Протестът стигна и до връх Монблан (снимки)

Двама българи отправиха призив за оставката на правителството от най-високия връх в Западна Европа – Монблан. Лилия София Попганчева и Виктор Пенев се присъединиха символично към протестите от 4810 м. надморска височина.

Обратно в новината

Коментари - Протестът стигна и до връх Монблан (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеее, чак на Монблан има българска олигархия... Очаквам включване и от Южния и Северния полюс. Моля, информирайте за условията там и дали ще е възможно, една каруца политици с нестандартни решения да ги пратим. Разноските са изцяло от протестиращите от пл."Независимост"

Сигурно ГЕРБ са ги финансирали!

Повече от 80% от българите живеещи и работещи в чужбина се чувстват "Ни рак, ни риба". Те живеят с проблемите на България, плащат данъци и там и в България, подпомагат ежемесечно роднините си, идват си във ваканции.... Приходът на България от външни средства, да не кажем почити единствено е от тах! Много малко вероятно е да получиш пари от бг. политик да се качиш на Еверест, по-вероятно е политика да ти проси пари уж за партията си където те срещне! Най-яркият пример "царят" в изгнание! В този период беше съставено БГ правителство в изгнание, от заможни българи по цял свят! От тях и др. свои поддръжници "царя" редовно получаваше голяма парична издръжка! Като бе върнат в БГ "царя-карточник" чрез машинации ДС с помоща на "Партията на бг. жени" обаче се оказа, че нито ЕДИН член от дългогодишното "царско" прявителството в изгнание не намери място в новото царско правителство съставено само от изключително нагли, крадливи комунистически дупета!

Евала, пичове! И от там им го казахте!

Глупостта няма граници !!!

Това са купени вражески елементи,които провокират честните българи.

този сладур като почне да живее в БГ и тук да си плаща данъците тогава да се прави отворен !!!

И тези ли ще сложите под знаменател "лумпени" бе МИШОЦИИИИ?? В нета знаете да пишете, един си сменя името 5 пъти и пише 5 глупости с еднакъв кривопис, ама на НДК си личи колко сте и кави инТЕЛЕгенти сте!! Гледах ви на клип, един алкохолик, дето за 10 лева за ракия сигур и майка си би продал, ако вече не го е направил и дето свързано изречение не можа да състави, една баба с алцхаймер, дето не и стигат парите за лекарства и един много надъхан, с един микрофон, дето на десетата секунда от речта си заби и запълни почти минута с мучене. Това бяха около 3 минути от оня клип, останалите 5 не можах да изтрая. То се видЕ кой какъв е.

Стига си се мотал, ще закъснееш за ЕнТИЛегентния протест!

Голяма работа. Местя си го в другия крачол.

По коментара си личи какъв си, няма нужда да те обиждам! Заради такива като теб България е на този хал! Айде отивай при Мишо Шамара, ама и сигурно те мързи!

България, Ивенце, е на този хал, защото последните 4 г. тази сган, която ни управляваше, доведе много хора до състоянието не да ги мразят, а да ги ненавиждат. Никога в живота си не бях гласувал за БСП, сега се принудих, считай колко ги ненавиждам. И не съм само аз. За мен не се грижи - дажи гербаджиите не можаха да ме съборят - аз пак се оправих с положението. Явно имаш още жълто около устата и нямаш и ден трудов стаж, за да разбереш какви я свършиха любимите ти олигофрени от ГЕРБ.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за тези хора! Нека високо да се развее знамето българско, та дано Европа да чуе и помогне на клетата ни страна! Явно управляващите много дълбоко са пъхнали пачките в ушите и пуснали перде пред очите, та са глухи и слепи за гласа на народа!

Само се излагаме по света. Правителството рано или късно ще падне а след него друго няма да има или ще има но ще падне и то. Ще ни изхвълят и от ЕС. Тогава няма вече да можем и да емигрираме.

wenci

Дъждовете нещо не помагат - Фъндъкова да изкара водоноските и пожарната да поизгаси напрежението на лумпените.

ХАМСТЕРО ще организира контра-протест у всички цигански махали на майка България. И тогава тези протестиращи ще видят. Ромите ще си направя гета от кашони ама няма да ги бутат както протестиращите бутат кашони.

lu4ka

Ей, тея протести вече ги взехме за мезе. Голяма веселба пада, като чета коментарите.

