Коментари - Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не | Днес.dir.bg

Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не

При това положение оставам на поста като финансов министър и през следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат, заяви изненадващо в Министерски съвет Симеон Дянков. Премиерът Бойко Борисов обаче обяви, че Дянков няма да бъде министър при евентуален нов мандат.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не | Днес.dir.bg

Коментари

Има една поговорка, предполагам много хора от вас я знаят: Със стари к*рви нов бардак не става! ГЕРБ достойно влязаха в компанията на "старите..".Наистина ще е смешно ако някой им се довери отново.Същото важи за колегите им от предишните правителства...

ха-ха ... проличаха си предизборните машинации на 3-то разрядните комунисти на герб!

Той, "най-добрият в топ 10" ще се намести някъде, щом е такъв, надявам се в Гърция, да ги "оправя" с тяхното нескончаемо сиртаки... Другият и слугата му ще се наместят обратно в системата и пак ще ни оправят по нов начин, останалите от кол и въже ще се попилеят по дупките, от които изпълзяха в мътните води, но няма полезен ход в създадения хаос, щото улицата от безработни, непълнолетни и бойни пенсионери дори себе си не са способни да оправят...

ма те, "милите" .... за доброто на българите го правят, бе .. хахаха

те го гонят от прага,тои се качва на миндера,егати нахалника *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Циркът свърши,клоуните продължават играта.Не провокирайте търпението на публиката безкрай.Много хора вече искаме друг вид "представление".

ЕВАЛА ДЯНКОВ, ЕВАЛА МАЙКА. ЦЕЛУВАШ РЪКА, ПАРДОН ЗАДНИКА НА ТОЗИ ДЕТО Е ИМАЛ НЕЗАКОННА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ, А ГОНИШ ОНАЗИ ДЕТО САМО Е ПРОДАВАЛА НЕЗАКОННО ЦИГАРИ. СПРАВЕДЛИВОСТ, МАЙНА, ПО БУДОВСКИ... О.К.

Дянкофф, нещастнико освен че съсипахте държавата защо не споменеш нещо и за огромната контрабанда по границите ни,която заедно с Танов контролирате.Този малоумник и алкохолик кога ще си подаде оставката.Бате Ваньо-тази всестранно развита личност навремето"оправи" полицията а сега "оправи" и митниците.Танов като те изгонят да не забравиш да си вземеш и Ленчито Кирилова,че с тези тънки устни знаеш какви чудеса прави

"Колкото си по - невеж, толкова по-лесно обясняваш нещата, от които нямаш понятие!" /Димитри Иванов / П.П. Отнася се за всички, които "обясняват" какъв е Дянков!

Аз ли не сванах ша си управляваме до ново правителство а такова никои не ще да състави ,ша махнем лиценза на цез ма не веднага ,бе я се прибираите от улиците работата се оправи .Сега ще намерят нещо да отклонят вниманито на народа и след дни се едно че тва не е било Да ама не и сега Глада е по силен от тока па макар от зелена енергия щот бил по еколоичен

това човеченце прилича на мухата Це-Це, пъдим го през вратата, а то влиза през прозореца, как така не е разбрал,че е персона нон грата во веки веков..., хайде аут, чупка, марш от държавата ни.....

Yжaсно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост ! Kак неукия човечец може да проумее,че Dянков се справи отлично с финансите на държaвата в условията на световна криза?!

Направо съм ужасен от непоправимостта и лаизма на бг-ф . Дянков не е бил и не може да бъде добър финансов министър, просто защото е напълно некомпетентен. Той е може би един добър счетоводител, но нищо повече. По принцип финансовият министър се грижи за развитието на финансовия сектор и стимулиране на икономиката и увеличаването на оборота на паричната маса. Но това е фина работа за тоя тъп тип който вече четири години просто констатира, че няма пари за това и онова. Гледаше на държавния бюджет, като на бюджета на малка фирма с шепа хора персонал. "Няма пари в касата, ще купим постна пица за банкета в края на годината". Това което натвори Дянков е (и още години наред ще е) ужасно за икономиката на България, защото се намали скоростта на оборота на средства, т.е. драстично падна финансовата ни конкурентно способност.

