Трайков: Цветанов ми поиска оставката без мотиви

Не съм член на ГЕРБ и, логично, не бих могъл да подам оставката си пред политическата партия. Снощи Делян Добрев беше готов да се оттегли с мен. Това заяви икономическият министър в оставка Трайчо Трайков пред журналисти в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Цветанов ми поиска оставката без мотиви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво траичо :) супер си. обичам те от момента, в които се опъна на златев от лукоил ;)... ако не си намериш за коя да се ожениш - насреща съм :)))

fenix.nm@

вече можеш да кажеш

fenix.nm@

кой трайчо те направи министър

Според мене на Трайков наистина не му бе мястото сред тая измет в Министерския съвет... Там ври от прости недоучили мутри с двусантиметрови чела и сраснали се с гърба вратове... А интелекта и IQ-то на премиера-цар и неговата сянка Цецо-Апартаменто събрани заедно са наполовината от един шестокласник със среден успех не повече от 3.50..... ДОКАТО ТРАЙКОВ Е ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТЕН И УМЕН ЧОВЕК... ЗА РАЗЛИКА ОТ ЦЯЛОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ... НА ТИКВАТА НЕ МУ ТРЯБВАТ ТАКИВА- ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪКНЕ С НИЩО ПРЕД ТЯХ- просто защото такива като Трайков дори без да се напуват могът да кажат сто пъти по умни и смислени неща от тая обикновена СИК-аджийска мутра... На наего ако не му пишат изказванията- и ако говори на прима-виста за по-малко от 5 минути може да надрънка толкова простотии-колкото за почти 150 години всичките ни министри от всичките ни правителства не са успели да кажат.... Бойко-Рапона се оказа грешната карта на хората управляващи страната ни в сянка.... Той сам доказа , че на власт може да се сложат ако има достатъчно пари дори някой олигофрен- и нормалния българин просто не може да направи нищо- В БЪЛГАРИЯ , СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО- ДОКАТО НАРОД АСПИ И СЕ ПРАВИ НА ОБИДЕН И НЕДОРАЗБРАЛ.... - ПРОСТО КОМИНИСТИТЕ И ВСИЧКИТЕ ИМ ПРИБЛИЖЕНИ ДОКАТО СА НА ВКЛАСТ И НЕ ИМ СЕ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И НЕ ИМ СЕ ИЗЗЕМАТ ОТКрДНАТИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРЕДПРИЯТИЯ- ТЕ НИКОГА НЯМА ДА РАЗРЕШАТ ДА ИМА НОРМАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ В БЕДНАТА НИ РОДИНА... ТРАЙКОВ- НИКОГА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАЙ ПОВЕЧЕ ДО ТИЯ ПРОКАЖЕНИ- СРАМНО Е ДА СИ ПРЕМИЕР И ДА СИ ИЗКАРВАШ ПАРИ ОТ НАРКОТИЦИ... ТОВА И В АФРИКА ВЕЧЕ ГО НЯМА ...

преди да пишеш каквото и да било за ГЕРБ, погледни двупръстовото челце на идола ти - Доносник Гоце, после погледни мезонетите му за милиони евро, пред които панелките на Цветанов бледнеят. Не е добре такава предубеденост другарю, погледни преди да плюеш в собственият си посран лагер.

Alek

проста си скъпа, ама много си проста, прекалено си проста!!!!!

Опа-а .... мафията започна да гони единствените свестни хора в правителството и да прави съюз с комунистите .....

valentor

Пързалката е опЪн-ната. НякоИ вече са на нея. Предстои управа от ДПС+Атака+ВМРО, нещо като ляво-десен уклон. Честито

абе защо не станете всички в подкрепа на министър траиков.какво сте седнали тука да го оплаквате.като е добър подкрепете го.нека остане на поста си.

Каквито и овце да сме, вси пак можем да преценим, че Трайчо е единствения министър, който има нещо в главата си и не държи да си прави пиар на всяка цена. Работеше докалкото можеше без да се оправадава с предишните. Няма как да действа с темпото на Борисов, защото мисъл при Боисов няма, а думите и действията му са хаотични. Всички знаем, че Борисов се страхува от решения, дори и това с оставката на Трайчо беше истински фарс. Въпреки вкичко Трайков си отива с достойнство и не окипазен. Желая му успех.

