Ръководството на СГС отказа да подаде оставка

Ръководството на Софийски градски съд отказа да подаде оставка заради скандала с разпределение на дела и съмнения за корупция. Съдии потвърждават за нередности.

Обратно в новината

Коментари - Ръководството на СГС отказа да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че българския съд е корумпиран,зависим и некомпетентен. щом не работят в името на обществото което им плаща заплатите е редно тази система да бъде реформирана из основи и да се започне наново

''Само'' 98% от българите,.... НЯМАТ ДОВЕРИЕ ,В СЪД.СИСТЕМА. Останалите 2%,имат ,но те СА служителите в СЪД.СИТЕМА.

Къде ИЗЧЕЗНА ПРЕДИШНАТА СТАТИЯ????

jingiby

Не закачайте кумицата на Цв. Цв.

Абе на такива главите им трябва да хвърчат - Вие оставки та оставки !!!!

Тия малко като Сергей. "В такива тежки моменти, не е време за подаване на оставка. Това е най-лесното. Няма защо да се замерваме с вина сега. Сега важното е да анализираме причините за неуспеха и да продължим напред." Примерно :))

народа ги плуе а тия си мислят че вали дажд. нагли

ВСС щял да разследва. Като се знае кой го назначава и срещу колко, не е необходимо разследване. Виновни затворници и съдии няма.

Наглостта на мафията е рутинното и състояние Към сайта - научете как се пишат числата , учи се в 1-ви клас!

Че сме бананова държава личи по това, че голям бизнес въртят ченгета, прокурори, съдии и т.н. държавни професии. Къде ще видите по света ченге с хотел и фабрика, също и прокурор. Това са професии, които служат на народа, но това е Абсурдистан.

Г-жо Янева ,докажете че ще правите реформи,....и осъдете поне един знаков МАРОДЕР! Може да започнете от А.Доган,Р.ОвчЪ,И.Й.Костов ,Съселите,....и т.н.

Ще си осъди гащите тази, да бъдат изпрани в Париж.

Става на въпрос за онази Янева ли, морската хотелиерка??? Ако е същата коментарите са излишни - попаднали сме в помийна яма (Яна)??!

Ясно е ,че трябват нови хора за съда ,за правителство ,за митниците ,за МВР,за МО.....откъде да ги вземем и изберем?

За всяко едно място ще има по трима кандидати.

ГЕРБ ке падне..скоро!

А къде се скри хасан генов с проституираща мрежа - нахраниха ли ги ? Доволен ли е от исмаилов ? А от вежди рашидов ? А от слави бинев ? А от тази корумпирана дропла на снимката ? Нахранен трудно се протестира - нали хасанчо ?

Янева е семейна приятелка на Цвъ Цвъ! Назначена е в съда, за да решава всичко в полза на семейния си приятел и неговият покровител Д.П.! Лично Цвъ Цвъ беше казал оная корумпираната съдийка Ченалова да съди А.П.! Мирише ли? Мирише не, а НАПРАВО ВОНИ ОТВСЯКЪДЕ! Защо плащаме данъци за заплати на тези БАНДИТИ?

Пачата е с чуден аромат, от садийка която не си е мила кърката ! На една порция се слагат и 15-20 скелитки счукан чесан и чашка оцедец!

Дори чистачките в съда са наясно доколко съдебната ни система е справедлива, безпристрастна и независима,но без тотална промяна при избора и определяне правилата и контрола на работа не може изобщо да се очакват положителни резултати. Не само разпределението,а и цялата организация на работата на съдиите е тотално сбъркана. Тяхната демонстрирана несменяемост и независимост води не до по-добра работа,а до тотално главозамайване на голяма част от тях,безпардонно и арогантно поведение и отношение не само към гражданите,а дори и към по-нискостоящите в йерархията служители и персонал. Партийната необвързаност е само на думи,при избора на съдебните шефове за всички е ясно кой точно ще бъде избран съобразно политическата конюнктура в дадения момент, професионалните и личните качества изобщо нямат значение при избора. Шуробаджанащината в съдебната система и ползването на протекции от висшестоящи приятели е достигнала ужасяващи размери, а констатираните нередности и недъзи по време на назначени проверки остават единствено на книга. Никой не може да даде разумно обяснение на факта,че при сегашният безпристрастен начин на разпределение на делата един съдия влиза в съдебнао заседание с 25 дела,а друг - с 3-4 ; върнатите за преразглеждане от по-горна инстанция дела на един съдия са 2-3%, а за друг - 88-90 %,без това да се отразява на размера на заплатата и т.н. Да се разчита на ефективно въздействие от ВСС за отстраняване на тези проблеми е наивно и нереално.,понеже самият избор на неговите членове е тотално опорочен и зависим от партийните централи и ходатайства.