Дянков е злият гении на Борисов.Много късно го уволни.

Бойко , остави го да бъде министър , нищо ,че ти и кабинета ти подадохте оставка . Очилатия гей избяга при жена си ,но тя го изгони при любовницата му в България , тя пък му е казала , че ще бъде с него само ако е министър , така , че остави го да се чувства министър .

Не знам какви са тези хора,скрити зад поста!Явно се дава глас на посредствеността и лумпените!Но така е като интелигенцията се е покрила.Всеки грамотен икономист знае, че това първият финансов министър, направил това което е правилно и то с голяма компетентност.Признат в ТОП 10 за най-добър! Само ние българите не се научихме да ценим кадрите си! Затова те бягат по света, а тук остават посредствените и лесни за манипулация хора! МНОГО ЖАЛКО!

Моля,кажете ми къде да намеря в интернет "ТОП 10" на най-добрите?Много искам да прочета похвалите за г-н Дянков.

ГОСПОЖО ТОЛЕВА, АЗ ПЪК НЕ ЗНАЯ ВИЕ КОЯ СТЕ, АМА Я ПОПИТАЙТЕ ГРУЗИНЦИТЕ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СБ, ПО ЛИНИЯ НА КОЯТО ТОЙ Е ОТГОВАРЯЛ ЗА ТЯХ! ДАЛИ И ТЕ СЪЩО ЩЕ СПОДЕЛЯТ ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ЩЕ ВИ ИЗПЕЯТ ЕДНА ПОХВАЛНА ПЕСЕН ЗА НЕГО, НО НЕ ПО АДРЕС НА БАЩА МУ, А?

един не успял банков касиер

Дянков, вече всички разбрахме какво се е случило и защо М. Найденов се крие като лисица в дупка. Стига си се оправдавал ти, нямаш вина за случилото се тези дни. И стига си се хвали с това, което сте направили

Оставаме, оставаме и нищо, че е пролет. Oставаме, оставаме и нищо, че ни гонят. Оставаме, оставаме понякога така, и нищо че с Канла 3 изпращаме деня. Отива си и Дянков, настъпва пролетта, отива си и Боко - дано не е мечта! Един, един самотен плаж, един скелет на лодка (туй скелета е наш) и вече не е Златен този пясък, и вече не е Слънчев този бряг. (освен за нас!! [за тях де]) Не, не, не почва "Листопад", не, не, не, не, Азис не е отзад! А ние си оставаме, оставаме така пред погледа кръвясал на цялата страна! И тръгваме на някъде - навярно в Майнингер, там Цвъко е министър, а Боко - премиер. Оставаме, оставаме и нищо, че сме прости, oставаме, оставаме, докато ни залостят! оставяме, оставяме - усмивка и тъга. И тъпо ще се хилим дорде остане тя! Усмивката! ...Тя среща двама млади... Но... това вече е друга Бира!

И този сме го изпуснали! Как е прескочил оградата...

Какъв министър,бе смешник?Събирай си парцалите и се махай!На изпроводяк ще ти подарим коледните надбавки на пенсионерите.

Направили ББ и правителството. С кои пари, с парите на народа.

Никога няма да забравя кутията с пица,която показа на българския народ.Само това му действие трябваше да ни покаже кой ще застане зад финансиите на държавата.Сбогом Дянков,благодаря на г-н Борисов,че ни освободи от теб,но за жалост-твърде късно.

подчинени на това очилато нещо изнасят документи от финансовото министерство. сред тях са листове сас заплатите на шефа на хазарта и шефката на финансовя надзор и пални черни чували с други документи.

Според мен Бойко Борисов хич не е в час със способностите на хората, които назначава за министри.Философ с курс по икономика за Министерство на финансите, Икономистка за Министерство на здравеопазването.

