Коментари - Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър | Днес.dir.bg

Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър

Стефан Воденичаров положи клетва пред Народното събрание като министър на образованието. Той бе подкрепен от 111 депутати, 64 бяха "против" и един се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър | Днес.dir.bg

Коментари

Логичен е въпросът къде са другите 64 депутата,и защо след като по-малко от половината гласуват с да,е избран министъра ,не че ще оправи нещо в тоя батак образованието,именно този феодален старец,който пие виагра да не си напикава чехлите

Както винаги, единствено депутатите от ГЕРБ са за развитието и благоденствието на България, а всички останали следват обичайната си политика на национални предатели! Гордеем се с вас!

След като има малко време за реформи, това означава ли, че те няма да бъдат подкрепени/продължени от следващото правителство?

И какъв министър е този дето ще запълни една дупка за 3-4 месеца след като и понятие си няма от това за което трябва да отговаря..

че то други в парламента няма

...Има, КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, направо СГАН!

За пореден път мутрата се държи като бог БУДА и проявява неуважение както към институцията Парламент, така и към човека когото предлага за министър. Този нещастник изпраща в парламента СД, за да е пълна излагацията. Нима никой не можа да се сети, че точно СД е най-неподходящия човек, който трябва да похвали новия министър, след като скандала около "синодалните старци в БАН" само е затихнал, но не е отминал. Но кой ли друг можеше да го представи като ЦЦ е толкова тъп, че при представянето му може да изръси някоя простотия и да се изложи за пореден път. Няма до сега в 23 годишната история на прехода ни премиер който да не е уважил новоназначен министър с личното му представяне в парламента и аз ако бях на СВ нямаше да се съглася с предложението. Този учен започва министерстването си с кредит на неуважение от най-важния човек в държавата. БУДА и ЦЦ се страхуват да се появят в парламента, защото трябва да отговорят на нелицеприятните въпроси от последните дни.

Тази опозиция не заслужава уважение с присъствие на Премиера. С поканата си, Борисов е декларирал своето отношение към акад. Воденичаров. И с приемането, ученият - също. А опозицията, както беше казал Лябо Пенев, да го ....

Значи КОМУНОИДНИЯТ ПРОСТАК, демек ТИ, КОМУНОИДЕ, признаваш, че Дянков е УМЕН! Какъв прогрес НА КОМУНОИДНАТА БЕЗГРАМОТНОСТ!!!

В къщата на КАЛИТКО избухнал пожар. Той, заедно с цялото си семейство, излязъл на улицата и докато гледал как гори къщата му, извикал: - Библиотеката ми! Забравих да я взема! - Ти имаш само три книги - казала майка му. - Да,- отговорил КАЛИТКО - но две от тях не съм си ги дооцветил.

Ако не друго, сагата с агент Буда действа много мобилизиращо на парламентарната група на ГЕРБ. Никога досега в НС не е имало такова масово тяхно присъствие и толкова близко до абсолютната им бройка гласоподаване!!!!!!!!!!

Hа един светофар спират един до друг КАЛИТКО и моторист. Моториста решава да се пошегува с КАЛИТКО и му подвиква: - Хей, какво е това: четири колела и по средата едно тъпо? - Hе знам - отговаря троснато КАЛИТКО. - Ти бе, тъпак! - отвръща мотоциклетистът. КАЛИТКО се ядосал, но не могъл да му го върне, защото светофарът светнал зелено и мотористът се изгубил някъде между колите. Hа следващия светофар до колата на КАЛИТКО спряло трабантче. Той решил да си го изкара на шофьора и го попитал: - Ей, знаеш ли какво е: четири колела и в средата едно тъпо? - Hе знам - отговорил уплашено шофьорът. - Аз бе, тъпак! - извикал КАЛИТКО.

ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДЕВЕТ КОЛЕЛА И ПО СРЕДАТА 53 ТЪПИ? АВТОБУС "ЧАВДАР" (С РЕЗЕРВНА ГУМА) ПЪТУВА КЪМ БУЗЛУДЖА С 53 КОМУНДЕТА.

много свежо.

за техническа грешка ли се заяждаш бе,тъпанар аз конструирам машини за износ в ЕС,... ти вкарваш ли евра в тая държава,...

НЕ, ТОЙ СИ ГО ВКАРВА С ЛЕВИТЕ ДРУГАРИ.. ТЕ СИ ИМАТ СВЕТЪЛ ЛЯВ ПРИМЕР - СЪРГЕЯТ..

НА ДОБЪР ЧАС АКАД. ВОДЕНИЧАРОВ!

още една подлога в кочината на будистите. този път дърта.

Новото преображение на Борисов от забавен и остроумен супермен в сериозен, колкото може, държавник е силно закъсняло. Общественото мнение вече се научи да превръща във вицове и сериозните му изказвания. От тук нататък до изборите всичко зависи от опозицията на Бойко, от това доколко убедителни алтернативи на ГЕРБ ще се появят и ще убедят гражданите, че ГЕРБ беше поредния експеримент, направен от неподготвени и безотговорни политици.

ОТ БЕЗПАРТИЙНИТЕ: НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ, КОМУНДЕТА. ИЗБРАХМЕ БОЙКО, ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВАС. И НИ ХАРЕСА ДА НЕ СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА. НЯМА ДА ВИ ВРЪЩАМЕ, НАПРАЗНО СЕ НАДЯВАТЕ. ПО-ДОБРЕ СЕ ОГЛЕДАЙТЕ ЗА ДОБРА И ПОЧТЕНА РАБОТА. СЛУГУВАНЕТО НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ НЕ Е РАБОТА, А ВЕЧЕ Е И БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНО.

ти пък не спираш да си мениш ника. И все едно и също пишеш. Спокойно ще само загуби изборите. Няма да спре Земята да се върти.

SH

Добре е, че вече си търсиш работа извън "СЛУГУВАНЕТО НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ..."... :) :) :) ГЕРБ е в ГРОБ, след като и Калитко се отказва от тях.... :D :D :D

За световен учен беше обявен и игнатов. колкото той беше такъв токвкова е и този световен учен. никакъв световен учен.

Световен учен е другарят Иван Костов ...

Бойко пак събра очите на соцовете. Техният човек, академик Воденичаров, стана министър на образованието, а червените прашки гласуваха против него... Ха ха ... Опозицията се излага навсякъде. Когато не могат да крадат, другарите направо лудват ...

Буда ли ви каза че е "техен"човек?/Защото само Буда може да лъже всяка минута а "будолизците" да слушкат и да повтарят лъжите.

Добре де, знаем, че закони се приемат с под половината депутати в залата. Сега да, повече са. Ама защо поне за избор на МИНИСТЪР да не е задължително да са всички депутати налице ? Много ще се озорят ако се съберат един път по време на мандата всичките ли? Или поне 220 човека?

Репортерът от БТА Свилен Кръстев, който до средата на миналата година отразяваше работата на Столична община, вече ръководи една от най-важните и печеливши фирми - Центъра за градска мобилност. За да стигне до апетитното място, репортерът без всякакъв управленски опит бе официално предложен от председателя на транспортната комисия Радослав Тошев и одобрен от общинския съвет.   Така на практика обещанията на ГЕРБ за прозрачно управление на общинските фирми и провеждане на конкурси за шефовете им бяха заровени в пепелта. Вместо това управляващите започнаха да попълват управите на компаниите с удобни свои хора.  38-годишният Кръстев е завършил магистратура през февруари 2012 г. във Великотърновския университет по финансово счетоводство и мениджмънт. От 2007 г. до юни миналата година е репортер в БТА. Преди години Кръстев е ръководил само частната фирма "Екран", която не е постигнала нищо съществено

