Медиците в МБАЛ-Ловеч заплашиха с колективна оставка

Медиците в Ловеч дадоха ултиматум, че ще подадат колективна оставка в петък, ако не си получат парите до четвъртък. Ще ги получат утре (сряда), увериха от МЗ.

Обратно в новината

Коментари - Медиците в МБАЛ-Ловеч заплашиха с колективна оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден,    Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем за да изплатите дълга или да платите сметките си? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да получите заем от местни банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем или финансиране като: а) личен заем б) образование, в) консолидиране на дълга, г) разширяване, д) и т.н.    Ние предлагаме Заеми на физически лица, Фирми и кооперативни организации с 3% лихвен процент годишно. Минималната сума, която можете да заемете, е $ 2,000.00 от САЩ до максимум $ 50 милиона. Моля, ако се интересувате, свържете се с нас с информацията по-долу. Свържете се с нас сега: link ИМЕ: Г-жа Катрин Коул Бърз и лесен заем

Добър ден,    Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем за да изплатите дълга или да платите сметките си? Имате ли нисък кредитен рейтинг и за вас е трудно да получите заем от местни банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем или финансиране като: а) личен заем б) образование, в) консолидиране на дълга, г) разширяване, д) и т.н.    Ние предлагаме Заеми на физически лица, Фирми и кооперативни организации с 3% лихвен процент годишно. Минималната сума, която можете да заемете, е $ 2,000.00 от САЩ до максимум $ 50 милиона. Моля, ако се интересувате, свържете се с нас с информацията по-долу. Свържете се с нас сега: link ИМЕ: Г-жа Катрин Коул Бърз и лесен заем

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

крайно време е някой да обясни на престъпниците наречени политици и бизнесмени че недаването на нормални заплати води до стегнация и напрежението рано или късно ще ескалира Дано е по рано а тези боклуци да си получат заслуженото

Да въведат 100 лв такса на входа и платени операции и ще се оправят. Не им трябва здравна каца да хрантутят чиновници.

ЩЕ ВИ КУПЯ КОЛЕЛО...

Откакто болниците станаха търговски дружества трябва да гледаме на тях като на търговски обекти. Един търговски обект фалира, ако стоката му е кофти, няма достатъчно клиенти или някой отвътре го краде. В случая и трите неща са верни. Сега ще им дадат заплатите, а следващия път?

УТРЕ, УТРЕ, ВИНАГИ УТРЕ Човекът е ОБЩЕСТВЕНО животно. Цялата ВЛАСТ произтича от ГРАЖДАНИТЕ и НИКОГА не се връща КЪМ тях. На бедните хора НЕ им достига МНОГО, на алчните - ВСИЧКО. Няма значение ДАЛИ сте се продали или са Ви купили - все ще ТРЯБВА да си го отработите като проститутка. Когато Ви НАБИВАТ нещо в главата, обикновено Ви ИЗКАРВАТ акъла. И ВАЖНИТЕ клечки са от дърво. Утре, утре, ВИНАГИ УТРЕ и така МИНАВА животът за теб, нали. Търговците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ са направили. Kрадците и представителните политици ВИНАГИ продават това което НЕ е тяхно. Проститутките, представителните политици, журналистите и духовниците ВИНАГИ продават това което НЕ би ТРЯБВАЛО да ПРОДАВАТ. Кой още ТВЪРДИ, че светът НЕ се крепи САМО на ТЪРГОВИЯТА. Лошо живеят тези, които СМЯТАТ, че ще живеят ВИНАГИ. Който ИЗГУБИ честността си, НЕ МОЖЕ повече НИЩО да изгуби. Каква полза могат да донесат САМО законите ТАМ, където НЯМА нравственост. Отначало ли е НИЩО - и нататък НИЩО. Всичко САМО се изменя и НИЩО не се губи. Усмихвайте се...УТРЕ ще бъде по-зле. Докогато ТОВА е истина, ТОВА е ИСТИНАТА.

Утре - и колело.

При блокирани сметки как ще си получат заплатите? Кинтите в чували ли ще ги носят?

А според теб, как се носят "кинтите", може би с пощенски гълъби.

