Антон Тодоров подаде оставка

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров подаде оставка. Това става ясно от писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов и до партия ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Антон Тодоров подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДВУЛИЧНИК!

Надали герберастите ще приемат оставката му, но ако да -един плазмодий по-малко!

а познайте, дали ще му я приемат.

НЕ,няма да го дадем.И ние сме такива

Фашагата знаели какво е УНТЕРМЕНШЕН.

Е,че е подал оставка не значи, че ще му я приемат.Депутатите си имат правила и са доста последователни при спазването им.

Лицето на демократизма. ГРОЗНО

Я, столчето на Тонката изстинало.

Ето сега е момента да му бъде предложен пост с който да е*е мамата на БСП и компания. Например шеф на комисията по спазване на Закона за обаяване на режима от 1944 до 1989 за престъпен. Има такъв закон от 2000 г. Но не се спазва. И никой не иска да посочи имената на престъпниците, упражнявали този престъпен режим. Режим, който с бой е карал чисти българи да с епишат македонци в угода на Кремъл. Режи, който на два пъти е искал да затрие държавата, правейни ни 16-та република на СССР. С единодушно решение на пленум на ЦК на БКП. Много е интересно да се прочете стенограмата и изказванията - национално предателство в чист вид.

долнопробна физиономия....

Тоя ДВУЛИЧНИК никой не го обича! Като му видя физиономията на тоя направо ме отвръщава!

И мен, но още повече ме отвращава Радо Грипена и банкянската мутра!

Чарлз Даривин е казал: Невежеството по-често води до убеденост, отколкото знанието. Онези, които знаят малко, са именно онези, които настояват, че един проблем може или не може да бъде решен Това че много говори не означава че е интелигентен .

Голям майтапчия тоя бе! Направо може да започне да снима филми като Бени Хил! Извинявайте, че нямаме чувство за хумор! Да ти кажат в ефир, че може да ти изтине столчето като на коежката ти ако продължаваш и ти да си умрешшш от смях....хахахахаха.По голям майтап от това не съм чувал! Тия с камъни да ги утрепеш ще им е малко! И сега кое столче изтина г-н дупетат????

Пич еб*и им мамата на комундетата, така постъпват дженталмените. Свободата на словото е и ти да говориш каквото желаеш. Да го тълкуват както си щът тъпите журналя простаци.

Добре, излез с него на дебат да те заплашва и обижда и разкажи после хубаво ли ти е станало от това. Нали, той има право да говори каквото си иска, ама и него имат право да го съдят.

Простаците се поддържат, затова такива самозабравили се като Тодоров ни се качиха на главите.

Вижте как това лице се държи и със Сашо Диков в кулоарите на Парламента. Диков го провокира, а този е мега нагъл. Повярвал си е, че е сила.

най-сетне слезе от сцената и трябва да го изпратим с много аплодисменти,за да не се връща отново, да няма ефекта "йо-йо", дано си е намерил партия,която да му затвори плювалника и да сбъдне детските му мечти, ама е видно,че никога няма да порасне, да си ходи с мир и да напусне и парламента,не само партията...

ТОЯ ПАТРИЦИЙ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА МНОГО СЕКСИ АКО МЛАДИ ЦИГАНЕТА ПОКРИЯТ МУСТАЧКИТЕ "А ЛА ФЮРЕР" С МЛЯКО ОТ МАНГАЛ :))

Затова се разпадна Сдс модерните кариеристи и доносници отидоха там и ни ограбиха връщайте заграбеното, нищо не е ваше

Натюрелът на Антон Тодоров напълно се вписваше в пъзела на ГЕРБ. И двете страни считаха, че сключват взаимно изгодна сделка. От една страна ГЕРБ се надяваха да го използват за своите мръсни игри. От друга страна А.Тодоров се надяваше под крилото на ГЕРБ да се развихри и да напише нова книга, но този път с други главни герои. Очевидно нещо се обърка.Вероятно имаме неблагоприятно стечение на обстоятелства. От една страна гърмящите един след друг, като коледна заря гейтове на ГЕРБ рязко промениха обстановката. От друга страна голямата пукотевица от тези гейтове толкова обърка А.Тодоров, че той обърка враговете и се нахвърли върху един журналист. При тези обстоятелства Борисов схвана, че една война с медиите ще му дойде прекалено много и затова посъветва Тодоров сам да си подаде оставката.

Задавате ли си въпроса, защо Тиквата прибира в парламентарната си група такива политически трупове, като Агент Николай, Антон Шайкат, Митоди Андреив, Спас Гърдевски и прочие? Просто му трябват подходящи парцали, с които в определен момент да си избърше посрания г...з.

