Политици: Уволнението на Дянков е жертвоприношение, да си ходи Борисов

Политици коментираха неочакваните рокади в правителството, начело с отстраняването на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков. Някои от тях настояха и за оставката на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Политици: Уволнението на Дянков е жертвоприношение, да си ходи Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ПРИБИРА СИ СЕ У ДОМА В САЩ. ВИЗА ЩЕ МУ ТРЯБВА ЛИ? ИЛИ Е АМЕРИКАНСКИ ПОДАНИК! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЗРАЕЛЦИ, АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ. УЖ СЕ ОСВОБОДИХМЕ ОТ РОБСТВО?

За да станат петула кларк на тези тримката от снимката им липсват Сер Гей и разбира се Р.Овч. Страхотно честито на печелившите

Съдебната система в България...Че има ли справедливост в нея?Няма,а да не говоря за Радомирския районен съд.Там можеш да се сблъскаш с всичко..което се нарича несправедливост.Ако имаш пари ще успееш да отнемеш двора на починалия собственик,няма да признаваш нотариалните актове ,издадени през 2000 година,нито пък факта,че собственика е плащал редовно данъците си...Ходене по мъките е за наследниците да запазят къщата и дворното място,където дедите и бащите са живяли там повече от 80 години.

враг изменик на народа и родината в затвора престапника костов *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти да доидеш измека и предател костов браг на народа разсипник на балгаря и крадец в затвора . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗАЩО още никой от коментиращите не е засегнал и темата за така наречената НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА като фактор за положението в което се намираме?За беднотията която гони 90% от населението в България особени заслуги има и ТЯ.Защо ли?Очаквам много ама много коментари от събудилите се от дългата летаргия БЪЛГАРИ!!!

КАКВО ИЗКАТЕ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТО НАПРАВИ КАКВОТО МОЖА ПРЕДИШНИТЕ ИЗПАПАХА ВСИЧКО И ОТГОРЕ НА ТОВА ИЗКАТ ПАК ДА ЯДАТ СРАМОТА СЕГА ПОНЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ОТ КЪДЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО ЗА ДА СЕ ВДИГНАТ ПЕНСИ И ЗАПЛАТИ КАТО ПРЕДИШНИТЕ ЛАПАЧИ ВЕГО ГО ИЗАКАХА И СЕГА ОБВИНЯВАТ ДРУГИ.КРАДЦИТЕ ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ И ИЗКАТ ПАК ВЛАСТА ЗА ДА ИЗПАПКАТ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО. БОРИСОВ Е ЧОВЕК КОЙТО НАПРАВИ КАКВОТО МОЖА ДРУГИТЕ САМО ОГРАБИХА ВСИЧКО.

Костов, тихо боклук! Ти си най-големият продажник от всички в парламента!

Уволнението на финансовия министър показва единствено и само, че Борисов е загубил контрол над ситуацията и всичко ...............

Уволнението на финансовия министър показва единствено и само, че Борисов е загубил контрол над ситуацията и всичко ...............

това са правешки номера. глави на тулпата. тои и младенов даржи по подобие на тато *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ВСЕКИ МЕСЕЦ РЕФЕРЕНДУМ !!!! ТОКА ,ВОДАТА,ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ ДАРЖАВНИ!!!! САКРАЩАВАНЕ НА ДАРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ С 70 % !!! И ТОГАВА В ДАРЖАВАТА ЩЕ ИМА ПАРИ!!!! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ДАНАЦИТЕ -КАВ Е ТОЯ ИЗМИСЛЕН КМЕТ ,КОИ ПИТА ЗА ДА ГИ ВДИГА ТИЯ ДАНАЦИ-ТОИ 2-ЛЕВА ИСКАРА ЛИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ !!!! ПАЛЕН МЕМАТОРИУМ ЗА ПРОДАЖБА НА ДАРЖАЖНИ ЗЕМИ -НА БАЩТИТЕ ЛИ СА ИМ???????? ПАЛНА РЕВИЗИЯ ОТ 90-ГОДИНА НАСАМ !!!!МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ИМАЛО ТАКАВА ПОЛИТИКА -ДА АКО МУ Е ФИРМАТА ДА ИМА ТАКВА ПОЛИТИКА !!!!!ОТЗОВАВАНВ НА МАФИАТА С БЕЛИ ЯКИЧКИ -КМЕТОВЕ МИНИСТРИ............ още още още още ПРЕЗИДЕНТИ -ПРУКОРОРИ СААДИ !!!!! РЕФЕРЕНДУМ ВСЕКИ МЕСЕЦ С 5-10 ВАЖНИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА ТОЧКИ !!!!!

