Не се обсъжда оставка на вицепремиера Валери Симеонов

Оттегляне на вицепремиера Валери Симеонов не се обсъжда, заяви днес финансовият министър Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Не се обсъжда оставка на вицепремиера Валери Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя особено гаден тип. Но и той е съвсем скоро на ред, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ :-)

Почакайте още 1-2 седмици и ще я объждате. Шило в торба не стои. Или Болното, или Каракачанката, или Винкела ще избухне. Може и тримата заедно. Няма да чакаме дълго.

"Не се обсъжда оставка на вицепремиера Валери Симеонов" А би било да се обсъди и ако не червен картон, поне жълт да получи. Изглежда много първосигнален, все пак

А е крайно време да се обсъжда оставката на Винкела!!!!СТИГА му толкова вицепремиерсване,от МС направо при Бай Ставри!!!!!

вицепремиерсТване

И кой иска оставката, българските соросчета...българските демократи от БСП и ДСБ и "Да България" При тях освен лъжи и далавери нещо да са направили за държавата...А...

Кажи, ковро на Бойко, какво те сърби? До вчера кълняхте и плюехте БайХ, днес лижете задните му части. Как са на вкус?

Ако беше в САЩ - с усмивки и майтапи ли щеше да се размине? Спомнете си какво стана с оня българин, който беше рисувал свастики в Ню Йорк през 2008 г.

В САЩ драги ККК е легитимна организация, БЛМ, която не е по-малко расистка също, имат и куп национал-социалистически такива ...там има почти реална демокрация

Драги, Ивайло Иванов беше осъден на 18 години за нарисувани свастики със спрей в Ню Йорк. Какъв ККК те гони...

Бургаският селяндур отново си показа рогата. Какво ли още има да чуем и видим от него? Б.Б. обаче си го харесва, защото е от неговата кръвна група.

пуснат някаква простотия,която на никой не вреди и като се започне,....та няма край,нищо не значеща простотия.Защо не са така настървени против мизерята,беднотията,нищетата,хората ровят по кофите,парцаливи,дрипави,мършави,разруха,грозота ,абе всички най-силни епитети от речника на скотското съществуване.И това за една държава с население колкотао един град.Некадърници.Не могат да управляват.На фона на балове,крипове,виенски и прочие.разточителство,кървав "блясък",ескорти,мерцедеси,вахканлии.И това всичко в най-бедната и оглозгана държава в света.Свинари в Швейцария,местакати гъзурници обрали банки.Безнасазано,безпомощно,нечовешко.Седнали да се занимават с глупости.Ами тогава заклеймете Германия,Австрия......там е разковничето.

Да заклеймим? Безнасазано?

Фашизоидни инфантили не би трябвало да има в правителството на нито една европейска страна.

Както и прогресивни леви и либерасти

Говореха за пенсии, охрана на границата, а се оказа, че това не ги интересува защото ако секне имигрантският поток, кой ще ползва тогава хотелчето на "патриота" Симеонов, а майтапчийските снимки от Бухенвалд няма да останат без последствия, бумерангът винаги се връща.

Не само Симеонов цялото ,цялото правителство ,ние ,ние трябваше да управляваме ,аууу ,мъка ,мъка дай да мислим друг компромат ,ами ето ,слънцето изгря и за това е виновен кой ,...Борисов ...!

Естествено, иначе правителството пада.

А трябва. Този човек е толкова неприятен.

Разбира се,че няма какво да се обсъжда.Направо да си подава оставката и да си ходи там откъдето е изпълзял.

Някои "поемат вината с мезета",а други приемат трагедията с майтап.

Как ще се обсъжда нещо дето е застопорено в договорката им да изкарат 4 години кражби????Тоя и на главата на боко да се изс,,е което е нормално боко ще го отмине с мълчание защото мерака му за пълен мандат е по голям от достойнството..

Този нацист Симеонов няма да си подаде оставката,защото в цялата коалиция членуват нацисти.Те харес- ват прийомите на Хитлер. Ами погледнете лицето на Симео- нов,то е копие на Хитлер.

Да,ама няма мустачки.