Още по-скандален е фактът, че за да може Кръстев да оглави Центъра за градска мобилност, общинското предприятие се преобразува от ЕООД в ЕАД, което позволява да няма конкурс за управление и бордът да нарасне от трима на петима души. Решението за резкия скок в кариерата му дойде изненадващо не само за съветниците от опозицията, но и за някои от представителите на ГЕРБ. Разковничето за сензационното назначение на слабо известния журналист като че ли се крие в една реплика. Неин автор е общински съветник от ГЕРБ, който пожела да запази анонимност.Който слуша и пише само хубави неща за г-жа Фандъкова, получава награда, коментира още изданието.

Аз цяло стихотворение съм и написал,що си трае кметичката?

Кметичка... Самоковска даскаличка е софийската кметичка. На фасон изглежда блага но наистина изстрада столичните помиари, и разбити тротоари. Ката ден проекти пуска, кьоравото не изпуска, и се снима в слънчев ден до мъжествен супермен. За софиянци по-известна, като герберска метреса, дето ни измисли зони за коли и за камиони. Плащаш яко гяволъка щом живееш в шоплука.

Бившият директор на Изпълнителната агенция по горите Бисер Дачев е оглавил ловно стопанство "Осогово". Дачев беше освободен от поста след избухването на скандала със застрояването на дюни край Несебър

Да, това го умеят най-добре, да лъжат и да крадат!

Воденичаров ще налива вода във воденицата на ГЕРБ! Но това е все едно да наливаш от пусто в празно! Нищо не може вече да ги спаси на изборите, освен фалшификация на резултатите!

Много неистини от самото начало. Световен учен... е доста пресилено. Умерена научна продукция, която не е нито особено ценена, нито цитирана от научната общност по света. Нещо като Дянков, дето се пишеше за един от стоте най-велики икономисти в света, но това тъй нелепо твърдение си остана незабелязано по света, просто защото там никой не е чувал за Дянков ... освен в Грузия, където по-популярни, обаче, са роднините му по възходяща линия. Голям управленец? Спорно. Ръководеният от него мегаинститут от три години едва свързва двата края, като повечето му служители, или поне тези извън тесния кръг на приближените до директора, са принудени да взимат по два дни неплатен отпуск всеки месец. Голям експерт и защитник на атомната енергетика? Че той пръв се отказа от кръстения на негово име инициативен комитет "За Белене", защото министерското кресло му се видя по-ценно. И изобщо - по-скоро фарсов опит за възкресяване на митовете за дуета "Живков-Балевски" във варианта "Борисов-Воденичаров".

Това е голямо поредно признание за родната катедра в МЕИ-София "Металознание"след акад.А.Балевски, чл.кор.Бучков-мой дипл.ръловодител и бивш зам.министър,а сега и акад. Воденичаров!Най-якатакатедра на българия!!!!!!

научи се да пишеш България с главна буква. Като гледам какви чеда ражда катедрата Ви....

Руиз

Ами кой да бъде министър? Когото и да посочат, опозицията ще е против.

Той е световен учен, отличен управленец. В едно изречение -две грешки.

КАЛИТКО си върви по улицата.Изведнъж чува папагал да му говори.Приближил се и папагала започнал да му вика:Ей,тъпак!КАЛИТКО се ядосал.Накрая решил да купи папагала.Взел го и се прибрал у дома си.Пъхнал папагала в един чувал и го завъртял.Когато спрял и извадил птицата,папагала казал:Мале,10 минути земетресение само аз и тоя тъпак оцеляхме!