Костов се гласи да управлява вероятно в коалиция ! Колкото и да е зле пак е по-добре от сергейчо и "хидроинженера"

баб всеки случаж мисля да гласувам на следвастите избори и сас сигурност сте гласувам за герб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРЕД ПЕРЕСПЕКТИВАТА СТАНИШЕВ И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

"Да си ходи Бойко Борисов"? И кой да дойде? Сергей-Гьобелс, макиавели Ив. Костов, агента на три държави(Сопола), руската(уж славянин) подлога Болен Сиберов, или бившата " царица " Пръмова? Браво, Бойко! Ти си смел. След Стефан Стамболов ти си най-добрия Мин. председател на България. Подкрепяме те. Грешките се поправят, злото никога!

Това е проблема, червените съвсем неотдавна ни управляваха, помним добре какво беше и то в години , когато държавата можеше да кара на автопилот/което го доказа и Сакскобурготски/. Но сега е криза. И колкото да не им харесва на някои, а други да са се оставили да им промият мозъците червените вестници, Иван Костов е човекът, който е вадил държавата от криза, много по-тежка от тази.

живея в чужбина и не сам гласувала до сега за нито едно правителство но все пак следя новините. нито едно друго правителство преди герб не направи нистоза тази дарява а само крадоха. последизите от течните деиствия докараха скапия ток и редиза други проблеми. но дакато крадеза вика дражте крадеза и има хора отчаяни от мизерията в която живеят им се вразват на голите им обестания , няма да има оправяне. не виждам друго правителство което би се справило на този етап. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хората тук, Мариела, не отиват към светлото бъдеще, което някакъв лъжец им обещава, а бягат от настоящето, което им предоставят сегашните. От ГЕРБ по-лошо няма и ми е трудно да си представя, че е възможно.

Я СЕ СКРИЙ МА ПРЕДИ КОМУНИСТИТЕ НЕ ТЕ ЛЪГАХА ТОЯ ПРОСТАК ПОНЕ НЕЩО ПОСТРОИ

rado_7_6@

Хубаво е, че има хора които виждате! Възползвайте се от правото си на глас - така наречените 'социалисти' са властови лост в ръцете на ДС - туморът, който пречи България да е нормална държава. Прогонени сте от тези продажни нагляри - упражнете правото си на вот - никога повече 'социалисти' плюс разсейките им на власт.

Човек, който не пребивава постоянно в България не трябва да има право на глас. Неговия поглед върху събитията е изкривен и много грешен

Ама как-така не виждате, Колега ?! - Та аз-сиромахът го рекох в пряк текст - търсете ГНЕВЕН ! (Вече просто Работим. Няма тук, няма там - Глобално !)

rado_7_6@

Айде и Костич в Семейството. Тц, тц, тц... Не те ли е срам бе образ? #$%##>&€€& (самоцензурирах се тук, но се хваща линията на идеята предполагам)

Гробарите са съкрушени!!! Хер Фриц им прати оставка от ЮЕсЕй - "запечатана с целувка" и благодарности от Вашингтон!!! Като в онази песен - "Sealeа with a kiss!$ Какъв трогателен цинизъм за ГРОБ! Явно хер Фриц просветлили, че Биг Обама Брадър не си пада по "гангстери с Арманита" и мишоците трябва да напускат потъващия кораб!!!

То бат' ти Боко щот само за Родината мисли... Ти халюцинираш или си в абстиненция. Но има лекарства - не унивай /и забърши пяната около устата/...

То хубаво да си ходи, ама кой да дойде на негово място???????

Огледай се кой го е наточил най-много.

КомандорОт да не се прави на умряла лисица - подкрепяше "гангстерът с Армани" и гласуваше за него всеки път ..."с отвращение"! мечта му е да стане пак Премиер заедно със Софиянски, Надка и всички от либералната политическа корпорация на булгаристан - ведно с кунева-пръмова!!!