Аз ви написах преди няколко дни, че подкрепата ще стигне орбиталната станция МИР ама вие не ми повярвахте тогава!

ЧЕРВЕНА ЦВИКУНДИЯ НЕМА УПРАВИЯ. Абе позитано, що не си миетве зъбките бе, знаетели как мирише на септичност.

Не бе, ти смърдиш! От 17 ет. на НДК те опикават и ти даже не разбираш! Будала си ти, Митко цвикнята!

Не се ядосва прости си мий зъбките по-честичко така. Нема проблеми

ОТЛИЧАВАЩИ СЕ И С НЕПОДПРАВЕН И НЕСДЪРЖАН ХУМОР И НЕПРЕОДОЛИМО ОСТРОУМИЕ!" - така пише Хашек в знаменития си роман"...ШВЕЙК.." по повод изключителната идиотщина на немската пропаганда- - това са твоите пианици! Изкарай ги на плакат и довечера-ЗНАЕШ! Ама, идиот!

Действително е неприятно всички да са срещу тебе. Признавам Хмастерката устойчивост и дебелокожие, ама все пак говорим за комунист улигофрен.

улигофрен : Lol

Две изречения с две грешки, добре че не пишеш роман...Ха да видим ще си видиш ли втората?

Май не си Стойко? ААА - КАЛИНЧО си , личи си от правописа!

Ухааа червената цвикня набира сили и започва даже и да мирише. Пишете, пишете че работата изтече у тоалетната на Позитано

Целия свят е обединен срещу това правителство. Не му остава много... На поддръжницитему припомням, без да ми е работа, пребрпйте се на пилноте на НДК

Очаквам включване и от Далай Лама:)))))))))))))

И той ли е започнал да взима хонорари. Лоша работа.

Преброй подписката тикво, да видиш разликата с протеста! 3 -4000 оредяващи лумпени, далеч не сте даже представители на цяла България!

Коя подписка да броим,тази в която един човек се разписва с 5 имена без ЕГН,без лични данни,хора фантоми.ПРАХ В ОЧЕТЕ !Пенсионерите и циганите може и да Ви вярват,комунистически приоми,не на нас!

И АЗ, И АЗ!

а дали са те? и от каде пачка за такав екип?

А довечера протестът ще стигне и до връх Мола - единственият връх с ескалатор.

стига с това отричане и черногледство , така до никъде няма да стигнем , не може всички и всичко под един знаменател

Защо не се дава гласност на протеста в защита на правителството. Там също има известни личности, арт натури и интелектуалци като Мишо певеца.

Вчера го гледахме Мишо Шамара по БТВ!

НА ПРОТЕСТИ, ОБЩОНАЦИОНАЛНА СТАЧКА И БЛОКИРАНЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ. НА БЪЛГАРИЯ сега повече от всякога и трябват родолюбци , нека обществото ги издигне до управлението на страната. Надяваме се следващите управляващи , които и да са те ще съблюдават заветите на АПОСТОЛА. АПОСТОЛА ни завеща. Свята и чиста република, в която царуват свободата,братството и съвършеното равенство. Той мечтаеше човекът да живее човешки и да бъде господар на всичките си права,искаше народ, Който не се стахува от свободата, който съди сам за себе си, не се влачи по чужди политики, Не се кланя на чужди идоли и не плаче на чужди гробища.

Проблемът е, че при едни такива революционни събития, тези партии, които 23 години грабят, тихомълком, без да се усетим, ще пробутат техни лидери и пак ще се прецака работата. Така стана през февруари например. Къде са тримата "тенори"??? Убиха протеста и изчезнаха.

И ти имаш нужда от психиатър - родолюбец, соросче.

"които и да са те..." Ти въобще българин ли си бе, малоумно същество такова? Като затваряш институциите, като затваряш пътищата не спираш ли работата на държавата? И каква е тази лумпенизирана фраза "тези да се махат, да дойде който и да било друг!". И от какъв зор да идва който и да е куц, кьорав, сакат, пожарникар или физ.културник? Предлагам тези, които ви плащат по 30-40 лева на ден да се правите на маймуни пред Народното събрание да почнат и осигуровки да ви плащат. 3-4 години стачкувал - повишен в длъжност главен стачкуващ, още 3-4 години - старши стачкуващ, още 3-4 години - цвъконски стачкуващ, още 3-4 години - бойковски стачкуващ и така до безкрай... Не може човек на който му се плаща да стачкува да казва, че има свое мнение!!!

