и отвличания,пак ще има позорни и унизителни доклади от ЕУ, а за еврофондове и инфраструктура ,въобще да не говорим! Това си го набийте в кухите селски глави!Проблемите ,който има Герб са бели кахъри в сравнение с въпиющото безобразие,некадърност и крадливост на предишните и най- верният критерий за това е отношението на цивилизованият свят към едните и другите,защото в Еврокомисията пропагандата на Трактора,Яне,Слави и Скатаджиите не върви!

Ей така ни плашеха, че 2000-та година идва краят на света. Дойде ли? Коя летва вдигнаха високо: полицейската палка ли? или на процентите? Защо въртят министри като служителки в мъжко увеселително заведение? Къде е програмата за излизане от кризата? Кое нещо започнаха и го отстоява докрай освен магистралите? Впрочем тях не са ги започнали. Като ми отговориш, тогава ще говорим. И не използвай думи като "кухи селски глави" - ти си от партия с нов морал, не се дръж като Бай Ганьо. Или зъбенето е признак на безсилие и единственият аргумент като няма аргументи?

Ей, смотаняк, от 2000 г. до 2009 г. по груби сметки политическата класа ОТКРАДНА над 90 млрд лв.! Ти имаш ли представа колко пари са това и какво можеше да се направи с тях! Ако добавим и ефекта от Разбойническо-Мениджърска Приватизация на Костов, какво се получава? А вие, КРАДЦИ, продължавате да подкокоросвате младите и активни хора да бягат от България! За да остане стадото и вие да го доите! Но баста, свърши тая, тепърва ще се запознавате с пазарната икономика и бремето на конкуренцията. Спрем ли ви КРАЖБИТЕ, спукана ви е работата. Че вие освен да КРАДЕТЕ, друго не знаете...

Как коя летва-вдигнаха недостижимо летвата на пенсиите,заплатите,детските,вдовишките пенсии,добавките над 75г. и т.н. А магистралните грабежи ще растат,понеже строим много магистрали.Битовата престъпност ще намаля,защото народа обедня и оголя

Хайде следващия моля..... Да се готви Джоанна Димитрова от НК ЖИ....

ПЪЛНА АНАРХИЯ. НЯМА ДЪРЖАВА. ВСИЧКО СЕ РАЗПАДА.

освен да плюеш друго можеш ли?

НЕ РАЗБИРАМ КОГО СЪМ ПЛЮЛ. ПО СКОРО РАЗОЧАРОВАНИЕ ОТ ЕДНИ НЕОПРАВДАНИ НАДЕЖДИ, ЧЕ НЕЩО Е МОЖЕЛО НО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.

ХА-ХА, ЕДИН ПО ЕДИН НЕКАДЪРНИТЕ МИНИСТРИ НА ГЕРБЕРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА АБДИКИРАТ....ТОВА ПОКАЗВА КАКВИ ИЗОБЩО НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО НАЛИ СА ОТ ГЕРБ. ДО КОГА ЩЕ СЕ ДЪРЖИ НА ТОВА КОЙ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е. ТРЯБВАТ КОМПЕТЕНТНИ ХОРА, КОИТО ДА СЕ СПРАВЯТ С ТЕЖКАТА СИТУАЦИЯ В СТРАНАТА, НЕЗАВИСИМО ОТ КАКВА ПАРТИЯ СА.

Да не би да има за Цветков СРС-та, ала Мишо Бирата и подобни? Макар че, какво от това? Както се видя - нищо. Радиотеатър да драгия слушател.

НАЙ-СМЕШНИЯТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ В ГОРКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ! ДАЖЕ Г.АТАНАСОВ НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ЖАЛЪК И ОТБЛЪСКВАЩ !

Предполагам, ще бъдат приети подадените оставки и ще им бъдат изказани благодарности.... като на шефката на НОИ?

Хора разберете Бойко трябва да си ходи.

Така ли ? ..и кой да дойде?Вие експертите по всичко ли? Много е лесно да критикуваш анонимно,ама я излезте да ви видим на живо..Тук всеки ненормалник може да пише каквото си поиска и чак като излезе пред хора ,личи колко е недомаслен

И от теб по-голямо доказателство, че всеки ненормалник може да си пише каквото си иска няма.