СЪРГЕЙ СИ ВЪРВИ ПО УЛИЦАТА. ИЗВЕДНЪЖ ЧУВА КОМУНДЕ С КРАДЕНО ИМЕ ДА МУ ГОВОРИ: -ЕЙ, ТЪПАК! СЪРГЕЙ СЕ ЯДОСАЛ. ВЗЕКЛ КОМУНДЕТО С ЖЪЛТИТЕ ГАЩИ И ГО ЗАНЕСЪЛ У ДОМА СИ. ПЪХНАЛ КОМУНДЕТО В ПЕРАЛНЯТА И ГО ЗАВЪРТЯЛ НА 1400 ОБОРОТА. КОГАТО СПРЯЛ И ГО ИЗВАДИЛ, КОМУНДЕТО КАЗАЛО: - МАЛЕЕЙ, НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ТОЯ ТЪПАК 10 МИНУТИ СИ ВЪРТИ ЛЮБОВНИЦИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ИЗКЪПЕ.... ТОГАВА СЪРГЕЙ ПУСНАЛ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА... НА ПЕРАЛНЯТА :)

ХА-ХААААА! Направо им откърти ченетата, бате! Мръсни комуняги! Бой по тиквата!

Страхотно КАЛИТКО Вижда се че имаш данни за секретар на герб във Филиповци

Честно казано, аз предпочитам да бяха избрали за министър на образованието някой по-млад, активен, енергичен и деен човек, като например Делян Добрев и Десислава Атанасова. Това са работещи министри.

НАПРЕД БОЙКО ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ

IQ146 вика секретарката си и казва: "Тотке, пиши съвещание във вторник 18 часа!". След малко тя се връща и пита: Чичо, вторник как се пише бе, с Ф или с В? "Хайде, пиши го за сряда и да научиш този пръвопис защото шъ тъ изволня!"

Троянски кон В една война митична, Омир сложил важна притча: С камуфлаж кат дървен кон и ахейците - поклон, сторили на Одисей Троя взел с измама. Брей?!... И така през вековете, като орис за царете, щом се появи циклон, бързо се купува кон. Дорестия вихрогон се поставя за заслон. На финала се оказва: царедворците с проказа! Нелечимо заразени, молят Божие спасение, лудват в паниката своя, и без бой предават Троя.

ХА-ХАААА! КОМУНДЕТАТА ПАК ГО ИЗЯДОХА... САМОПРЕДИ МЕСЕЦ АКАДЕМИКЪТ ВИ БЕШЕ ПАТРОН НА КАМПАНИЯТА, НАЛИ?! ЩО СЕГА ГЛАСУВАХТЕ ПРОТИВ НЕГО? ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ СТЕ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ УГОДИ, АКО НЕ ВИ НОСИ Н ТЕПСИЯ ВЛАСТ И ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ... САМО ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА. "СОЦИАЛИСТИ"? ВЯТЪР!

няма нито един в това народно събрание да е наред с главата- кукувиче гнездо.

За съжаление повечето министри не знаят превода на самата думичка - а министър означава СЛУГА на НАРОДА...колко от тях са слуги??

взел си е неплатен отпуск докато е министър..............

деер

.........

Ами много просто защо е приел,защото друг няма да му даде възможност да бъде министър.А каквото и да стане факта,че е бил министър си е от значение за неговото поколение.А комунистите не биха го направили,защото може би е прекалено честен...знам ли..

деер

Не е само ГЕРБ!!! Има гласували 64 души !!! Може ли да бъде избран със 111 гласа? -НЕ..... Задължително ли е да се гласува? - НЕ!.... морално -да. Но защо гласуваха тези 64 души, след като са убедени , че не се води никакъв разговор с тях? - Защото всичко е театър за наша сметка!!!

за какво си заслужава човек да о.ере името си?!академик........

Толкова ли му е все едно на този човек, че го "употребяват". Е, добре, сега министър, ами след 4 месеца???

и след 104 пак ще си е добре..ами ти ,като неможеш връзките на обувките да си вържеш,каква я прайваш аааа

деер

Посочи ми една структура , в която на върха да не стои проститутка? аз не съм открил такава в България...