Докато не се търси отговорност от тези които за 23 години ликвидираха България така ще бъде.Може ли някой да ми каже има ли друга страна на която да са спрели еврофондовете .Не няма защото просто не са имали "Щастието" да ги управлява крадлива тройна коалиция.Но нещата започват от управлението на Костов,преминават през Мадритския крадец и комарджия Симеон.довършна ги тройната коалиция.В Бълтария няма нито един осъден.Позор.Екзекуторите на българския народ са на свобода.Спомняте ли си какво се случи на Тимошенко за склю(ване на неизгодни договори.И тук трябва да стане така.Към екзекуторите причислявам и подсупните съдии.адвокати и прокурори които оправдаха Вальо топлото,Ковачки,Братковци и др.разбойници.Бог да ни пази.

Богове няма. И дяволи. Проверих. - И да !, първата Работна Група е просто факт. От и За Нас-Всички-Заедно.

Не се предавай Бате! Комунягите, мутрите и ченгетата яко атакуват, те са интриганти, крадци-милионери и конспиратори Народът е с теб!

Пълна 0

Махнете снимката на най-големия крадец и мошеник!Продаде България и окото му не мигна.Какво още иска?

Тия тука от парламентарната трибуна сите се борят за кокала!!!

КОСТОВ ЯДОХМЕ ТИ ПОПАРАТА И НА ТЕБ И НА СТАНИШЕВ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕТЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО, ТОГАВА!

Другари , за да можете да оценявате какво е свършил Дянков, не е достатъчно да сте гладни и жадни за власт . Трябва да сте поне икономисти. Не мислите ли?

Костов да се сети кой продаде един друг монопол НЕФТОХИМ . Също така да се сети кой приватизира Банките ,аз се сещам за един приватизатор от Костово време: Левон Хампарцумян,който след като продаде Булбанк после и стана Директор за 200 000 лева месечна заплата .

ДО АМАН-А КОСТОФ ОТ КОИ Е? ПЪРВОТО ВЛИЗАНЕ НА КОСТОФ В ПОЛИТИКАТА БЕШЕ ОТ ЗЕЛЕНАТА ПАРТИЯ.ТАМ ГО ПРАТИ др.ЛУКАНОВ СЛЕД ТОВА ВИДЕНОВАТА ЗИМА ГО КАЧИ НА ВЪЛНАТА И СДС-СПЕЧЕЛИ. НО ЕДНО МАГАРЕ ДА БЕШЕ НАЧЕЛО И ТО ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ.ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО НА НАРОДА МУ БЕШЕ ПИСНАЛО ОТ КОМУНИСТИ.

НЕ СРЕЩУ КОСТОВ ТРЯБВА ДА ЛАЕТЕ А СРЕЩУ БСП ,МУТРИ , ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ... КОСТОВ Е ПАК ВИНОВЕН ,СИГУРНО И СЕГА ЗА ТОКА СЪЩО

КостОФФФФФФФ - най-големият престъпник по време на т.нар. демокрация. Автор на секретните договори със западни фирми, които съсипаха България. Американски агент. Мадридският комарджия - рафиниран крадец, сътворил сегашните електроразпределителни дружества, ограбил България за себе си и своята рода. СерГеят слаб държавник, негласен поддръжник на мафиотщината в България. Местан дерибей на антибългарско движение, което служи на турските интереси. Гнусен рушител на нашата държава, който трябва да бъде изгонен, заедно с Доган, от пределите на страната ни. Кунева-Пръмова затворила атомните ни електроцентрали в Козлодуй, благодарение на което Западът ни дере кожите в момента. Борисов тъп бандит-демагог. Кукла на конци в ръцете на евреите и американците. .. Сега, след като дните на Борисов са преброени, какво виждаме старите крадци в парламента си точат ножовете отново за власт, тоест отново за кражба. Кого да поддържаме само Сидеров, тъй като той единствен има волята и смелостта да се разправи с изброени престъпници.

Те на това разчитата кукловодите: на късата памен на този наивен и добродушен народ! Костов се остави (беше му платено за това) да бъде провален, т.е. самопровали се, заса отвори пътя на Симеон Сакс Кобург Гота да довърши започнатото пъклено дело и да отвори пътя за връщането на БСП на власт! Мислете...и пак мислете...

Дянков беше най-качествения министър за послдните 23 години. Не виждам депутат от народното събрани с неговия умствен капацитет. Тези гладни хиени - депутати от опозицията , започнали да го съдят, Боже опази ни...