За представителните политици най-важни са гражданите. За гражданитен - данъците. За данъците - банката. За да може: "Банката да отпуска кредити, данъците да се покриват, гражданите да са доволни, а за представителните политици удовлетворение от добре свършена работа..."

докато само енева и стоичев работят и мислят като хората мие интересно другите къде са а цяла община всеки месес плащаме здравни осигоровки като хората тия пари къде отиват какво е фалирало кое питам но какво е наред кои остана в тоя град интелигенцията къдее в чужбина това е

Като ти виждам правописа ми става ясно какви осигуровки плащаш и къде е ловешката интелигенция.

Във всички услуги и стоки в България има наложен данък ДДС 20%. Само от този робски данък наложен върху ВСЕКИ български гражданин могат да се платят много неща, нали...

Да спрат пенсиите на ловешките и врачанските комуняги и да платят заплатите на лекарите. Комунягите са по безполезна и крадлива сволоч и от докторите.

"Истинският патриот умира преди да се пенсионира Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата Пенсионере, бъди патриот Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот..". ВИЕ СИ ТРОПКАЙТЕ В РЕДИЧКАТА след баш простия. И му са радвайте.. И СА ТУПАЙТЕ В ГЪРДИТЕ КАТО ПЪРВИ ПАТРИОТИ..

Журналистка пита 3-ма души "Оптимист ли сте или песимист?" Първия отговаря че е оптимист. Втория отговаря че е песимист. Третия казва че е реалист. "И каква е разликата" - пита учудената журналистка. Отговор: Оптимиста изучавал английски език, песимиста - турски език, а реалиста - автомат "Калашников" и руски език.

Само двама човека се застъпиха за нея енева и стоичев останалите в общината де са няма ги аман гледам сложили едни некъдърни плочки по програма това лие проект красив ловеч питам

"Нали Дянков с тези пари плати пенсиите на дъртите комуняги. ...% Чадо непросветено и нечетящо.. За това ДянкоФФФ изпапка едни 1,5 млрд. здравни вноски през 2009-та година. А ги "узакони" със стара дата през 2010 със златнио пръст на Болен. Пирамема и гинкобилобата са пият постоянно.. Не се прави на забравил, а се замисли сериозно за БАБА РОЗА, дет та е нагазила..

Станишев увеличи пенсиите на комунягите в последния ден от управлението си. а нямаше пари за това. С тези пари се плащаха пенсии на дъртата комунистическа сволоч, което само по себе си е престъпление.

КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009 г. Изказване на Б. Борисов: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което спрямо намиращите се в обращение 7.6 млрд. лв. означава 16 млрд. лв., или 8 млрд. евро. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. евро от резерва за ..... САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!!

Най-древната професия - прос*итутка. Втората древна професия - крадец. Третата древна професия - представителен политик и/или религиозен лидер, резултатът от естествената симбиоза на първата и втората.

Да се закрият всякакви малки болници из провинцията!Да се закрие и самата Провинция!Хората,останали там и те да се закрият.Всички на лечение в големите градове,университетските болници и частните такива.Особено в тези,чийто собственици са пряко свързани със статуквото и политиците.

Царят "ЛИЧНО" ще се разпореди да им се дадат пари! Е това е да имаш цар-господар-валия-генерал-губернатор за главна мутра в държавата!