Коментари - Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър | Днес.dir.bg

Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър

Стефан Воденичаров положи клетва пред Народното събрание като министър на образованието. Той бе подкрепен от 111 депутати, 64 бяха "против" и един се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - Само ГЕРБ избра акад. Воденичаров за министър | Днес.dir.bg

Коментари

Логичен е въпросът къде са другите 64 депутата,и защо след като по-малко от половината гласуват с да,е избран министъра ,не че ще оправи нещо в тоя батак образованието,именно този феодален старец,който пие виагра да не си напикава чехлите

Както винаги, единствено депутатите от ГЕРБ са за развитието и благоденствието на България, а всички останали следват обичайната си политика на национални предатели! Гордеем се с вас!

След като има малко време за реформи, това означава ли, че те няма да бъдат подкрепени/продължени от следващото правителство?

И какъв министър е този дето ще запълни една дупка за 3-4 месеца след като и понятие си няма от това за което трябва да отговаря..

че то други в парламента няма

...Има, КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ, направо СГАН!

За пореден път мутрата се държи като бог БУДА и проявява неуважение както към институцията Парламент, така и към човека когото предлага за министър. Този нещастник изпраща в парламента СД, за да е пълна излагацията. Нима никой не можа да се сети, че точно СД е най-неподходящия човек, който трябва да похвали новия министър, след като скандала около "синодалните старци в БАН" само е затихнал, но не е отминал. Но кой ли друг можеше да го представи като ЦЦ е толкова тъп, че при представянето му може да изръси някоя простотия и да се изложи за пореден път. Няма до сега в 23 годишната история на прехода ни премиер който да не е уважил новоназначен министър с личното му представяне в парламента и аз ако бях на СВ нямаше да се съглася с предложението. Този учен започва министерстването си с кредит на неуважение от най-важния човек в държавата. БУДА и ЦЦ се страхуват да се появят в парламента, защото трябва да отговорят на нелицеприятните въпроси от последните дни.

Тази опозиция не заслужава уважение с присъствие на Премиера. С поканата си, Борисов е декларирал своето отношение към акад. Воденичаров. И с приемането, ученият - също. А опозицията, както беше казал Лябо Пенев, да го ....

Значи КОМУНОИДНИЯТ ПРОСТАК, демек ТИ, КОМУНОИДЕ, признаваш, че Дянков е УМЕН! Какъв прогрес НА КОМУНОИДНАТА БЕЗГРАМОТНОСТ!!!

В къщата на КАЛИТКО избухнал пожар. Той, заедно с цялото си семейство, излязъл на улицата и докато гледал как гори къщата му, извикал: - Библиотеката ми! Забравих да я взема! - Ти имаш само три книги - казала майка му. - Да,- отговорил КАЛИТКО - но две от тях не съм си ги дооцветил.

Ако не друго, сагата с агент Буда действа много мобилизиращо на парламентарната група на ГЕРБ. Никога досега в НС не е имало такова масово тяхно присъствие и толкова близко до абсолютната им бройка гласоподаване!!!!!!!!!!

Hа един светофар спират един до друг КАЛИТКО и моторист. Моториста решава да се пошегува с КАЛИТКО и му подвиква: - Хей, какво е това: четири колела и по средата едно тъпо? - Hе знам - отговаря троснато КАЛИТКО. - Ти бе, тъпак! - отвръща мотоциклетистът. КАЛИТКО се ядосал, но не могъл да му го върне, защото светофарът светнал зелено и мотористът се изгубил някъде между колите. Hа следващия светофар до колата на КАЛИТКО спряло трабантче. Той решил да си го изкара на шофьора и го попитал: - Ей, знаеш ли какво е: четири колела и в средата едно тъпо? - Hе знам - отговорил уплашено шофьорът. - Аз бе, тъпак! - извикал КАЛИТКО.

ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДЕВЕТ КОЛЕЛА И ПО СРЕДАТА 53 ТЪПИ? АВТОБУС "ЧАВДАР" (С РЕЗЕРВНА ГУМА) ПЪТУВА КЪМ БУЗЛУДЖА С 53 КОМУНДЕТА.