"Надяваме се" Да свалим това правителство и после да се надяваме! Ето това сте вие, нищо градивно! И като твоята надежда ни докара отново Боко тиквата, ще видиш пак "веруюто" на Левски в действие!

Какаво да го гледам това правителство като ми прожектира стария филм от предната велика 3-на коалиция и кадрите им същите!!!

Поредните мутанти на една абсурдна, чезнеща в небитието България! Не без приноса на такива като тези от снимката - по същество авантюристи чуждопоклоници американофили.

Хора или роботи пишат такива неща?

разбирам какво е това тъпоумие на тия ,който пишат , че видите ли като има оставка на Орешарски веднага ГЕРБ ще дойде , много ви е страх от ГЕРБ , и затова стискате кокала колкото може повече, еми ГЕРБ няма да дойде сам , ще има и други партии вдясното , а вие колкото и да се инатите и да се дърпате , ще си ходите , и вие го разбирате ,нямам идея какво сте се запънали толкова , дните са ви преброени ,не го ли усещате....???

lu4ka

Дали ГЕРБ, дали БСП - всичко е БКП, нека не се заблуждаваме. Обаче освен БКП нямаме нищо друго налично.

Ми на устата ти е, кажи го! Да станем Вилает на Турция и те ще си ни управляват, ние явно не можем да се управляваме!

Ами точно това не искаме, да дойде отново геРЪБ! Каква ще е промяната, изгонените с протести след няколко месеца отново на власт! Ако беше за смяна на изборния закон, да се избират личности, а не като Боко тиквата, Сергей съсела, Местан феса, Болен, Костов крадеца и т.н. да си подава оставката това правителство, но отново геРЪБ на власт, няма да стане! И не трябва!

Боко не Боко , ще дойде тоя който е избран с болшинство , то сега пак е Боко , ама другите се изживяват като спечелили и затова е цялата тая неразбория и хаос в държавата , и освен това се държат нагло като победители , каквито изобщо не са

значи в крайна сметка борбата е да дойде герб ...да ти кажа, много хора не харесват герб, както и другите "вдясното" ??? п.с. на всеки от нас дните ни са преброени, пич.

като знаеш какво искат и не искат , ти специално кого искаш???

Ние работим цял месец да им свалим цената на тока, те се юрнаха да протестират.Неблагодарници. Само циганите са ни благодарни в тази държава и електората на ДПС и Атака.

Само от това изказване си личи колко много сте 'загрижена' за електората и колко 'високо' мнение имате за собствения си народ. Представям си колко са 'успешни' останалите ви дела 'в полза' на народа!

И мен да ме спонсорират с един круиз до Рио,ще издигна плаката на статуята на Христос

О С Т А В К А

Чия?

КАК ЧИЯ - НА ТЪЩАТА,РАЗБИРА СЕ

На протестиращите!

Медиите помпат със все сила протести и всичко друго, което би довело до служебно правителство на ГЕРБ и от там след това Управление на ГЕРБ с летящ старт! Бойко борисов след това цял мандат ще ни обяснява, че сме зле защото, тези един два месеца, докато на власт е била БСП така е насмела всичко. ще му трябват два мандата за да се осъзнае само какво да прави! Народа го разбира, обича и ще му се радва, ако ще и да пробива нови дупки в колана!

Мале, колко си ограничен!!!!!!!

Малеее колко си безличен!

А бе, халихульо, Ти да не мислиш, че някоя друга партия ще спечели избори, ако те се състоят скоро, както искат зле представилите се на последните избори! Нима мислиш, че партия "Скат" или старите изкривени муцуни на Ив.Костов, Надето Нейски и Мартин Димитров имат шанс! Ха! Ха! ГЕРБ ще е върха!

Все по-очевидно става, че целта на "протестите" е продължаване на икономическата разруха на държавата. БСП е единствената организирана реална и креативна сила, която би мола да ръководи една просперираща България. Затова всички заинтересовани, в и извън страната, от това в България да няма действаща икономика се борят с всички средства за връщането на власт на такива измислени деструктивни "партии" като ГЕРБ.

Боже, колко мъка има на тоя свят...

Ето, не съм сама в борбата си! Браво, другарю! Засенчвате сарказма ми!

Странно, мъж да се определя като жена...:))) Травестит ли си или направо азис?:)

"БСП е единствената организирана реална и креативна сила, която би мола да ръководи една просперираща България." Ти ДПС-то къде го слагаш по креативност???