Бойко не назначава никой а му ги назначават както и него го назначиха..Така както използват зависими от МВР са "свидетели" така и тук стават нещата..

Толкова е явно, че Дянков е получил инструкции от американците да държи кокала до второ нареждане, че направо да се чудиш тия за какви ни имат.

Благодаря Ви, много точно изразихте мислите ми, след като чух за "изтъпанчването" на този зловреден клоун! Всичко си дойде на мястото: Дянков-оставката, пребиваването му в САЩ, внезапната оставка на ББ, говоренето за следващ пълен мандат, "народната подкрепа"... Не си падам по Сидеров, но в случая и аз като него заподозрях, че Дянков го готвят /Big Brother, де/ за МП. Още повече, ГЕРБ не е върнал мандата и утре оставката може и да не мине, нали са болшинство. Дай Боже, да не сме прави!

Мали мали това на женски пазар за прилича ------ едни приказки едни лафове този иска онзи не и прочие това САПУНКИТЕ РЕПА да ядат

искам тука има тука нема эалагам на нема......................

Комундетата от форума са в еуфория. Демек нашите идват на власт. ОК обаче вашите вече са едри капиталисти и вие цървули, които им свършихте работата да излъжат за пореден път народа си вече не им трябвате и сега ще си изтрият ботушите в вас. А най-кораво, както сме виждали шиба "другарския" к.р!

Може да спетнат и един протест със свалени до колене панталони и надупени. Доган вече ги чака с нетърпение.

Ей,подлого американска, изчезвай от България. Един човек който се е отказал от баща си....................

НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ НИКОЙ ОТ СЕГАШНИТЕ ДЕПУТАТИ И БИВШИ МИНИСТРИ ВЪВ ВЛАСТТА ПОВЕЧЕ НИТО ЕДИН , И ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ 240 ДЕПУТАТИ НА ВСИЧКИ НА ВСИЧКИ ДО ЕДИН

ОСТАВА БАТЕ БОЙКО,ОСТАВА.НЕ СЛУЧАЙНО НЕГО ПРИВИКАХА В ЩАТИТЕ И ТАКА СА НАРЕДИЛИ.ЯВНО ТЕБЕ ВЕЧЕ НЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА НИЩО.ЯЗЪК

ХА ХА ХА! Горките, сладки душици. Те скоро ще се объркат слънцето изгряло ли е или залязло.... Сивите клетки са дали здраво на късо в ГЕРБ ;)

тука има - тука няма ... давам, взимам, оставам, подавам, намалявам, назначавам, освобождавам, режа, омитам ... играя мачле ... печеля, бия, явявам се ... сам, сам ... седя си у нас, пия си кафе и идва местан ... у нас ... аз ...

Не се карайте и двамата няма да ви има, дай Боже да се съберете в Софийският затвор!!!!

Не,не оставаш-този път,твърдо си с червен картон!Каза ББ.Защо ли-по твърде прозаични причини,за осведомените.Вдянкофф е назначен в СБ от своя американски тъст.Далеч неслучайна фигура в американските хай-бизнес и финансови,среди.Съветник,в най-отговорния смисъл на думата,на трима Президенти.Отявлен анти комунист.Първи провал на зетя Вдянкофф-братска Грузия.Човекът си заложил името и репутацията,Мони постигнал пълен провал за СБ.Втори тежък провал-България.Не,не че не е следвал стриктно инструкциите на шефовете си.Провалът е в личен план.Името му е Ирина Велева-начлник на Кабинета в МФ.Тук иде реч за кученцето Джиджи,което целува Мони и обратното.Няма как,един супер влиятелен баща от Америка,да прости,подобно своеволие,било то и само сексуално.Щерка му си взима дърмите и напуска Априлският Гений.А ББ е заставен,макар и по телефона,да пореже пършивите крилца на самоповярвалият си Вдянкофф.А ББ слуша,какво му се пее от "Радио Вашингтон 1".Пък и изпълнява-има ли избор?Останалото е шлака.