Един,отличаващ се от другите с визия и интелект министър и те взеха,че го махнаха.

Колкото и да пишете по всички форуми против правителството няма да успеете да заблудите народа, че това е най успешното правителство досега и единствено способно да управлява и да не краде зверски както всички предишни. Вие сте платени драскачи целящи да вкарате в парламента същите играчи от провалилите се СДС, БСП ,Атака и др.На тези хора това им е професията, те за друго не стават.Представяте ли си ако някой друг беше премиер по време на тази най- голяма световна криза какво щеше да стане с държавата........

Да, представям си ако-ли беше Някой Воистине-Различен. А Вие/вие ?! ----- ( Нямаше нужда от 4та 6тица :-) )

Ако ви плащат за това което пишете ,напълно ви разбирам е, без да ви уважавам.Но ако вярвате просто ви съжалявам. Да уточня :кризата си е чисто наша ,произведена в България. MADE by GERB expecially for Bulgaria.

Направил си доста несполучлива реклама на мутромафиотите от Комунистически ГЕРБ.... ТАм освен бивши неуспели комунисти има само мафиоти , и разни недоучили мутри... - начело с Тиквата.. А бе това ли е първия премиер без поне едно висше образование бе пичове и съграждани.... Или пожарникарската школа се брои за ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ... КАКЪВ ЛИ ЩЕ НИ СЛОЖАТ ЗА ПРЕМИЕР МУТРОПОЛИТИЦИТЕ НА българия за следващ премиер - ЯВНО ИЛИ С ОСНОВНО ИЛИ С НАЧАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ.... БЪЛГАРИЯ- СТРАНАТА НА АБСУРДИТЕ... ТУК ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА... - ОСОБЕНО СЛЕД КАТО СИ ИМАМЕ СЕГА ПРЕМИЕР СЪС ЛИПСВАЩО СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ , БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И С КРАЙНО ИНТЕРЕСНО ДОСИЕ НА ПРЕМИЕРА , ЗА ЧУЖДИТЕ РАЗУЗНАВАНИЯ И ПОЛИЦИИ - МИНАЛОТО МУ Е ПОВЕЧЕ ОТ КРИМИНАЛНО... НО ИНАЧЕ УСТАТА МУ ЗНАЕ СТРАШНО МНОГО ....

Защо само този? Цялото правителство още на третия месец доказа че е некомпетентно, необразовано и безидейно. Да си вървят вкупом начело с Тиквата и гадния есесовец и поамериканченото счетоводителче ддвете му страни.

Крещяща некопметентност на всички нива ! Тоталитарното управление не води до нищо добро и не виждам причина следващите министри да работят с желание и хъс за промени - просто ще ги е страх и ще изпълняват сляпо заповедите на вожда ! Грозно, жалко и арогантно - накратко по герберски !

Пожелавам успех на г-н Трайков. Човек с изключителен потенциал. Дано го реализира на 100 %.

Ще се промени ли неще с оставката на Т. Трайков. Или е само за забаламосване на хората ??? Половината комунисти преминаха от БСП и БКП в ГЕРБ. Затова все още не са спрели рекета на Топлофикация. Топлофикация са мутри и комунисти. Може би и Б. Борисов е комунист , а и мутра. Преди години мутрите като отидеха в някой ресторант, ядяха и пиеха на корем, а после нищо не плащаха. Чахаха някой друг да им плаща сметките. Явно и Б. Борисов е също като мутрите- чака някой друг да му плаща сметките. Затова оставя Топлофикация да изнудва и ограбва хората- а и сигурно получава голям процент от РЕКЕТА.

Триглавата ламя ни управлява още?!?