Мустачките не скриват нацистките му възгледи.Съвсем скоро на българо- турската граница се държа брутално по нацистки към въздрасна жена.Там не можа да скрие нацистката си злоба към хората.

ами...Хитлер... В циганската махала в нашия град има една обособена част ...известна с наименованието си ..."ТАТАР МААЛЕ" Там е пълно с индивиди с такива муцуни :))) Берачи на джилязо :)))

Ако си бил в Освиенцим и Бухенвалд щеше да разбереш,че нацизма е превърнал унищожението на хор в индустрия - добре работеща и добре обмислена!От тези нещастни хора след унищожението им се е използвало всичко - косите им ,кожата им,мазнините им и накрая от останалото се е произвеждал тор,така,че нищо не е оставало неизползвано,дори и личните им вещи са търгувани.Това престъпление няма аналог!Не отричам престъпленията по време на комунизма,но тов което Хитлер е направил е било чудовищно по замисъла си!

Това е моя реплика към "ПАПАРАЦИ'.Не зная защо се появи така,отделно от поста на "ПАПАРАЦИ".

Този е много прост.

След като казаното от Валери Симеонов за лагера на смъртта Бухенвалд може в България да мине за майтап, не би трябвало да се чудим, че в наши дни се намират и лица, които с ритници трошат кости и стави на непознати възрастни жени, случайно оказали се наблизо. Правят го без видима причина, просто така, за майтап.

Евреичетата , соросоиди пак скочиха.....ВОЙ до небесата...

"Шило в торба не стои!"

БСП-то да не се изхвърля много,защото преди Павел Тенев и Валери Симеонов имаше подобни изявления на Крум Зарков(в последствие стана депутат) и на Филип Боков(в последствие посланик).

Според мен Горанов дори и не разбира,че нациският поздрав на вече бившия зам. министър е направо бял кахър в сравнение с изказването на Симеонов за майтапите в Бухенвалд!Това няма да бъде простено нито на Симеонов ,който стана много нагъл,нито на Бойко!

Пълен провал ще настъпи за България,ако Далавери Симеонов не е Вице-Премиер!

Значи признават че е шега, но пак уволняват човека !? Далече ще стигнем така ...

Ти по добре мисли какво ще правиш със сестра си, че май била ку..ва.

Я КАЖЕТЕ КАТО СТЕ ТОЛКОЗ УМНИ КОЙ Е НАВРЕДИЛ ПО ВЕЧЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ФАШИСТИТЕ.

Това сериозно ли? Всеки с малко ум в главата може да отговори, но явно и толкова нямаш, щом питаш.

Е как бре ще обсъждат оставката на тоя стожер на Правителството!Вярно е че е хулиган , расист и истински мерзавец и авантаджия , но .....без него няма Бойко премиер!Алява работа!

Още не са почнали вашите хора и заваляха оставки .... Ама прави ли ти впечатление, че когато някой поработи известно време в никакъв случай не си подава оставката, даже и специално министерство ще му измислите, само и само да остане под крилото на партията! :)))

Бил съм лично в Бухенвалд. Там обстановката е такава че изобщо не предразполага към снимане. Камо ли идиотщина като така наречените от нашичкия "патриот" веселяшки снимки.

да бъде поискана и от правозащитните организации , от гражданите,както и от другите политически партии.

Борисов в желанието си да управлява този път се сдружи с изключително прости и политически неграмотни хора. А фашистките изцепки на Валерката и компания ще бъдат замазвани от ЕС. Те фашистите в Украйна не виждат че нашите идиоти ли ще забележат

Според финансичето Vladi G оставката на Симеонов не била обсъждана. Защо?

Уникална комбинация. Тиква +идиоти...

Ако публикуваме снимка на Боко с бухалката ще си подаде ли оставката?

един хитлер в днешо време би повлиял здравословно за страната

освен, че е визуално непириятен е и изключително прост. Представяте ли си какви ни управляват в момента

момчето с надутите бузи - Горанов, също трябва да си ходи, много е просто и ограничено, но да върти далавери изкусни го бива

Такъв народ - такива управляващи !!