много свежо.

за техническа грешка ли се заяждаш бе,тъпанар аз конструирам машини за износ в ЕС,... ти вкарваш ли евра в тая държава,...

НЕ, ТОЙ СИ ГО ВКАРВА С ЛЕВИТЕ ДРУГАРИ.. ТЕ СИ ИМАТ СВЕТЪЛ ЛЯВ ПРИМЕР - СЪРГЕЯТ..

НА ДОБЪР ЧАС АКАД. ВОДЕНИЧАРОВ!

още една подлога в кочината на будистите. този път дърта.

Новото преображение на Борисов от забавен и остроумен супермен в сериозен, колкото може, държавник е силно закъсняло. Общественото мнение вече се научи да превръща във вицове и сериозните му изказвания. От тук нататък до изборите всичко зависи от опозицията на Бойко, от това доколко убедителни алтернативи на ГЕРБ ще се появят и ще убедят гражданите, че ГЕРБ беше поредния експеримент, направен от неподготвени и безотговорни политици.

ОТ БЕЗПАРТИЙНИТЕ: НЯМА ДА ВИ ОГРЕЕ, КОМУНДЕТА. ИЗБРАХМЕ БОЙКО, ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ВАС. И НИ ХАРЕСА ДА НЕ СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА. НЯМА ДА ВИ ВРЪЩАМЕ, НАПРАЗНО СЕ НАДЯВАТЕ. ПО-ДОБРЕ СЕ ОГЛЕДАЙТЕ ЗА ДОБРА И ПОЧТЕНА РАБОТА. СЛУГУВАНЕТО НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ НЕ Е РАБОТА, А ВЕЧЕ Е И БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНО.

ти пък не спираш да си мениш ника. И все едно и също пишеш. Спокойно ще само загуби изборите. Няма да спре Земята да се върти.

SH

Добре е, че вече си търсиш работа извън "СЛУГУВАНЕТО НА МАФИОТСКАТА ПАРТИЯ..."... :) :) :) ГЕРБ е в ГРОБ, след като и Калитко се отказва от тях.... :D :D :D

За световен учен беше обявен и игнатов. колкото той беше такъв токвкова е и този световен учен. никакъв световен учен.

Световен учен е другарят Иван Костов ...

Бойко пак събра очите на соцовете. Техният човек, академик Воденичаров, стана министър на образованието, а червените прашки гласуваха против него... Ха ха ... Опозицията се излага навсякъде. Когато не могат да крадат, другарите направо лудват ...

Буда ли ви каза че е "техен"човек?/Защото само Буда може да лъже всяка минута а "будолизците" да слушкат и да повтарят лъжите.

Добре де, знаем, че закони се приемат с под половината депутати в залата. Сега да, повече са. Ама защо поне за избор на МИНИСТЪР да не е задължително да са всички депутати налице ? Много ще се озорят ако се съберат един път по време на мандата всичките ли? Или поне 220 човека?

Репортерът от БТА Свилен Кръстев, който до средата на миналата година отразяваше работата на Столична община, вече ръководи една от най-важните и печеливши фирми - Центъра за градска мобилност. За да стигне до апетитното място, репортерът без всякакъв управленски опит бе официално предложен от председателя на транспортната комисия Радослав Тошев и одобрен от общинския съвет.   Така на практика обещанията на ГЕРБ за прозрачно управление на общинските фирми и провеждане на конкурси за шефовете им бяха заровени в пепелта. Вместо това управляващите започнаха да попълват управите на компаниите с удобни свои хора.  38-годишният Кръстев е завършил магистратура през февруари 2012 г. във Великотърновския университет по финансово счетоводство и мениджмънт. От 2007 г. до юни миналата година е репортер в БТА. Преди години Кръстев е ръководил само частната фирма "Екран", която не е постигнала нищо съществено