ГРУПАТА БАНДИТИ, ОКОЛО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ НЕ ПРОЩАВАТ НИКОМУ, А И ББ ИМ ИМПОНИРА! НЕ ПРОСТИХА И ЗА ЛУКОИЛ-БЪЛГАРИЯ, НЕ МУ ПРОСТИХА И ШИСТОВИЯ ГАЗ! НАЛИ ВИ Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ ЗЕМИТЕ, ПОД КОИТО СЕ ОЧАКВА ДА ИМА ГАЗ СА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ НА В.ЗЛАТЕВ! ПРОВЕРЕТЕ И СЕ УБЕДЕТЕ САМИ! ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО НА МЛАДЕЖА-МИНИСТЪР! СТАВА КАТО С МОСКОВСКИ! МАРИОНЕТКИ И ТОЛКОЗ!

Ква гражданка си ти??? Ти си си чиста другарка с тия популистки факти, които изреди за Станишевото време, по което време нямаше световна криза и имаше огромен строително-финансов балон, който се спука в края на техния мандат. Като беше толкова яко, защо ли го махнаха Сериожката. Виж как запомни западната преса управлението на тройната коалиция: На 23 юли 2008, Европейската Комисия спира междинните плащания по фонд "Пътища" заради подозрения в конфликт на интереси и неспособност на властите за борба с корупцията. В резултат на възникналото всенародно недоволство, опозицията начело с ДСБ, СДС и ГЕРБ стартира подписка за оставка на правителството, на която са събрани над 1 милион подписа, ала подписката е приета несериозно от министър-председателя Станишев с думите "Здравейте, циркаджии. Следва кампанията на ДСБ "Серго, върви си, която среща широка подкрепа.Непоследователното управление на кабинета на Станишев и изтичащата информация за корупция във властта водят до тежка загуба за БСП на парламентарните избори през 2009 година и тя минава в опозиция.

Господа, има много определения за социализъм, споделям едно необходимо и достатъчно. Държавното устройство, при което Министър на вътрешните работи уволнява министъра на икономиката, е социализъм и други такива няма. Както си е, както е било и ще е до пълния провал на социализма.

Още когато се опълчи на Лукойл си казах този ще го махнат.Жалко единственият министър на когото имах довери въпреки, че не съм от Герб.

Бедни ми Трайков, защо ти трябваше да излизаш от частния бизнес и да се залавяш с тези некадърници от герб, а?

Жалко за Трайчо един от най-стойностните министри на този кабинет. Той може би единствен се опита да постави интереса на България над интереса на олигархията в БГ - Лукойл, Белене, диверсификацията и т.н. Помнете и наблюдавайте какво каза той - "Може и да греша. Гледах интервюто на министър-председателя, той каза някои неща, които ако се случат по този начин, значи греша. Но ако АЕЦ Белене се осъществи при сегашните условия, значи не греша. Ако до края на месеца не бъдат променени цените на газа по сегашните доставки с 10-15%, значи не греша" Не падне ли газа докрая на месеца (както в западна Европа), не стане ли диверсификацията с Турция, Гърция и Румъния, разрешат ли да се направи Белене (вярвам, че цената наистина няма да е по 20 милиарда лева) тогава излиза, че нашият Бат Бойко на който до скоро симпатизирах си е чиста руска пешка и е тук само да ни натиска главите в калта и да вика, че ни е хубаво.... Бойко, хората не са толкова прости и киорави, ако те са то оня твоя човек Началника гледа отгоре. Възмездие има за всеки...

И двамата министри са читави хора - внушаваха почтеност и знания. Мога да се сетя само за една причина за свалянето им - пречат на нечии интереси. А защо не махнаха най-некадърния министър - ЦвЦв ?? Та държавата съществува само в големите градове и то до някъде. Какво е направило ведомството на ЦвЦв за доброто на народа? Намали битовата престъпност ли ?Какво го вълнува народа, дали се избиват мутрите и другите престъпници? То най-добре да си се избиват, като държавата я няма. ЦвЦв трябва да си отиде, да дойде някой наистина професионалист, а не физкултурник и лизач, да вкара ред в тази държава и хората най-сетне малко да си отдъхнат!

Просто ще е позорно не само за страната ни, но и за кабинета, ако зад оставката на министър Трайков са се скрили продажнически интереси!

