Шефката на Агенцията по заетостта подаде оставка

Изпълнителният директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова подаде днес оставка по лични причини, съобщи пресцентърът на Министерството на труда и социалната политика.

Обратно в новината

Коментари - Шефката на Агенцията по заетостта подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази наистина има пластични операции, като гледам каква е била преди една година, на нищо не е приличала, сега е пълна промяна - силикон, руса коса. сигурно си е хванала млад любовник. Поредната Калинка

добре, че я махат тази корумпирана дебелана. отдавна трябваше да се изчисти управлението от всички хора на тройната коалиция. умишлено саботират ГЕРБ и продължават да крадат. предтекстът е лични причини, за да не я компроментират, но тя си е за прокурор

Най-после една крадлива некадърница от екипа на крадливата масларова е отсвирена... Е, по добре късно, отколкото никога... А за крадлата Масларова, единственото и място е в затвора!!!!!!

Предлагам агенцията по заетостта да се прекръсти на агенция по незаетостта или най-добре да бъде закрита. Явно че там само харчат парите на данъкоплатците. Нали щяха да закриват агенции - най-топлите местенца без да се върши нещо смислено.

Браво! Това отдавна трябваше да се случи. Това копумпирано и тъпо същество отдавна трябваше да бъде отстранено. Победа! Никой не може да си представи пораженията, които тази селянка е нанесла на хората и държавата...Ужасна подмазвачка...

Той Тотя Младенов и за Данчо Кънев--извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по чл.313 от НК, съгл. Реш-е по НАХД1024/2009г на СГС излезе с кратка прескомференцийка,че е с Конфликт на интереси, а...постфактум-го прекрати с "Молба-УЖ" от лицето-протежето дееееееееееееееееееееееееееееееееееее.-................................ДОКОГА ще се ГАВРИ Тотю с другитеееее............................

бойко бойко защо ли БАТАКЪТ ти става от голяям все по по по голямтъй си я забатачил че който и да доййде следващите 4г не мой да я оправи

Министъра най-накрая разбра, че със стари к...ви нов бардак не става!Цялата Агенция трябва да бъде прочистена от некъдърни директори, като се започне и с регионалните структури, като Дирекции регионални служби по заетостта- 9 на брой ненужни нива по системата, спре се с безхаберието и се изритат хора навършили пенсионна възраст.

А РЕГИОНАЛНИЯ ШЕФ В БУРГАС КОЛЕВ КОЙ И КОГА ЩЕ МАХНЕ, А? ПРИПОМНЕТЕ МУ, ЧЕ ИМА ДОСТА ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ДА СЕ МАХНЕ ЗАВИНАГИ ОТ ТАЗИ СИСТЕМА.

такива държавни служители не могат да бъдат махнати при съществуващото в момента законозателство - махат ги,но съдът ги възстановява и така до пенсия

Такава агенция не трябва да съществува според мен. Само вземат пари от бюджета, в бюрата по цял ден само седят, в стая са по 6 служителки. Правят мохабет и толкоз.

Мишките започват да напускат потъващия кораб.... :-)))

Много закъсня тази оставка. Сега, който и да дойде не може да оправи батака.

Пак път на младите, а? И то какъв път. Представяме си какво си е намерила, за да се чупи от поста шеф на агенция... Ох, леле, мале-ей. Лични причини на тези години могат да са само синдромът на калинката.

НАМЕРИЛА Е, РАЗБИРА СЕ ! СОЦИАЛНО АТАШЕ В ДЪБЛИН, ЗАПЛАТА - 6.3 кЕ !!! А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ЧЕШАТЕ ЕЗИЦИТЕ !!! СМЕШНИЦИ !!!

Няма начин, Росица бъкел не обелва на чужд език. Поназнайва руски, но в Дъблин това не е най-популярния език.

и тази ли ще ражда?

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ИИИИИИИИИИИИ ??????

Много ми е интересно как за една година работа в агенцията тази дама е станала зам.-изпълнителен директор...? Искам и аз така - влизам в някоя агенция и след година съм шефче...

...при това е била само на 28-29 години тогава...

Или си има Вуйчо или е добра с езиците!!! А помежду другото ЗАТОВА В ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ ВЪРВИ, професионалистите са в пета глуха! Ръководители обикновено са пълни некадърници, казвам го и от личен опит!!!

Боце, това мазно недоразумение на Мазнярката, как не го забелезахте толкова време, бе?! Същите кустумчета, бисерни нанизи на гушката, благи усмивки, пише в тефтери... Я да вземете да обучите 20-на полицейски кучета как да познават престъпления по служба! По-скоро да пуснете кучетата в институциите, те инстинктивно надушват крадците, не приемат подкупи и обяснения, да видим колко хора ще си останат по местата!!!