недомаслен- и какво означава това.

Напротив, ще го изберем пак, видиш ли ти!

Хайдее, плъховете започнаха да напускат кораба ! Сега чакаме най-големият плъх ! Лъснаха им г.зовете на управляващите. Крайно време беше.

Ти ли ще ги лижеш?

кораба потъва бавно но сигурно крайно време беше

Само безхаберници и некомпетенти хора в последната година

Кораба потъва, спасявайте се. Истината ще се разбере в края на седмицата - според звездите. Докато ни занимаваха с шефката на НОИ, то имало много сериозни проблеми. Всички, които са против АЕЦ Белене ще бъдат уволнени.

БОЙКО НАУЧИ СЕ ДА СИ УВАЖАВАШ ЧЛЕНОВЕТЕ И ХОРАТА ИНАЧЕ САМ СИ ПЛЮЕШ НА ИМЕТО-МЪЖКАРСТВОТО НЕ Е РАВНО НА МУТРА А НА ТОЛЕРАНТНОСТТА, УПРАВАТА Е ЗА УМНИТЕ ХОРА

На червените фекаломети ще кажа, че есента ще видят "Кон боб яде ли...". Абе, аланкоолу, ВАШИЯ премиер колко министри освободи за корупция? Всички бяха в кюпа! Нито един!!! А Борисов маха дори при съмнения! И народа тъп, кьорав, не разбира, чака вие да му кажете колко е некомпетентен и прост Борисов? Но видов ден идва и за вас, манипулатори, и наказанието ви също...

По голям фекаломет от Боко тиквата има ли, бе ? АРЕ СТИГА БЕ, ХОРАТА ИЗМИРАТ ВЕЧЕ ЗАРАДИ ТАЯ ПРОСТАШКО-УПРАВЛЕНСКА ИЗМЕТ.

Измираха, когато управляващата ИЗМЕТ КРАДЕШЕ на всеки 100 лв. от бюджета повече от 30... Нещо не оставихте след себе си и след вас нищо няма да остане! Повтарям, видов ден идва, червени лъжци и разбойници!!!

Многоуважаеми господин Вучков, пиете ли си редовно лекарствата?

Как разбра, че сме червени? Ами ние сме още зелени. Или ти по осенение свише от "Дондуков" се досети. И понеже си много яростен и плюеш като кобра по всичко, дето пише без да знаеш какви са му мотивите, помисли дали не си наплюл брат си, който случайно не е заслепен от пагоните на ГРОБаджийските комисари. И по-полека, момче, с тези обещания за видовден приличаш на бясно куче. Успокой се малко, намали комплексите и без това тези избори ще ги загубите ако на бъларите им дйде малко акъл. А той рано или късно идва. Ти тогава по кои ще хапеш- герберите ли?

Не отговарям на теб, а пиша за тези, които може би четат тоя въшлив, "червен" форум! Това, че "другарите" клепат "наред" не означава, че хората мислят като тях... А народа да не би случайно да е съставен от МАЗОХИСТИ бе, КРАДЦИ ниедни? Малко по-културно, по-наукообразно го давайте! Че много дразните с лъжите си и ще вземат хората да ви вземат за сериозна заплаха и на изборите ГЕРБ ще вземат НЕЗДРАВОСЛОВНО много гласове. Че много арно не е за арно... Ама отбират ли ви тъпите кратуни! Ще настроите и уплашите хората, че пак ще се върнете на власт и ще ви ИЗДУХАТ! Не го ли разбрахте бе, неграмотници?

Колко е хубаво, че във форума гостуват и представители на чужди държави като Вас, то иначе как народ, който е "тъп, кьорав, не разбира..." може да бъде ограмотен?! Благодарим Ви о Благодетелю наш, но 16 декември не е толкова далеч, нали?

БОЙКО ГОНИ ХОРАТА СИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ И ОБСЛУЖВА КЛАКЬОРИТЕ И ДОНОСНИЦИТЕ ЗА СМЕТКА НА ИЗБРАНИЯ ЕКИП. БОЙ&КО ИДИ СИ СПАСИ НИ!