Глутницата раб-фак ''бизнесмени-олигарси'' се разбесня от яд,понеже в празните им кратуни са се мотаели торби с пари от Катар,и нови възможности да ги оглозгат!!! И заповядаха на Тиквошевич да уволни Траков. Много големи глупанари са в миманса...,както и на сцената де! То всичко до това се сведе-изпоумряха червните бабички,сега няма кого да лъжат,не остана какво да си преразпределят,няма европари за крадене и сега се почват като двуполовите хиени -да се ръфат и .... Много гнусно!

Убедена съм ,че Бойко отново ще се справи блестящо и с този казус за ужас на всички червени,сини, депесарски и атакистки гниди ! Доказал го е хиляди пъти ! Народа е зад теб ,сладур,не обръщай внимание на нещастните драскачи тук,те нямат и 1% -нито мозъчни клетки нито политическо влияние.

госпожооо, само заради такива балъци като вас си струва Колуните като цитираният от вас "сладур" да играят този театър!Сладурът вярвам е доволен, че и тоя път електората оцени каваците.М/у другото той си каза ,че матреала е лош ,тъй че не му е трудно да го омае с чар

Много ме забавляват такива изстискващи последни следменопаузни капки по разни като Веско Маринов,Стефан Данайлов и Боки! Мнооо дълбока,пепелива провинция.

Хахахах, тая наистина ме разсмя! Бива ли да си толкова тъпа бе, чалгарке???!!! Може би чакаш да те възнаградят, хахахах

вмирисаните зелени чорапи пак се събудиха и заливат с ла.на всичко-това си могат това правят---после ще ги ядете червени свине

Приемам коментара ви като тънък сарказъм. Надявам се да се лъжа.

Изветряла госпожа, земи си го у вас, този "сладур". Ние - нормалните българи не го искаме да се прави, че управлява държавата. Бедността е голяма. Не се търпи вече!

Вий спомняте ли си, Госпожо ....

Ха-ха-ха!!! Това е много готино-искам право да го ползвам понякога....

Когато рибата смърди то е от към главата! Когато едно правителство осъзнае безпомощноста си сменя министри! А когато един народ си избере за министър прецедател пожарникар, неможе да се сърди никому.

Ех да друго си беше при другаря Станишев...., който преди да стане премиер нямаше и един ден трудов стаж, но... има славно минало на руски агент - завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет, според публикации в пресата с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия.Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век. Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г.[4], когато придобива българско гражданство и се отказва от руското. Съжалявам, но трябва да се помни, защо народа избра Бойко - просто към онзи исторически момент той беше по-малкото зло и поне не личи чвно от автобиографията му да е явен агент на Руската олигархична машина и поне не е чакал докато е премиер 2 часа пред кабинета на Путин по време на служебно посещение като другаря Сергей...

какъв си ми умник гербар. Ами добре беше при Станишев- безработица 6%, тринадесета заплата, 10% увеличение на доходите всяка година, 10 млд. резерв. Народът не е избрал Борисов а само част от народа и то ок. 37% от 54% от тези с право на глас. Така че се окаже че 26 % от народа го е избрал. Слаба ракия.

Станишев верно не е имал стаж като милиционер. Учил е обаче, освен в Москва, и в Лондон. Бойчето в Магнаурската школа ли беше учил? Те за там не искат поне 1-2 книги да си прочел? Не?

И двамата министри бяха от най-добрите. Личеше си, че работят честно за страната си. Щом ги изпращата толкова лесно, значи се готви някаква далавера.

Eто това е путинизъм, в български вариант. Всичко си се върна назад, като при Т. Живков: управляват ни нечленоразделни простаци и няколко ДС-феодала, икономиката буксува, милиционерите бият, лъжат и заклеймяват, а България се изолира от Европа. Свобода и демокрация, среден и дребен бизнес, инициатива, развитие - НЯМА! Българи, искате ли го това отново, овце такива?

Корумпираните кретени постепенно ни подготвят за строужа на Белене. Днес махнаха и Трайков . При положение ,че имаш готова централа ,вместо там да построиш нови 2 реактора, да правиш нови площадки , инфраструктура и т.н. е признак за корупция ! Никой не може да е толкова тъп, даже Боко и ЦЦ ...