Още по-скандален е фактът, че за да може Кръстев да оглави Центъра за градска мобилност, общинското предприятие се преобразува от ЕООД в ЕАД, което позволява да няма конкурс за управление и бордът да нарасне от трима на петима души. Решението за резкия скок в кариерата му дойде изненадващо не само за съветниците от опозицията, но и за някои от представителите на ГЕРБ. Разковничето за сензационното назначение на слабо известния журналист като че ли се крие в една реплика. Неин автор е общински съветник от ГЕРБ, който пожела да запази анонимност.Който слуша и пише само хубави неща за г-жа Фандъкова, получава награда, коментира още изданието.

Аз цяло стихотворение съм и написал,що си трае кметичката?

Кметичка... Самоковска даскаличка е софийската кметичка. На фасон изглежда блага но наистина изстрада столичните помиари, и разбити тротоари. Ката ден проекти пуска, кьоравото не изпуска, и се снима в слънчев ден до мъжествен супермен. За софиянци по-известна, като герберска метреса, дето ни измисли зони за коли и за камиони. Плащаш яко гяволъка щом живееш в шоплука.

Бившият директор на Изпълнителната агенция по горите Бисер Дачев е оглавил ловно стопанство "Осогово". Дачев беше освободен от поста след избухването на скандала със застрояването на дюни край Несебър

Да, това го умеят най-добре, да лъжат и да крадат!

Воденичаров ще налива вода във воденицата на ГЕРБ! Но това е все едно да наливаш от пусто в празно! Нищо не може вече да ги спаси на изборите, освен фалшификация на резултатите!

Много неистини от самото начало. Световен учен... е доста пресилено. Умерена научна продукция, която не е нито особено ценена, нито цитирана от научната общност по света. Нещо като Дянков, дето се пишеше за един от стоте най-велики икономисти в света, но това тъй нелепо твърдение си остана незабелязано по света, просто защото там никой не е чувал за Дянков ... освен в Грузия, където по-популярни, обаче, са роднините му по възходяща линия. Голям управленец? Спорно. Ръководеният от него мегаинститут от три години едва свързва двата края, като повечето му служители, или поне тези извън тесния кръг на приближените до директора, са принудени да взимат по два дни неплатен отпуск всеки месец. Голям експерт и защитник на атомната енергетика? Че той пръв се отказа от кръстения на негово име инициативен комитет "За Белене", защото министерското кресло му се видя по-ценно. И изобщо - по-скоро фарсов опит за възкресяване на митовете за дуета "Живков-Балевски" във варианта "Борисов-Воденичаров".

Това е голямо поредно признание за родната катедра в МЕИ-София "Металознание"след акад.А.Балевски, чл.кор.Бучков-мой дипл.ръловодител и бивш зам.министър,а сега и акад. Воденичаров!Най-якатакатедра на българия!!!!!!

научи се да пишеш България с главна буква. Като гледам какви чеда ражда катедрата Ви....

Руиз

Ами кой да бъде министър? Когото и да посочат, опозицията ще е против.

Той е световен учен, отличен управленец. В едно изречение -две грешки.

КАЛИТКО си върви по улицата.Изведнъж чува папагал да му говори.Приближил се и папагала започнал да му вика:Ей,тъпак!КАЛИТКО се ядосал.Накрая решил да купи папагала.Взел го и се прибрал у дома си.Пъхнал папагала в един чувал и го завъртял.Когато спрял и извадил птицата,папагала казал:Мале,10 минути земетресение само аз и тоя тъпак оцеляхме!