Смяната на този откровенно некадърен човечец с очилца първо е доста закъсняла и второ абсолютно недостатъчна, ако не бъде последвана от спешна смяна на икономическата политика на правителството. За съжаление обаче за това боя се няма вече време. И за съжаление отново България ще почва от нулата, а разни месии ще изпълзят изпод земята и ще лъжат, и ще лъжат, и ще лъжат... докато пак ни ограбят. И ТЕ ТАКА... Това вече сме го гледали много пъти... Та мисълта ми е: Ще доживеем ли най-сетне да се появи политическия субект - Партия на истинското гражданско общество в България!?. Не на креатурите във всевъзможните им превъплъщения на бившата ДС под формата на БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ и т.н., включително и разни нови и екзотични като куневици, биневци, яневци, сидеровци и айде стига вече!!!

Не е партия. Работна Група Е. (Търсете ГНЕВЕН !)

Не приказвай само, Ветеране, ами посочи нещо конкретно!

На какво точно основание БСП иска оставката на Борисов? Нали ги видяхме докато едно от най-важните звена на обществото учителите стачкуваха, гея се вейкаше от седенка на седенка...

Докато Яне го привикваше (Станишевия) пред комисията за незаконните заменки, он се бе покрил в страната на фараоните, изчаквайки сценката с Доган...и всичко се забрави!

Седянка или не, но резултата беше положителен.И дори да е имало някаква издънка тя беше една единствена.А при тоя еди кой си - тиквата гаф , след гаф.....Наглост неземна.

А увеличенията на пенциите? Кой показател на България се подобри, за да каже гея, ето от тук са ви увеличенията на пенсиите? Кой? Гласува увеличение по 2 лева и по 200 за активните борци. Дори и това беше гавра с хората. Коя по ред издънка бе това?

"Чети, то сляпото укато прави!" (Възрожденско творчество)

Гламавщината на хората от втората категория е безкрайна. Тая категория се състои от всички ония, които с ръцете си или с умът си се мъчат да си изкарат препитанието, но същевременно те създават богатството, разкоша и състоянието на другите, а за себе си запазват само ония трохи, които първата категория благоволява да им остави

Гламавщината на хората от втората категория е безкрайна. Тая категория се състои от всички ония, които с ръцете си или с умът си се мъчат да си изкарат препитанието, но същевременно те създават богатството, разкоша и състоянието на другите, а за себе си запазват само ония трохи, които първата категория благоволява да им остави

Убеден съм ,че до дни Борисов ще си подаде оставка!Интересно е какво ще последва?Но откровено казано предпочитам Костов пред хамстера Стани-шеф.За останалите не ми се мисли...

Станишев е 1.

Искам да кажа 1.

БАН и университетските преподаватели спешно да сядат и да сътвори ИЗПИТ за всеки желаещ да става политик. Тези некадърници ще ни уморят. Дори това, че са корумпирани, е по-малък проблем от тоталната липса на специалисти във властта, от прехода насам. Няма значение какви дипломи представят. Да си изкарат изпита, да направят резултатите от него публично достояние и тогава да видим какво могат. В цяла Европа има крадливи политици, ама държавите им поне имат стабилна средна класа. Какви са тия глупости всеки олигофрен да фигурира в партийните листи и ние да се чудим кого да избираме!

Кога ще се събудите и ще вденете, че няма нищо случайно в това, което се случва в Б-я вече 23 год.?! Не разбрахте ли , че всичко става под диктовка а нашите мекерета-управници (без изключение) само изпълняват?!

Казал съм безсмислени, защото има много по-важни магистрали от София - Бургас. Най-важният път, а и най-натовареният, винаги е бил Калотина - Капитан Андреево, защото той свързва Европа с Азия. По него целогодишно се движат колони от тирове, а когато гастарбайтерите тръгнат да се прибират и после да се връщат в Германия, то е някакъв кошмар. Ето там е смислена магистрала. Смислена е една магистрала до Гърция, защото сме членки на ЕС. Смислен е пътя от Русе до Маказа. А София-Бургас е гъзария. За да могат софиянци по-бързо да ходят до морето. Това добре, ама къде е икономическият смисъл?

Това че е паднала главата на Дянков и че утре Борисов ще си хвърли оствката и ще се спасяват по еденично , и след два мецеца да има избори няма да се оправят нещата... Целия парламет да си подава оставката и да се свика Велико народно събрание , да се промени конституцията не ми трябват 240 дупетати да ги храня може и 120 , прецидента да има правмощия а не да седи като мижатурка. Тия Серджовци, Костовци да не се правят на герой защото ги видяхме и тях до къде ни докараха...