Дон Тиквун предпочита да държи враговете си изкъсо и затова ги прибира под крилото си. Между другото, спрели са предаването на Шайкаджията. Всички го употребиха...

Тоя Тони подозрително прилича на Хайнрих Химлер - същите мустачки, очилца, прическа, физиономия... А може би е и потомствен фашист?

Това не може да се каже със сигурност преди да си премерил обиколката на черепа му.

По-точно е фашизоид, тоест фашизмът е в гените му.

Моля,Моля.От всяко лай-о и фашист не става

В библията е казано "готдоста предхожда падението", господин Тодоров се превъзнесе твърде много със своите дум и напълно естествено сега повече не е на ръководна длъжност. По-добре слдващите да внимават.

знаем кой си

Анализът на оставките в ГЕРБ показва, че до сега оставки подават членове на партията по следните причини : или защото са им разкрили шуробаджанашките схеми или поради собствената им глупост. Антон Тодоров е от вторите.

Всъщност - в голЕма грешка си ! В ГЕРБ НИКОЙ НЕ ПОДАВА оставка , освен ако разбира се , не бъде "помолен" лично от Наш Баце ... Да ! Или оставката ; Или иначе току-виж си отишъл без време от напълно естествена смърт - точно като Мишо Бирата ! И естествено - съпругата му ...

One down.

Голем артисти са туй герберугите!Дават си оставките и след това не си ги приемат!Смех, смех-в един долнопробен водевил! И ако човек живее в Германия да им се кефи, ама тук не много за забавление!

Г-н Антон Тодоров някак си не се вписваше в партия герб. той самият разкри, че много партийци и лидери на герб са били доносници или тайни агенти на тоталитарните служби в миналото, а сега същите са корумпирани олигарси. така че е нормално те да бъдат настроени срещу него. надявам се г-н Тодоров да оглави отново комисията по досиетата и да продължи с експертната си работа по разкриване на всички доносници, агенти, палачи и всякакви слуги и лакеи на тоталитарните служби.

Хе хе ! То пък щото Наш Тончо видите ли ПО-МАЛКО е бил доностник ...

Ша ми засенчва той ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ и ша му зема етикетчето на ПП ГРОБ: "Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всичките, които стоите днес тук. Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всичките ви журналисти, на всички". (Бойко Борисов)..

Шило

Тодоров беше рупора на ББ и ЦвЦв. Келеперджия е и никога няма да прояви инициатива. Явно срещу оставката си ще получи други облаги. Големи облаги!

Изпращат го за генерален консул в Мюнхен.Дреме му на патката!

Не "генерален" а " гениален консул"... Па не си разбрал

И Анал 3 са разграничава от него.. Сваля УЖ предаването му...

в парламентарна партия герб около 93% от служителите са абсолютно заменими.на кой му пука че другарят антон ще бъде заменен.надупени, бездушни,лакоми глупаци с вратовръзка колкото щеш.само чакат големият батю да им свирне ,и веднага радостно размятат куйрука.не плачете за антон другари избиратели,той даде достатъчно за партията ви.но вие едва ли знаете какво

Една добра новина

SMS вместо SOS. Заслужено.Честито.

Антонее , а закона за ЛУСТРАЦИЯ кога ще го предложиш , ако не си в парламенто ?!!

Антон Тодоров осигуряваше доста зрелища. Това е едното условие за да държиш народа на повод. Второто условие е хляба. Е там провала е пълен. Зрелища при герб бол. а хляб само за малцина. 30 страници прегледах в джобса - само нископлатена и неквалифицирана работа. Ако сега остана без работа трябва да ида в София или чужбина, а аз не искам. Затова съм срещу герб и Антон Тодоров. Битката за доходите е загубена тотално от герб и оправия няма. На морала, на истината, на ченгесарските зависимости и т.н. от другата страна на везната бае Антоне стои глада. Той е много по тежък. Зрелища хляб не заменят.

Един възпитан, лоялен и морален политик. Поздравявам Ви за смелоста и достойнството което показахте. Вие сте еталон на политик и не етикет спрямо медиите, който са 120 то място по свобода на словото в света! Не чевърта власт а срам и позор за нашето изтрадало общество!

Не даваме Антон! НЕ ДАВАМЕ АНТОН!!

Познах те.Тъпа югоизточна порода

Ако тоя герберски ренегат беше честен човек нямаше като депутат да допусне да сме 120ти по свобода на словото. Аз отдавна питам кога ЕС ще ни изхвърли заради корупция, ниски доходи и липса на свобода на словото. Не, че е само това, но тея трите са достатъчна причина да сме аут от ЕС.

Чувството ти за хумор е неуместно!

