Бозуков поиска и получи оставката на шефа на ДФ „Земеделие“

Служебният министър на земеделието Христо Бозуков поиска оставката на шефа на Държавен фонд „Земеделие“ Румен Порожанов, след среща в МЗХ. Порожанов я подаде.

Обратно в новината

Коментари - Бозуков поиска и получи оставката на шефа на ДФ „Земеделие“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е, новоизбраният ни президент има за задача да върне ДПС във Фонд Земеделие. Зер, нещо намаляха порциите и трябва да се оправи таз работа.

Най много се краде в дфз там и чистачките са в някаква схема. Едно лице Росен Коцев е много корумпирано и също трябва да се махне.....

КОМУНДЕТАТА БЪРЗАТ ДА ВЪРНАТ ПРИ ФОНДА И ПАРИТЕ КАРИКАТУРНИТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ МИРОСЛАВ И ДЕБЕЛАТА МУ ПОЛОВИНКА... ТИЯ СА КУКЛИ НА КОНЦИ, ПРОСТИ И НЕКАДЪРНИ, АМА ПРЕЗ ТЯХ КОМУНДЕТАТА КРАДАТ МИЛИАРДИ...

Къде ли го е срещнал Бат Бойко, на коя ли магистрала го е забърсал! Сега дано се отървем от някои калинки и калитковци!!!

Браво на служебния министър - пипа МЪЖКИ!!! Освен това ПИПАЛАТА НА МАФИЯТА ГЕРБ трябва да се отсичат безмилостно!!! Но 2,5 милиона, явно с първична мозъчна дейност /подкрепили оръдието на олигархията Слави/, ще си изберат Бокато и за "Бойко 3"......................

Хайде ощеее! Има много къде да се пипа !!!Колко навляци се наслагаха по апетитните местенца1 Боковото наследство дето се навъди по агенции и комисии ...!! Що не кажат как избраха шефката на КФН???! Наглата подлога на Кирил Домуса Карина Караиванова Ганозова. Ей тая грозна циганка любовница на селянчето Владо Горанов ще пази пенсионните фондове дето ви държат парите за пенсии!! АМА НИКОЙ НЕ ПОПИТА КАК Я ИЗБРАХА И ПО ТОЧНО КОЙ Я СЛОЖИ ТАМ ?! Ровете господин министре !! С лопата ги изринете !!!!

В Държавен фонд "Земеделие", както и в цялото Министерство на земеделието, вони яко още от преди времето на Порожанов. Това е ресорът, държан изкъсо от олигарсите на ДПС и ТИМ.

ДАВАМ ГОЛЯМ ЖОКЕР НЕКА ПРОВЕРИ КАКВИ ПАРИ ВЗЕХА ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ В ПЛОВДИВ.ПО ПРОГРАМИ НА ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ!!!!!!!!!!??????????? ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ!!!!!!!!!!!! ТОВА НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ????????!!!!!! ТАКИВА БАНИЦИ СИ РАЗДАВАТ !?МАЗНИ НЕ КАТО ПИЦАТА НА ДЯНКОВ!!!!!!!!!!! БОЗУКОВ ПРОВЕРИ ГИ ЩЕ СЕ СМАЕШ!!!!!!!!!!ДА ПРОВЕРАТ И ОБЩИНА ПЕЩЕРА ЗА САНИРАНЕТО.

ВЪВ ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СМЯНА НА ОБЛАСНИ УПРАВИТЕЛИ - ВЕДНАГА.

Местя го веднага в другия,щом няма призовки,а само оставки

Това ще бъде първото служебно правителство със спрени Евро Фондове

Пак ще избият далаверите от времто на БСП и ДПС. Вече ни е познато. При ГЕРБ правят проверки и откриват престъпления, при което се оказва, че кандидатите са одобрени и проектите са стартирани при БСП и ДПС, като при това са и техните хора. Позната картинка.

осъдените? В кой затвор лежат?

по солташаците на Боко!С тези субсидии в селското стопанство стана мазало!Загледайте се в стандарта на живот на едните председатели на кооперациите по селата и правете сметка за чиновниците по-нагоре по разните му там агенции и министерства!

Отворете сайта на Районен съд Попово от медец ноември и декември 2016г. и ще видите как се мачкат и ограбват старците от поредната земеделска кооперация и дори съдът ни вижда това.

Има съдебно решение, стига ревахте, гробаджийски боклуци! Ако нямаше и трябваше да е истинско почистване - ще останат само чистачките по институциите!

Само като прочетох причините, за които го обвиняват, ми стана ясно, че става въпрос за поредния селски спектакъл, изпълнен от самодейния селски колектив при читалище "Десет години Евроатлантическа интеграция"!

