Изнасяли незаконно органи за трансплантации

Синята коалиция поиска здравният министър Анна-Мария Борисова незабавно да освободи директора на Изпълнителната агенция по трансплантации Татяна Джалева заради сериозни нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Изнасяли незаконно органи за трансплантации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теодора или Татяна е в нарушение, аджеба? Която и ще да е ,какво общо има тук Бойко. Че бил съгласен да бъде назначена! Ами все някой трябва да заеме това място, нали? А че тя е безотговорна и не си върши работата ще си плаща за дяволъка. Да не би Бойко като се разписва там някъде да им казва: "Сега крадете, правете каквото си искате и хич да не ви пука!" Е...чак дотам ли мислите, че е стигнал. Всеки, който си е надробил паницата да си я сърба, така че оставете го тоя човек Бойко та мира. Той неговата си я върши, другите да му мислят като не мислят.

Ами да,защо се учудвате!Не знаете ли,че съществува ООД между лекари,гробари и министерство?Как си мислите,че се изнася орган?Това да не ви е кебапче?Ясно е,че не може да стане без необходимите протекции от точния човек,на точното място!

Чудя се, къде ми е левият бъбрек, а той бил незаконно изнесен!

Не се чуди къде са "изчезналите" в последните български граждани в последните 21 години. СТАНАЛИ СА НА ОРГАНИ. Тази практика не се е измислила след 10 ноември 1989 година, ами много преди тази дата. Скоро "празнувахме" и 20 години на изгарянето / изнасянето на архивите на "социалистическата държава" от Парийния дом, сега сграда на Народното събрание.

Не се чуди къде са "изчезналите" български граждани в последните 21 години. СТАНАЛИ СА НА ОРГАНИ. Тази практика не се е измислила след 10 ноември 1989 година, ами много преди тази дата. Скоро "празнувахме" и 20 години на изгарянето / изнасянето на архивите на "социалистическата държава" от Парийния дом, сега сграда на Народното събрание.

Коя е Тедора и коя е Татяна?

Това е престъпление! Чакам осъдени!

УЖАС.

Сега се видя крайната целта на всички кампании свързани с даряването на органи. Лекарите за пореден път го удариха на далавери! А днес освирквали зам.министър на финансите. Сега кой трябва да бъде освиркан ????

Що не разровят във ВМА, по точно КАРИЛ?

Ако е вярно изнесеното престъпно е да се чака заповед от вожда.Къде е министъра,къде е прокуратурата? Пак напомням за онзидешния политически процес в Добрич.

Склонен съм да се съглася с констатациите в статията. Аз съм чакащ за трансплантация на бъбрек, и преди около месец или два реших да проверя дали ми имат точните координати, и дали въобще съм в списъка. Първо, на телефона на агенцията няколко пъти ми даваха невалиден телефон на лицето, което може да ми даде информация. След повече от час, аз оставих телефона си, и след време ми се обади една жена, с която сверих данните.