Пожелавам ти сега да отидеш на работа там да видиш за какво става въпрос. Ще мечтаеш след това за тройната коалиция

И то в държавни агенции, не е за всеки, по-точно не се полага на всеки!! Най-малко трябва да си роднина или селски на тая селянка! Умения, дипломи, знания...такива работи не важат! А тая некадърница и собственият и селски пес ще я ухапе, толкова е некадърна горката!!!

Не знам дали можете да четете ама жената си е подала оставката, а не са я уволнили. Т.е тук става въпрос за личен избор да се спаси от тия идиоти.. кой знае за какво я натискат и нея...

За каквото и Плевнелиев - Ще правиш каквоти казваме иначе ще си гледаш бизнеса след като свършиш с политиката през крив макарон.

ЩОМ ОПРЯХА И ДО ТАЗИ АГЕНЦИЯ,РАБОТАТА Е ЗЛЕ!!!СМЯТАЙТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ СА ЗАЕТИ ОТ ПОСЛУШНИ ПУДЕЛИ НА ГЕРБ!!!

За сведение на GB2 и 3420 - тази поне си оправи циците и говора. А искате ли да знаете, как заместничката Лозанова дойде по нова година от дълбоката провинция. Познайте сега и кой "социален" министър я доведе, с каква цел, и всичко за селяните ще ви стане ясно!

НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!!!!

От както не ни управляват руснаците, няма кой да управлява! Ганю само берекета си гони!

не си изпалняват решението че сте уволнят всички пенсионери , но те са техни хора и затова него изпалняват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Агенцията удари дъното благодарение на такива корумпирани ръководители назначени от Тройната коалиия, които години наред се правеха каквото си иската. Дано дойде Видов ден за тях и да отговарят не само за кражбите си, но и за психическия тормоз на хилядите си подчинени вАгенцията.

Измамници ,сменяй наред Бойко!!!!!! Ела в гр ДОБРИЧ като започнеш от нап ,ной съд прокуратура администрация наред . Всички са за боклука......

За да ви е ниска безработицата си оправете икономиката.

Не ставай смешна!

Това си е живо изгонване и не ми става ясно защо не е оформено като такова при положение тежките злоупотреби извършвани в агенцията години наред.

Много закъсня тази оставка, Агенцията удари дъното. Сега, който и да дойде не може да оправи батака.

ха ха май никой не иска да работи за тия? един по един се спасяват, че след изборите ще стане страшно като започнат да излизат всички зулуми на това управление, в които вероятно някои от тези хора са били насила въвличани.. да не забравяме че доносите и насилието са начин на работа на Бойко и дружина

След чудовищните злоупотреби в Агенцията, особено по време на Тройните бандити тази е готова за панделата, където й е мястото заедно с приятелката й Масларова, която я назначи.

те тия, където много искат други да попаднат в пандела, накрая те отиват там. Ти откъде знаеш, че тя е приятелка на Масларова, а не на Станишев.

да зяпавяда следващият по връзки който е наред да заеме длъжноста :)

То тази оставка я чакахме почти цяла година,че даже не можем да й се зарадваме,както подобава:Р

Росица Стелиянова е изключителен професионалист и човек. От самото началото се чудех как се съгласи и остана да работи с тия тиквеници. Радвам се, че се е решила и се маха на време от този пост. Браво! и Упех

Да бе, да й се чудиш на акъла, след като е такъв голям професионалист, защо се е жертавала да работи в тази държавна Агенция, че дори да изтрае в нея почти 10 години!!!

Ние, някои тиквеници от системата на АЗ, имаме по-различно мнение за "професионализма" на г-ца Стелиянова и много можем да говорим и коментираме за отношението й към подчинените.

Ами хайде говори, да чуем всички тук.

Все знаете и все мълчите... Значи нито знаете ,нито трябва да се обаждате...

Всичко в Бойковистан се разпада, всеки ден отставки, бягат, бягат, бягат. Разпада се Бойковистан, изтича като сух пясък, м/у пръстите.

На кои острови ще я търсим да връща накраденото? Като и гледам вкуса, на село нема да си оди, да си показва кустумити...

Всички кадат, само ти не крадеш.Крадеца вика дрьжте крадеца.

БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО МЪКА И ЗЛОБА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ - БИ КАЗАЛ ПЕШО МОКАНИНА, АКО ЧЕТЕШЕ ТОЗИ ФОРУМ.......

би казал: БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ!! Това природно недоразумение да ни работи от 2002 г. до 2011!!!