СЪРГЕЙ СИ ВЪРВИ ПО УЛИЦАТА. ИЗВЕДНЪЖ ЧУВА КОМУНДЕ С КРАДЕНО ИМЕ ДА МУ ГОВОРИ: -ЕЙ, ТЪПАК! СЪРГЕЙ СЕ ЯДОСАЛ. ВЗЕКЛ КОМУНДЕТО С ЖЪЛТИТЕ ГАЩИ И ГО ЗАНЕСЪЛ У ДОМА СИ. ПЪХНАЛ КОМУНДЕТО В ПЕРАЛНЯТА И ГО ЗАВЪРТЯЛ НА 1400 ОБОРОТА. КОГАТО СПРЯЛ И ГО ИЗВАДИЛ, КОМУНДЕТО КАЗАЛО: - МАЛЕЕЙ, НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ТОЯ ТЪПАК 10 МИНУТИ СИ ВЪРТИ ЛЮБОВНИЦИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ИЗКЪПЕ.... ТОГАВА СЪРГЕЙ ПУСНАЛ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА... НА ПЕРАЛНЯТА :)

ХА-ХААААА! Направо им откърти ченетата, бате! Мръсни комуняги! Бой по тиквата!

Страхотно КАЛИТКО Вижда се че имаш данни за секретар на герб във Филиповци

Честно казано, аз предпочитам да бяха избрали за министър на образованието някой по-млад, активен, енергичен и деен човек, като например Делян Добрев и Десислава Атанасова. Това са работещи министри.

НАПРЕД БОЙКО ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ

IQ146 вика секретарката си и казва: "Тотке, пиши съвещание във вторник 18 часа!". След малко тя се връща и пита: Чичо, вторник как се пише бе, с Ф или с В? "Хайде, пиши го за сряда и да научиш този пръвопис защото шъ тъ изволня!"

Троянски кон В една война митична, Омир сложил важна притча: С камуфлаж кат дървен кон и ахейците - поклон, сторили на Одисей Троя взел с измама. Брей?!... И така през вековете, като орис за царете, щом се появи циклон, бързо се купува кон. Дорестия вихрогон се поставя за заслон. На финала се оказва: царедворците с проказа! Нелечимо заразени, молят Божие спасение, лудват в паниката своя, и без бой предават Троя.

ХА-ХАААА! КОМУНДЕТАТА ПАК ГО ИЗЯДОХА... САМОПРЕДИ МЕСЕЦ АКАДЕМИКЪТ ВИ БЕШЕ ПАТРОН НА КАМПАНИЯТА, НАЛИ?! ЩО СЕГА ГЛАСУВАХТЕ ПРОТИВ НЕГО? ГАДНИ ЛИЦЕМЕРИ СТЕ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ УГОДИ, АКО НЕ ВИ НОСИ Н ТЕПСИЯ ВЛАСТ И ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ... САМО ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА. "СОЦИАЛИСТИ"? ВЯТЪР!

няма нито един в това народно събрание да е наред с главата- кукувиче гнездо.

За съжаление повечето министри не знаят превода на самата думичка - а министър означава СЛУГА на НАРОДА...колко от тях са слуги??

взел си е неплатен отпуск докато е министър..............

деер

.........

Ами много просто защо е приел,защото друг няма да му даде възможност да бъде министър.А каквото и да стане факта,че е бил министър си е от значение за неговото поколение.А комунистите не биха го направили,защото може би е прекалено честен...знам ли..

деер

Не е само ГЕРБ!!! Има гласували 64 души !!! Може ли да бъде избран със 111 гласа? -НЕ..... Задължително ли е да се гласува? - НЕ!.... морално -да. Но защо гласуваха тези 64 души, след като са убедени , че не се води никакъв разговор с тях? - Защото всичко е театър за наша сметка!!!

за какво си заслужава човек да о.ере името си?!академик........

Толкова ли му е все едно на този човек, че го "употребяват". Е, добре, сега министър, ами след 4 месеца???

и след 104 пак ще си е добре..ами ти ,като неможеш връзките на обувките да си вържеш,каква я прайваш аааа

деер

Посочи ми една структура , в която на върха да не стои проститутка? аз не съм открил такава в България...