С изявлението си за Бухенвалд, Валери Симеонов има неблагоразумието да огласи онова, което мислят за нацистките практики по време на Третия райх и немалко представители на т.н. градска десница в България. Оставането на Симеонов в състава на правителството е знак за това, че той изразява не толкова лично мнение, колкото позиция на кабинета "Борисов - 3".

тя (оставката) на птриота не се обсъжда.... , а би трябвало! хотела е важен... КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Ако някой друг министър от европейска даржава,заяви че си е направил майтапчиска снимка пред гробовете в Батак и Перущица,..какво ли ще му се случи ?

Нищо няма да му се случи с тези наши управници!!!най-много да го закарат да сере на шипка!!!!!!!!!!!!

Да,прав си !

Борисов заяви, че е реагирал по възможно добрия начин, за да могат да бъдат запазени принципите.....Кои принципи, пожарникарче с 1 прочетена книга, тези ли Arbeit macht frei Jedem das Seine?!Върви при дъртата пръдла от ГДР, тя ще ти обясни кой ги е използвал, простак и над порталите на кои трудово възпитателни учреждения(контрационни лагери до 1945 год.) са стояли, изписани с големи букви!!!Вие, долни престъпници, сте срам за българите, за кой ли път ни унижавате, изроди неуки!?

Прав си човече! /Историята помни/ Много си прав! Но като си помисля, че гласувах и ефект няма- в предишното Народно събрание имаше поне 3 ма осъдени за ХУЛИГАНСТВО ,а в сегашното двама от тях пак са народни представители. Сигурно е закономерен процес - изродите се плодят като мишки!

Ако на Борисов му е останало някакво чувство за самосъхранение, трябва да уволни бургаския селяндур по най-бързия начин.

И да разпадне една толкова успешна коалиция? Това означава да изгуби властта, поредна оставка и пак избори. Гледай сега става интересното, защото още не са започнали, а трябва 4 години да работят заедно.

Пътници сте, простаци, заради простотията, която струи от вас, заедно с коалиционните ви партньори-престъпниците -приматите Сидеров, Симеонов и Каракачанов....

Във всяка нормална държава той сам би си подал оставката. Представяте ли си реакцията, ако някой немец дойде и пред костите в църквата в Перущица си направи селфи и се пошегува, е НЯМА ТАКИВА ПРОСТИ ХОРА КАТО НАС ДА ТЪРПИМ ИЗЦЕПКИТЕ НА СИМЕОНОВ, да не забравяме и блъсканите хора на границата. Не не бива да оставяме така нещата, ако искаме да сме нормална държава, ето затова сме и бедни...

Много прост народ сме. До кога ще търпим да ни управляват боклуци?

Вие питате: Как ще познаете на улицата, кой е обединен патриот? Ние отговаряме: По това, че се поздравяват с "Хайл Хитлер".

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да биете българо-турските бабички по границите?" Ще има практически демонстрации. Местни фашисти ще покажат майтапчийски снимки от концлагера Бухенвалд. Павел Тенев ще ви научи как да се поздравявате с "Хайл Хитлер". За всички от герб вход свободен.

Не се обсъжда оставка на вицепремиера Валери Симеонов.....А трябва, този арогантен, нискочел, прост, тъп селянин, след думите му за Бухенвалд, трябваше да му бъде поискана такава, но понеже, за банкянският простак няма нищо по-важно от властта, той си кротува, но примата кабелар, рано или късно ще го завлече, заедно с шайката безотговорници около него, след изявлението на тъпото парче, в Европа вече няма да си мълчат, колкото и банкянският престъпник да им е удобен....Отиваш си отново, тъпак, даже и преди Нова година....

Особенно за последното ти предположение ! Но както се казва ..."Господ помага, но в кошара не вкарва..." Трябва и ние да запретнем ръкави... А иначе тези ...ВСИЧКИТЕ от Отвратителните Патриоти са за трепене ,най-вече ,заради това поругаване на чистата и Свята ПАТРИОТИЧНА ИДЕЯ ! Покрай тях и всичката им маргинална и дрогирана сган ,които така ревностно ги ...подкрепя !!! Все -още !

Този наглец и простак трябва с камъни да се изпрати на майната му!