ИНВЕСТИТОРИ, ПРИВАТИЗАЦИИ И КОНЦЕСИИ - СЪВРЕМЕННОТО РОБСТВО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА В края на 1980-те и началото на 1990-те години, цената на златото "неочаквано" пада. По онова време ПЕРЕСТРОЙКА в Източна Европа е в разгара си и ПОДГОТВЯ приватизация и РАЗПРОДАЖБА на половин континент. В началото на 1990-те ПАДАТ цените и на произведения на изобразителното изкуство. Защото ИНТЕРЕСЪТ към влагане на пари в картини, се измества от УЧАСТИЕ в РАЗПРОДАЖБАТА на Източна Европа. Съответно банките в западните "демокрации" УВЕЛИЧАВАТ лихвения процент и НАМАЛЯВАТ паричната маса, с ЦЕЛ да увеличат относителната стойност на валутите си, с които ще УЧАСТВАТ при РАЗПРОДАЖБАТА. В края на 1990-те години, приватизацията в Източна Европа е поприключила и банките на западните "демокрации" НАМАЛЯВАТ лихвения процент, под претекст да поощряват инвестиции в промишлеността. Вече има НУЖДА от купувачи на стоките, които Запада произвежда, затова НАМАЛЯВАТ относителната стойност на валутите си, като с това УВЕЛИЧАВАТ относителната стойност на валутите на страните от Източна Европа. Съответно цената на златото през периода 2003-2010 г. се повишава три пъти спрямо западните валути. Днес българските граждани губят над тридесет милиарда долара ($ 30 000 000 000) от добива на злато чрез заробващи "концесии", наложени върху тях от шепа хора - привилегирован елит и паразит. Представителните политици твърдят, че днес пари няма и затова ТРЯБВА да се ВЗИМАТ от тях още заеми, а ти да ги плащаш, защото пари няма. Затова днес, данъците наложени от тях върху теб ТРЯБВА да се увеличават, защото пари няма, а ти трябва да плащаш за това. Затова днес, от тях ТРЯБВА да се налагат НОВИ данъци върху теб, защото пари няма, а ти трябва да плащаш за това. Как ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит чрез представителните политици и духовници заробиха целия свят, ето как: "Който КОНТРОЛИРА нефта, господства над САЩ, който КОНТРОЛИРА продоволствията, господства над държавите, а който КОНТРОЛИРА парите, той е господар на целия свят."

виждат как манипулирате с думи противни и лъжливи,махате и минуси и плюсове,но не можете да заблудите хората,те добре усещат истините за всичко!

Стига плюхте лекарите, те са също толкова потърпевши от безумията в системата. Същите тези лекари работеха доста по-добре при предишния модел на здравеопазване(модела Семашко) Лекарите са просто едни наемни работници, те не определят правилата. Ако има ред , правила и БЕЗРАБОТНИ лекари, другояче биха изглеждали нещата.

Безумието на системата се да се поддържат изкуствено "болници" като ловешката и врачанската. Десетки милиони хвърлени на вятъра.

БЕЗУМИЕ за форума, ама модераторите те търпят.. По същия начин и системата трябва да търпи болниците в ОКРЪЖНИТЕ ГРАДОВЕ и населени места, като Белоградчик, Трън и т.н.

А ти какво искаш, да има болници само в София ли? Ами то почти всички министерства, агенции, ВУЗ-ве, предприятия... са в София, само там се намира що годе прилична работа. Ами хайде и болниците да са само там, а после софиянци реват " От селяните в МОЛ-а, не може и едно кафе да пием", "Ама въздуха мръсен, заради трошките на селяните"...Ами нека съберат цялото население на България в София, пък после -"Що така?"

Защо не напишете поне веднъж, че в ловешката и врачанската болница имаше цели отделения дето месеци наред не е стъпвал нито един пациент. За сметка на това разходите за ток, вода, отопление, консумативи, лекарства и заплати си вървяха и се трупаха?

Така пич! Основния принцип на който се градят тия неща като болници,пожарни,полиции, армии и прочие е, че по добре да го имаш и да не ти трябва отколкото да го нямаш и да ти трябва! Така, че дори това което казваш да е така, в което мноооого се съмнявам, то виж и прочети за принципа дето написах по-горе!

Дори един автомобил да поддържаш без да го ползваш струва безсмислено похарчени пари. Тези които искате да издържате бесмислено болници от които на практика няма никаква полза и никой не ползва услугите им събирайте пари и плащайте.

Да подават колективно оставка и да отиват да мият задниците на бабички и старци в Германия. За друго не стават.

така де те повечето това и направиха и сега са светлинни години по напред и финансово и по други показатели от тия дето останаха тука и правят сърдечни операции и други! Но да ти кажа явно се вижда, че на тебе това ти харесва! така, че следващия път като се разболееш няма смисъл да ходиш тука на лекар! директно иди в германия в някоя частна клиника да те лекуват там! Поне задните ти части ще са измити от бивш кардио хирург лекулва преди време в болницата в Ловеч.

Добрите лекари в България са богати като Крезове. Такива комуняги като теб е хубаво да се лекувате във Врачанската, Ловешката, Монтанската или Видинската болници. За няколко месеца ще изпукате дори и да сте били здрави като кремък и България ще стане страна свободна от комунисти.

