Стотици полицаи напразно чакаха протест (снимки)

Полицаи от цялата страна бяха докарани да пазят парламента, но дойдоха малко протестиращи. Т.нар. радикален протест бе отложен за сряда.

Обратно в новината

Коментари - Стотици полицаи напразно чакаха протест (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас и духовете започнаха да протестират пред народното събрание. А вътре изглежда заседават духоветие на депутати от едно евреме. Явно днешните протестиращи и депутати не се справят Та трябва дасе вика викат духове. "Пустота от вън - пустота отвътре!" Това не беше ли индийска философия?

Отидох да протестирам, ама не видях полицаи. Къде се бяха скрили не разбрах. Като че ли един беше клекнал в храстите, може би се изхождаше там.

Не си в час мойто момче. Къде ще се биеш с герберите. Май нещо не си разбрал. В парламента най-много депутати има ГЕРБ., значи най-много хора са гласували за тях. И то не немощни пенсионери и цигани.

Объркал си се нещо, депутатите от герб са малцинство, а другите са мнозинство. Народът на изборите ясно показа, че не иска герберастия !!

А за мен си беше чиста подигравка с мин.Йовчев. Ама то се иска малко пипе, за да разбереш, че в работно време, няма кой да излезе на протест, освен някои пенсионери, а те са запазена марка на БСП.Абе кво ще си говорим - експертно правителство. Хвани единия и удари другия - министър.

Казвайте, ако трябва да идваме да се бием с герберастите, да взимаме кирки и чукове, и да идваме да браним парламента от герберастията!!

Ходи взимай мотиката и на бустаня там ще бъдеш по-полезен...

ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА НАКРАЯ ТО... КОГАТО НЯМА КАУЗА ..КОГАТО НЯМА ИСКАНЕ ЗА ИЗХОД .. КОГАТО СЕ РАЗЧИТА САМО НА НЕГАТИВИЗЪМ И ОТРИЦАНИЕ ... ВСИЧКО- ЗАГЛЪХВА ЛЕКА ПОЛЕКА- ОТ САМО СЕБЕ СИ ..КОЛКОТО И ПАРИ ДА НАЛИВАТ В "ПРОТЕСТИТЕ".. ТЕ СА ТЪПИ НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНИ И ИЗЛИШНИ ...ТЕ -ПРОСТО СА ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ , ПАРИ И НЕРВИ ... АКО- НАИСТИНА СЕ ИСКА ПРОМЯНА НА "СИСТЕМАТА".. И "СТАТУКВОТО"- ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛИЗА НЕ С ГОЛОТО ИСКАНЕ ЗА "ОСТАВКА"- А С ИСКАНИЯ- ОТ РОДА НА : - НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС /вкл. -отпадане на имунитета на депутатите ...и т.нат ../ - промяна на закона за партиите .. - ЛУСТРАЦИЯ - без която е невъзможно в политиката да влязат почтени хора за сега .. - и накрая - "оставка".. Ето- ЗАТОВА ПРОТЕСТИТЕ СА ИЗЛИШНИ В СЕГАШНАТА ИМ ФОРМА .. АКО ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ НЕЩА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ КАРДИНАЛНО..- ОСТАВКА Е ВСЕ ЕДНО - ДА СИ СМЕНИМ ЕДНИ КОМУНИСТИ С ДРУГИ ВЪВ ВЛАСТТА .. - ДАНО НЯКОИ МЕ Е РАЗБРАЛ ..

Да-да, хората да се приберат. Да отворят кротичко книжките по конституционно право и да установят точно какво им трябва и за какво се борят... : D ..."вярата" си да възпея, че ще стане вълк овцата, а певците като нея... : D

Явно не си наясно с исканията досега, щом пишеш подобни глупости. Между другото, кажи ми кой ще трябва да измисли новия изборен кодекс? Тези, които не искат да си подадат оставката ли? Кой ще промени закона за партиите? Тези, които се облажват вече близо 30г от него ли? За лустрацията не ми се коментира. Надявам се да си схванал идеята.

Беше проверка колко човека искат оставка :)

Май пак остана загадка... : D

Как ще "отлагате" един несъстоял се протест, след като никой не ви подкрепи?!!! Или протестирайте с някаква смислена позиция, или хората няма да ви обърнат никакво внимание в бъдеще!