с некадърници в АПИ, които оставиха 7 дни затрупан североизтока?! Ако няма да ги уволнявате, на място ли ще ги бесите, в омразния им североизток ли ще ги интернирате, кажете моля! Да почерпя, че са си отишли алчните герберастки калинки!

Дръжте си калинките на североизток,че долетяха до Стара Загора Докато се отървем от Масларката и ни натресоха Свинетката

Дпс се саморазправя с неудобните хора.нищо явно така е нормално.така или иначе така ще е.нашите и вашите.

дали е чел ДОКЛАДИТЕ НА ЕК за далаверите във фонд ЗЕМЕДЕЛИЕ.. Пък и Порожанчето не е откраднал кокошка, та ЦАЦАРАТУРАТА да се завтече да го разследва.. Тъй де, някакви си ЕВРОмилиони. За тях дори и Горанчо каза - ама те не ощетяват бюджета.. А да си представим, че ЦАЦАРАТУРАТА СА ЗАДЕЙСТВА. Най-много с АРИЕЛ да го припере, ЧЕСТЕН ГРАЖДАНИН ДА ГО ИЗКАРА.. За БОКО ТРЕТИ - ЧИСТИЧЪК, ЧИСТИЧЪК ДА ГО ДОКАРА.. Кат МАФИЯНСКИ, МАСЛАРОВАТА, и сие, сие, сие...

Едно ПЪРВО място в класациите на ЕВРОСТАТ твърдо си държим.. За разлика от всите останале все последни места дет сме заели.. ТУЙ ПО КРАДЕНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВА.. Със зъби и нокти ша са борим да си го удържим..

ДАВАМ ГОЛЯМ ЖОКЕР НЕКА ПРОВЕРИ КАКВИ ПАРИ ВЗЕХА ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ В ПЛОВДИВ.ПО ПРОГРАМИ НА ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ!!!!!!!!!!??????????? ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ!!!!!!!!!!!! ТОВА НЕ Е ЛИ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ????????!!!!!! ТАКИВА БАНИЦИ СИ РАЗДАВАТ !?МАЗНИ НЕ КАТО ПИЦАТА НА ДЯНКОВ!!!!!!!!!!! БОЗУКОВ ПРОВЕРИ ГИ ЩЕ СЕ СМАЕШ!!!!!!!!!!

Ухаа само ДеПеСеее, браво нашто момче оправдаваш доверието и да знаеш вече си Баши бозуков!!!

Малка подробност обаче: Порожанов само нарежда, други реално изпълняват мокрите поръчки. Сухи май няма де .. Така че, ако не махнат началниците на Договориране, Плащане, Вътрешен контрол, ТИ, БИПК, Вътрешен одит и ИТ, и по 2-3 поне техни хора, гарантирано ще замажат всичко и нищо няма да се разбере.

Тоя фонд... не знам как може да съществува още. То бива, бива далвери, ама чак пък толкова

Браво Башибозуков оправдаваш доверието ни, само ДеПеСее!!!

Опааа прилапахме ли фонда, ха,ха,ха щели сте да се измъкнете от ДиПиСето и това е само началото вашта ма булгаристанска!!!

Доверие от Боци , финансов министър , и ПЪНЕЩ КАСАТА НА ПОЛИТИЧ. ПАРТИЯ ГЕРБ .

господин министре режи с големия сатър и сменяй смело като в мвр. другите министри да не се правят на невинни овчици а да действат по смяна на гербаджиите от всички нива.

А ще му поискат ли и рушветите, които цялата администрация на фонда прибра през мандата му? Ако не, да назначават всяка година нови специалисти там, та повече семейства да си пооправят положението.

Боклуков

Бозуков е човек на ДПС.Занимавал се е с тютуна.Те от ДПС така действат ,разчистват си терена.

Да той е професор в областта на тютюнопроизводството и няма връзка с политиката. Фонд Земеделие е касичката на герберите. Боли ги!

трябва да се казва Борсуков

И на кой не му е ясно,мислят те.Оставка,проверката доказва ,че няма нарушения,и айде пак както си крадяхме,ама вече документирано,че не крадем.Приемам облози 1 към 100

Това се очакваше. Този фонд е най-любимият на ДПС. Значи все пак менестър Бозуков си е депесар.

вече приблизително 30 години -един живот,все идиоти по върховете.От къде се извади тази крадлива сган бе.Няма ли читави,морални ,чисти и почтенни българи да работят на ползу роду.Какви са тези отрепки,грабливи,крадливи,ненаказани ,еле в тоя земеделски фонд .Айдук до айдука.И турци не са грабели така бе.Нямат ли съвест тези ....идиоти.