Епа то се виде, че здравната каса е най-най-най-най-най и най-добрия прочие вариант за здравеопазване! Но не и ако този вариант включва пациенти, лекари и болници тогава здравно касовия модел издиша по няколко милиона направления! Но инак вижда се и с просто око, че точно здравнокасовия модел е добър доставчиците на лекарства и други не свързани директно със здравеопазването организации! чиято единствена цел е да се приберът едни здравнокасови пари!

където гладни лекари продължават с месеци да лекуват!Ако всички излезем на улицата,знаейки силата си,няма да търпим това унижение!Питам-има ли по-скъпа услуга от лечението на болни хора!Излезе информация за огромна сума пари,които са получавали нашите политици-послушковци,предлагам да ги изтеглят от офшорките и да ги дадат на болни и здравни работници!

Иди се лекувай в ловешката или врачанската болница. Тъкмо ще излезеш с дървено пардесю и светът ще се отърве от един прост и безполезен комунист.

Болницата фалира заради липса на пациенти. А има липса на пациенти заради некадърни и крадливи лекари. Да барат по една мотика и да копат кукуруз. Или да вървят на пичку матер. Във врачанската болница е същото. Дори по зле. Никой не иска да се "лекува" там. Сетете се сами защо.

той беше я писал тази болница в списъка за закриване. Ако сикаш да съсипеш едно държавно предприятие, просто го остави на произола на съдбата и не плащай заплати. Персонала сам ще напусне, а предприяте без работници не става, следва фалита. Това е предизвестена смърт. След година - две ще прдадат болницата на частно лице (свой човек)

Съсипаха и окрадоха болницата и сега колективна оставка. Да вървят на "пичку матер".

колко пари им дължи НЗОК за СВЪРШЕНА РАБОТА.. Към 70 млн. дължи НЗОК на болниците за лечение през м. ноември и декември, които се прехвърлят за следващата година.. Май друг съсипва и краде болниците. А сега си виж РЕШЕНИЕ 8 от 2012-та на КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД и КОЙ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛ ЗАКОН да върне едни 400 милиона в НОЗК от бюджета на ДЯНКОФФФ..

За комунягите виновен е Дянков. проф Богдан Филов, проф. Ал. Цанков и всеки друг, само не и собствената им некадърност и крадливост. Пфу.

Ако се икономисат три ходения на бат' Бойко в Брюксел, едно в Катар и две на Цвъки в Щатите, тази болница ще има пари за половин година напред. Сещате се, че нашите държавни мъже пътуват с охрана и с цели делегации, спят в не какви да е хотели и т.н. На гол тумбак чифте пищови.

да, да, а най вече да се икономиса от световните разкарвания на ляво и дясно на кауна президент и неговата шаврантия

Щом КНСБ и КТ Подкрепа организират протестите и ги подкрепят е ясно КОЙ е съсипал болницата и е прибрал милионите от здравната каса и сега използва ситуацията за натиск и очерняне на правителството!Няма празен ход!

Такова чудо не е имало и по време на социализма, но вярно тогава нямахме европейските ценности.

Тия от тая болница са ебати бастуните , взели някога няква бележка дето и казват диплома и си мислят че така до пенсия Ако ставахте за нещо отдавна да сте се махнали от тоя социален дом дето му викате болница

Ни си по-голям бастун, бе чадо непросветено.. Само се моли да не ходиш в някоя такава болница без лекарства и упойка апандесита тез бастуни да ти махат.. Че жална ти майка тогаз.. А ако и тогаз си чакат и септемвмрийската заплата.. Мани, мани как ша виеш..

значи ако не сте си зели заплатата пациентите да го духат а пеленачетата ядат як пердах А?

Всичко ще се нормализира,ако лекарите спрат да крадат,издават касови бележки, плащат си за "частните" кабинети в общинските болници и т.н.

Едно не може да му се отрече на Борисов- успя за има-няма 2 мандата такива здравни министри да намери, които върнаха здравеопазването в България на ниво от периода непосредствено след Балканската война :)

А кога ще бъде решен проблема с умиращите пациенти в коридорите на болниците и с разкарването на хората с часове, докато някой все пак реши да им постави диагноза?!?!?!?!?!?!