Такава кнспиративна теория може да се роди само в некоя ламаринена комунистическа тиква

сега идват вашите спасители глупака геистанишев и резаната карабина местан честитооооооо

Стягай багажа за USA, ГЕРБ няма да е на власт.

ама станишев и местанката по отделно имат много повече акъл от боко тиквата

Гласувайте пак за ГЕРБ - както виждате мутрата и щатският кастрат искат пак да ви го слагат още 4г. и да ви се хилят нахално питайки що не им плащате комисионните!

И аз искам Дянков да остане. Искам и Борисов да остане. Искам и двамата да останат много дълго. В ЗАТВОРА!

Браво! Ако искате да ви монтират и соларни панели на покривите!

Флик: Ъм с'я к'во пра'йм?

Цирка продължава!

Народът ще се поуспокои, едва когато ни анулират фактурите за ток и парно по 900 лева при 120 лева пенсии Второ - народът иска отново ред като при комунизма. Като не можем да направим тук Запад и Швейцария, нека поне възстановим производството и редът като едно време при БКП. Не може да се вразумят крадците и мутрите без Скравена, да ме простят жертвите й, ако ги е имало. Не става само с приказки. Или купете скандинавски експерти и им платете да ни изградят капитализъм. Може и немците. С местните феодали и пъдари няма да стане.

Щом масоните искат пицата да е служебен премиер, то тогава всеки сам да си направи изводите каква ' мисия ' изпълнява той !

Ей тия са толкова зле,че и оставката си не могат да подадат като хората...

Както се казва "всеки народ си заслужава управниците". И нашия също...! Сега сравнете снимките на Станишев и Химлер.Като видите кой на кого прилича дано разберете и кой искате да ви управлява. Пишете ми-интересно ми е...!

Гербаджийски провокатор, не разводнявай темите. Тук Станишев няма нищо общо с темата. И май вече си забравихте имената: Калитко, KGB, IQ164 и почнахте да пишете като нормални участници във форума. Жалки същества

Браво Г-н Провокатор ! Каква култура на изразяване само...! Завиждам Ви.Да можех и аз да се извися като вас...! Все пак благодаря !

"Прост народ слаба държава" Станишев, Местан, Сидеров да ние честито !! 45 години не ни стигат. Явно!!! Всеки народ си заслужава съдбата и управниците

Боян Расате,платена комунистическа подлога!Фюрера на олигофренчетата от вторник!

ЕБАТИ ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ! САЙТ БЛОКИРАН ОТ ЧЕРВЕН СОФТУЕР. ЧЕРВЕНИ МИШКАРИ, ПОМНЕТЕ: ЩЕ ГО ЯДЕТЕ "ДЬОРКЮШЕЛИЯ". МЕСТАН ДА ВИ ГО ПРЕВЕДЕ ПЪК ПОСЛЕ ПАК ЩИ ВИ НАВЕДЕ.

Не е точно така, защото 70-80 % от парите са от структурните фондове на ЕС, които ни се полагат и които трябва да се усвоят в съответните срокове за да ни се дадат.

ОТДАВНА КАЗВАМ, НАЛИЧИЕТО НА ПИШ.А, НЕ ПРАВИ МЪЖА. МЪЖА ГО ПРАВИ ХАРАКТЕРА. А ТЕЗИ СА БЕЗХАРАКТЕРНИ!

ЯВНО ИМА НЕЩО ЗА ЗАМАЗВАНЕ/ ПРИКРИВАНЕ/, ЗАТОВА СЕ ВРЪЩА. НО НИЕ ПОМНИМ!!! И ЗНАЕМ КАКЪВ ПРОДАЖНИК Е!