Нема да се оправим! Уволнение на финансов министър в нач.на фискална година с нов и вече пропадащ бюджет си е направо уволнение на правителството. Гърците пак ще се окажат по добре от нас. Покрай шума с ЕРП-тата минава тихомълком плащанета на милиард за зърно производителите. Всяка година баш босовете зърнопроизводители се купуват последен модел немска лукс кола с М отпред, да не цитирам бренд-а. И то от субсидийте по 50лв на декар. Всяко нещо с мярката си де! Дянков можеше и да е всякакъв, но със сигурност е финансист. Действията му бяха паравилни колкото и непопулярни. Много интересно как философ Томислав Дончев ще се оправи с финансовия батак който наследява. Звучи ми като нареждане от командира: Вземи бомбата и бягай да не гръмни всички заедно. Странно как се е съгласил

Подкрепям! Като видях в предаването Лице в лице как са нахъсени лешоядите от безсмъртната ДС, жална ни майка! Хората слепи ли са??????

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо бирата пази! Ало Ваньо..., Се- Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Цяла нощ със Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор да назначи. Конституция, закони, битка, само за ВЕРТУ, Власт във къси панталони, и в ръка със Винету. Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей живот здравей, здравей А Станишев е виновен, Туй е ясно, то се знай, Дълг народен и синовен, герберът гради до май

От "гениални" поети!

Жална и майка на България,ако всичките, тези опяващите сформират т.н кабинет на националното спасение..така ще ви спасят ,че само след 6 месеца ще търсите със свещ Борисов,Дянков и Цветанов,защото покрай тях ще изплува и цялата престъпно политико- криминална утайка ,гладуваща вече 4 години.Тя е двигателя и пъпната връв на всичките тези спасители! Тогава пак Цивилизованият свят ще е крив ,че налага наказателни процедури на бандитска България !

що гербераст що измекяр тук...брях брях

ЕЙ ЧУГУНЕНА ЧЕРВЕНА КРАТУНО ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ ПРИ ГЕЯ ПЕДАЛ

ти да не си на Дуловската двуцевка - тежката артилерия човекът бе?? май май си ти признай си мишок

ГНЕВЕН чака. (Но Времето - НЕ.)

предлагам!референдум..за да няма хър мър! избори на мажоритарен принцип и не повече от 80 депутата..ш0 реални и 20 в резерва!така партиите да са в опозиция всичките!има реален шанс в парламента да влезнат честни хора!които не иска да защитава интересите на българите и ги обърка с личните..аут! влиза резервата!

Ти май забрави съдиите.Съдиите,малоумнико.Нали някой трябва да ръководи мача,все пак?!

Абе Станишев, що не духаш супата. Какво си се напънал да правиш. Това че не одобряваме Борисов не означава, че одобряваме теб. Я улево, мола ти се.

...ако идеата е комунизма б бг отново да вземе власта-балгарите са много близо..... ако това стане,макар це си пластам данаците редовно тук.сте напуснс дарзавата-народна република..... залко...те доказват це са на всеки км

Искам да ви кажа, че много се съмнявам да има избори. Защо ли. Защото те се назначават от президента по предложение на кабинета. Ако кабинета обяви заплаха за националната сигурност примерно от Хизбула и обяви извънредно положение, президента се съобразява и отменя изборите. И какво правим в този случай. Този вариант се е разигравал и при големия ни брат но не е успял засега.

Абе, ние от задругата , малко преди референдумо, изразихме виждането, че случилите се протести ще са факт (при това могат да станата твърде сериозни), както и че има вероятност да няма избори поради вътрешно и международно "чрезвичайно" положение. И...нещата за сега се движат в тази посока. Но, както гласи един принципен закон, това което изглежда логично и закономерно, обикновено не се случва, а става тъкмо онова, което най-малко очакваме! Разбира се, живеем в най-интересните времена и поради това всичко е възможно - най-вече лошото (защото то е "отглеждано" от толкова много години, че е време да даде "плодове".)

Е няма що, точно пък ти НАЙГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ ще кажеш кой да си подава оставката!!! Ти се измитай гадино, защото и ти си един от всички закопали България на дъното заради АЛЧНОСТТА !!!