ПГ на ГЕРБ смята, че той беше един много добър министър... За всички уволнени досега се каза това! Изникват обаче два въпроса: Защо уволнявате много добрите си кадри? Другари и другарки от ГЕРБ - а КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА УВОЛНЯВАТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ СИ КАДРИ???

абсолутно;) смешници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следващият мандат ще е още по-успешен от този!А този върви отлично!Браво на ГЕРБ,най-сетне случи народа на България!

Ти нормален ли си , а?

Глупендерите от ГЕРБ имат една единствена бланка, която я употребяват за такива случай. И тя започва с: ПГ на ГЕРБ смята, че ...... беше един много добър ......" На първото многоточие се попълва "той"/"тя" или име, а на второто - заеманата длъжност.

мдам, не са кат червените да си държат некадърниците докрай. да си ходи.

Когато дам на бедните храна, ме наричат светец. Като попитам защо нямат храна, ме наричат комунист

ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ! ОСТАВКА И НА ПОЖАРНИКАРЯ БОКО, ЦВЕТАНОВ-ПЪПЕША И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КРЕТЕНИ ОТ ГЕРБ ! НЕ ВИ ЩЕМ ВЕЧЕ, НЕКАДЪРНИЦИ !

Нормално-година и половина след съставяне на комунистическото правителство и то се беше разпаднало от противоречия в борба за кокала!

балонат се спука,бягаите кораба потъва............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде-е, тръгна. Днес този и онзи, утре бог знае кого, вдругиден - филанкишията. Лошата вест е самото потъване, а добрата - че за всички има достатъчно вода, а най-добрата -че е гола...

Свестните нямат място в министерство на транспорта. Какво става с НК"ЖИ"- пълен безпорядък. Държат хората на тръни. Враца ли ще командва Плевенчани? Разходите са много по големи от предходните години, а сред служителите-безпаричие. Тази реформа бе поредната глупост.

боко,боко....отивайте си вече ни докорахте да гроба,да ви тръшне чумата дано и Цветелинка и всички ,та се не НАЯДОХТЕ ОТ БЕДНИЯ НАРОД...ИЗРОДИ!!!

Всички махай, начело с Флик! Некадърници!

Аиде да си ходят вече мошениците от ГЕРБ! Взеха НДКто, сега летището, е айде стига толкова, да ги гоним викам, далече, далече...........

А.Цветков винаги навреме се спасява,когато стане напечено.никога не поема лична отговорност.така беше и когато беше началник на такси и разрешителни, когато се разкри аферата той навреме се спаси и всичко се потули.

Бойко, Бойко, как не разбираш че Симеончо те прецаква по всички линии и ще си стъкми едно кабинетче несменяемо и непробиваемо. А ти, след някоя друга година, ще трябва да си подадеш оставката по персонални мотиви и да се заточиш, доброволно разбира се, при бившата ти дружка.

За всеки мислещ човек вече е ясно,че за що-годе интелегентни министри няма място в това правителство. Първият беше Нанев, сега Цветков, следващият ще е Трайков(засега само яде бой). Само подобните на вожда простаци се чувствуват комфортно-Цветанов, Дянков, Плевнелиев, Найденов...

И боко ше ми говори против комунистите.ХА ХА ХА. Та той е най-големия комунист в тази "държава". Тази шуробаджанащина беше мноо характерна при човека, комуто той мачкаше ушите. Явно добре го е научил. И само си направете извода кой лъже, като се върнете малко по назад, и всички хора които бяха по един или друг начин, за оставки - Танов например, всички те казваха пак това, че се натискат хора на герб да заемат ръководни длъжности. Мисля, че бройката която обявиха от 200хил българи, които не искат да живеят в бг, дори са малко на фона на случващото се в милата ни татковина.

Та върви Тодор Живков по улицата и носи чувал. От време на време го разтръсква. Срещта го един от ЦК и го пита -- Какжо има в чувала? Мишки ли? -- А там са ми министрите. -- Ами защо ги разтръскваш? -- Ако ги оставя ще пробият чувала и после не мога да ги хвана. Та ББ нали е понаучил нещо от Живков гокато му е пазил дупето и той така.