така и сега каквооо изненада станишев и местан честитоооооо

Коментари - Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не | Днес.dir.bg

Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не

При това положение оставам на поста като финансов министър и през следващите седмици и месеци ще продължавам да работя с премиера, за да може ГЕРБ отново да спечели пълен мандат, заяви изненадващо в Министерски съвет Симеон Дянков. Премиерът Бойко Борисов обаче обяви, че Дянков няма да бъде министър при евентуален нов мандат.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Оставам министър. Борисов: При следващ мандат - не | Днес.dir.bg

Коментари

Има една поговорка, предполагам много хора от вас я знаят: Със стари к*рви нов бардак не става! ГЕРБ достойно влязаха в компанията на "старите..".Наистина ще е смешно ако някой им се довери отново.Същото важи за колегите им от предишните правителства...

ха-ха ... проличаха си предизборните машинации на 3-то разрядните комунисти на герб!

Той, "най-добрият в топ 10" ще се намести някъде, щом е такъв, надявам се в Гърция, да ги "оправя" с тяхното нескончаемо сиртаки... Другият и слугата му ще се наместят обратно в системата и пак ще ни оправят по нов начин, останалите от кол и въже ще се попилеят по дупките, от които изпълзяха в мътните води, но няма полезен ход в създадения хаос, щото улицата от безработни, непълнолетни и бойни пенсионери дори себе си не са способни да оправят...

ма те, "милите" .... за доброто на българите го правят, бе .. хахаха

те го гонят от прага,тои се качва на миндера,егати нахалника *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Циркът свърши,клоуните продължават играта.Не провокирайте търпението на публиката безкрай.Много хора вече искаме друг вид "представление".

ЕВАЛА ДЯНКОВ, ЕВАЛА МАЙКА. ЦЕЛУВАШ РЪКА, ПАРДОН ЗАДНИКА НА ТОЗИ ДЕТО Е ИМАЛ НЕЗАКОННА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ, А ГОНИШ ОНАЗИ ДЕТО САМО Е ПРОДАВАЛА НЕЗАКОННО ЦИГАРИ. СПРАВЕДЛИВОСТ, МАЙНА, ПО БУДОВСКИ... О.К.

Дянкофф, нещастнико освен че съсипахте държавата защо не споменеш нещо и за огромната контрабанда по границите ни,която заедно с Танов контролирате.Този малоумник и алкохолик кога ще си подаде оставката.Бате Ваньо-тази всестранно развита личност навремето"оправи" полицията а сега "оправи" и митниците.Танов като те изгонят да не забравиш да си вземеш и Ленчито Кирилова,че с тези тънки устни знаеш какви чудеса прави

"Колкото си по - невеж, толкова по-лесно обясняваш нещата, от които нямаш понятие!" /Димитри Иванов / П.П. Отнася се за всички, които "обясняват" какъв е Дянков!

Аз ли не сванах ша си управляваме до ново правителство а такова никои не ще да състави ,ша махнем лиценза на цез ма не веднага ,бе я се прибираите от улиците работата се оправи .Сега ще намерят нещо да отклонят вниманито на народа и след дни се едно че тва не е било Да ама не и сега Глада е по силен от тока па макар от зелена енергия щот бил по еколоичен

това човеченце прилича на мухата Це-Це, пъдим го през вратата, а то влиза през прозореца, как така не е разбрал,че е персона нон грата во веки веков..., хайде аут, чупка, марш от държавата ни.....

Yжaсно е да съзнаваш стабилноста на нечия ограниченост ! Kак неукия човечец може да проумее,че Dянков се справи отлично с финансите на държaвата в условията на световна криза?!

Направо съм ужасен от непоправимостта и лаизма на бг-ф . Дянков не е бил и не може да бъде добър финансов министър, просто защото е напълно некомпетентен. Той е може би един добър счетоводител, но нищо повече. По принцип финансовият министър се грижи за развитието на финансовия сектор и стимулиране на икономиката и увеличаването на оборота на паричната маса. Но това е фина работа за тоя тъп тип който вече четири години просто констатира, че няма пари за това и онова. Гледаше на държавния бюджет, като на бюджета на малка фирма с шепа хора персонал. "Няма пари в касата, ще купим постна пица за банкета в края на годината". Това което натвори Дянков е (и още години наред ще е) ужасно за икономиката на България, защото се намали скоростта на оборота на средства, т.е. драстично падна финансовата ни конкурентно способност.