ТИ НЕ СИ ГОШО МОКАНИНА - ТИ СИ ГОШО ТЪПОТО ! ( ОНЯ ДЕТО ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ В АМЕРИКА С ДЕБЕЛИЯ ПУЛОВЪР И КЛИМАТИКА !!!

Селенизацията на администрацията продължава! Елате всички в София да поуправлявате!

Като е толкова добра и всичко бил фрЪст, защо аджеба така и не тръгна програмата по европейските фондове за безработни.? И онази тиква Тотю, само се бие в гърдите като Урко, а всъщност нищо не прави, или най-малкото не е информиран. За разните селски пръчки на възлови места бих казал- по силикона ще ги познаете, вместо за високи технологии си помпат циците със силикон , аре нема нужда.

В ТАЗИ ДЪРЖАВА САМО АГЕНЦИИ И МИНИСТЕРСТВА. МНОГО СА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪКРАТЕНИ.

А защо е уволнена чак сега!назначената от подсъдимата Масларова в последните дни от управлението на БСП,стелиянова ,очевидно е трябвало да работи в ущърб на правителството на ГЕРБ и на българския народ!Комунистите в адекватен случай уволняват на втория ден,а ние я търпим тая цели 2г.и 3 месеца!Кой носи отговорност за това?Ето защо в страната безработицата нараства или ако не нараства,нарочно се отчита растеж!Бойко да нареди преглед на всички държавни структури и да се уволнят всички подводници на комунистите!

"Ето защо в страната безработицата нараства или ако не нараства,нарочно се отчита растеж!" Сериозно ли говориш?!? Луд човек...

не тъп ... човек ... та тай и понятие си няма защо има безработица и каква е причината !!!!!!!!!!!!

Аман от "многознайковци "като вас г-не. Това, което сте написали са ТОТАЛНИ глупости. Жалкото е, че има много гакива като Вас, които си нямат грам идея за какво става въпрос, а в същото време умеят добре да оплюят "гроздето" и го обявяват за "кисело"

Вельо, ама ти си много невеж - гледай ти да не попаднеш в същата ситуация ката Масларова - нали знаеш, който много се радва на чуждото нещастие, после го застига

А.З. е една безмисленна структура в МТСП.В бюрото по труда Русе има обяви за работа ,на които места има вече назначени хора или въобще нямат намерение да назначават.А тези обяви са само да се оправдаят щатните бройки слуители .

Всичко в живота се мери с резултатите. Всеки, който е посещавал и си е имал работа с АЗ ме разбира, какво имам в предвид.

Сбогом, силиконова кукло!

То не бяха писания по вестници- макар и жълти- то не бяха силикон, прически, тоалети и т.н. Надявам се г-жа Лозанова да е по земен човек!

Ами то писаното си беше напълно вярно - тази сел-янка от дълбоката провинция беше изключително гроз-новата и невзрачна когато жълтата партия я назначи за зам.изп. д-р. А сега, макар и бледа имитация на фолк-звезда си е направо атрактивна!

ЧАК СЕГА СЕ НАДЯВАМ С НОВИЯ ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА ДА СЕ ПОДОБРЯТ УСЛОВИЯТА В БЮРАТА ПО ТРУДА! УСПЕХИ!!!

Мечти, мечти........

Няма начин. Лозанова е толкова надута и си мисли, че от Видинското бюро по труда където беше директор е научила всичко за заетостта и безработицата!

Тя изобщо не е на Масларова, щом Тотю я търпи 2 години...

Търпят се,че си знаят едни-други-това-онова-неудобно! Тя и Масларката не искаше Тотя Младеновия, като и го боднаха-но-се примири в името на общата им кражбичка...Той Тотя Младенов и за Данчо Кънев--извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по чл.313 от НК, съгл. Реш-е по НАХД1024/2009г на СГС излезе с кратка прескомференцийка,че е с Конфликт на интереси, а...постфактум-го прекрати с "Молба-УЖ" от лицето-протежето дееееееееееееееееееееееееееееееееееее.-................................ДОКОГА ще се ГАВРИ Тотю с другитеееее............................

Е най-после !!!!!. Отдавна този кадър на Масларова трябваше да си отиде.

БОНКЕ, РОСИ НЕ Е КАДЪР НА МАСЛАРОВА ! ТЯ РАБОТИ В АЗ ДОСТА ПРЕДИ ТОВА И ТИ ГО ЗНАЕШ, САМО ЧЕ ТИ СИ ЕДНО ПРОСТО ЗЛОБАРЧЕ !

А доста преди това кой беше шеф я си спомни??? Това е едно некадърно недоразумение, добре че най-после се осъзна. Чудя се как я търпяха.