ГЕРБ напипа пулса и никак не са измислени! Той пази интересите на чуждият капитал и на нашите богаташи! А, вече в света и у нас нещата се решават с пари. Тези с парите не харесват ляво правителство, защото посяга на печалбите им! Скоро ГЕРБ ще е на върха! Мизерията ни чака! Такава е съдбата ни! Нямаме нито сила, нито ум за друго!

БСП е нещастна безгласна буква в парламента. Те са изцяло подчинени на ДПС. До такава степен са зависими от тях че не смеят дори шепнешком да изказват собствено мнение за каквото и да било. Те изпълняват заповедите на Доган. Орешарски е пионка на ДПС, той е една кукла на конци, която играе ролята на параван, който да закрива човека, който реално комадва всичко в държавата в момента - Доган. Симпатизантите на БСП могат да благодарят за положението, до което в момента е докарана партията им единствено на Станишев. До сега никой не е докарвал социалистическата партия до такъв срамен крах. А колкото до атака те са шутовете на султана и понеже вече знаят че повече няма да влязат в парламента сега се радват на всяка троха щедро подхвърлена им от Доган - днеска има, утре няма, това е принципа на Волен и неговата шайка. ГЕРБ постъпиха мъдро като се разграничиха от всичката тази политическа мръсотия и нечистоплътност, защото който работи с помия рано или късно се омазва.

Организираната мафия в лицето на комунистите-социалисти и хората от бившата държавна сигурност, които преследваха народа и ги подслушваха, третираха ги като роби и се гавреха с тях като ги вкарваха по затворите, дори и за един виц срещу властта, сега искат да продължават да управляват България. Не им стигат 24 години след падането официално на комунизма и социализма, а сега се правят на скромни и честни и отново искат да ограбят това, което е останало от държавата. Стига вече кражби, лицемерие, лъжи и грабежи. Стига на партиите, които се разроиха след 10 ноември 1989 година. Останете си в историята, другари!

Електората на ДПС не е очарован от протеста на Монблан. Дори всички сме против това да се напуска България в посока различна от югоизточната.

Браво! Само така!

Не мога да ги търпя тези герберизми, затова утре, 18.07.2013 г. организираме контраизкачване на Бузлуджа в три дисциплини: 1. Изкачване без смяна на памперса 2. Изкачване без да имаме записано на листче накъде сме тръгнали 3. Изкачване с пълна с кебапчета уста Ще се тегли и томбола с награди: 1. Допълнителен 1% намаление на тока 2. Увеличаване на детските надбавки за над 8-мо дете при майки под 22 годишна възраст 3. Присъствие на печелившия на подписването на Големия шлем и Големия Заем Ура, другари!

:)

Ухахах, ей браво, отдавна не съм се смял така :))))))

От приказката за червената шапчица може да извадиш и цитат от контекста близък до сегашната действителност като например: Едвинчо, защо дъха ти мирише на луканка?!?

Другата седмица от Еверест.

lu4ka

Стига бе! Не може да са изпростели толкова.

БГ Олигарси са това не лукова глава!

Много сте им ентелегентни! Нашите пулитици на жълтите павета не виждат какво става, па Монблан ще ти гледат! БГ дупетати вече не знаят и на къде е точно да гледат за Монблана! Един чел само за Винету, друг за Павлик Морозив, трети корана в превод и на диагонал, четвърти за Мангала в пандизъ!

ви призная протестите,когато ги направите на луната,тези не ги признавам.

Каква Луна?! Не се предавайте, другари Олигарси, сума подписи съм ви събрала!!

От комини минаха на върхове. Явно вече хонорара е по-дебел. За комин е ясно горе-долу колко дават, ама за връх?

---НЕ ЧУВАМЕ,НЕ ЧУВАМЕЕЕ!

Не свършват и накрай света- не само тия"шоровци" от Алпите, ами тия тук-във форума с телешкия възторг!

Протестите продължиха много дълго ,А ПОЛИТИЦИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОКУПАВАТ ! ВЛАСТ СЕ СВАЛЯ ЗА ---24 ЧАСА ,........МИРНИЯТ ПРОТЕСТ ---24г.НЕ ДАДЕ НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ!