Дянков е злият гении на Борисов.Много късно го уволни.

Бойко , остави го да бъде министър , нищо ,че ти и кабинета ти подадохте оставка . Очилатия гей избяга при жена си ,но тя го изгони при любовницата му в България , тя пък му е казала , че ще бъде с него само ако е министър , така , че остави го да се чувства министър .

Не знам какви са тези хора,скрити зад поста!Явно се дава глас на посредствеността и лумпените!Но така е като интелигенцията се е покрила.Всеки грамотен икономист знае, че това първият финансов министър, направил това което е правилно и то с голяма компетентност.Признат в ТОП 10 за най-добър! Само ние българите не се научихме да ценим кадрите си! Затова те бягат по света, а тук остават посредствените и лесни за манипулация хора! МНОГО ЖАЛКО!

Моля,кажете ми къде да намеря в интернет "ТОП 10" на най-добрите?Много искам да прочета похвалите за г-н Дянков.

ГОСПОЖО ТОЛЕВА, АЗ ПЪК НЕ ЗНАЯ ВИЕ КОЯ СТЕ, АМА Я ПОПИТАЙТЕ ГРУЗИНЦИТЕ ЗА СИМЕОН ДЯНКОВ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА СБ, ПО ЛИНИЯ НА КОЯТО ТОЙ Е ОТГОВАРЯЛ ЗА ТЯХ! ДАЛИ И ТЕ СЪЩО ЩЕ СПОДЕЛЯТ ВАШЕТО МНЕНИЕ ИЛИ ЩЕ ВИ ИЗПЕЯТ ЕДНА ПОХВАЛНА ПЕСЕН ЗА НЕГО, НО НЕ ПО АДРЕС НА БАЩА МУ, А?

един не успял банков касиер

Дянков, вече всички разбрахме какво се е случило и защо М. Найденов се крие като лисица в дупка. Стига си се оправдавал ти, нямаш вина за случилото се тези дни. И стига си се хвали с това, което сте направили

Оставаме, оставаме и нищо, че е пролет. Oставаме, оставаме и нищо, че ни гонят. Оставаме, оставаме понякога така, и нищо че с Канла 3 изпращаме деня. Отива си и Дянков, настъпва пролетта, отива си и Боко - дано не е мечта! Един, един самотен плаж, един скелет на лодка (туй скелета е наш) и вече не е Златен този пясък, и вече не е Слънчев този бряг. (освен за нас!! [за тях де]) Не, не, не почва "Листопад", не, не, не, не, Азис не е отзад! А ние си оставаме, оставаме така пред погледа кръвясал на цялата страна! И тръгваме на някъде - навярно в Майнингер, там Цвъко е министър, а Боко - премиер. Оставаме, оставаме и нищо, че сме прости, oставаме, оставаме, докато ни залостят! оставяме, оставяме - усмивка и тъга. И тъпо ще се хилим дорде остане тя! Усмивката! ...Тя среща двама млади... Но... това вече е друга Бира!

И този сме го изпуснали! Как е прескочил оградата...

Какъв министър,бе смешник?Събирай си парцалите и се махай!На изпроводяк ще ти подарим коледните надбавки на пенсионерите.

Направили ББ и правителството. С кои пари, с парите на народа.

Никога няма да забравя кутията с пица,която показа на българския народ.Само това му действие трябваше да ни покаже кой ще застане зад финансиите на държавата.Сбогом Дянков,благодаря на г-н Борисов,че ни освободи от теб,но за жалост-твърде късно.

подчинени на това очилато нещо изнасят документи от финансовото министерство. сред тях са листове сас заплатите на шефа на хазарта и шефката на финансовя надзор и пални черни чували с други документи.