Това се очакваше след като ЦРУ забрани на ГЕРБ да атакуват техния човек мошеника Радев, че съвсем ще му сринат рейтинга. То всъщност цялата работа беше свършена от Антон Тодоров, докато еничарите от ГЕРБ почти не си мръднаха пръста и само се извиняваха на мошеника Радев. Ясно е че ЦРУ Цветанов е заповядал на Тодоров да си подаде оставката, но това е по-добре за самия него - той няма работа при тия еничари, които се огъват всеки път когато соросоидите скръцнат със зъби и са под контрола на ЦРУ и техния агент Цветанов! Боклуците от Канал 3, които се борят за "свободата на словото" като му налагат цензура не го заслужават също. Само за няколко дена Тодоров направи най-гледаното им предаване и сега освен че ще го загубят, всички разбраха и какви предатели са. В крайна сметка, соросоидите няма как да му запушат устата, защото сега имаме интернет и социални мрежи и не е като едно време, когато монополните официални медии колеха и бесеха! Тони, продължавай в същия дух да разкриваш тия нагли престъпници и мошеници и си направи своя партия! Крайно време е да има една пробългарска партия, а не само тия предатели от ГЕРБ и БСП. Аз ще гласувам с двете ръце за тебе!

А илюминатите и рептилите къде ги забравяш?

А си гъкнал, а са ти видели сметката милите сънародници. Тук винаги са мраздели знаещите, можещите, иноваторите, почтените и свободомислещите - или са ги предавали на поробители, или сами са ги елиминирали. Справка: Хайтов и великия сериал "Петко Войвода" в сериите след Освобождението и сблъсъка му с крадеца и мръсника Турчев...

Даваш пример със Петко Войвода и мръсника Турчев и веднага получаваш минус.Какво повече да говорим за дежурните червени и мръсни в червата недоубити комундета.

sulio@mailinator.com

Тея дето най-силно врещите срещу "комундетата" сте най-големите комундета,че ви е яд,че за истинските комундета има,а за вас няма. Умрете си от мъка.

Тази тема е бъкана от червени изпражнения-комунисти.Както винаги са на принципа-Не гледай какво правя, а слушай каквомти говоря.Само те видяха заплаха, а никой не видя жалкия опит на дрисльото Николаев да подведе Тодоров.Тодоров и да беше замълчал, пак щеше да бъде обвинен в заплаха.Нещастници червени.

един си отвори устата и го скапахте, тарикати мръсни, полит-мръсници!

комундетата като Тодоров извади документите и почне да ги чете.Много ги е страх комундетата от архивите.То всичко не може да се скрие в белия свят.Рано или късно излиза наяве.Където и да те сложат Антоне,вади ги архивите,комундетата се изприщват като ги видят.

От полезните идиоти никой не трепери. Използват ги и ги изхвърлят. А.Т. поне бе достатъчно умен да осребри, доколкото може, временната си позиция на придворен шут.

Казваше, че в ГЕРБ е гъчкано с комуняги, ченгета и слагачи на Живков пък го взеха в редиците и.

Да си писал в "Мафията", че прекален светец е на БУДА не е драг... И да настъпиш мотиката по тоз параграф - веч кат блюдолизец храбър..

Оставете поповото прасе беееее, нека рови в полза на мутрата бееее, овце!

Не си даваме Антон, няма да го дадем!!! Млад, перспективен, лоялен, морален......и най-вече честен, възпитан и почтен.

Ех, Тодоров, ако вместо да ровичкаш само архиви се беше зачел и в народните мъдрости, щеше да знаеш, че като ти кажат да пръднеш, не значи да се насираш. Е, ти се посра и омаза целия.

Употребен и изхвърлен от ГРОБАРИТЕ, но който не го е изпитал на собствен гръб няма да го разбере. Антоне гадно ти е нали, боли те но така се чуства целия народ които не краде заедно с твоите господари от ГРОБ.

Шайката напълно оправда името си! Колко точен е бил Антон Тодоров! Днес се убеди и на собствен гръб какво е да имаш вземане-даване с Шайката!

Бате Бойко го натисна и наш Антончо яко писна! Иха! Вън!

Антонее-й, Антоне!Ако се беше наместил навреме, някъде из гърбавите парични потоци, да засмукваш и да си мълчиш, нямаше изобщо да те шкартират!?Ама, ти отиде да лаеш месеца и да вдигаш излишен шум като някой зъл пес-сиреч, вижте мъ, как съм от предан по-предан на гърбавостта!?И твоите гърбави, партийни тартори ти набиха едно магарешко текме отзад, щом не знаеш къде, как се лае и толкоз с тебе!