Уфффф, айде бееее, тия комунистически парцальотини няма ли да се разкарат, писна ни на всички да ги гледаме и слушаме в народното събрание, какви тъпни вършат, Това МАй Манолова, това хамстера, това Местан, това Грозния урудлив кътър Волен тъпото, това Орешников. Всичко трябва да напуска час по-скоро, защото задържат развитието на страната. Трябва да ги изметем

Всичко хубаво,ама това с двете имена не го разбирам.Лилия София дрън дрън,майка и Славка и баба и Любка двете са го измислили това име.Вчера един циганин съсед си кръсти детето Силвестар :))

"Лилия Попганчева е консултант-терапевт (коуч), фасилитатор (водещ) на групи за личен опит във FusionPoint. Лилия е магистър по социални политики от Джорджтаунския университет, Вашингтон, работила е в Световната банка. Сега специализира психотерапия през психодрама и психоанализа (магистърска програма Артистични психо-социални практики към НБУ) и участва в първата група в България за обучение в групова психоанализа към Виенски университет Зигмунд Фройд. " Ха ха ха , бях прав! Поредният соросоид!!!

Не мисля, че Сорос би помагал на фройдисти. А и нали на тях няма как да им се помогне.

Fusionpoint, tippingpoint и разни други "пойнт" са организации свързани с "отровено общество"! НБУ е университет създаден и спонсориран от сорос...

няколко пати ти давах савет дс се прегледаш ,отправяш заплахи кам всички и червени и герп ,мало и голямо не си добре

Не е лошо ти да се прегледаш и да се върнеш в 1-ви клас да поработиш над правописа си. :))) Има и други, поне още двама, които използват ":)", аз си имам позиция и съм последователен в нея.

Докато хората се борят да спасят живота на затрупаните миньори,журналисти и лъжеинтелигенти се превъзнасят и венцехвалят тези боклуци,които за собствен кеф са изкатерили върха и са побързали да направят сеир с това.Дреме ми на патката върху кое са се качили тези боклуци,свободясали са и са си надделяли на масрафа да трошат пари за кеф,а нормалните хора се питат как да заработят хляба за децата си. Дотолкова е изкривено съзнанието ни вече,че приравняваме живата факла Пламен с лъжепоета и лъжеполитика Сугаридзе,мъката и страданието на трудещите се хора с прищевките и изгъзиците на разни парвенюта,моделки,футболисти и лъжеинтелигенти. Жалко за нацията,ценностите се размиха и обезличиха.

Ухаааа червеня цвикня се разнеся из форума, кофти е всички да са срещу тебе.

А не съществува ли вероятност, според Вас, тия дето не сме от ГЕРБ, да не сме червени, а просто да не понасяме простотията?

Не се прикривай, тъпо е и е малоумно. Ти да не си ХАМСТЕРА

Не съществува, щото простотията не може да си представи, че хората са различни и мислят различно - който не е с протестиращите е червен боклук и комунист, това е! Нищо, че протестиращите са платени от други комунисти!

3-4 хиляди люмпена е МНО-О-О-О-О-ГО далеч от "всички". Орешарски, България ти гласува 4 години!

Много ли боли да не е твоето? А дали не е време да надраснеш 6 годишния манталитет...?

Тая Попганчева, да си покаже и тя циците горе на баира, иначе изобщо не я броим за протестираща.

Единствено доброто ми възпитание не ми позволява да ти покажа аз нещо друго - сети сам се какво какво е то.

Такива като тебе, обикновено държат в джоба си снимка на Боко Тиквата. А може би и на оная биволица Фидоската.

Тя няма цици за да ги показва:))))))))

И тия измислиха чалъм да ги покажат по телевизора. Да бяхте си показали и гениталиите!

Лесна работа! Само махаш памперса!

Атанасов, измисли и ти чалъм да те покажат, стига стой само пред телевизора или компа...

От днес да се спре вноса на шоколади Тоблерон в България.Това е реклама на ГЕРБ!

Тези шоколади са вредни за зъбите...

...браво,браво!!!но тя лумпеняци комунисти не чуват и не виждат и не разбират,решили са,, след нас и потоп,,...

То хубаво , че са си казали и имената, някакъв кретен от сащ, нямам работа да се бърка в делата на България , и някакъв терапевт сиигурно изхранваще се от някоя соросоидна фондация или организация. Лумпени, не разбрахте ли, че сте прости и лесни за употреба? боко и станишев ще се разберат, а вие най-много да отнесете боя от полицията и така да приключт простотиите ви в София.

Соросоидите се качиха и на Монбалн! Очаквам върхът да се срути скоро.:)))