Според мен Бойко Борисов хич не е в час със способностите на хората, които назначава за министри.Философ с курс по икономика за Министерство на финансите, Икономистка за Министерство на здравеопазването.

Бойко не назначава никой а му ги назначават както и него го назначиха..Така както използват зависими от МВР са "свидетели" така и тук стават нещата..

Толкова е явно, че Дянков е получил инструкции от американците да държи кокала до второ нареждане, че направо да се чудиш тия за какви ни имат.

Благодаря Ви, много точно изразихте мислите ми, след като чух за "изтъпанчването" на този зловреден клоун! Всичко си дойде на мястото: Дянков-оставката, пребиваването му в САЩ, внезапната оставка на ББ, говоренето за следващ пълен мандат, "народната подкрепа"... Не си падам по Сидеров, но в случая и аз като него заподозрях, че Дянков го готвят /Big Brother, де/ за МП. Още повече, ГЕРБ не е върнал мандата и утре оставката може и да не мине, нали са болшинство. Дай Боже, да не сме прави!

Мали мали това на женски пазар за прилича ------ едни приказки едни лафове този иска онзи не и прочие това САПУНКИТЕ РЕПА да ядат

искам тука има тука нема эалагам на нема......................

Комундетата от форума са в еуфория. Демек нашите идват на власт. ОК обаче вашите вече са едри капиталисти и вие цървули, които им свършихте работата да излъжат за пореден път народа си вече не им трябвате и сега ще си изтрият ботушите в вас. А най-кораво, както сме виждали шиба "другарския" к.р!

Може да спетнат и един протест със свалени до колене панталони и надупени. Доган вече ги чака с нетърпение.

Ей,подлого американска, изчезвай от България. Един човек който се е отказал от баща си....................

НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ НИКОЙ ОТ СЕГАШНИТЕ ДЕПУТАТИ И БИВШИ МИНИСТРИ ВЪВ ВЛАСТТА ПОВЕЧЕ НИТО ЕДИН , И ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ 240 ДЕПУТАТИ НА ВСИЧКИ НА ВСИЧКИ ДО ЕДИН

ОСТАВА БАТЕ БОЙКО,ОСТАВА.НЕ СЛУЧАЙНО НЕГО ПРИВИКАХА В ЩАТИТЕ И ТАКА СА НАРЕДИЛИ.ЯВНО ТЕБЕ ВЕЧЕ НЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА НИЩО.ЯЗЪК

ХА ХА ХА! Горките, сладки душици. Те скоро ще се объркат слънцето изгряло ли е или залязло.... Сивите клетки са дали здраво на късо в ГЕРБ ;)

тука има - тука няма ... давам, взимам, оставам, подавам, намалявам, назначавам, освобождавам, режа, омитам ... играя мачле ... печеля, бия, явявам се ... сам, сам ... седя си у нас, пия си кафе и идва местан ... у нас ... аз ...

Не се карайте и двамата няма да ви има, дай Боже да се съберете в Софийският затвор!!!!

Не,не оставаш-този път,твърдо си с червен картон!Каза ББ.Защо ли-по твърде прозаични причини,за осведомените.Вдянкофф е назначен в СБ от своя американски тъст.Далеч неслучайна фигура в американските хай-бизнес и финансови,среди.Съветник,в най-отговорния смисъл на думата,на трима Президенти.Отявлен анти комунист.Първи провал на зетя Вдянкофф-братска Грузия.Човекът си заложил името и репутацията,Мони постигнал пълен провал за СБ.Втори тежък провал-България.Не,не че не е следвал стриктно инструкциите на шефовете си.Провалът е в личен план.Името му е Ирина Велева-начлник на Кабинета в МФ.Тук иде реч за кученцето Джиджи,което целува Мони и обратното.Няма как,един супер влиятелен баща от Америка,да прости,подобно своеволие,било то и само сексуално.Щерка му си взима дърмите и напуска Априлският Гений.А ББ е заставен,макар и по телефона,да пореже пършивите крилца на самоповярвалият си Вдянкофф.А ББ слуша,какво му се пее от "Радио Вашингтон 1".Пък и изпълнява-има ли избор?Останалото е шлака.