Само аз мога да оправя работата :)

Ногу патрони ще ти трябват, бате!... : D

Комуноидите в Парламента много добре знаят, че няма вечно тлеещ конфликт и затова не поемат рискове да няма достатъчно полиция около парламента. Конфликтът рано или късно ще ескалира, защото Сатаниш, Местан и Сидеров не са хората които ще спечелят общественото доверие. Резултатът ще е грозен за БСП.

Тъп министър-председател, тъп вътрешен министър, корумпирани Станишев и Местан. Мисля, че България плаща непосилно висока цена за европейската кариера на Станишев. А знае ли ЕС, че чрез семейство Станишеви вкарва корупцията през парадния вход?

С гордост си спомням как преди 17 години по това време гонехме кумунетата с камъни на барикадите на Свободата...за нещастие агент Лостов се намеси и се прибрахме преди да довършим червената чума... Много сме виновни пред теб, майко Българиоо !

подкрепям! Бяхме по-млади, по-вярващи, по-ентусиазирани. А отпред застана един пресметлив, покварен ум. Превърза главата си със синя лентичка, гушна под ръка Надето, после я направи министър за не знам какви нейни качества и постепенно синьото избледня чак до жълто...Тъга. Но не сме забравили! Той е виновен за всичко, което последва.

Като ги гонехте толкоз много , защо оставихте боко кратуната да дойде на власт?

Ех, ама какъв Ядец изядоха 'наште' !!! :-)))))))

парите на данакоплатеза отиват за охрана на парламента,така не може и след 100 години да се оправим!оставка!

Петъчният протест на полицията около Парламента с искане за оставка е спонтанен, призна вицепремиерът Цветлин Йовчев. Както е известно, служители на МВР прекараха цял ден около Народното събрание след призива на учителя по информатика Явор Никифоров за протест, като го подкрепиха в желанието му за свалянето на правителството. "Полицейските служители са и граждани, и свободни хора. Не вярвам някой да им е платил, за да дойдат от всякакви краища на България, за да стоят около Парламента през целия петък, тъй като условията на труд за родната полиция са много добри" - сподели министърът на вътрешните работи. Полицаите бяха окупирали сградата на Народното събрание и се бяха разположили от двете страни на огражденията. Все още няма данни на МВР за числеността им, но прогнозите на очевидци варират между 1500 и 5000 протестиращи униформени, подкрепени от около 100-200 цивилни.

номер за проверка на готовноста.то имаше повече полицаи от протестиращи!

Поправка: Имаше полицаи. медии и зяпачи! Протестиращи няма! Нали така, а?

беше номерът, да ви гледат сеира...Че знаете само с полиция да се налагате на власт.

Заявка за регистрация на най-големия протест на полиция и медии в работно време, с пълна екипировка, платен от работодателите, необявен, и т.н. A?

ГОЛЯМ СТРАХ! Голям страх ги тресе нашите депутати! Колко плиция имаш вчера! Само танковете не дойдоха! Такива страхливци, като Местан, Станишев, Волен няма други!!! И какво цялата полиция на крак за да се опазят от народната любов??? Срамота!!!

Чи га са идвали танкове,то ко бяха идвали сега щяхме да сме кат Китай.

Всъщност каква е новината от вчера? Че имало полицаи, които бяха там, за да противодействат на евентуално насилие (за каквото имаше призиви), или че така широко рекламираният протест не успя да събере и 100 човека?:)))

новината от вчера е: Народните избраниици са хора страхливи и лъжливи! Крият се от обичта на народа зад щитове! А народа даже не дойде да ги уважи!

Хубаво е човек да има гражданска позиция и смелостта да я отстоява. Не е хубаво обаче, когато смята, че тя е единствено вярна и обществото задължително трябва да я възприеме на всяка цена. Не е хубаво и когато политическите цели намерения се маскират като гражданска позиция. Паленето и чупенето на парламента не може да бъде гражданска позиция. Обслужването на болните амбиции на Тиквата не може да бъде гражданска позиция, защото той си е обикновен селски тарикат.

