Радева: Главчев не е жертва, никой не е женен за поста си

Димитър Главчев не е жертва, никой не е женен за поста си. Такова бе мнението на социолога Мира Радева, изразено пред Bulgaria ON AIR.

Обратно в новината

Коментари - Радева: Главчев не е жертва, никой не е женен за поста си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази снимка или е много стара, или Гиньо Ганев е възкръснал.

loyola

Даже си мисля, че Главчев въобще няма място в политиката. Да ходи да продава моркови на пазара и да се научи, че репресиите вече не се толерират.

Борисов? и ТО НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР? Страхува ли се Валери след филма на Елена Йончева и след като чу сутринта в студиото на Нова от Елена че ще се прожектира пред посланници? Валери е притеснен за себе си,а не за Главчев и демокрацията. Валери добре познава Борисов и партия Герб от миналия парламент.... и сега се прави че открива топлата вода. Страх го е....и му личи.

Тя сега тази Радева пак ли е социолог или е ресторантьор.

Този случай показа ясно, че Борисов се изявява като средновековен САТРАП. Другото са дребни подробности - кой какво казал, рекъл, кой се обидил, ама не било чак толкова обидно, опозицията използва случая да "пореве" ....

Щом манипулаторката Мира Радева го казва, значи е точно обратното и Главчев е наистина жертва на самозабравилия се Бойко, точно както казва Валери! Браво на Валери че за пореден път казва истината, колкото и да е неприятна за коалицията! Бойко тотално се самозабрави и играе от доста време за другия отбор! Но и Главчев има малко вина, защото какъв председател на парламента е, щом не може да удари по масата и да каже на смешния женчо Бойко да си гледа работата и да не се меси повече в мъжките работи! Какви са тия пълни капути от ГЕРБ бе, мъже няма ли в тая партия? Няма ли кой да удари един шамар на Бойко да се събуди и да спре с предателствата вече!

Няма как да се пропука нещо дето е гнило от вътре и ще си гние ама няма как да се пропука защото подпис са сложили - оставки даваме, задници даваме ама мандата няма да дадем...А Мира е напълно права защото ни писна от такива ''жертви'' дето непрекъснато ни натякват колко много ''жертви'' правят за да ние ''добре на нас''...Хайде моля ви се и ако искате да докажете приказките вземете та се махнете от властта защото това го можете най успешно като опре ножа до кокала от търпението на хората

се откажете от опитите за власт след толкова десетилетия "победи" и "светло бъдеще" щото над 20 държави се смеят на опитите ви да се правите на демократи.

мисля, че не става дума за жертви и женени за поста., а за принципи. Ясно пролича при Главчев реакцията на отвращение към демагогията на комунистите и опита им да обърнат парламента на партиен клуб, а не на българска институция, на която се плаща от данъците ни. Допълнително доказателство е опитът му да напусне изобщо парламента заради присъствието там На Нинова и Кутев.

в историята е дал доброволно властта.