Тази янева не беше ли оная , малоимотната с хотели по Черноморието ?! Имаше и някакъв абсурден конфликт на интереси ... И още не са й били шута ?!

Като не им бият шута на корумпираните, шут на цялата съдебна система и изграждане на нова с нови хора.

Дезинфекцирайте цирея. Толкова са се самозабравили, че там трябва резачка наред.

В Бг съдийте ползват законите и параграфите само като ценоразпис

вифаджията цецо ги нареди тези посредствени съдии да оглавят СГС. Прост и необразован човек възпроизвежда само простотия.

Цитат от изказване на мърлата-тинейджърка-съдия. " .. абдикирането ни от задължения в такъв момент..." (не) Уажаема Кифло, мозъка ти е толкова гладък, а поведението толкова нахално, че неправиш разлика между абдикация и изгонване. Абдикацията е последен акт за запазване на достойнството, когато отговорния фактое вижда сам, че не може да се справи с проблемите, освобождавайки мястото на по-подходящ. Вас (не)Уважаема Кифло ви гонят и не ви питат искате , или не. При това ви гонят не платените пиклювци от Протестна мрежа, а колегите ви, много от тях в пъти по-компетентни от вас! лично мнение: Излъчването ти е на танцьорка на пилон.

Апропо, ОСТАВКА не се иска! Тя се подава! Малка, но съществена разлика в тълкуването.

Оставта на корумпираните съдии. Моето дело си го прехвърляха по канален ред от районен съд до ВКС и всички отсъдиха в полза на крадците, погазвайки законите на страната най-безцеремонно.

Готов съм да предоставя делото за да видите за какво безобразие и незачитане на законите става дума. Просто ще бъдете изумени , че може да се случи подобно нещо.

От ВСС ми отговориха, че не можели да отменят влязло в сила решение. Но не направиха нищо за да прекратят безобразията. Всички са корумпирани и са за изгонване.

Вижте нещо по делото на Христо Бисеров.Ето пълния текст на отговора от швейцарската правоохранителна институция: "В случая "Бисеров" България е изпратила искане за правна помощ на 6 октомври 2014 г. Службата по правосъдието (институция различна от Департамента по правосъдие и полиция - бел. ред.) в Швейцария от своя страна с дипломатическа нота от 24ноември 2014 г. отговаря на българските власти, че не може да предостави такава помощ заради "недостатъчност в искането" и е поканила властите в София да допълнят искането си. До момента (9 декември) допълнителна информация не е пристигнала в швейцарската Служба по правосъдие." Службата по правосъдието в Швейцария си сътрудничи заедно с прокуратурата и с чуждестранните власти, когато става дума за международна правна помощ (каквато са поискали българските власти), екстрадиции и международна защита на човешките права.

Алоооо,бунтаите,първо с факти и експертизи докажети твърденията си,после искайте оставки,а не - едно франче било то посланник да подхвърли нещо и хаайдееее да му се харесаме....

КОИ СА ПЕТНАДЕСЕТТЕ? ИМАТ ЛИ НЕИЗПИСАНИ ДЕЛА И ДАМИНИСТРАТИВНИ НАКАЗАНИЯ, ЗАБЕЛЕЖКИ? ОТ КОГА РАБОТЯТ В СГС И ПО КАКЪВ НАЧИН СА СТИГНАЛИ ДО ТАМ? КОИ СА ТЕХНИТЕ СУПРУЗИ, СЪПРУГИ, ТЪСТОВЕ, ТЪЩИ, РОДИТЕЛИ, ГЪРБОВЕ И ЗАДНИЦИ? ОТ 2209 ГОДИНА СЕЗИРАЛИ - КОЙ, КОГА И ЗА КАКВО ТОБНО? И ДАЛИ СЛЕД КАТО 6 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ ИМ Е ОБРЪНАЛ ВНИМАНИЕ, СЛЕДВА СЕГА ДА ИМ СЕ ОБЛЪЩА ТАКОВА? МОЖЕ БИ ПЛАЧАТ И ТЕ ЗА ЗНАКОВИ ДЕЛА, ТА ДА ИМ СЕ ЧУЯТ ИМЕНЦАТА ПО МЕДИИТЕ? КОМПЛЕКСАРИ ИЛИ КОМПЛЕКСНО ОБРАБОТЕНИ? ДОГАН НЕ СПИ, ТОЙ БДИ!!!!!!