"Паленето и чупенето на Парламента не могат да бъдат гражданска позиция." Интересно дали историята е съгласна с теб? ; ) Пък и хората....: D

ДНЕС В СОФИЯ ПАК БЯХА КОМАНДИРОВАНИ ПОЛИЦАИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.В НАШИЯ ГРАД НЯМАШЕ ЖИВ ПОЛИЦАЙ И ХОРАТА СЕ ЧУВСТВАХА НАИСТИНА ,,ОСВОБОДЕНИ ОТ СТРАХА,,

Някой да знае тез полицаи защо протестират ?

Най-точният коментар за събитието, който прочетох е: днес имаше протест и бойкот в едно: Обявен протест и бойкот, изразен с неприсъствие. Типично по герберски: внасяш вот на недоверие, и те няма в залата да си го мотивираш. Тиквенска работа!

Мда, какво излезе, уж имало обявен протест, а даже и обявилите го не дошли..... Голям смях, а за да се мъчат да избягат от присмеха на хората, уж го прехвърлили за друга дата :)))

преди години победи демокрацията сега побеждава безтегловността

Брей, ама тук пълно с озлобени комуноиди, които беснеят, че тъпите им кумири си прецакаха бюджета... : D

Власта е насрана от срах - знае, че и най-малкия повод е достатъччен да си замине.....

дир бг добре напомняте за протестите преди 17години, но защо забравихте поне няколко реда да напишете и почетете памет на загиналите в този ден в руините на разрушените згради след бомбардировката над софия преди 70 години.явно живеете и работите в софия но не знаете историята и.

БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ. УТРЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАПАЛИТЕ НДК, ЗА ДА ПРАТИ МАЛОУМНИЯ МИНИСТЪР ПОЛИЦАИТЕ ТАМ, ПОСЛЕ ГИ ПРАТЕТЕ НА ВИТОША, ПОСЛЕ КЪДЕТО ВИ ХРУМНЕ. ГОЛКОВА МАЛОУМИЕ, ВСЕ ПАК Е ОБИДНО ДОРИ И ЗА ДЕБИЛА. ВСЕ ПАК ФЕЛИКС ДЗЕРЖИНСКИ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ТЪП, КОЛКОТО НЕГОВИЯ ОБОЖАТЕЛ, НАШИЯ МИНИСТЪР!!

ку-ку,ку-ку.............

Тая сакрална дата 10.01-я прецакахте,а сега се чудите как да излезете от положението!

Бива бива,но вол за мезе не бива.Какво искат тия протестиращи,принудително ли да ги доведеМ.

Днес правителството даде нишан как да демонстрантите могат да разиграват полицията - обяваваш на едно място, а отиваш на друго..Лошото е, че това ще го разберат и престъпниците и те ще бъдат там, където няма полиция..

нагълчо-изложихте се като кифладжии без кифли.А сега се чудите как да го замажете!Кой ми с.. в гащите!

Прочетено в Блиц: Къде сте, бе, платени прокопеидни седерасти гробарски? Защо не протестирате, бе? Върнете парите, бе! Извинете се, бе! Де го пидалчето титкин? Де ги хюмнетата с маските на бацко Болен? Де я оная пача с провисналата бозка? Оставка, бе!

Призовавам полицията да се "радикализира" срещу подстрекателите- гербаджии и техните последователи /стадо овце,глупаци/. Малко палки, малко газ и водни струи и ще настъпи мир.

link Радикалният протест се отлага за сряда Тикворов ( нерегистриран ) 10.01.2014 11:29 Прочетено в Блиц: Къде сте, бе, платени прокопеидни седерасти гробарски? Защо не протестирате, бе? Върнете парите, бе! Извинете се, бе! Де го пидалчето титкин? Де ги хюмнетата с маските на бацко Болен? Де я оная пача с провисналата бозка? Оставка, бе!

Приготвих си палката, ама немаше кого да изпера с нея по тиквата, не дойдоха протестиращи тука.

Крайно време е да се появи съвременният капитан Харлаков. Комунистите в Монтанско още помнят железният капитан.

Какво разочарование... Интересно, дали някой ще коментира призивите за въстание и сваляне на законната власт? Или на дебилите всичко се прощава...

На протестите щяха да идват и биячите от агитките на Левски и ЦСКА, но като разбраха, че за тях няма да има пари се отказаха. Сега ги навиват да дойдат на 15 уж като "мирно протестиращи граждани", ама ако не им дадат някой лев, може и тогава да се откажат...