Кога? Читави, морални, чисти и почтени хора просто никога не могат да стигнат до позиции, където се краде. Партийния елит се издържа основно от пари, отклонявани от "хора", назначени с тази единствена цел. Няма значение дали имаш качества, важното е да си "наш", т.е. зависим. Запитайте се от какво живеят сега Румен Овч., Румен Петков, Иван Костов, Красимир Премянов, Емилия Масларова и хиляди други. Със спестеното от закуски, не вярвам.

Невероятните 1 330 724 лв !!!!!!! е "спестила" Бистра Павловска от заплати и лихви според декларацията си пред сметната палата директорката на държавната институция Сортоизпитване, апробация и семеконтрол.

Говори се, че в Търговищки я край масова се злоупотребява с европейски средства- местят едни и същи животни в различни ферми, забождат пръчки- вместо да сеят дървета, уреждат се батко и братко, ..

И за мене се говореха много неща.

Ало, администратора на сайта, Ваше задължение да запознаете с тази информация Прокуратурата!!

Енчева, нали затова бе протеста. Да не им искат документи и доказателства че вършат нещо. Искат да им се дава на честна дума. Както беше онзи виц ... и като ми тръгна една карта. Ако не го знаеш да го разкажа?

Е нали трябва да имат ушни марки (животинките) или им режат ушите??? А ако се касае до нЕкой корумпиран чиновник, то нЕма нужда да ги местят (овчиците де). Е нЕма такава измама ... никъде ПО СВЕТА, освен У НАС :(

"Той дори бе служебен финансов министър в кабинета на Георги Близнашки." Е, ползвал се е с доверието на Близнашки.

Човека зима мерки, още не беше си видял кабинета и тия пратиха протестиращи и то с ултиматуми.

взима, а не зима.

"Взима"

То ако трябва да се искат оставки заради сринато доверие, значи де що има шеф на държавна агенция и служба трябва да си ходи.

А ме, естествено, че всички трябва да се или да ги ,оттеглят от заеманите постове! В противен случай срока от 2 седмици даден от премиера Герджиков за докладване на състоянието във всички министерства и агенции, ще се удължава и разводнява! След мандадите на Бойко Борисов тези държавни структури са напълнени с негови хора, като знак за благодарност по повед участието им в съответните избори!!!

Другарката Светла Бъчварова, виден БСП кадър, яко му дърпа конците на невзрачния Бозуков, дори от прокурорската скамейка...ама иначе той надпартиен бил...жалки сте, ей...

"Къщи за тъщи": Порожанов отказва информация от Kомисията за прозрачност януари 29, 2017Биволъ Къщата за гости собственост на фирмата Нова Смарт е построена на живописно място в с. Лиляново, което е вилната зона на Сандански по пътя към курорта Попина Лъка. Нова Смарт е 100% собственост на Цеца Кръстева, която е тъща на Янаки Червеняков. Къщата обаче никога не е работила по предназначение, установи проверка на Биволъ на място. В селото функционира една къща за гости, а всички местни хора вдигаха рамене, когато настойчово питахме къде е втората такава.

Интересно, каква ще е съдбата на КЪЩАТА ЗА ТЪЩИ, ще посмеят ли а я ПРИВАТИЗИРАТ Нали тази дума е МРЪСНА КОМУНИСТИЧЕСКА... Трябва да довършат процедурата, Цацаров също има думата... и за много други собствености.

от Гугъл, че Нинова е била изпълнителен директор на Техноимпекс по времето на Костов - и той крал, и тя крала. Техноимпекс взимаше най-малко половината заплата на изпращаните на работа в чужбина - само долари. Била е и председател на на Борда на директорите на Техноимпортекспорт пак по времето на Костов - звучи ми като търговия с оръжие и наркотици, както се мълвеше. Има ли честен митничар, а честен шеф на митница - такъв е бил мъжът на Нинова.

Беше и в Булгартабак ... беше и разследвана (заедно с нейна приятелка от Националната следствена служба - Шарланджиева) по случая Р.Овч. и кръга Фронтиер, ама нещо ни е слаба паметта :(

Вийте гробарски свине, с вас е свършено.

Сега и милионерката Бистра Павловска от ИАСАС

Комунизъм в действие!!!!

Нахалник. След 2 месеца е аут, вече иска оставки!

Прав си, оставката трябва да е само началото. Затворът повече приляга на тез самозабравили се майцепродавци.

Той може ли да пише толкова бързо?!

старите ЧЕРВЕНИ схемички за КРАДЕНЕ!! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

Схемите нямат цвят.