Такава кнспиративна теория може да се роди само в некоя ламаринена комунистическа тиква

сега идват вашите спасители глупака геистанишев и резаната карабина местан честитооооооо

Стягай багажа за USA, ГЕРБ няма да е на власт.

ама станишев и местанката по отделно имат много повече акъл от боко тиквата

Гласувайте пак за ГЕРБ - както виждате мутрата и щатският кастрат искат пак да ви го слагат още 4г. и да ви се хилят нахално питайки що не им плащате комисионните!

И аз искам Дянков да остане. Искам и Борисов да остане. Искам и двамата да останат много дълго. В ЗАТВОРА!

Браво! Ако искате да ви монтират и соларни панели на покривите!

Флик: Ъм с'я к'во пра'йм?

Цирка продължава!

Народът ще се поуспокои, едва когато ни анулират фактурите за ток и парно по 900 лева при 120 лева пенсии Второ - народът иска отново ред като при комунизма. Като не можем да направим тук Запад и Швейцария, нека поне възстановим производството и редът като едно време при БКП. Не може да се вразумят крадците и мутрите без Скравена, да ме простят жертвите й, ако ги е имало. Не става само с приказки. Или купете скандинавски експерти и им платете да ни изградят капитализъм. Може и немците. С местните феодали и пъдари няма да стане.

Щом масоните искат пицата да е служебен премиер, то тогава всеки сам да си направи изводите каква ' мисия ' изпълнява той !

Ей тия са толкова зле,че и оставката си не могат да подадат като хората...

Както се казва "всеки народ си заслужава управниците". И нашия също...! Сега сравнете снимките на Станишев и Химлер.Като видите кой на кого прилича дано разберете и кой искате да ви управлява. Пишете ми-интересно ми е...!

Гербаджийски провокатор, не разводнявай темите. Тук Станишев няма нищо общо с темата. И май вече си забравихте имената: Калитко, KGB, IQ164 и почнахте да пишете като нормални участници във форума. Жалки същества

Браво Г-н Провокатор ! Каква култура на изразяване само...! Завиждам Ви.Да можех и аз да се извися като вас...! Все пак благодаря !

"Прост народ слаба държава" Станишев, Местан, Сидеров да ние честито !! 45 години не ни стигат. Явно!!! Всеки народ си заслужава съдбата и управниците

Боян Расате,платена комунистическа подлога!Фюрера на олигофренчетата от вторник!

ЕБАТИ ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ! САЙТ БЛОКИРАН ОТ ЧЕРВЕН СОФТУЕР. ЧЕРВЕНИ МИШКАРИ, ПОМНЕТЕ: ЩЕ ГО ЯДЕТЕ "ДЬОРКЮШЕЛИЯ". МЕСТАН ДА ВИ ГО ПРЕВЕДЕ ПЪК ПОСЛЕ ПАК ЩИ ВИ НАВЕДЕ.

Не е точно така, защото 70-80 % от парите са от структурните фондове на ЕС, които ни се полагат и които трябва да се усвоят в съответните срокове за да ни се дадат.

ОТДАВНА КАЗВАМ, НАЛИЧИЕТО НА ПИШ.А, НЕ ПРАВИ МЪЖА. МЪЖА ГО ПРАВИ ХАРАКТЕРА. А ТЕЗИ СА БЕЗХАРАКТЕРНИ!

ЯВНО ИМА НЕЩО ЗА ЗАМАЗВАНЕ/ ПРИКРИВАНЕ/, ЗАТОВА СЕ ВРЪЩА. НО НИЕ ПОМНИМ!!! И ЗНАЕМ КАКЪВ ПРОДАЖНИК Е!

така и сега каквооо изненада станишев и местан честитоооооо