Днешните протестиращи около 30 души да не се правят на ощипани. Всички те бяха тръгнали ДА ПАЛЯТ Парламента, но когато видяха, че са два файтона хора дадоха заден. За това и журналистите бяха 4 пъти повече от тях. Вторият опит за палеж е насрочен за 15 т. м.

На кой съчустваш? На протестиращите, на парламента, или че пропусна да погледаш?:)

Лъснаха ли най-после задниците на интелигентните, красивите, умните и на техните покровители? И на продажните медии, съорганизатори на вакханалиите пред парламента? Хора, бдете! Боклуците се опитват отново да ви вкарат в сценарий против демокрацията, против България!

...Йовчев с право си събира полицията, че остава и да се избием и то след като устискахме 20 години, да го направим сега, когато вече влязохме в ЕС. Да се избием, та да му стане съвсем гот на Борисов до къде докара българина след катастрофалното си управление и в пожара, който той и мутренското му задкулисие запалиха след изборите. И на който сега се кефи като психопат. Впрочем прочетете в Уикипедия за ПСИХОПАТИЯ и кажете, които са го писали, не са имали за прототип Борисов???

алоооо, борисов бече на власт 5-6 година, а столетницата-изкукала партя 70 години... кои е нанесал повече чтети на бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да стане белята стигат и 10 души. Някога тия които опитаха да нахълтат в НС не бяха повече. За това стигат и 10-20 души от шпиц - командите на Боце и мутрите му. Вие сякаш съжалявате, че не са станали кръвопролития. Йовчев ли пак ви е виновен, че протестиращите са били стотина и то при подготвяно от седмици РАДИКАЛИЗИРАНЕ? И при положение, че Борисов вече е нервен и даже се скара на РАНОБУДНИТЕ, че отдавана протестират, а още не са му свалили "тази грозна тройна коалиция" ;)))

За съжаление в момента няма политически лидери като Стоянов, Костов, Софиянски. Затова и няма как да се случат събитията от 1997г. Много и от тогавашните протестиращи или са в чужбина или вече са на години. Като гледам злорадството от проваления протест се радвам само за едно. Толкова много хора подкрепят правителството, че когато дойде време да се връщат сега теглените заеми ведно с лихвите ще има кой да ги връща. Ама като знам че чакат на подаяния от Серго и Местан бая ще се озорят.

Защо си мисля, че това бе всичкият електорат на Радановия бар/да/к (РБ)? Перушановците вече знаят поименно всеки свой избирател! Кунката затъкна росна китка,да прелъсти след Радан буд/ала/та и Боко Тиквата, нищо че газ й тече между кълките."

Как да разбереш защо, след като не знаеш дали мислиш?:)

протеста днес беше на РБ,Баце ги прецака....та да видят колко могат сами.

Е, протестантите поне се преброиха. Сорос също ги преброи и се зарадва. Яко ще икономиса от фонд "Млади, красиви и интелигентни".

Отивай да папаш РУБЛИ от СССР

алоооо, борисов бече на власт 5-6 година, а столетницата-изкукала партя 70 години... кои е нанесал повече чтети на бг

Хвала вам, "хубава" ИветА, Харе Кришна, Кака Цонка и сие. Вашият чутовен подвиг на 10-ти януари 2014-та ще възнася до боговете и ще прехвърля през вековете нечувания за историята на световната демокрация многомилионен митинг пред парламента. В Стокхолм вече готвят нарочна Нобелова награда за организираната масовка. Чувам че и от комитета на Гинес са регистрирали рекорда. Абе, въобще, евала, ашколсун, аферим - както казваше загиналия снощи Ибрахим паша:)... Септември ще бъде май. Десети ще бъде петнайсти След финала на днешния грандиозен митинг пред парламента над бунтовна София мъглата се разсея и изгря слънце. Що ли знак ще да е туй...

Слънцето да не го е разсмял стахът на комуноидите? .... : D

Превратаджиите на Тиквата се надр.ишкаха за пореден път, циркаджии!

Мутрата маргинализира протестите.Пази парите за погребение на ГЕРБ.

Десетки соросойди се надяваха някой да им се върже. Но не би! Въпреки мащабния медиен съпорт

Оставка...за нетиставка вече разбрахме : D

ставането Му се отлага! за неопределено време, щото сте грозни, малки и жалки