Трайчо е умен и сериозен човек . И други са минали и ще минават по този път. Кога заслужено, кога не ... Но големият проблем е, че парите в държавата свършват. Много икономически програми и проекти зациклиха в тази криза. Безработицата нарастна. Пенсии и заплати не се индексират. Богатите богатеят, а бедните се множат. Това е картинката. Парите на държавата ще стигнат до края на полугодието ... А десантът в Катар е опит да се излезе от ситуацията. Добре си спомняме, че катарският шейх плати на Кадафи за да освободи българските медици преди време...

Къде може да се види един тъпак да ръководи умен и възпитан човек? Само в България. Една самонадеяна МУТРА да се изходи по въпроса, че един специалист, бил той лекар или икономист, не бил в час.... А тази МУТРА в час ли е?

а Цецо шушляка кога ще се разкара,че опропасти цялата държавност окончателно

се разкара след поредните апартаменти...

Единствения кадърен човек в това правителство го махнаха. Наистина останаха само милиционери, егати и гадната работа... :(

...бб да си ходи пръв

Най достойният си отива с достойнство. Наведена глава сабя не я сече. Трайков важното е ,че народа харесваше твоето поведение. Цветанов само може да ти завижда.

трайков не беше безгрешен(препратка АКТА) но на фона на цялата тая паплъч изпъкваше. както стана ясно единствените дето не са сменени са Миро Найденов-Бедесето, Нона Каражова и Тотю Младенов.. начи те добре си вършат работата ли?

Махнаха единствения читав,умен и разбиращ от работата си човек...,другите не ни и трябват изобщо,най малко пък този дето тъщата му е дарила милиони,чудно от къде изкарани....

Избират се слаби министри за да се печели време и да има оправдание.

В политическата глутницата ГЕРБ който не вие по вълчи, го разкъсват. Или се маха сам по някое време.

Бойко ти съвсем изкука покрай Цъв свирчо. Той разпердушини България. Цветанов е дирекно без съд за затвора. Този няма никакъв срам.Още малко и ще стане новия БЕРИЯ. Отървете се от него !!!!

Весе ... Тоз Малтийския (дето сте го сложили ) -- Наш ли е ? ( Извинете, наистина не знам . )

Иди си и повече не се обръщай. Вземи и другарите си с теб.

Газта се вдига ; Купувачи -- ниц .

На всички , които коментират само с по едно изтъркано изречение ще кажа:прочетете коментара на Распутин по-внимателно.Не е зле и да си пуснете интервюто с Бойко Борисов и да слушате добре,ако не разбирате защо иде реч , някой по-умен да ви обясни.Но престанете най-накрая,защото сте смешни и жалки!!!

А за яйцата Трайков ли виновен, а за Калинките, а за мутрите, а за монополите, а за престъпността,а за полуразрушените улици в София и страната, а за боклука,а за просещите под път и над път, а за Мишо Бирата, Трактора, а за Шенген.Дървен философ.

Цветанов пак излъга

Не е ли смешно да се твърди, че заради един гаф с някакъв тъп и никому ненужен семинар с полузадремали шейхове в Катар може да си отиде един ключов министър. Това изобщо не може да хване декиш, само затвърждава образа на Бойко, като старшинка-пожарникар. Ясно е, че Трайчо е махнат заради руските енергийни интереси - не трябва да си голям политолог за да го разбереш това. Особено гротескна е ролята на кадровика-физкултурник Цветанов. Той е като едно милиционерско куче - щом му щракне Бойко с пръсти и той е готов да се нахвърли и да заръфа всеки. Горкият, явно не разбира, че хората за мръсни поръчки рано или късно ги махат по най-безславния начин.

Трай да не те чуе KGB

Цветанов каза: Мотивите са лични. Ха, ха, ха

Не се хаби Трайков скоро всички ще дойдат при теб.

Бойко нали на мъж се правиш, защо олигофрена Цветанов иска оставки .Ти какво си министър- председател или лукова глава, от теб нещо изобщо зависи ли ?

Това го приемам като РИТОРИЧЕН въпрос.