Мирише от всякъде.И защо харчат парите на данъкоплатците-да имитират правосъдие.ОТВРАТИТЕЛНО

Владимира Янева и Петя Крънчева трябва да напуснат СГС час по-скоро. Те и двете са спуснати отгоре по времето на Цветан Цветанов, именно да прикриват поразиите на Гербистите. Това го знаят болшенството хора от Съдебната система. Какво е това безобразие..? искат ти оставката, а ти се самообявяваш за невинен. До кога...? ни лук ял ни мерисъл. Всички се правят на жертви в един момент. Пълна демагогия на някаква невиждана демократичност.

"Хаос ште направа, ако не ме пуснат в Меверето Майка, да се върна !" Нали са си семейни блиски, Той излиза праф сега, и тас Пача, и тя, същото се пени? Идут дани Майка плаче за детето, мачка плаче за мачето, Идут даани идут даании... А съдийка и осъден на един Гроп плачат... идут даани, идут даании... А Буда какво мисли, ако го може, освен да БИЕ ? Таен агент Грга

....авторитетът на СГС..... Ко речии. Няма как да загубиш нещо, което никога не си имал.

И къде покриха делото за Софийски имоти-заграбиха центъра на София и си живеят,като рентиери?Тази също се занимаваше с това дела.А може би вече е минала и давността.На печелившиге-Честита!

Гоце изпрати др. Филчев като посланик в Казахстан, за да го спаси от наказателна отговорност чрез имунитет заради убийството на ямболската адвокатка . Какво разбира др. Филчев от политика, че Гоце го изпрати като посланик ? - Елементарен въпрос, нали ?

"ще доведе до хаос в цялата съдебна система" Е то там винаги си е било хаус, просто защото те НЕ работят в интерес на народа ами обслужват интересите на тоя дето плаща.

Да видим дали съм разбрал, появило се писмо от 15 съдии, които искат оставката на ръководството на СГС, защото по техни думи определени дела се давали на определени съдии за да предрешат изхода на делата(това си е честа проба корупция), но не казват кои са съдиите, които са корумпирани, а искат оставката на ръководството? И тия работят в съда и отсъждат??? Майко мила без доказателства, по едни изсмукани от пръстите си димки?

Какви доказателства бе, юристче. В Западна Европа само да има "съмнение за корупция" или нещо подобно и заподозреният моментално хвърля оставики и бяга. И никой не си помисля да каже, че не му "приема" оставката (нашенски трик за оставане на поста).

Много си ходил ти по западна Европа да знаеш кое как е. Без доказателства там никой не говори за разлика от тука. 15 съдии обвиняват колегите си в корупция. Пак питам (тези които не разбират да четат по-бавно!) къде са доказателствата за корупция??? Това си е поредна медийна димка за нискочелни итеУектуаУци!

КОЙ назначи янева на този пост ? КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ? Да си припомним - беше назначена по времето на герб, защото е близка до цветан цветанов ! Поредната милиционерска калинка, заради която България страда ! НАРОДЕ ???

Физкултурника Цветанов (Цв.Цв съгласно тефтерчето дето изчезна) да си отегли протежето

От присъдите или протакането на знакови дела до отпадането им по давност се вижда, че нещата не са читави в съдебната ни система. И така е поне от 15 години. Трябва коренна промяна там, колкото те и да викат, че са независими и никой не трябва да им се бърка. Изобщо не са независими и сигурно има доказателства за това, но никой все още не смее да ги покаже и каже открито.

До какъв хаос в съдебната система ще доведе оставката вИ бе корумпирани изроди? Много, много отдавна еб...е мамата на тази система. В една държава не работи ли съдебната система държавата я няма. България е ярък пример за това.

Как да не работят ма Вуне? Максим Стависки, за два човешки живота "осъден",УСЛОВНО, братя Галеви все още "излежават" присъдата си, оня от Соло и той е в затвора, и още и още много "осъдени". Всички работим много яко срещу престъпниците.

Добре че беше френският посланик да разбърка малко кошера. Все някой отвънка трябва да ни казва, кое е правилно и кое не!

Тези от СГС достойно заместват НАГЛИТЕ.

В България няма правосъдие. За това няма бизнес нито български нито чуждестранен.

важните дела има повече пари и естествено, има и завиждащи :) Тази клика така се е сраснала с организираната престъпност, че няма хирург, който да се справи с тази операция.

Имаше един - викаха му Сталин. Някой подобен ако дойде ще ги оправи.

Чия марионетка е показаната на снимката ? Къде се спотайват "протестърите"-измекяри ?? КОЙ, КОЙ "назначи" тази недотам заслужила и достойна за това място персона ??? Този път не го трийте !!!!

Цецо Цветанов я назначи... Мислех, че и хлебарките в Люлин го знаят това...

Милинките! Мислили за хората и за хаоса, който би бил се получил ако те напуснат! Горкичките жертви! Плача от умиление!

Ох, ох, подгизна ми кърпичката от триене на сълзи... мъкааа, мъкаааа... :) :) :)